| Autor |
Zpráva |
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:39
- Nahlásit
Ketrin
Záda, to je svinctvo. Hlavně, že můžeš psát na PC. Už máš doma klid, nebo ti najíždí další várka příbuzenctva?
Marilyn
To bude vědět možná Ketrin, ale do Prahy se taky chystám. Je to blízko a ještě jsem tam nebyla.
Eda
Dovolená, o té si můžu nechat jenom zdát. Jedeme na dva dny s kamarádkou a rodinama na lodě a to bude očistec. Já na tom jela 2x a to mi bylo asi deset let.
Za utržené peníze jsem si koupila alfu romeo, jachtu na Kanárech a ostrov ve středomoří. Jó, ty štěňata, to je ždímačka na prachy.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:00
- Nahlásit
Ketrin
kde takové mrně přijde k mykóze a zduřelým uzlinám...
mykóza je prý hned, stačí se trochu odřít nebo zapařit a to je u něj možné obojí, teda hlavně to odření, protože když má zrovna svůj tryskopsí záchvat tak dělá takový psí kusy, že se díky bohu jen odře, často čekám, že se stane něco horšího - brzdí zásadně pomocí kotulu a podobně
zduřelá uzlina může prý znamenat cokoli - ale asi před týdnem se nám doma několikrát počůral a chodil čůrat dost často, tak jestli trošku nenastydnul, ale nevím kde prostě sem tam frká a má tu uzlinu - vet říkal, že to může být laryngitida a že ta je u psů velmi častá...
každopádně malýho netrápí ani mykóza ani uzlina - s tím si tady dělám hlavu leda tak já....
Lucinda
a tobě flegmoušek vadí?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:54
- Nahlásit
Lucinda
Jó, ty štěňata, to je ždímačka na prachy.
no právě, zrovna tady mlátím hlavou o stěnu, že jsme Edu nechali kastrovat to by bylo peněz jak šlupek z hněďáků
Jumi
brzdí zásadně pomocí kotulu a podobně
tak na to si taky pamatuju... teď se mi někdy i zdá, že nám hnědka začíná snad dospívat a "moudřit". ubývá totiž kotoulů a přemetů coby brzdících manévrů
Ketrin
ok, pošli mi vše k tvým OVVR, dáme rodinnou radu, ale nefandím si, že bysme něco rozhodli tak moc předem. (Jó, to kdyby se jednalo o nějaký super důležitý mtb závod... to by bylo jiné kafe )
a ať se ti záda brzo spraví!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:16
- Nahlásit
Jumi
Ani nevadí, ale pořád mi vzadu hlodá červík, jestli bude pro práci. Koupila jsem jí odpoledne balonek na šňůrce, tak to chvíli nosila, asi jí to trochu zaujalo
Eda
To si teda hlavu tluč
Ketrin se záda jen tak nespraví, protože jí ten nahoře potrestal za tak špatné mínění o mně.
Byla jsem dneska se Šínou poprvé ve městě. Hrůza, už tam nepolezu. Než jsem tam došla, ztratila jsem hodinu a než jsem nakoupila, tak druhou. Všude jsme stavěli stokrát a ty lidi jí furt tak lákají, nejraději by je všechny poskákala. Je dobrý, že se nebojí aut a jiných nástrah velkoměsta Nejdek.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:07
- Nahlásit
Lucinda
moje kamarádka měla labrunku (bohužel před měsícem předčasně zemřela - byli jí 4roky) takový flegmoušek kliďásek, pořád se jí držela za zadkem - ale jak byla úžasně šikovná a pracovitá, nádhera se na ni dívat, s jakou radostí a ochotou pracovala. Té se řeklo brýle a našla a přinesla brýle a když noviny, tak přinesla noviny. Takže že je kliďas flegmouš vůbec neznamená, že nebude pro práci a třeba se s ní naopak bude pracovat o to lépe, protože nebude mít takové ty kozí nápady typu, že při aportu zajíce ho vezme a jde si s ním zaplavat - jako jeden náš známý
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
Lucinda
Taky si myslím, že to automaticky neznamená, že nebude na práci. Ale třeba jí to bude dýl trvat. Já mám teda radši ty torpéda, ale to je věc vkusu. Taky si myslím, že motivovat flegmouše, aby dělal, je těžší než brzdit tryskopsa, kterému se chce až moc.
Tak jsem tě povzbudila, tudíž by mě ty záda mohly přestat bolet, né?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
jo a Marilyn - pan rozhodčí Hampl je hlavně rozhodčí z výkonu, na zkouškách jsem se s ním setkala několikrát, ale ve výst.kruhu ne. Tudíž nevím, jak posuzuje exteriér a co se mu líbí. Mimoto tam nakonec stejně může být někdo jiný než v propozicích.
Nechceš jet radši na klubovku - Třeboň, Brno - tam budou zahraniční rozhodčí, což je zajímavější.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 15:23
- Nahlásit
Ketrin
A vy s Borgoušem jedete do Brna? Chci tam jet s malým na čumendo a aby se tam trošku otrkal...
I když on je asi otrkanej až moc
Dneska jsme byli na výletě na hradě Karlík, udělali jsem si pěkné kolečko po okolí na 4 hodinky a když už jsme se vraceli a byli jen kousek od auta - všichni příjemně ušlí a uondaní tak ten náš raploušek dostal šílenej ale opravdu šílenej tryskopsí záchvat - lítal jak střelenej, skákal bral to těsně kolem stromů(trnula jsem, kdy to nevybere a napálí do kmenu:confused dostával smyky a prorážel křoví a to jsme šli z docela prudkého kameny posetého srázu nakonec jsme ho museli dát na vodítko, aby se nám ještě nepřizabil.....a pak nemá mít sedřené lokty s mykózou...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 18:00
- Nahlásit
Ketrin
Hmm, budiž ti odpuštěno. Už je to lepší? Pár sprostocviků a bolest je fuč.
Jumi
Musim jí hlavně přestat furt srovnávat s Gitou, protože ta byla fakt šílená.
Chystáte se ještě někdo do tý Prahy v listopadu?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 18:08
- Nahlásit
Lucinda
Chystáte se ještě někdo do tý Prahy v listopadu?
Já s největší pravděpodobností jedu do Třeboně, tu nám překazí snad jenom, kdyby nějak nedopadli ty nožky a nebo něco hodně nečekaného...O Praze jsem uvažovala, ale ještě nevím...na čumendo bych ale určitě přišla
Musim jí hlavně přestat furt srovnávat s Gitou
to je nejhorší, já si také furt říkám, Thorinek v jeho věku dělal tohle a nedělal tohle... člověk se od toho musí nějak oprostit! Oba jsou to pěkný třeštiprdla, ale jinak jsou každej úplně jinej...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 18:38
- Nahlásit
Holkýýý pomóóóc!
Tak jsem právě studovala tu přihlášku na výstavy a koukám, že veškeré moje studium je na nic, protože zjišťuju, že ji snad ani nezvládnu správně vyplnit
jo a když jsem zavolala do KCHLS oni mi poslali nějakou tu členskou kartu, já to zaplatila přilepila a poslala zpět, tak už jsem členem? oni už se totiž nijak neozvali
a když chtějí poslat přihlášku, kopii PP a dokladu o zaplacení a certifikát - tak co je proboha ten certifikát?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 19:08
- Nahlásit
Jumi
Když máš zaplaceno a členský průkaz, tak jsi členem.
Certifikát se tě netýká - to je pracovní certifikát do tř.pracovní, nebo šampionát do tř.šampionů/vítězů.
Ty normálně pošli jen přihlášku, kopii zaplacené složenky a kopii PP.
Jo a my jedem do Brna-to bude Borgoušova premiéra
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
Ketrin
ale ten členský průkaz právě mají oni - to je v pořádku?
Když jsme dva majitelé, tak vyplňuju oba?
Tak to se moc těším, že se tam potkáme, už se na Borgouška moc a moc těším?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 07:22
- Nahlásit
Jumi
tedy, máš bezvadný malý torpédo na 4 nožičkách (a "hrad" Karlík myslíš u Karlštejna? nebo nějaký jiný? já jen, že Karlíku nejsem zvyklá říkat hrad )
tedy holky, vy jste takové aktivní a dravé do výstav a soutěží nebo že bych já byla lenoch a peciválka, když se mi Edku nechce vláčet na výstavy? ale to Konopiště mě nějak otrávilo výstavní atmosférou... (ale abych tady neplácala nesmysly... Eda je teď spíš blonďatá, jen nožky, čumák a vnitřky uší má "správně" hnědé , takže by nás asi vyřadili z kruhu pro nežádoucí barevnou varietu )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 07:26
- Nahlásit
Jumi
chtěla jsem si prohlídnout tvoje stránky, ale odkazy na L straně nejsou fční dostala jsem se jen na první stránku za tu úvodní... a nešlo to ani na Mozille ani na Exploreru nevíš, kde je chyba?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 07:52
- Nahlásit
Jumi
ale ten členský průkaz právě mají oni - to je v pořádku?
Jo takhle. Tak to oni ti ho ještě pošlou. Nebo se telef.připomeň.
Když jsme dva majitelé, tak vyplňuju oba?
ano a bude to tak uvedeno v katalogu
Tak to se moc těším, že se tam potkáme
já taky
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 14:09
- Nahlásit
Eda
No jasně, že jsi lenoch líná. Kdyby jsi Edu přihlásila do soutěže " o nejhezčí pár", tak bych se se Šínou přidala. Máme totiž bloňďatou hlavu a půlku uší, mohli jsme tvořit zajímavé duo a určitě by byly holky neodolatelný.
Gita včera ukazovala Šíně, jak se správně loví slepice Byl to průšvih. Gita kolem slepic normálně jen prochází, protože ví, že to neni bažant, ale Šína to ještě neví a šla po ní. Gita jakožto správná matka skočila po slepici a málem jí měla. Ječela jsem na louce jak pominutá, tak jsem je nakonec uřvala a odtáhla pryč, ale ta slepice si tak 14 dní nezanosí, jestli vůbec. Taky Gita vylítla z houští s rojem vos na zádech. Fuj to byl šrumec, měla jsem dost strach, ale nakonec jsme je všechny sklepaly, asi dostala pár ďobanců, ale oteklá nebyla. Včerejšek navečer byl fakt akční. Ještě jsem malímu svěřila balónek na šňůrce pro Šínu za 120,- kč, který jsem jí koupila ráno. Dobrák jeden ho hodil Gitě jako aport do rybníka a utopil ho - sbohem a šáteček, 120 kaček v rybníce, na věky amen. Ještě jsem zapomněla, že se Gita vyválela v super rozteklí mrtvole, to byl odér.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 20:18
- Nahlásit
Eda
no jasně Karlík u Karlštejna a máš pravdu, že mluvit o něm jako o hrádku je trochu hmm... nadsazené!
s těma stránkama opravdu nevím a už jsi druhý člověk, kterému to nejde ještě jedné mojí kamarádce z domova nejdou - já se na to koukám normálně přes explorer - možná máš moc dobrý zabezpečení počítače, některý antispamy nebo firewally nemaj rády interaktivní tlačítka
Lucinda
Koukám, že máte také rušno!
My dnes opět vyrazili za našima na zahrádku ještě před tím než jsme dorazili tak jsem Bernáška varovala, že se má udržet suchý a čistý - jak mu nařídil pan doktor! Takže sločil do jezera a pak si šel vyhrabat noru do písku a nakypřit mi půdu na skalce...
Taky, jelikož je to velice chytrý pejsek, pochopil, že plovoucí podlaha pěkne klouže a tudíž se nemá cenu vysilovat po ní chůzí vždycky se rozběhne ze zahrady přeskočí práh a po břiše dojede, kam zrovna potřebuje....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 21:26
- Nahlásit
Lucinda
tak to jsi měla říct hned, že s hnědkama soutěžíme ve speciální třídě pro LR s PP který se LR jen podobaj tak do toho jdu! a to si tu kategorii jako vyhlásíme jen my dvě? nebo znáš ještě nějaký jiný zoufalce? btw, dneska se mě jedna paní pejskařka zeptala, jestli není náhodou Eda křížená s ridgebackem (po tom, co se lekla její veliký fenky a naježila se komplet po celým hřbetě )
Jumi
děsně se tu směju, když si představuju, jak malej třeba jezdí po podlaze, místo aby po ní chodil hodně mi to připomíná Edu-štěně (ale touž jsem myslím říkala...)
a jinak si myslím, že ty historky, co tady píšem a ostatním už po převyprávění/přepisu připadají vtipné a veselé (viz. třeba slepice nebo skalka), tak nejen že v tu chvíli, kdy se odehrávají, tak že to ani tak veselý není. ale taky, že TOHLE si přece nevymyslíme ani v těch nejodvázanějších snech vždyť říkám, ještě že je máme, ty psí rozesmávače...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 21:42
- Nahlásit
Eda
s tím veselým neveselým máš naprostou pravdu
Teda holky - já mám takový dost nepříjemný podezření, že jak se ti moji mazlíčci pořád kamarádí s ježky a oni jsou poctivě nafrontlineovaný, takže pro blechy nic moc ubytování, tak jsem tu blechu schytala já hlava a končetiny - dobrý, ale trup mám celej pokousanej a to hlavně jako v oblasti pod podprsenkou asi se uškrábu - dokonce jsem uvažovala, že se nastříkám tím psím difuzilem, co tu máme ale když jsem se s tímto skvělým nápadem svěřila mamce, tak jsem u ní nenalezla moc pochopení
Ketrin
no poznáme se tam snadno - budu sebou mít zlatýho, teda dle PP krémového chrtíka s retrívřím kukučem
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:09
- Nahlásit
Eda
Eda křížená s ridgebackem Doufám, že jsi to paní patřičně vysvětlila, že je nehorázné si Edičku popléct s ričim. Do soutěže se samo může přihlásit kdo chce, ale nemají proti nám šanci, to je jasné, vždyť se podívej, jak je úžasná.http://www.mujpes.cz/galerie/31846.jpg
Jumi
Na blešky pozor. Já jsem od nich byla pěkně pokousaná a dostali se mi domů. Nemohla jsem se jich zbavit. Já jsem je ale nosila ze stáje ze slámy. To bylo něco, stříkali jsme a stříkali a ty svi.. pořád u nás nastěhovaný. Teď už je to ok.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:11
- Nahlásit
Ta fotka mi nějak nevyšla
snad teď?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:17
- Nahlásit
Pošlu ještě jednu ....
nebo dvě.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 06:15
- Nahlásit
Ahojte,
vy se máte - samá legrace - ježci, klouzačky v obýváku... a já se sotva hejbu a ještě musím hlídat háravku kamarádka mě lákala na to rychlostní plavání, ale já bych tam ani nedojela... Jumi bylas tam?
Jinak na výstavě se určitě poznáme snadno - já budu vystavovat bezkonkurenčně nejnemožnější štěně, které místo aby ukázalo zuby, dostane tryskopsí skákaco-válecí záchvat, pak v běhu dokolečka si povede na předváděčce mne a nakonec místo postoje rozhodčí oskáče, olíže a jemně okouše Pokud vyhlásí soutěž o "Největší pako", tak pohár je zaručeně náš.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 06:41
- Nahlásit
Lucinda
hnědka je krááásná!!! a vůbec není světlá, to si jen myslíš, protože nemáš srovnání s "Legally Blond"
na tý poslední fotce vypadá jak Edka. taky jsem venčila společně s dospělou černou LR fenkou a skoro celou procházku jí visela malá na uchu, krku, strkala do ní aportama...atd.
Ketrin
laskavě nemluv o malém panu gentlemanovi Borgovi hanlivě, jo?!? žádný záchvaty štěněcí šílenosti mít nebude, pročež v kruhu pochopí o co paničce jde a bude půl hodiny hodnej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 06:50
- Nahlásit
Eda
bude půl hodiny hodnej
A to on zas je hodnej (když spí)
né samozřejmě přeháním, fakt je docela hodnej. A dokonce jsme včera sklidili obdiv, když na 1.písknutí ihned přišel od plotu, skrz který se vášnivě přátelil s okolojdoucím velkým psem no a to vystavování ještě musíme "trochu" trénovat...
Lucinda
Pěkný fotky-uši nahoru, uši dolů... máš krásnou smečku, jen by to chtělo ještě něco žlutýho (do trikolóry) vím o žlutém pejskovi 5 měs.a něco, který se vrátil chovatelce
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 06:58
- Nahlásit
své tvrzení o blondýnách dokládám důkazem...
důkazný materiál č. 1: (dvě blondýny)
č. 2: (samotná letní blondýna)-po mé dovolené lehce vypasená
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:01
- Nahlásit
Ketrin
a proč se vrátil chovatelce?
u nás je zatím žluťáček tabu... , protože maminka prohlásila, že má jenom jedny nervy a jedno psí "neštěstí" do domu stačí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:09
- Nahlásit
Eda
Jedna blondýna hezčí než druhá. Ovšem ta krásná zahrada vypadá, jako by na ní ani nežil LR-? proč se vrátil chovatelce nic víc nevím, jen jsem to četla na netu. Asi se zas někdo pořádně před štěnětem nerozmyslel a až pozdě zjistil, co to vlastně obnáší.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:43
- Nahlásit
Ketrin
Zase je lepší, že ho vrátil chovatelce, než aby putoval z ruky do ruky. Já jsem do smlouvy taky psala, že si štěndo vezmu zpátky, pokud se vyskytnou nepředvídané okolnosti. Kdyby to bylo tak za dva roky, až Šína povyroste, tak bych to brala hned. Malej je nějak poznamenaný předchozím majitelem?
Borgo tě překvapí, neboj. Vystavovala jsem štěně z prvního vrhu loni a když jsem jí to učila, tak jsem tekla. Lehačky, zvedačky a sedačky jenom né stojačky. Přišli jsme do kruhu a byla to jiná Adora. Krásně stála, běhala jak manekýna a zuby ukazovala, jako kdyby to byla somozřejmost.
Eda
Krásné fotky. Má opravdu zajímavou barvu, kdy počítáš, že půjde do svojí původní srsti?
Ketrin
Ta zahrada neni Edy. Oni vždycky přeběhnou k sousedům na focení
|