| Autor |
Zpráva |
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 16:19
- Nahlásit
Jumi
Koukni na to radši na galerii, ono se to tady nedá zvětšit. Název galerie je Gita.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 16:19
- Nahlásit
Lucinda
jsem doma - dej mi sem email ať ti pošlu chrta!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 16:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Jumi
vždyť je úžasnej je to holt hubeňour,ale on je hlavně naprosto úžasně nohatej,proto vypadá tak hubeně ale až se vytvaruje a začne růst taky jinam než do výšky,tak to bude krásnej pesan. A má teda super barvu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:01
- Nahlásit
jana33
díky - barva se mu opravdu moc povedla
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 21:09
- Nahlásit
Jumi
email: JRosenkranz@iol.cz
To jsem tedy zvědavá.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 21:39
- Nahlásit
Lucinda
Kde je galerie Gita??? Listovala jsem 5 stránek a nic...
Jumi
Odepsala jsem ti, "chrt" je náhodou moc pěknej a ty se nenech rozhodit.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 21:47
- Nahlásit
Ketrin
Maj ji na mujpes
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 22:05
- Nahlásit
Jumi
Buď v klidu, je normální. Teď prostě rychle roste, tak je všelijakej. Má úžasný ťapiny, bude to silnej pes.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 22:12
- Nahlásit
Ketrin
Lucinda
Holky díky moc za podporu! Mám radost, že se najdou chovatelé, kteří mě nepovažujou za tyrana psů a Bernýska za obyvatele koncentráku! vaše slova chváli nás s přítelem moc potěšila a povzbudila!
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:55
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jak je po ránu? Nejedete náhodou někdo teď v srpnu na retriever tábor do Votic?
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:31
- Nahlásit
Tak se musím pochlubit - už plaveme. Včera jsme zase byli na Hartě, koupila jsem novou hračku do vody - neopr. kroužek. Lákali jsme ho, položili jsme mu na kraj piškot. Pořád se nemohl odhodlat, tak jsme kousek potáhli až začal plavat, tak jsme ho pustili ke břehu. A pak už když jsme mu ho hodili, tak plaval, i když ještě pořád lítal po břehu a dodával si odvahu.
Jásali jsme - no lidi kolem trochu nechápali
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:39
- Nahlásit
Marilyn
Myslím, že Ketrin jede na nějaký tábor, ale nic podrobnějšího nevím...
cherry
Šikulinka...
Lucinda
Ty tvoje fotky jsou zádaha, že jsou tak malinký, dáváš adresu už přímo velikých fotek (rozevření na maximální velikost)?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:42
- Nahlásit
Jumi
Míšo, Beronášek je moc a moc krásnej, až se vrátím, musíme udělat nějaký srázek našich chromajzlů a jednoho štenda...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:11
- Nahlásit
Jandula
Tak to ti nepovim, jak to dělám. Jsem z toha celá divoká a dost mě to točí, protože na těch pidifotkách neni nic vidět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:16
- Nahlásit
Marilyn
My jedeme na tábor první týden v srpnu,ale na jinej. Ale je to turnus jen pro labroše,tak se moc těším. Teda můj veverkonetopýr samozřejmě jede taky. Jinak Sam včera plaval taky,ale nedobrovolně,byli jsme u Rokytky,chodíme je teď plavit každej den,házím jim piškotky do vody a oni lítaj jak blázni a Sam letěl taky za jedním a jaksi si nevšiml,že je před ním malej splav pak teda házel nevraživý pohledy na mě,jako že jsem to na něj nastražila schválně
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:17
- Nahlásit
To je moje Brown She Devil. Necpala bych jí sem, ale chci vyzkoušet jestli mi půjdou ty větší fotky.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:18
- Nahlásit
Světe div se - jsem génius.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:52
- Nahlásit
Marilyn
Já jedu na retrívří tábor do Albeře. Loni tam kromě asi 60 retrívrů (LR,GR,FCR,NSDTR) byla taky jedna fenka angl.buldoka a jedna jorka. Ovšem pozor-tahle jorka nemá nic společného s nervními, uštěkanými, hysterickými psíky s mašličkama, ve svetříkách a taškách, co jsou vidět na každém kroku. Je to sportovně ostříhaná sebevědomá a vyrovnaná čuba, která se s naprostou samozřejmostí pohybuje mezi tou retrívří bandou a neváhá přiměřeně umravnit každého psa, který si na ní dovoluje, i když má 40 kg a ona asi 5 nebo kolik
cherry
No vida jak to šlo rychle.
Mně včera přijel na výcvik 1 GR a 1 LR - ten tu byl poprvé a není moc zvyklý na psy, byl z té bandy trochu vyvalený, ovšem to mu nezabránilo v tom, aby mě v nestřežené chvilce po kluzkém břehu neshodil do rybníka Měla jsem v kapse mobil, ale přežil to.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:03
- Nahlásit
Ketrin
To je ta jorka od holek z cvičáku v Kolodějích? Ta je fakt výborná,všechny se srovná na hromadu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:08
- Nahlásit
jana33
Ano, je to ona
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:23
- Nahlásit
Jandula
musíme udělat nějaký srázek našich chromajzlů a jednoho štenda...
no já na to netrpělivě čekám už od vánoc
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:26
- Nahlásit
to Bernáš když se na výcviku s RS rozkoukal, tak pak tam taky všechny ty 6-ti měsíční psy pěkně kostil!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:31
- Nahlásit
Jumi
Sára byla o vánocích ještě hodně velkej chromajzl... Teď už se s klukama proběhne... Vracím se v neděli 13. 8., tak pak.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:45
- Nahlásit
Jandula
Je škoda kdybys přijela už v pátek tak si s náma v sobotu 12.8. mohla na závody v rychlostním plavání!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:03
- Nahlásit
závody v rychlostním plavání! jsme dělali právě včera (jen tak ze srandy) právě při tom mě ten nedočkavý labrouš stáhl do vody
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:05
- Nahlásit
Ketrin
no my se asi moc neumístíme - malej ještě neplave a velkej mě určitě nějak vypeče - jak ho znám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:07
- Nahlásit
Jumi
vždyť o nic nejde
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:14
- Nahlásit
Jumi
Závody v rychlostním plavání??? Ty by Sára prohrála hned na začátku, ona se totiž do vody noří... a to pomalu...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:26
- Nahlásit
Ketrin
Ale jde! O srandu a proto tam taky jedeme! A taky že se tam potkáme se spoustou našich kamarádů!
Někteří berou nová štěňátka a někteří nová lidská miminka - nebudu vědět co dřív muchlat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:30
- Nahlásit
Jumi
Tak si to užijte a foťte, bude určitě na co koukat...
A to jde pes po psu, nebo je hromadný start?
|