Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

cherry
Tak na téhle fotce od Janduly názorně vidíš, jak tak skočí jednou, pak si stoupne na břeh a už ho tam nedostanu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

Jandula
To si tam zrovna dala tu nejhubenější fotku, jaká tam byla, voda ho dělá ještě víc protáhlého , dej tam nějakou hezčí

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:35
- Nahlásit

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:35
- Nahlásit

cherry
Já mám taky labradora broďáka. Vodu miluje,ale po bříško,max. po krkpiškot funguje taky jen v téhle vzdálenosti, jak odplave,tak ho přenechává bráchovi. Plave jen když je stržen proudem,sice mu to jde,ale v očích má smrt

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:37
- Nahlásit

Marilyn
Snažila jsem se vybrat takový fotky na kterých je to vidět, ale jinak je nádhernej.

Kde bydlíš?

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:39
- Nahlásit

Jandula
Děkuji, jsi hodná, o to jsem se snažila celou dobu, aby jsem to sem na posouzení mohla přiložit. Jsem z Ústeckého kraje, okr. Louny

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:42
- Nahlásit

Marilyn
Odpověděla jsem Ti.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:42
- Nahlásit

Marilyn
Aha, to je trochu z ruky, myslela jsem, že bys nám ho v Praze nebo na našem plánovaném setkání u Berounky mohla ukázat.

Budeš jezdit na výstavy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:45
- Nahlásit

cherry
A on nejde plavat ani když jdeš ty? Nejde za tebou? čeká na břehu?

Marilyn
Času dost. Můj teda už plave, ale i kdyby ne, v tomhle věku si z toho nic nedělám. Zrovna včera jsem to tu někde taky někomu psala, Rambo šel do vody poprvé až v 8 měsících a v necelých 18 už měl VZR a na táboře na soutěži vyhrál Nejlepší vodu
chce to počkat, až bude sám chtít, on ví nejlépe, kdy je na to zralý

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:47
- Nahlásit

Ketrin
A co myslíš, je hubený nebo ne?

Sára jde do normální sladkovodní vody, který má odpovídající přístup pro urozenou dámu, v pohodě, do moře jde jen když nejsou vlny a nejlíp jde když jsem tam já...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:50
- Nahlásit

Lucinda
Zlatá trubka nemá chybu!!!
Já před pár lety na canisterapeutickém kurzu absolvovala pár přednášek z obecné kynologie a jednu z nich i o řádech, předpisech atd. A ing.Fiala tam právě vytáhl tyhle story, jak když lidi žádají o název chs, vymyslí zhruba 3 pěkné názvy a pak už je to nebaví a namrskají tam nějaký kraviny, aby to místo zaplnili. A názornými příklady dokládal, jak se toto nevyplácí, neb ti zlomyslníci tam snad vybírají odzadu?!
Mně vybrali název z 2.místa.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:51
- Nahlásit

Jandula
co myslíš, je hubený nebo ne?
Trochu jo, ale nijak tragicky. Panička mu malinko přidá a bude to dobrý.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:02
- Nahlásit

Ketrin
Kolik se musí uvádět názvů?
A proč ti je třeba nevyberou? Chápala bych, kdyby takový název v ČR existoval, i když si myslím, že když hledám název pro svojí CHS, tak se podívám, jestli tenhle můj název už není zaregistrovaný...

cherry
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:19
- Nahlásit

Ketrin
Ani za mnou nejde. Žádná lákadla nepomohou - vybaveni jsme byli - piškot, vepř. ucho v ruce, ale nic.
On je trochu bolestínek, když náhodou najdeme klíšťáka, tak jak vidí pinzetu, desinfekci (jodisol - ten prý neštípe), tak prchá pryč, a když ho teda chytneme a musíme položit tak úplně ztuhne. Fakt paciny úplně napnutý, svaly našponovaný. Za minutu je hotovo a pohoda.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:23 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jandula
Nevím jak teď... když jsem žádala já (2002), tak se psalo 6 návrhů.
Jinak nevím, jaká mají kritéria kromě toho, že se to nesmí podobat ničemu, co už je zaregistrované.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:24
- Nahlásit

Jandula
Já do Prahy jezdím celkem pravidelně a není problém někdy o víkendu přijet i se psem a dát plánovaný sraz. Na výstavy bych s ním jezdila ráda, ale netuším, jestli na to vůbec bude mít

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:30
- Nahlásit

Marilyn
No super, tak sleduj tuhle diskuzi, v srpnu se bude něco domlouvat...

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:35
- Nahlásit

Ketrin
odpověděla jsem ti na mail

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:52
- Nahlásit

ahojky dámy... tedy, člověk jednou vyrazí taky pořádně za prací a už nestíhám číst... Dneska mě můžete litovat, protože den strávím uklízením po malířích Eda leží nejlépe uprostřed zrovna rozmalované místnosti, oni ji obcházejí, ona všechno sleduje a ani si nestačila přes den schrupnout. to má chuděrka život, že? tak já jdu smočit ruce do kýble, ahoj

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:44
- Nahlásit

Jandula
Registr chovných stanic jsem nikde nenašla. Dala jsem názvy jak mě napadli a stalo se mi, že mi všech šest zamítli a vymýšlela jsem na novo.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:53
- Nahlásit

Jandula
Myslím, že tak hubený není. Zatím se mi zdá, že nemá moc hluboký hrudník a trošku se mu vytáčí ťapiny, ale to může být zrovna jak se postavil. On to dožene, je to mlaďoch. Jak říká Ketrin, paničká přidá jogurtek a bude fajn.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:54
- Nahlásit

Pro všechny, tak takhle nějak vypadá moje Sára, akorát že má delší a světlý chlupy... Jinak velikostně asi taky tak, jen jí ty chlupy přidávají na váze...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:56
- Nahlásit

cherry
Když za tebou nejde, tak se na něj zatím vykašli. Nech mu třeba týden a pak to zkus znovu. Chce to rybník s dlouhou mělšinou, aby v ní mohl běhat a přitom být daleko od břehu. Vydrž

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:58
- Nahlásit

Jandula
Jak???????? Kde to je????????????????????????

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

Marilyn
jé to máš nádhernýho pejska! a stejnýho hubňourka jako já

tak dnes jsem se dozvěděla, že bernie vypadá prý jako z koncentráku, že jak ho krmím je trestuhodné atd. musím se přiynat, že jsem to obrečla a dost se mě to dotklo, snažím se pro něj dělat to nejlepší a pak mi na základě fotky řeknou tohle. jsou mu tři měsíce a má 12kg - hubenej je ale vychrtlej ne, žebra mu nelezou a vet říkal, že je v pohodě

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:08
- Nahlásit

Jumi
přesně takhle jsem reagovala, když to o mém psovi říkali taky. Dělám pro něj, co mu na očích vidím a taky je prý vychrtlý. Tak to jsem ráda, že nemám hubeňourka sama , ale neboj, dostala jsem hodně rad, že štěňata jsou neforemná a všechno se pozná po jednom roce.Chce to čas. Hlavně, že jsou zdravá.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:08
- Nahlásit

Jumi
12 kg je pohoda. Nezapomeň, že je ve vývinu a do roka bude vypadat jako obludka každou chvíli. nevěš hlavu, bude líp.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:10
- Nahlásit

Jumi
Joník měl ve třech měsících 15 kg

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:11
- Nahlásit

Lucinda
Myslela jsem tím, že Sára je na tom velikostně, alespoň podle fotek, jako Johny od Marilyn (já mám totiž pidi "retrieverku")...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání