Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Marilyn
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:14
- Nahlásit

Eda
Edička nechává ohryzky? To se u nás nemůže stát, Joník poliká jablka celý a moc si pochutná.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:16
- Nahlásit

A fotky bych poslala, ale vůbec mi to nejde, když se chci přihlásit do galerie, přihlašuji se stejně jako sem, ale pořád mi píše: špatné heslo, nebo uživ. jméno, tak jak na to?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:21
- Nahlásit

Marilyn
Musíš se do galerky znovu zaregistrovat... Dáš nový uživatel nebo registrace nebo jak to tam je...

Marilyn
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:31
- Nahlásit

Jandula
Napíšu ti postup, jak to dělám: odhlásím se tady z diskuse, přejdu na galerii - přidat nový obrázek - a napíše mi to: prosím, nejdříve se přihlašte.Tak tam vyplním jméno i heslo ( to samé, čím se přihlašuji sem na diskusi ) a napíše mi to, špatné heslo nebo registr. jméno. Tak já už nevím, jak se to dělá.

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:32
- Nahlásit

Tak teda jedna vodní!

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:49
- Nahlásit

Marilyn
Nemusíš se tady odhlašovat, ale musíš dát vytvořit novou galerii, pak ti to dá, aby si se přihlásila, ale ty musíš dát novou registraci...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:31
- Nahlásit

Jandula
no vidíš, tak zrovna tebe jedinou jsem neměla na mysli, když vím, že u sebe Sáru nemáš... a co je to pruban?

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 14:12
- Nahlásit

Jumi
jů, to je frajírek, jak si pěkně plave s míčkem
Marilyn
no, nezapomeň, že Edka je estétka a ohryzky nechává... i ho..a žere jen nějaký podle jejího klíče vybraný, néé všechny

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 15:00
- Nahlásit

Eda
Takovej ten elastickej návlek, aby si to nelízala a nechala to na pokoji a zároveň nemusela mít saťák...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 15:23
- Nahlásit

http://www.mujpes.cz/galerie/30538.jpg

Gita a klacek

Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 15:30
- Nahlásit

Eda
Eda je prostě buržoustská holka, ty si můžou dovolit nechávat ohryzky.
Jandula
Sára je pašanda. Mažeš jí ty stehy něčim, nebo se to nechává jen tak?

Dneska jsme byli na očkování - Dinky, Šína a Nice. Byly v pohodě. Sfutrovali doktorovi půl pytle piškotů, Nice se vyčůrala a mohlo se jít domů. Ketrin - doktor kouknul na ty přední nožky NIce a říkal, že jí mám dávat Stride a vit. C a uvidí se. Má to pořád do strany. Nezhoršuje se to, ale ani nezlepšuje. Nakonec si jí bere moje mamča, tak jsem ráda, že jí budu mít pod dozorem.
Nevyskytlo se někomu vybočování tlapek ven?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 19:30
- Nahlásit

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 20:45
- Nahlásit

Jandula
aha, tak místo pruban jsme říkali sifón (podle podobnosti s obalem na sifónové láhvi) ale zase jsem tak kde jsem byla co je to saťák? máš nějaké složité názvosloví...
Lucinda
Gita je moc pěkná! teda podle toho, co z ní čouhá z vody...
Mmartin
moc pěkný fotky!!! konečně to tu vypadá jako na LR fóru v létě (tj. ve vodě)

Mmartin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:12 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

Eda
Zítra jedeme na labradoří tábor, tak snad nafotíme taky nějaké letní, vodní... Doufám, že rekreační zařízení využilo poskytnutý týden na zotavení a obnovilo zásoby alkoholu po nájezdu party z CZ-Psa pro další žíznivé turnusy...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:18
- Nahlásit

Mmartin
no počkej, snad nechcete pokračovat v té spanilé alkoholové jízdě?!? co si pak budou myslet na táboře o majitelech LR?!? ale rozhodně foť, ať se pak máme na co koukat a nezapomeň mi zdokumentovat přítomné hněďáky

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:28 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Tak další obrázek našeho šikuly!

Mmartin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:32
- Nahlásit

Eda
Nevím co si budou myslet o majitelích LR, ale obecně se obávám, že o majitelích psů už žádné iluze nemají. No Garfielda, Jiříkovo a spol. asi nepřekonáme, nasadili laťku hodně vysoko Ale u Suchánků tam snad taky nebude, vedra mají pokračovat a člověk má vypít minimálně tři litry tekutin

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 07:55
- Nahlásit

Jumi
jó, moc pěkná fotka, má super číro a co je to za ten modrý aport?
dneska jsem nějak zaspala a vyrážíme ven teprve teď. krásně se ochladilo a dá se i dýchat. konečně...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 08:51
- Nahlásit

Eda
Saťák = satelit, v psím slangu to vymyslela Jumi a je to ten límec, co se dává zvířatům po operacích...

Normálně, tady byla včera taková buřina, resp. kolem jedný v noci, že já, ač mám bouřky ráda, jsem se bála, v noci jsem vytahovala veškerou elektroniku ze zásuvek a litovala jsem, že tu není Sára, že bych si jí vzala do postele pomuchlat...

Lucinda
Já nevím, starají se naši, ale myslím, že ničím nemažou, nechává se to přirozeně hojit...

TO ALL:
Sára toho nemá dost, ještě k tomu se jí zbláznily po tý kastraci hormony a má falešnou březost, tahá hračky a pláče...

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

Jandula
tak to přeju ať už je sárinka konečně v pořádku a nechá toho zlobení - myslíme na Vás

Eda
to je taková ta aqua toy - takový modrý plavací kruh, tyhle hračky jsou opravdu super, vřele doporučuji, tahle není naše ale od paní chovatelky máme z toho samého dummík a je skvělej

Dasha
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

Nazdárek!Koukám, že člověk tady dva dny není a ouplně se ztrácí!
Včera večer se Lenny zbláznil!Nad potokem, kam se občas chodíme plácat(a místy i plavat)poletoval pták - provokatér!Lenny se rozhodl,že ho prostě uloví,takže běhal(co běhal,doslova sprintoval)potokem v úseku 30metrů tam a zpátky,hlavu nahoru, štěkal a kňučel a absolutně nevnímal,že ho jako někdo volá a láká na balónek.Občas se ztratil v hloubce,občas v křoví a občas se potopil.Každopádně když se vzpamatoval a přišel se do mě utřít,dostal povel "běž si honit ptáka"(co jsem řekla mi došlo až po té,co jsem to řekla!)a on,světe div se,šel! A pak že psi nerozumí lidské řeči!

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:06
- Nahlásit

Eda
Jo a to číro mu dělám naschvál abych zamaskovala ten jeho úděsnej pahrbek geniality

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:14
- Nahlásit

tady je ta hračka vidět celá

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

Jumi
no, já to neodnáším, ale chudáci naši teprve teď vidí, co je Sára zač...

Už se těším do čech na nějaké to retrieveří setkání...

Dasha
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 14:03
- Nahlásit

Chtěla jsem přispět nějakou letní vodní fotečkou,ale přestože nejsem blondýna,nevím jak!Zkoušela jsem to přes mujpes.cz,ale tam mi pořád tvrdí,že fotka není ve formátu JPG i když podle mě je.Jakpak to děláte vy?Už jsem aspoň tisící člověk,kterej se na to ptá,co?

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 20:27
- Nahlásit

Jumi
neblázni a nemaskuj! já jsem na ten pahrbek pyšná (teda i když není můj, no...) ale jinak aqua toys jsou bezva, podle fotky...

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:16
- Nahlásit

Eda
no já mu to začla čechrat kvůli pahrbku a pak už se mi to natolik zalíbilo, že to dělám pořád, má totiž potom takový rošťácký kukuč, což přesně dokresluje jeho unikátní povahu

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 18:16
- Nahlásit

Jumi
počkej, a v čem má tak unikátní povahu? co dělá tak unikátně nelabradořího? myslí si, že skoro všichni labrouši jsou úúúžasní a s umikátníma povahama

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:40 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Eda
každej jedinec je přeci unikát!

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 05:53
- Nahlásit

tak se s vámi na čas loučím kamarádi, nějak mi přestalo fungovat připojení na net a musím s ntb do opravy.
pak jedem na zaslouženou dovolenou, takže se pár dní tady neukážu... podrbte za mě vaše pesany!!!

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání