| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:31
- Nahlásit
Eda
To určitě, bude teďko po tom měsíci odloučení od psů potřebovat nějaké rozptýlení a hlavně pohyb, aby netloutla...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:45
- Nahlásit
Tak holky, Sára to má za sebou... Operace proběhla bez komplikací, děloha už ale prý vypadala velice ošklivě, tak je dobře, že to proběhlo takhle rychle... To, jak jsem plašila s tím jejím nežráním, už asi mělo souvislost s tou pyometrou...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:13
- Nahlásit
Tak to je fajn, až přijedeš domů tak už na ní ani nic nepoznáš jsem ráda že to dobře dopadlo a Sáru vítám do klubu kastrovaných
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 20:06
- Nahlásit
Jandula
tak bezva, to jsem ráda, že to dobře dopadlo! teď už bude jenom líp
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 06:22
- Nahlásit
Eda
Promiň že jsem zapomněla, tu adresu máš v mailu.
Táááák a kontroloři jsou v čudu a Borgo opět zaujal své místo pod stolem. Jinak nové je u nás to, že včera nesl dumíka celou cestu k rybníku (cca 0,5 km). Sice ho občas pustil-přehmátl, ale hned ho zase vzal, aniž bych ho o to žádala
A protože Brestě se blíží derby, tak jsem včera poprvé vytáhla z mrazáku zajíce na vlečku a dohledávku, a to bylo radosti!Úplně na ní byl vidět ten nadšený výraz: "WOW, ZVĚŘ!!!"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:06
- Nahlásit
Ketrin
díky.
joj, Bresta je správná holka labradoří a derby zvládne levou zadní!
tak je to na jisto, včera jsem zamluvila cestu a ve středu se na osm dní vydáváme s maminkou do teplých krajin. sice se moc těším na pořádné plavání, potápění a odpočinek, ale Edka mi bude chybět. jí se taky bude stýskat, ale těch osm dní to bez sebe zvládneme a panička jí přijede odpočinutá a s velkou chutí házet
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:16
- Nahlásit
Ketrin
teď jsem se ještě koukala na tu fotku. chceš mi říct, že ten velkej fešák ve vodě je pan Borgouš?
zrovna včera jsme s Edou u řeky potkaly holku s hnědou LR (fenka taková nemastná neslaná, znám je od vidění, jsou z Prahy, mají u nís na vesnici jen chatu). tak jsem házela do vody klacky. Eda je toprédovala okamžitě na břeh, tu druhou fenku to moc nebralo. tak Eda pak doplavala i pro její klacky a vytáhla z vody všehno najednou a když se jí zdálo, že ta druhá fenka (Bára) plave moc pomalu ke břehu, tak jí z tlamy ten klacek vytrhla a přilvastnila si ho docela legrace, škoda, že jsem neměla foťák
jo, a Bára je celohnědá normálně hořká čokoláda, ne jako ta moje blondýnka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:45
- Nahlásit
Eda
ten velkej fešák ve vodě je pan Borgouš?
Je to on osobně - včera ve vodě s dumíkem (ale dumík neni moc vidět). Budu si muset brát k vodě nějakého fotografa, takhle sama to ňák nestíhám nepodařilo se mi vyfotit jeho olbřímí skoky z břehu do vody
Je to divné, ale jsou i tací LR jako ta Bára.
Užijte si to moře - kam jedete, jestli to není tajné?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:54
- Nahlásit
Tak nové zprávy z domova, Sára je sice v pohodě, ale nežere, nepije a občas zvrací... ach jo...
Eda
Ty se máš, já teď tady finišuju, myslela jsem, že si dopřeju alespoň víkend u moře a místo toho budu balit... Tak si to užij...
Ketrin
Teda, klobouk dolů, Borgo je fakt šikovnej... Sára by nenesla dumík ani metr...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:31
- Nahlásit
Jandula
nežere, nepije a občas zvrací...
To je snad celkem v normě, po narkóze... a ještě ty vedra... máš zprávy, jestli chodí? (aspoň vyčurat)
Borgo je fakt šikovnej doufám, že bude po rodičích... a pra- a praprarodičích
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:36
- Nahlásit
Ketrin
Hnedka včera udělala loužičku i hromádku, normálně chodí, dokonce jí včera naši načapali na posteli, takže teď jsou postele obehnány židlema a stolkama... Mně to bylo jen divný, že zvrací, protože když jí dělali ty lokty, tak nezvracela, hned večer žrala...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:51
- Nahlásit
Jandula
Tohle je jiné, je to zásah do organismu a k tomu ten zánět je po celém těle - v krvi, ale bude to dobré. Hlevně, že chodí na záchod.
Ketrin
Tak to je fakt super, ty moje obludy valný zájem o aport nemají a pamatuju si, že Gita pro něj sice startovala, ale po cestě ke mně jí to přestalo bavit a vyflusla ho. Takový divný labrador, jó když to byl ale zajíc apod., tak to se mohla přetrhnout. Včera jsme měli skoro i pernatou. Holky vyhmátli slepice, no a jak to zdrhalo a kvokalo, tak to byla náramná legrace, ale já jsem se zapotila, když jsem ze zahrady slyšela "huš potvoro" a šutr vzduchem.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:52
- Nahlásit
Eda
Válet se umoře v dnešní době můžou jen BURŽOUSTI.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 09:07
- Nahlásit
Lucinda
ty moje obludy valný zájem o aport nemají
Ale vždyť jsou ještě MALÝ! Bogo byl donedávna taky spíš odnašeč než přinašeč
Jó slepice... ty když k nám od sousedů přelezly pod plotem, tak mi je Rambo nosil a vzorně vsedě předával - nepoškozené, v měkké mordě jsem pipku vždycky honem hodila zpátky přes plot, aby neměla šok větší než bylo nutné - kupuju u nich vajíčka, tak mám zájem aby nesly
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:22
- Nahlásit
Ketrin
http://www.pets.cz/shop/shop.asp?show=objednavka_o rder&Id=244-125005&TID1=d&TID2=db&TID3=dba&TID4=db ac
Konečně jsem to našla - ještě tohle jsem vyzkoušela. Cenově od toho Canine to je dost rozdíl, ale službu to udělá asi stejnou. (Ještě mám doma jednu plechovku, ale na název si nemůžu vzpomenout!)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:30
- Nahlásit
ola
Algolith je vynikající, všem můžu jen doporučit... Od Canine se to jmenuje mořské řasy...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:12
- Nahlásit
Jandula
nejake zasadni pozitivni novinky o Sare??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:16
- Nahlásit
Jirikovo
Spíš nepozitivní... Ještě furt zvrací, takže vyhodila i antibiotika i prášky proti bolestem, tak teď jí moje hysterická mamííí vezla k veterinářce, ta jí píchla antibiotika injekčně, nějakou injekci na zklidnění žaludku a dala domů roztok glukózy a něčeho... Tak uvidíme, ale pozitivní je to, že nemá teplotu, zítra jdou znovu na kontrolu, tak snad to bude v pohodě...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:24
- Nahlásit
Jandula
no a po operaci kloubu taky spatne reagovala na narkozu?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
Jirikovo
Při operaci loktů měla inhalační narkózu, tak to bylo asi něco jinýho a celkově si myslím, že když se jí hrabali ve vnitřku, tak je to něco jinýho než klouby... ale nevím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:47
- Nahlásit
ola
Moc děkuju za odkazy, doma to prošnorchluju
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:53
- Nahlásit
Ahoj lidičky, můžete mi někdo říct, co by měl 5ti měsíční labrouš už umět? Mám pocit, že ten můj je zamrzlý. Díky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:53
- Nahlásit
Ketrin
doma to prošnorchluju
no jo, velkopodnikatelka s hlubokym bazenem na zahrade ....
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:14
- Nahlásit
Jirikovo
Vrtale
Marilyn
Co už umí?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:26
- Nahlásit
Ketrin
ne, není to tajné, jedem "prozkoumat" Mallorcu. ještě jsem tam nebyla a tak chci očíhnout terénky na najíždění jarních kilometrů...
Marilyn
Eda uměla v pěti měsících zlobit jako čert, někdy poslechnout, všechno kousat, zničit, roztrhat a taky chvílema být miloučká... ale moc si to nepamatuju, protože jsem byla totálně nevyspalá, protože slečinka vstávala ráno v před pátou a vyžadovala procházku
Lucinda
ó ano, jsem buržoustka největší jakož i moje maminka, když jednou za rok vyjedem někam na dovolenou
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:37
- Nahlásit
Eda
Hele, Eda taky po kastraci zvracela?
Komu vlastně připadne starost o Edičku, když ty si budeš válet šunky???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:58
- Nahlásit
Jandula
nezvracela, ale zase nejedla a až druhý den potom něco málo snědla a vypila. ale hned jak mohla tak vstávala (teda chtěla vstávat) a šla sama pomaloučku na záchod. a hodně spala a taky kňučela... ale to jen ten první den/noc...
no, bude se starat sestra, že... ať se taky někdy o něco stará ona... a pozor, nebudu si válet šunky, nýbrž přímo prorostlé špeky, co vlastním
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 21:33
- Nahlásit
Dneska byla řežba u vody s kamarádkou Olinou musela jsem s nima jít mimo naše obvyklé místo, protože na něm seděl páreček zamilovaných a ti z nás neměli evidentně radost a už vůbec ne pochopení pro dvě zmáčený dělový koule...
ve vodě měla Edka navrch a klacek byl její ...
ale na suchu už někdy i nestíhala...
jen škoda, že jsou obrázky tak malý
ale řádily jak hnědá/černá ruka, to byla lekrace
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:20
- Nahlásit
Eda
Na Sáře už prý včera bylo vidět, že by hrozně chtěla žrát, tak jí mamka krom toho roztoku od veterinářky dávala po kouskách kuřecí maso, asi se jí tou injekcí na zklidnění žaludku hodně ulevilo, prý už nosí svoje hračky a je v pohodě...
Jaký je tam vlastně u vás přístup do vody?
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:02
- Nahlásit
Dobré ráno. Tak můj 5ti měsíční labrouš umí zůstat na místě, dokud mu neřeknu povel k misce, zkrátka před jídlem umí poslouchat nejlíp. Jinak na mě z vesela dlabe. Je vidět, že ví, co po něm chci, ale neobtěžuje se. Takže když má zrovna dobrý den umí sedni, zůstaň a ke mně. K noze mu moc nejde, neví, jaký je rozdíl k noze a ke mně. Taky umí pěkně tahat, to jsem zvědavá, co budu dělat, až bude mít 35kg. Slyšela jsem, že by v 5ti měsících měl tyto základní povely ovládat dobře, měl by umět i aport, ale to vůbec neví o co jde. Tak si pořád říkám, jestli jsem něco nezmeškala. Kdy už příjde ten den, kdy mi ukáže, jak jsem ho pěkně vycvičila.
|