Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:25
- Nahlásit

Jandula
kolik bylo tomu labroušovi? Byl to mladý pes, odhadovala bych něco přes rok, určitě ne víc než dva... Právě proto jsem si říkala, hned jak jsem je zmerčila, jakej to bude mazec, torpédí tanečky a šílené osmičky s klackama v hubě, cákání ve vodě až do bezvědomí... a ono nic.

Jirikovo
burzoazni slecinky se takhle brzo vraceji z proflamovanych noci?
a zaměstnavatelé-vykořisťovatelé vstávaj do práce, aby šli příkladem svým vykořisťovaným

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:33
- Nahlásit

Ketrin
uz jsi nekdy videla vykoristovatele, ktery by chtel jit prikladem?? ja teda ne ...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:34
- Nahlásit

No tak byl asi důstojný a nad věcí. Samovi se fenka taky musí extra líbit,aby ho rozhýbala,je to důstojnost sama ale nutno říct,že když se pak rozhýbá,tak jsou z něho všichni psi unešení,že "pan vedoucí" konečně taky řádí a nejvíc se vyblbne se štěňaty,on je naprosto miluje a dovolí jim všechno,je to takový pan vychovatel

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:36
- Nahlásit

Ketrin
Já vykořišťovaná se hlásím, že je doopravdy vražedné, vstávat v 5:10, abych mohla vyvenčit psa a pak být téměř jak za Franze Josefa stát u pásu... Copak si nemůžeme alespoň něco z toho "vyspělého" světa vzít? Alespoň to, že pracovní doba není tak brzo???

Právě proto jsem si říkala, hned jak jsem je zmerčila, jakej to bude mazec, torpédí tanečky a šílené osmičky s klackama v hubě, cákání ve vodě až do bezvědomí... a ono nic.
Tak to je fakt divný, labradoři zůstávají dlouho hraví a praštění, takže tohle mi na to nesedí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:37
- Nahlásit

jana33
No jo, no. Každý je ňáký. např.Bresta by ve svých 6 letech měla být důstojná, koneckonců je to dvojnásobná matka, a zatím kdykoli se naskytně příležitost, tak řádí jako štěně. A že teď se synátorem má přiležitost furt.

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:38
- Nahlásit

Jirikovo
Ketrin to určitě viděla, myslí tím sebe a manžela...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:39
- Nahlásit

Jirikovo
uz jsi nekdy videla vykoristovatele, ktery by chtel jit prikladem??
viděla ráno v zrcadle v těch 04,30 když vstávám

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:40
- Nahlásit

Jandula
Ketrin to určitě viděla, myslí tím sebe a manžela...
no ale z toho docela jednoznacne vyplyva, ze Ketrin neni zadny spravny vykoristovatel .... mela by se holka trochu polepsit ...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:42
- Nahlásit

Ketrin
No Sam taky řádí,ale zásadně doma s Ferdulí,to mi přestavují nábytek,ale venku ho nejvíc zajímají stopy a vůně. I když i "jeho důstojnost" má svoje dny

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

teda kamarádi, s vám se fak bavím!!!
tak ohledně svýho vstávání... bylo to tak brzo, že jsem vyřizovala maily, a pak šla s hnědkou do lesa, pak jsem nakopla naší starou herku (rozuměj auto), jela na naší buržoazní chalupu zbavit jí toho pralesa. teď jsem tak v půlce a jdu ještě makat, než začne pařas. pak si vezmu hrábě a půjdu sklidit tuny rybízu. pokud by někdo z vás chtěl, ráda vám ho dám... je toho tady vážně dost... takže suma sumárum jsem vstávala tak brzo naprosto cíleně, abych se vyhla vedrům...
Ketrin
téda, potkalas hnědáka nemastnýho neslanýho... tak to úplně zkazil pověst hněďákům... já bych skákala tři metry vysoko, mít všechny tři barvy pohromadě, pak bych běžela pro foťák a dávala si je do pozic a fotila a fotila...
Jirikovo
já na večírky nechodím (už bys to měl vědět). takže se z nich nemůžu nad ránem vracet... takže že...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:18
- Nahlásit

Eda
hmm, jasne. rozmazlena slecinka radeji vstane brzo, aby se vyhla vedru .... kam ten svet speje ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:32
- Nahlásit

Eda
půjdu sklidit tuny rybízu
Jsi pilná... já tiše doufám, že ho za mě sklidí a rovnou i zkonzumují psi.
Já foťák s sebou neměla, ale to víš že jsem byla připravena aspoň k zanícené debatě o labrouších, ale ty lidičky... no, byli to suchoprdi.
jinak později večer jsem se ještě byla projet na kole s Brestou, ale nad mou rychlostí, stylem i kilometráží bys umřela smíchy

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:51
- Nahlásit

retrívr, který nevleze do vody je teda ohromně podezřelý

Eda
S Thorinem taky zahrada vzpadala, jak měsíční krajina, teď v šesti letech už je tolerantní a sem tam nějakou tu květenu, či stromek mi strpí...Takže teď plení domácí květináče a mnou láskyplně opečovávanou zahrádku u našich malej!
Při první návštěvě uštípal všechny vrbičky, co jsem si na jaře zasadila a oškubal thuji

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:53
- Nahlásit

Ketrin
helejď, vůbec si nedělej iluze o nějakým mým smíchu... už jsem to byla jednou prumbnout s Edkou na kole. jela jsem rychlostí 13km/h a byla to pohodička, užívala jsem si to...a musím se pochlubit! běžela vedle kola na pravo, jako by už tak běhala dávno! a měla velikou radost, pořád vrtěla ocáskem, čmuchala, zaplavaly jsme si... bylo to bájo! ale fakt je, že jsme cestou nepotkaly rušící podnět, tak byla hodná.
Jirikovo
a ty už mě neštvi! popovídáme si ve čtvrtek na kole, jo?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:59
- Nahlásit

Eda
popovídáme si ve čtvrtek na kole, jo?
hmm, tak to nejedu ... ja myslel, ze se tam bude slapat, povidat si muzeme i jinde ....

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

Eda
Musíš přijet na nějaký náš labradoří sraz,jsou tam všichni bloňďáci,Sam zachraňuje černé labroše,ale hnědáčka tam nemáme. Resp. na jednom srazu jeden byl (bohužel tam jsem zrovna nebyla),ale byl agresivní na psy,tak už nejezdí. Takže správného mírumilovného hnědáčka a čubičku k tomu uvítáme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:01
- Nahlásit

Eda
jela jsem rychlostí 13km/h
opět slovo profíka já nevím, kolik jsem jela.. jela jsem tak, aby Bresta klusala a ne cválala, bylo to fajn ve večerním chládku

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:18
- Nahlásit

jana33
teď mě napadlo, že bych mohla uspořádat LR "sraz" u nás na loukách u Berounky. teda spíš takovou velkou procházku-výlet kolem řeky, plavání, do lesa... jak by se ti to líbilo? já nemám moc ráda moc lidí a psů pohromadě... a zvaní (tolerovaní) jsou i ne LR rasy typu Ronie
Jirikovo
ne, bude se šlapat a ty ještě budeš za trest povídat!
Ketrin
ne, já opravdu nejsem profík, jen mám na kole CC (cyclocomputer)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:19
- Nahlásit

Eda
a ty ještě budeš za trest povídat!
je videt, ze me poradne neznas. pro me je spis trestem nesmet mluvit nez povidat ....

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:29
- Nahlásit

Eda
My jsme pro každou pocházku,ale máme problém s dopravou. jinak já velký akce taky nemám moc ráda,ale tyhle srazy jsou osvědčený,super lidi i pesani,je tam vždycky sranda a psi mi pak týden v kuse chrápou a hlavně co je hezčího než se dívat celej víkend na tlupu labradorů (+ sem tam něco dalšího,třeba můj veverkonetopýr)

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:09
- Nahlásit

jana33
navrhuju přijet vlakem k nám za Prahu (směr Beroun). je to vlakem pul hoďky z Hl. nádr. a 20 minut ze Smíchova.
a klidně to někde vyhlásím "oficiálně" s datem, místem...
pesani můžou blbnout, lítat, plavat...tak co?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:11
- Nahlásit

Eda
No já bych pravděpodobně zlanařila kamaráda s labradorkou,to je takový můj odvozovač

Lucinda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:15
- Nahlásit

Teda člověk se tu neukáže jeden den a vy popíšete 2 stránky. Kdo to má číst?
Včera jsem vracela Bárta majitelce, tak jsem jí hned využila vytáhla jí i se štěňuchama poprvé k rybníku. To byl hukot. Cesta hrůza. Jsou tři a do toho hluchá Gita a hyperaktivní Bárt, no bylo co dělat. Obě černé fenky tam vlezly, ale ta moje hnědá je teda poserka, snad to taky nějak zvládne. Byli tam lidi se smetanovou roční labroušicí, ale to byl pokec asi jako Ketrin. Nejdřív, že by taky chtěli od čubinky štěňátka, jak je fena dlouho březí a na konec z nich vylezlo, že vlastně neví, jestli neni nakrytá kdoví čím. Bylo to zajímavé setkání, ale fenka byla hodná, hrála si se štěndama a lítala furt do vody, prostě labrouš.
Holky, kolo je dobrý, ale jelikož to tu máme samej krpál, tak si nechám zajít chuť.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:22
- Nahlásit

Eda
Hmm, to neni špatný nápad.

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:48
- Nahlásit

Tak já vymyslím čas a místo a vyhlásím "LR sraz", jo? srazoprocházku, spíš. a taky asi na víkend, ne? nebo můžete někdo i ve všední den třeba nějak odpoledne (že byste se ulili dřív z práce?!?)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:50
- Nahlásit

Eda
kdyz to povede kolem pekne hospudky, tak vas mozna poctim i navstevou RLDC, ale nasledujici vikendy nemuzu .... ne teda ze byste me zvali, ale znate me, ja jsem tak trochu vterka ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:02
- Nahlásit

Já teď v létě budu furt něco mít a taky mrňous je na takové akce ještě malej. Ale na podzim budete zváni na nácvik na OVVR spojený se srazem našich štěňat z vrhů A a B... a taky na následnou účast na OVVR naostro zrovna začínám okolo toho papírovat, to je neskutečný ta byrokracie okolo jedněch malých a jednoduchých zkoušek

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

Eda
Hele, počkejte na mě, jooooo...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Jandula
kdy dorazíš? aby se nás Sára nebála tolika psů najednou...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:10
- Nahlásit

Eda
co psu, ale tech lidi ....

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání