Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:40
- Nahlásit

Marilyn
Musíš si na hlavní straně cz-pes založit galerii (pokud nemáš vlastní stránky), znovu se tam zaregistrovat pod stejným jménem a vložit fotku.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:42
- Nahlásit

Ketrin
Místo, abys byla ráda, že se sama nažere a neobtěžuje tě, tak říkáš, že to přehání, chudák babča, i ke stáru se o sebe musí starat sama, to je jak podle: korýtko ti synáček udělá...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
Ale já si nestěžuju, mě se líbí
Tuhle mě ale vytočila nějaká pejskařka, když se mě zeptala, jestli má v sobě něco z labradora... Asi začnu nosit na procházky v kapse PP

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:21
- Nahlásit

Mě to nejde se tam přihlásit, tak jsem se odsud odhlásila v domnění, že to půjde a stejně to nejde. Tak nevím, chtěla jsem vám ukázat mýho psíka... a kde mám kliknout, abych odpověděla určité osobě?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:23
- Nahlásit

Tak se taky přidám s hubenými a tlustými LR. Gita je v podstatě nevykrmitelná a některá štěňátka to zdědila po ní. Nedávno přijela na návštěvu jedna naše fenka - necelé 3 měsíce. Byla hubenější, než ty moje, ale protože byla drobnější od narození, tak je to jasné. Nejdřív mě to taky překvapilo, ale jinak byla živá až moc.
Jandula
Máš trpělivost na vysvětlování vkládání fotek.
Marilyn Snaž se, ať něco vydíme. Mě to trvalo celé dopoledne a celý druhý den.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:23
- Nahlásit

Marilyn
do galerie se musíš znovu zaregistrovat jako nový člen a jestli ti to stále nepůjde, tak mi ho posli na mail (najdeš ho, když si klikneš na člen)...

A když chceš odpovědět určité osobě, klikneš na její jméno u nějakého příspěvku.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:26
- Nahlásit

Směju se tady Edě a sama vidim - vydim.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:30
- Nahlásit

Jandula
To jsem právě zkoušela a nebralo mi to, prý špatný heslo nebo jméno. Ale jak je to možné, když jsem se tady přihlásila správně? Jdu si najít ten mailik.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:40
- Nahlásit

Marilyn
nebralo mi to, prý špatný heslo nebo jméno
Přesně to samý mi to kdysi taky dělalo. Ale já nepovolila a otravovala jsem to tak dlouho, až se to povedlo dnes mám 3 galerie a když chci něco přidat, musím mazat takže vydržať!

Lucinda
To bych brala, kdyby Sali byla nevykrmitelná, jenže ona je nezhubnutelná ta snad tloustne i z vody a je jako ty dámy, co říkají že projdou okolo ledničky a už mají kilo navrch

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:49
- Nahlásit

Ketrin
Jo, je to problém.

Tady je to hubenější štěně. Ještě trochu vyrostla, tak je to víc vidět, ale má se k světu, prokousla mi nos, když jsem se s ní chtěla pomazlit, tak jsem si mohla hned dát naušnici.

To je moje Šína jak jí říkám. Jinak Brown She Devil, ale na fotce neni moc vidět, že je hnědá.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:51
- Nahlásit

Jandula
Nechápu zase, že mám ty fotky tak malý a nejdou zvětšit.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Ještě poslední pokus a jdu nakoupit.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Lucinda
Hezký. Škoda že se mi ty fotky nezobrazujou větší.
Brown She Devil a jak dál? (název CHS)?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:57
- Nahlásit

Ketrin
Ani se neptej. Snad to tady ani nenapíšu

z Povidlového vrchu. Doufám, že jste "loajální" a případné poznámky si necháte pro sebe.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

Lucinda

Se omezím na poznámku, že to je pomsta rozhodčím, až to budou muset vyhlašovat na zkouškách nebo vypisovat do kartiček na výstavách

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:04
- Nahlásit

Ketrin
To je houby. Dala jsem taky jméno Big Black Magic Boy z Povidlového vrchu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:05
- Nahlásit

Hele, furt lepší než rádobysvětová jména typu I´m Your Guide Dog XXX (XXX=název CHS) a že podobných jmen u nás je...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:06
- Nahlásit

Ketrin
To je hrůza, na některých jsem si fakt vylámala jazyk. A ve finále mu pak říkají Bertík nebo Pepin.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:09
- Nahlásit

Ketrin
Tak jsem si to šla přeložit. "Jsem tvůj vodící pes" a chovná stanice třeba od slepých veverek, no to je poklad.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:10
- Nahlásit

Lucinda
No nechtěla jsem to už rozpatlávat, ale když to sama rozvádíš-jak tě takový název napadl? Že ono to bylo až na posl.místě a zrovna ti to napotvoru přidělili?

cherry
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:17
- Nahlásit

Po delší době se ozývám - mám pejsu neplavce a už nevím, jak na to. Vleze do vody, nachlemtá se, trochu pocachtá a to mu stačí a jde ven čmuchat.
Včera jsme byli na přehradě, měli jsme s sebou LR plavce, aby mu to předvedl - ani to nezabralo, vždycky na něho čekal na kraji. Lákali jsme ho na všechny možné dobroty - dobrovolně neplaval. Tak jsme ho trochu nasilím odtáhli - to plaval rychle ke břehu v očích smrt.
Tak Vám závidím ty Vaše plavce.
Dnes jdeme znovu.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:18
- Nahlásit

Ketrin
Jak jsi to uhodla? Jasně, že se mi pomstili. Kopeci nad náma se říká "povidlák", no a mužskej si myslel, že to bude dobrý název, tak jsem ho dala poslední a doufala, že.... No ale to je ještě dobrý. Chovali jsme ČHP a mamča vymyslela takový krásný názvy jako od Jindřichova pramene apod. Táta - muzikant, chtěl taky přispět trochou do mlýna a prosadil si v hlasování jeden proti třem chs Zlatá trubka. Opět byl název na posledním místě a hádej co přidělili? Tušíš správně.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:18
- Nahlásit

Ketrin
Tak co, už si koukala na fotky?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:22
- Nahlásit

cherry
Asi bych jí násilím nenutila, je to pro ně trauma. Zkus do vody házet piškoty a hodně chválit. Takle jsem naučila plavat mojí fenu ČHP a ta byla zarytý odpůrce vody.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:23
- Nahlásit

cherry
Ahoj, hele z toho si nic nedělej, já mám LR, sice malýho, ale plavat by už mohl. Jemu se taky stačí nalemtat, shladit nohy a pak už se můžu snažit jak chci a do vody nejde. Ale víš, co jsem zkoušela? Hodila jsem mu do vody piškotek. On to ale musel vědět, že je to piškotek, jinak mu to bylo volný. Tak to vyzkoušej.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

Lucinda
Moje řeč, piškotky určitě zaberou

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

Koukněte se do galerie, nebo kdo nemáte tak kreténský (pardon za to slovo) počítač jako já, tak to sem hoďte...

Marilyn
Jinak, hubenější dle mého názoru je, ale on to dožene... zatím je fakt samá ruka, samá noha...

cherry
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:26
- Nahlásit

Lucinda
Dnes půjdeme a necháme tomu volný průběh. Piškoty házíme, ale jak je dál tak ani piškot nefunguje.
Jinak je to pes a má 20 měsíců.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:31
- Nahlásit

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:31
- Nahlásit

Jandula
On má špíš problém, že je moc dlouhej. Ale dokud mu nejsou vidět žebra, tak ať mi nikdo neříká, že je podvyživenej. A hlavně je hodně aktivní, pořád běhá...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání