| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 21:45
- Nahlásit
Ketrin
no mně ani tak nejde o rozhodčího, ale o ty co budou koukat kolem....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 21:50
- Nahlásit
Lucinda
je pravda, že slimáci jsou taky jedni z mála lezoucích potvůrek, co Eda nemusí ale ti s ulitou jsou zábavní, baví jí, jak střídavě zalízají a vylízají z ulity. vždycky je nechá vylézt a pak k nim čmuchne... je to legrace.
to all:
dneska jsem Edu přechytračila a plavala za mnou. byli jsme dva lidi v řece, Eda pořád poskakovala po břehu a ne a ne plavat za námi. povely typu "ke mně" nepomáhaly. pak jsme vydávali další "kynologické" povely ála "klacíček", "aportek" apod... nic nepomáhalo. pak jsem si vzpomněla na kouzelné slůvko, který když vyslovím, tak ať se děje co se děje, pádí za mnou je to slovo "ahoj" (jako štěně, když neposlouchala a puberta jí cloumala, tak jsem řekla "ahoj" a šla svojí cestou. když mě pak párkrát nemohla najít, zapamatovala si, že na "ahoj" musí všeho nechat a letět za mnou). tak jsem to řekla a Edka skočila placák a přeplavala za námi přes řeku tak jsem měla radost, že i Eda měla radost... pak jsme jí jakoby odlehčovali ve vodě, aby pořád nemusela plavat a docela jsem se divila, jakou má v nohách sílu. jen když plavala kus ode mě, bylo to jak kolesový parník asi je to normální, ale ještě jsme u sebe neplavaly, tak to neznám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 21:53
- Nahlásit
Jumi
nejde o rozhodčího, ale o ty co budou koukat kolem....
Ty budou koukat na všech výstavách plus mínus pořád ti samí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:02
- Nahlásit
Eda
No vidíš žes přišla na to kouzelné slůvko!
All
Borgo dnes nosil jedenapůlkilového dumíka!!! (viz galerie) Jen tak bezmyšlenkovitě jsem mu ho hodila, protože se po něm pořád sápal... ještě s ním aport nedělám, je to brzy... a on ho přinesl jakoby nic. Samozřejmě předání=nula, nejraději by si ho pak někde v ústraní žvýkal, ale hlavně že už přináší a neodnáší
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:10
- Nahlásit
Ketrin
na fotce už vypadá jako veliký LR. jen musí ještě trochu povyrůst k velikosti dumíka, aby mu nebyl tak velký
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:16
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je pašák! A jak mu to na té fotce slušíííí!
My dnes byli na borůvkách...my holky sbírali a kluci běhali se psy po lese - to bylo dobrý ale jak se vrátili pořád jsem měla v hrníčku bernáškův čumák!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:21
- Nahlásit
Jumi
počkej, tys ho nenaučila, aby si borůvky a jiné (nejen)lesní plody sbíral sám?!? to je hned po těch povelech, o kterých jsme mluvily, další ze základních dovedností samostatného LR protože to bysme se museli pořád obtěžovat a něco k snědku jim dávat. takhle si sami něco sezobnou, utrhnou, sklidí...podle libosti...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:26
- Nahlásit
Eda
Já to zkoušela, jenže on ty na keříčku vždy jen oslintal a nechal tam......
no a teď mě napadlo jestli to taky nebylo tím, že nemá ty dva řezáčky a bez nich mu to nešlo uštípnout...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:29
- Nahlásit
Jumi
no jó vlastně, on je to ještě chuděrka malinká bezzubá už jsi ale správně začala s přípravou na jeho lesní samosběr, aby zbytečně neujídal složitě nasbírané bobulky z hrníčku
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:33
- Nahlásit
Ketrin
No jasně, že kecám. Poslechne tak na 3,5%. Proboha snad mám labradora?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:42
- Nahlásit
Já bych k tomu zvedání nožičky taky měla upřesnit, že to není pokaždé ale jen sem tam!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:47
- Nahlásit
Jumi
Je to šikula bezzubej. Gita začala zvedat nožičku taky a to v 8 měsících.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 06:43
- Nahlásit
Lucinda
Cože - Gita zvedá nožičku? Takovou fenu znám jenom jednu. Sešly jsme se jednou na zkouškách a její majitelka říkala, že je domina, že velí své matce, že se pere... normálně čůrala jako pes!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 06:56
- Nahlásit
Lucinda
ale asi jsi zapomněla dodat, že ji hned v 8 měsících zase zvedat přestala, ne?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 06:57
- Nahlásit
Lucinda
Viděla jsem tvé inzeráty na www.retriever-klub... Nechci Ti do toho kecat, ale na klubových webech je to o ničem. Spíš se Ti někdo ozve na inzerci na takových těch webech jako :
www.veterina-info.cz
www.cz-pes.cz
www.petnet.cz
www.ifauna.cz
www.stenata.cz
www.labrador.cz
www.labrador-web.cz
www.zvirata.bazos.cz/pes
www.inzerce.animalzone.cz
www.delicatesse.cz
www.chovpsu.cz
www.kennels.cz
www.mazlicci.cz
atd.....
a když nemáš webovky, což je fakt chyba! tak tam aspoň kde to jde dej odkaz na tu galerii na mujpes a měj v ní pořád aktuální fotky. Lidi jsou fakt líní, chtějí se na ty štěňata podívat aniž by vstali od PC. A čím víc lidí se ti ozve, tím větší máš šanci vybrat z nich někoho solidního.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 08:58
- Nahlásit
Eda
Chápu, že když má člověk složitou osobní situaci (je mi líto, že se v ní nacházíš zrovna ty), že se na všechno dívá trošku jinak, že ti mé naříkání přijde směšné, mně taky ve chvíli, kdy mi umíral bratranec přišly takovýhle kecy naprosto mimo, ale na druhou stranu když se člověk v takový situaci nenachází, tak prostě se zabývá třeba i blbinama, upřímně, kolikrát jsi se ty rozčilovala, vztekala, bylo ti líto takových věcí a pak když jsi se dostala do složitý situace, tak jsi najednou uvědomila, že tamto všechno byly kraviny... Spoustu neštěstí jsem si prožila a určitě ještě prožiju, ale to mi teď nezabrání v tom, aby mi bylo líto toho, že tu třeba nemám Sáru, abych se nezabývala takovou kravinou, jako že mi šéf zbytečně vynadal atd. atd. atd.
Jumi
Kamarádky labrador si trhá i borůvky, takže Bernášek je určitě netrhá protože je pizizubka...
Ketrin
Fena, útulkářka, mojí tety taky čůrá se zvednutou nohou a když jdeme ven, tak značkuje (fakt jak pes)...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:06
- Nahlásit
Ketrin
Gita opravdu nožičku zvedá, ale s fenama se nepere a to ani když si fena začne.
S těma inzerátama máš 100% pravdu. Psala jsem to víceméně ze zoufalství. Lidi jsou fakt líný. Napíšu to ještě na ty ostatní, snad se to nějak hne. Do časáků už se mi psát nechce, už jsem z toho taky otrávená. Dostala jsem radu, ať to zkusim u celňasů, policie na výbušniny, drogy atd. Máš o tom nějaké informace? Holt mě tenhle vrh vyškolil a do dalšího už se asi nepohrnu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:23
- Nahlásit
Holky musím se pochlubit,včera jsme byli na cvičáku v Kolodějích a Samoušek už v pohodě nosí i textilního dummíka. A krásně nosil i čerstvý srnčí běhy,i když jsem mu na očích viděla,že by se nejradši uklidil někam do trávy a tam by si je v klidu žužlal
Za to večer mi začal zvracet,v půl dvanáctý u nás byla vetka a má zánět žaludku. Prý to může mít z vody. Za 14 dní jedeme na tábor,tak doufám,že do tý doby bude fit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:51
- Nahlásit
jana33
My se do Koloděj chystáme tento týden. musím tam zavolat, tak to snad konečně výjde...Jinak je Samoušek kabrňák a moc gratulujeme!
Bernáškovi se už pěkně kviklaj i spodní řezáčky - dávám jim tak max den!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:54
- Nahlásit
Jumi
napiš Jitce,cvičení bude zase v neděli,sobota je nejistá. My se chystáme zase v neděli od 9.Teda jestli budeme zdravý Kolik je bernáškovi?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:56
- Nahlásit
jana33
jsou mu tři měsíce - já v sobotu stejně nemůžu, ale myslela jsem teda spíš na ten čtvrtek....i když neděle by taky šla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:58
- Nahlásit
Nojo takovej prcíček Já nevím,kdy dělají skupinku pro štěnda,tak se domluv s Jitkou. Teď tam byl na kukačku malej zlaťáček,ale samozřejmě ještě necvičil,jen se otrkával. Teda otrkával,byl to pěknej drzoun a využíval láskyplné retrívří povahy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:04
- Nahlásit
jana33
byl to pěknej drzoun a využíval láskyplné retrívří povahy
skoro jako by jsme to byli my - ale nebyli
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:09 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Ještě k té minulý týden proběhlé diskusi o hubenosti-nehubenosti psů - když koukám na fotky z víkendu v Krkonoších a na svého mokrého psa, mám tendenci jít se udat pro týrání zvířat... Ale já ji fakt krmím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:20
- Nahlásit
Jumi
játeda furt píšu Jitce,mělo to samozřejmě být,ať napíšeš Jindře. To je tak,když si mezitím mailuješ s kamarádkou Jitkou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:21
- Nahlásit
jana33
já jsem to pochopila, že myslíš Jindru
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:37
- Nahlásit
Mmartin
Fakt že jo, ochránce zvířat na tebe...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:52 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Jandula
Ale ona suchá tak hrozně (snad) nevypadá, zkusím najít něco reprezentativnějšího
Ale jinak se dokrmujeme Karkulkama na potkání aneb Babičko, proč máš tak velké zuby?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:58
- Nahlásit
Mmartin
Vypadá normálně, prostě mlaďucha. Kolik jí je? Docela ztrácím přehled.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:01
- Nahlásit
Lucinda
7 měsíců, 1 týden a 2 dny
|