| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:51
- Nahlásit
Mmartin
Edička by tě mohla navigovat - už tu byla
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
Tak co, jaký byl nácvik???
Ketrin
prosím, nevíš, kde bych mohla sehnat klasickýho dumíka 0,5 kg? Ve všech internetových obchodech které znám mají jen ty atrapy...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
Jandula
Jaký atrapy-jako myslíš chlupatou napodobeninu zajíce?
Já mám dumíky z www.psisvet.cz mají i 0,5 i 1,3 kg.
Nácvik - no, hodnotit by měli jiní... já myslím, že se to vcelku vyvedlo, doufám že to lidem něco dalo. Počasí nám moc nepřálo ale mohlo být hůř - do opravdového deště se dalo právě ve chvíli, kdy už jsme sedali do aut a mířili do hospody.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
Ketrin
atrapy jsem myslela to, co vypadá jako dumík, ale je to lehounký a plněný jen takovým tím bílým matrošem... a to se mi nelíbí, je to spíš hračka...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:17 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Jandula
Já mám dummyho z www.kanea.cz , normálního i "zajícového" - chlupatého
Ketrin
Nácvik byl super do chvíle, než mě odvolali do práce Ale stihli jsme všechno kromě aportu z vody, ten jsem pak ještě piloval odpoledne... Akorát mě pobavilo, že si o Báře páníčkové od Borgových sourozenců mysleli, že patří "do rodiny" - je fakt, že velikostně odpovídala i přes čtyřměsíční věkový rozdíl...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:22
- Nahlásit
Mmartin
díky za info...
Ketrin
myslíš, že ta půlkilovka bude stačit??? a co ta atrapa zajíce, naučila by se s tím aportovat???
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:33
- Nahlásit
Jandula
Pokud nemáš v mrazáku zbytečného zajíce, tak atrapa není špatná, některým psům na loveckém výcviku se nechtělo brát zajíce nebo "chlupaté" dummíky do držky (já bych ho taky do držky nebral ), tak se to dá natrénovat
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:36
- Nahlásit
Jandula
Jinak abys nekupovala zbytečně "zajíce v pyti" nebo spíš pytel ze zajíce tak budu mít na dogteku sebou mého zajdummíka, tak můžete "ochutnat"
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:42
- Nahlásit
Jandula
to, co vypadá jako dumík, ale je to lehounký a plněný jen takovým tím bílým matrošem...
aha, tak to já ani neznám... ta atrapa zajíce (chlupatej dumík s ušima ) je super. Já ho sice nemám, ale má ho jeden golden, co k nám jezdí cvičit, a když jsme si ho jednou pučili i pro ostatní, tak se z toho psi mohli pominout, jak byli nadšení. Ovšem je to dost drahý. myslíš, že ta půlkilovka bude stačit???
záleží, jak to má Sára s aportem. Já těm lehkým moc nefandím, protože svádí ke kravení.
Mmartin
než mě odvolali do práce
Aha, tak to se mi ani nedoneslo! Bohužel jsem ani nestihla s každým promluvit, zvlášť s váma z druhý skupiny. Někteří pak oželeli oběd a hned odjeli, zrovna začlo pršet a někdo to měl daleko. Nejvíc mě potěšili s malou Bali-Sárou, se kterou přijeli až z Havířova!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:43
- Nahlásit
zajdummíka
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:29
- Nahlásit
Ketrin
no Sára a aport, to je kapitola sama pro sebe... i když nesmím ji moc hanit, už se začíná lepšit... moc s tím nekraví, spíš má tendenci brzo pouštět a klasický nácvik - sedni - držžžžžžž - hodná moc nepomáhá...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
Mmartin
super, to by bylo fajn, tak to o víkendu vyzkoušíme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 19:44
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
tak konečně jsem se dostala k netu... měnili jsme připojení, tak jsem byla chvíli bez...
jestli ještě můžu k nácviku u Ketrin, tak jsme si to obě dvě moc užily... já jsem poznala, že mezi těma (většinou) poloprofesionálama nemáme my dvě s Edkou co pohledávat... a Eda si pohrála s pejsama, přičuchla ke zvěři a poznala zase něco jinýho.
bohužel jsme museli jet dřív, ale do vody bych Edu stejně pustit nemohla... teď to už budou dva týdny a packu má pořád mizerně rozšklebenou... což je zrovna teď při hezkém počasí na nic.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 19:46
- Nahlásit
jóó, a tady pár fotek...
uvítací pokyny...
find Eda....
zamyšlená...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
Eda
mezi těma (většinou) poloprofesionálama nemáme my dvě s Edkou co pohledávat... Co pořád máš. Nejvíc ses bála výstřelu, a co? Eda nehnula brvou. Stačilo by jen trochu zapracovat na tom aportu a bylo by to ok, nechceš mi doufám tvrdit že by Eda nešla do vody.
Ovšem musím vám ještě říct, u té vody to byla fakt sranda. Všichni labradoři bez výjimky pro aport skákali olbřímími skoky-placáky, i když měli možnost jít normálně po pozvolném břehu. No a goldeni se samozřejmě pomalu a elegantně nořili.
Dostala jsem pár fotek ze štěněčí skupinky, ale vůbec nevím who is who - ty naše holky jsou všecky stejné Jako mimina jsem je rozeznala, a teď ne.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
Ketrin
no vidíš, a normálně mi Eda aportuje úúplně fšecko jen ten tvůj dummy se jí hned napoprvé nelíbil. ale jak mi říkala maminka, moje chyba, mám s ní ty jednotlivý disciplíny cvičit předem a pak by to snad odpovídalo...
cha chá, do vody by to byl taky príma placák (to by se nenechala zahambit), ale fakt má pořád tu packu špatnou...
ale zase musím říct, že zajíce a dummy viděla poprvé a na tom trojvodítku šla taky poprvé, výstřel byl oka... tak jí nemám co vyčítat. jenom spíš já jsem si chtěla odzkoušet, jak na tom Eda je s těma "vrozenýma" vlastnostma. prostě s ní na tom makat. jenže nemám čas jenom pro ni, tak to šulím...
jo, a Sáru (z Brna) jsem poznala hned, jak vyskočila z auta. ostatní ne e... a jak jsem ti už říkala, pan Borgo=absolutní jednička...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:42
- Nahlásit
pan Borgo=absolutní jednička...
Jsi zaujatá-nevidělas bratry!
Sáru (z Brna) jsem poznala hned, jak vyskočila z auta
Jaks ji poznala? Podle SPZ auta?
Zkusilas na packu tu aloe tinkturu?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:50
- Nahlásit
Ketrin
mno, je pravda, že bratry jsem neviděla, ale Borgáč se mi prostě a jednoduše líbí. padnul mi do oka, no
Podle SPZ auta?
no, tak ta mi jenom potom pomohla se ujistit, že jsou to Brňáci
ad aloe... to je taky jedna obrovská odyssea... prošla jsem tucet lékáren a nic. mám jen lidský gel s aloe. musím zajít do nějakého bylinkářství.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:55
- Nahlásit
Eda
No já se dnes po tinktuře z aloe ptala a že ji ještě nemají (je to nový obchod) - je prý dobrá i na tu naší zatracenou mykózu, ale maličkatý flakónek prý stojí 250 tak to jsem se trochu podlomila v kolenou, ale holt co bychom pro ty naše mazlíky neobětovali že!?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:03
- Nahlásit
Jumi
Ha! já jsem dala za 500 ml flašku 800,-Kč ale je to prý úúúplně na fšecko a pro lidi i pro psy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 21:28
- Nahlásit
jéé, tak to jsou teda slušný pálky... tak to musíme vydržet s tím gelem, co jsem jí koupila v lékárně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Dostala jsem od Brňáků foto Borga ze srazu-je v galerii (popisek není ode mě)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:10
- Nahlásit
Ketrin
Teda je to opravdu fešák, ten tvůj Borgoušek!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:42
- Nahlásit
Ketrin
tak vidíš, že je Borgouš fešák (když to říkají i ostatní, nebude na tom něco? )
teď nestíhám školu i Edu a už vůbec ne nějakou svojí zábavu, ach jo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 21:14
- Nahlásit
Eda
A co nového. Co ťapina, hojí se ?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 06:33
- Nahlásit
Ketrin
ahoj. ale ano, je to už 14 dní od rozříznutí a je to už celekm dobré. ale musím říct, že zase celou tu dobu nebyla ve vodě, což dobré není.... tak snad bude ještě hezky a vynahradíme si plavání dosyta
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:08
- Nahlásit
Eda
Jestli fakt chceš jelení nohu, tak já Ti jednu pošlu. Až trochu vyschne. Aby pošťáci neplašili, že je v balíku rozřezaná mrtvola.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
fakt? to by bylo bezvadný to by měla Edička velikou radost!!! a jak a kde bych jí měla potom skladovat?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
Eda
Já je "skladuju" (jakož i dumíky a další aportíky) v přístřešku u sauny, kde jsou věšáčky na oděv saunujících se, tak místo oděvů tam visí jelení nohy a občas i jiné mrtvoly k výcviku (bažant...) K velké manželově radosti, samozřejmě...
Takže nejspíš někde venku, aby na to nepršelo a někde kde proudí vzduch, aby to nehnilo... pak to vydrží rok i déle.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:20
- Nahlásit
Ketrin
tak to bych mohla pověsit někam ven, ale nesežere to kočka nebo lasička, kuna a tak?
|