Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:24
- Nahlásit

Tak znovu

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:27
- Nahlásit

Děkuji Dandy

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 15:14
- Nahlásit

LucindaDandy
supéér! co jste jim to ukazovali, že tak krásně čučí?

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:15
- Nahlásit

[b]Eda
[/b]
Hádej?Je to malé,kulaté a pro ně tolik neodolatelné.No jasně,jsou to piškoty,na které je lákala Lucinda

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:27
- Nahlásit

A ještě jedna společná s Lůcou

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:40
- Nahlásit

Lucinda
no, bezvadný, tak konečně odhalení! tak trošku víme jak vypadáš. moc pěkná fotka!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 15:41
- Nahlásit

Eda
Tak to vůbec nejsem já. Takový úsměv nemám a normálně mám vlasy učesaný, to jsem byla nějak mimo, ale holky jsou moje

Lucinda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 15:45
- Nahlásit

Taky jsem dneska jela tu loveckou. To byl očistec. Potkali jsme skupinku asi 30 ti důchodců a já s Markýzem poslední. Koukali na mě divně a koně začali obdivovat jak je krásnej a že jsme pozadu, tak jim říkám, že už nemůže, tak hned otočili, že máme jít pomalu a že neni spěch. Tak jsem si tak v duchu říkala " To se vám to hodí, že někdo je taky ucaprtanej jako vy". Lišku jsme neulovili, ale byli jsme jednoznačně nejhezčí. Koník je žlutý a hřívu a ocas má bílou až na zem. Takový koník pro princeznu, prostě pro mně.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 20:18
- Nahlásit

Lucinda
Nevíš princezno, proč jsem si tě doteď představovala s tmavými dlouhými vlasy do culíku? Přidej fotku s koníkem!

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 21:20
- Nahlásit

Ketrin
no, taky jsem si myslela, že má princezna tmavý vlasy...
jinak už začíná být pěkně špatný počasí a nemá ani smysl fotit psy. to by byla jen mlha a v tom fleky ve tvaru psů...
takže pro oživení přidávám jednu z dnešních závodů...

Lucinda
a ty jsem koukej hodit taky jednu koníkovskou...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

nějak nám tady chcíp pes....
něco pro pobavení...
Chlápek si v hotelové restauraci všiml, že u vedlejšího stolu sedí tři pánové a pes a všichni hrají karty. A ten pes hraje velmi dobře. Chlápek zaklepe na rameno jednomu z hráčů a povídá:
"Tedy, to je asi velmi chytrý pes, že?"
"Ani moc ne. Když mu přijdou dobré karty, vrtí ocasem."

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:05
- Nahlásit

Eda

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:16
- Nahlásit

Tak dobře, ještě jeden... mám špatnou náladu, tak čtu vtipy...
Chlápek vychází z kina a osloví před ním jdoucí ženu, která má na vodítku kolii:
"Promiňte, paní, ale všiml jsem si, že váš pes ten film hodně sledoval, kňučel, když to bylo smutné, nervózně se vrtěl, když to byla nuda, a hlavně hodně vrtěl ocáskem, když tam bylo něco legračního. Nepřipadá vám to zvláštní?
"No, trochu zvláštní to je - ta knižní předloha se mu vůbec nelíbíla."

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

Eda
taky dobrej!

A proč takový veselý člověk jako ty smutní! Vem si Edku a dejte si chvilku canisterapie - to je na splín nejlepší!

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:41
- Nahlásit

Jumi
ále, nějak se toho nakupilo moc zlého...
jinak s Edičkou jsem už terapii měla, byla můj polštářek a zítra ráno jsem jí slíbila, že pojedeme na koloběžku. to ona ráda

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:10
- Nahlásit

Eda
Tak to jo! koloběžku si musíte holky užít, než napadne sníh pak už to bude jen a jen na běžky

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:18
- Nahlásit

Jumi
ale na běžkách v mém podání to bude taky veselý... sjezdovky bezva, ale běžky si chceme koupit teprve letos...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:35
- Nahlásit

Eda
áááá tak to si teda užijete horu zábavy - my si je koupili před dvěma lety a byla a vlastně do teď občas je to fakt sranda - ale zlepšuju se!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:47
- Nahlásit

Eda
Tak ta poslední fotka je dobrá. Já už bych se válela na zemi s rozbitou... ústy.
Já ve volných chvílích fofruju s organizací OVVR... by jeden neřek, co je okolo toho na zařizování všelijakých pitomostí. Momentálně mě nejvíc trápí, že musím nachystat-předepsat tabulky a diplomy a jak tak pořád člověk píše jen na PC, tak já vůbec neumím úhledně psát rukou!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:26
- Nahlásit

Tak já taky dám fotku z novějších. Opět pouze spací.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:42
- Nahlásit

Ketrin
pěkná! je vidět, že fotbal tvoje psy ale vůůbec nebere!
já někdy zjišťuju, že neumím psát ani na tý pitomý klávesnici...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:51
- Nahlásit

Eda
Taky jsem fotku v galerii nazvala "Fotbal? Nuda..."
neumím psát ani na tý pitomý klávesnici
Já všema 10 taky neumím... i nejmladší dítě už se mi směje (má ve škole psaní na "stroji", takže už umí jako kulomet a poslepu)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:33
- Nahlásit

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:42
- Nahlásit

Ketrin
krásný fotky...

jinak na mě taky kolegové koukají jak na exota, protože píšu všema deseti, rychle a ještě se soustředím na to, co mi říkají...

Sárinka se zase v sobotu vyznamenala, našla pod pergolou krabici s ořechama a to je přece super bžunda je honit, kousat atd.... a celou neděli blila skořápky...

A včera jsem já hřešila na to, že se bojí všech tašek, igeliťáků a všeho, co vydává veliký hluk, takže jsem si myslela, že vše v tom ukryté je v bezpečí a ten debílek se vloupal do pytle s granuleme, naštěstí dělala takovej rambajs, že toho stihla snít jen málo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:47
- Nahlásit

celou neděli blila skořápky
U nás je zase teď sezóna h..en plněných peckama ze švestek. Naštěstí už to končí-v sobotu jsme veškeré ovoce odvezli do palírny.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:49 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

Jandula
ten debílek se vloupal do pytle s granulema - to je mi povědomé, můj debílek už tam byl dvakrát, pokaždé zařvalo tak 3 kila granulí, podruhé si dokonce otevřela dveře... Od té doby zamykám

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:56
- Nahlásit

Ahoj holky,tak jsme v sobotu byli na tom Horys lovu a Sam se teda předvedl,překousl bažanta. Přitom to nikdy neudělala a to i když měl jednoho předem naporcovanýho a krvavýho od jednoho CHeaspeka. Tak nevim,doufám,že to byla náhoda a že to bylo jen tím,že se nudil a tak vymýšlel kraviny

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:03
- Nahlásit

Ketrin
já hlavně netušila, vo co gou... protože jsem po dvoře nacházela smradlavý hromady (ještě se jí totiž podařilo sníst hovno) neurčité barvy, velmi určitého smradu plněné skořápkami... a ten náš debílek u toho... původně jsem myslela, že zase někde něco objevila... no a až pak proběhla identifikace...

Mmartin
tak Sára byla odhalena včas... on se ten rachot nedal přehlédnout...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:55
- Nahlásit

musím se s vámi podělit o dnešní zážitek z ranní spanilé koloběžkové jízdy kolem řeky...
Eda, jak je jejím zvykem, skočila placáka do vody y všimla si hejna kačen. ale co bylo divný, ty kačeny byly děsně flegmatický, vůbec si Edy nevšímaly a to jí hrozně vytáčelo. tak nasadila rychlopalvání a mastila si to za nima. bylo úplně jasně vidět, že ty kačenky z toho mají děsnou srandu, vždycky nechaly k sobě Edu připlavat na nějakou vzdálenost, pak zabraly a byly ty tam. Eda na mě z řeky čučela a jakoby říkala, "pomoz mi je chytit"... bylo to děsně srandovní, jak ji mělo hejno kačen na háku...
tak se mějte, já jdu zase po svých povinnostech...

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání