| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 07:33
- Nahlásit
Jandula
Jestli si Sára nevymýšlí, protože se jí stýská po Tobě...
ne, nechci to zlehčovat a doufám že to nic nebude-chudák po kastraci a zase něco... kdy přesně se vracíš?
Eda
vyrážku. teda spíš z následnýho zapaření
Neměla hotspot? To je zřejmě hit letošního léta, má/měl to snad úplně každý, na táboře prý 3/4 psů....
no když vidím, kolik psů teď na těch zkouškách vypadává, tak už si rvu vlasy, že jsem ji vůbec někam hlásila všechny zkoušky dávno má, jestli já to mám zapotřebí se zase někde nervit... ale včera se rozhodla i kamarádka, že čubu přihlásí (pořád je místo) tak kdyby nic jiného, aspoň si společně užijeme srandu.
Proč je to mrňavý nevím, v galerii se to možná zobrazí větší... to je Borgo před týdnem uvázán u stromu, aby taky Brestu nechal zaaportovat z vody
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 07:38
- Nahlásit
Ketrin
v sobotu, v sobotu, v sobotu...
Teď na jiným fóru diskutuju se naší veterinářkou, prý měla hodně podrážděnou tu nohu od košilky, tak snad to bude k tomu...
Borgouš teda roste jak z vody...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 07:39 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Borguv otec krasavec
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 07:40
- Nahlásit
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 07:46
- Nahlásit
Ketrin
aby to bylo veliký, tak to musíš zkopírovat z plný velikosti...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:08
- Nahlásit
Tak jsem byla chvíli mimo. Počítač stávkoval, takže zase žádná dovolená. Krásné fotečky, hezky Vám to roste. Chodila jsem se štěndou ven a byla jsem překvapená, co psů i fen na ní vrčelo. Dokonce mi jí 4 měsíční štěně boxera spralo kvůli piškotu, který jsem jí dávala. To je svět.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:18
- Nahlásit
Lucinda
Už jsem si říkala, žes za ty těžký prachy utržený za štěňata odjela na měsíc na Seychely
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 09:18 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Norma
V Interlovu momentálně pernatou nemají,čekají na podzimní hony Nutno říct,že včera už Sam jednou textiláka donesl,tak jsem byla spokojená a dál už to nezkoušelaabych si ten dobrej pocit nezkazila Sam je v tomhle prostě svůj,už jsem kdysi psala,že on není takovej ten klasickej aportér od přírody,který nosí všechno. S chutí aportovat začal až kožešinovýho dummyho a teď samozřejmě tu zvěř. Přičítám to jeho vysoké inteligenci,ví přece,na co byl vyšlechtěn a na nošení dřevěnejch činek a textílií to nebylo
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 09:33
- Nahlásit
Ketrin
ježíííš ten už je teda vééélikej
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 09:35
- Nahlásit
Bernášek má teď na odbou loktíkách pěkně nepěkný strupy tak nevím jestli jsou to otlaky, nebo jak pořád řádí! taky se včera prohnal šípkovým keřem a roztrhnul si ucho - to zas bylo krve a tak aby si spravil náladu tak s Thorinam vyhrabali ježka a pak si s ním hráli - já na ně řvala a oni z toho měli srandu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:05
- Nahlásit
Jumi
Teda ten je akční
ten už je teda vééélikej no ona ta fotka trochu klame
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 13:07
- Nahlásit
Ketrin
ne, souhlasím s ostatníma, že pan Borgo je ohromnej!!! ale ještě není úúplně velkej, tak bych mu klidně dala i pusinku a nemusela bych se stydět
ad hot spot... nevím, esli jsme měly zrovna hit letošního léta, ale vypadalo to jako stroupek třeba po klíštěti nebo něčem malým podobným. ale když jsem jí rozhrábla chlupy, tak měla po těle takový ošklivý ostrůvky celých takových stroupků, který se daly normálně vydrolit, nebylo to mokvavé. a teď, když se už nekoupe tak často, tak už je to ok.
Jumi
jsou to pěkní blbouni s tím ježkem Eda když "uloví" ježka, tak jen na něj štěká a čeká, až ho odnesu. ale většinou je to už večer/v noci, kdy chtějí sousedi spát, tak je to taky akční, to je fakt...
Lucinda
nemusís se stydět za to, žes na štěnatech trhla spousty peněz a užívala sis za ně v Karibiku my bysme ti to nezáviděly... já, jakožto buržoustka bych tě částečně i chápala, jen by mi bylo divný, žes neodjela na měsíc nebo dva, ale jen na tak krátkou dobu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 13:46
- Nahlásit
Eda
No to já mu taky dávám pusinku a vůbec se nestydím ani on se nestydí, že mě za to většinou kousne pravda teď už kouše docela něžně
Tak to jste neměly hotspot, ale pravděpodobně něco stejně blbýho a hnusnýho. Hlavně že už je to dobrý.
Dnes dávám dohromady propozice na OVVR. Už mám papírovou válku pomalu v kupě. Tak co, přihlásíte se? Honem, dokuď je místo!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:13
- Nahlásit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:21 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Tak se také musím pochlubit tím naším torpédem!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:25
- Nahlásit
Ketrin
no jó, ale ty jsi jeho panička, ale já bych byla cizí pusinkovací teta
mno, láká mě to k vám na OVVR, ale neumím dopředu říct, kde v tu dobu budu. předpokládám buď na kole nabo už na lyžích... volno si plánujem pár dní dopředu, ne takhle dlouho předem. a nemůžem přijet a přihlásit se tam? to nejde?
Jumi
tomu bych taky dala pusinku, ale až by oschnul čepýřáček je to...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:30
- Nahlásit
Eda
cizí pusinkovací teta
nemůžem přijet a přihlásit se tam? to nejde?
To né, bohužel hlavní rozhodčí chce uzávěrku měsíc předem, aby věděl počet psů a z toho se odvíjející nutný počet rozhodčích.
Jedině kdyby tam byla nějaká vůle, jako že by to nebylo přesně na hraně, tak bych vás tam možná ze známosti mohla na poslední chvíli vmáčknout. Ale to nemůžu zaručit.
Jumi
Už ti to vynese na břeh a dá do ruky?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:40
- Nahlásit
břehy jsou u nás jaksi trochu na nic, takže nejčastěji se na něj dostává tímto způsobem...takže jaksi nepadá v úvahu, že by během tohoto procesu něco udržel!
ale když se skloním ze břehu tak mi to docela předá ale ne vždy. Jednou jsme byli na lepším místě, ale tam bývají sinice a tam se nám většinou stalo, že se oklepal ještě před předáním a tím mu aport upadl...
Takže závěr je: Už ti to vynese na břeh a dá do ruky? NE
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
Jumi
OK, to já jen, jestli nejsme ňák moc pozadu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 15:59
- Nahlásit
takže Sářino kulhání je doopravdy od lokte... dostala Rimadyl, chvilku klidu a za dva týdny plavání...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 17:49
- Nahlásit
Ketrin
já bych to nechala zatím tak až na poslední chvíli s tím, že bysme byly první náhradnice pod čarou, ju?
Jumi
chudáček čepýřáček, ani sám nevyleze na břeh ale chocholku má fakt bezvadnou, to tedy zase klobouk dolů
Jandula
chuděra, ta si nedá chvilku pokoje... taky jsem se těšila, že bude mít Eda partačku na běhání... to neva, tak my na vás počkáme, až bude Sára v pohodě
zítra uděláme zkušební jízdu vlakem. držte nám palce. slečinka hnědá se pořád vozí jen v autě, tak musí ještě poznat i jiné dopr. prostředky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:53
- Nahlásit
Tak jsme dnes také navštívili veta - strupy na loktíku jsou bohužel mykóza a né odřenina, jak jsem si myslela..dále pak má zduřelou podčelistní uzlinu (vyráží ze sebe sem tam takové divné zvuky) a možná to bude laryngitida, takže máme baštit jitrocelový sirup...
Jediné pozitivum je, že se panu doktorovi zdá - stejně jako mně, že se mu nožky zlepšují..a už jsme si dohodli RTG v 5ti měsících, tedy začátkem září!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:53
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Já to tušila, že jste jenom převlečené kamarádky. Tak ty velký prachy jsem roztočila v kasínu a zase chroupu suché kůrky, zatímco psiska bouchají PROFormancku.
Jandula
Sára si to tedy vybírá. Půjdeš s ní na rentgen? Rimadyl je nějaký preparát na klouby? Jak je účiný?
Jumi
Jsem trošku mimo Co má Bernášek s nožkama? Budeš dělat rtg kyčlí?
Teda, to moje hnědé stvoření neni vůbec divoch. Proběhnout se za kočkou, to ještě, ale vůbec mě neokusuje, jenom přiběhne a čeká ač jí pohladim. Maximálně mi vyskočí na koleno a kouká. Taky jí vůbec nevyprovokuju ke hře. Kouká na mě, ale žádné satelity se nekonají. Je divná? O nošení nějakých klacků nemůže být aniřeč, prostě je jiná.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:29
- Nahlásit
Lucinda
měli jsme nějaké problémy s loktíkama, tak chceme mít jistotu a když už bude na RTG tak zrengenujeme i kyčle...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
Lucinda
Buď vděčná a neřeš to. Třeba bude flegmoušek jak můj Sam, i když po té,co jsem sobě pořídila nového přítele a klukům labradoří kamarádku,se začíná ten jeho flegmatismus značně zmenšovat. To víš, ženská v bytě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:23
- Nahlásit
Lucinda
hmm, tak buď ráda, že je klidnější... ale nevím, jestli je to plus pro práci, co si s ní chtěla dělat. jsem laik, tak fakt nevím. taky bych si přála, aby hnědka aspoň někdy byla hodná=nelítala jak šílenec. ale bereme co je a nepředěláme je...
jinak kasíno mě nenapadlo, my jsme hned špekulovaly o luxusní dovolené, ale ty sis chtěla nahrabat ještě víc, no
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:48 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Lucinda
jenom převlečené kamarádky neboj, už jsem po zásluze potrestaná-ňák blbě jsem si hnula se zády a nemůžu skoro sedět, chodit, ležet.... vím, mám se pověsit, znám tu radu
a to se ta flegmouší povaha neprojevila dřív?
Eda
OK já ti pak pošlu propozice a přihlášku, kdyby ses rozhodla, aby se to nezdržovalo
Jumi
chudina malej, kde takové mrně přijde k mykóze a zduřelým uzlinám... tak ať je brzo dobře!
Jandula
Sára má tedy taky pech.... vyzdravte se,
já jdu cvičit spinální cviky
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:50
- Nahlásit
Ahoj holky, možná pojedu s Joníkem v listopadu na výstavu do Prahy, nevíte, jaký je pan rozhodčí Milan Hampl?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:52
- Nahlásit
Já si nemyslím,že by ta flegmatický povaha měla práci vadit,spíš se tomu musí přizpůsobit přístup k pesanovi. Samoušek flegmoušek když vyhledává tak se mění v torpédo Přílišný temperament taky nemusí být pro práci moc dobrý,zase je pes daleko zbrklejší a korigovat ho taky nemusí být legrace
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:30
- Nahlásit
Trochu flegmouš byla vždycky, ale co odešlo ta poslední fenka, tak je jak pětiletá fena. Sice rozkouše na co příjde do ráží na kočku, honí motýly po louce, skáče po Gitě, ale když běží ke mně, tak si sedne a upřeně na mně civí a žádné okusování rukou, to prostě neznám. Teď třeba zase na něco venku štěká, k lidem se hrne to jo, ale když k ní přijde Šimon, tak se nechá drbat a pusinky na čumáček a vůbec po něm neskočí, u mně to samí, ale jakmile to udělá někdo cizí, tam mu skočí do úsměvu. Bude asi jiná než Gita, ta byla torpédo. Šína než někde seskočí, tak si to rozmyslí, jestli náhodou nespadne na čumec. Neni jak štěně, ale strašně ráda nosí boty.
|