| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 06:17
- Nahlásit
Eda
Tak si to u moře pěkně užij a v pořádku se vrať
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:26
- Nahlásit
Jumi
Přesně tu hračku máme a je super.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:38
- Nahlásit
cherry
A kde ty hračky sháníte?
Ketrin
Tak Sára si jen a jen vymýšlí, naši už jsou na prášky, nejdřív kastrace, teď jí pošramocený hormony vyvolaly falešku, máma těžce snáší, že Sára vůbec nežere a tím, že jí sebrala hračky, tak Sára chodí a kudy chodí, tudy brečí... Ale snad už se dá dohromady, ve středu jde na stehy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:47
- Nahlásit
Taky chci koupit nějakou tu neoprénovou hračku, protože Borgo začal s dumíkem ve vodě kravit takže mu ho teď nějaký čas do vody házet nebudu. Zjistil, že bude zábavnější, když si ho ve vodě packou přidrží pod hladinou a potopí se pro něj. nehledě na to, že se tím aport kazí, tak hlavně je to i nebezpečné, protože by se mohl packou zachytit o tu šňůrku
Jandula
Chudák Sára, to snad ani není možný-faleška po kastraci snad už to brzo přejde...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:58
- Nahlásit
Jandula
U nás ji měly ve zverimexu, koupila jsem ji náhodou, protože nechtěl plavat, ale tato mu vyhovuje a hlavně plave.
Držím palce ať se dá Sára brzy do kupy.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:01
- Nahlásit
Ketrin
Já si myslím, že ona se Sára rozhodla, že to teda pěkně všem osladí... a dodržuje to do puntíku...
Ale snad už bude v pohodě...
cherry
A jmenuje se to přímo Aqua toy?
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:56
- Nahlásit
Jandula
Myslím, že jo. Ale raději se doma podívám, písnu zítra. Jsou to neoprénové hračky.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:23
- Nahlásit
Jandula
jo je na tom přesně napsáno aqua toy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:27
- Nahlásit
URL
URL
Výrobcem je Trixie - můj milovaný výrobce a odkazy v mém milovaném obchdě!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:38
- Nahlásit
Jumi
super, díky moc, ta činka je super, ta by se Sáře mohla líbit...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:52
- Nahlásit
Jumi
Jo, můžem po mém návratu, jestli se ti bude chtít, taky naplánovat nějakou procházku v Dobříši i s Líbou...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:58
- Nahlásit
Jandula
to je sice lákavá nabídka, ale nevím jak na tom budu s dopravou, když budu mít odvoz tak ju..ale MHD se s 2 psama nepotáhnu..moje auto teď trvale okupuje táta - přišel o svoje.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:06
- Nahlásit
Jumi
No samo, když bude odvoz, tak se domluvíme nebo někdy přijedu i já, ale musím si nastudovat cestu k tobě..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 07:37
- Nahlásit
Lucinda
Úplně jsem zapomněla reagovat na příspěvek o Nice. To je skvělý, že si ji bere Tvoje mamka , ne? Připadá mi to jako uplně ideální řešení - nebudeš ji mít pořád "na krku", ale přitom bude poblíž a pod tvou kontrolou. Je to fajn.
U nás byla na víkend neteř a "objednala si" Brestinýho syna z příštího vrhu (který nevím kdy bude, ani jestli vůbec ještě bude)
A dneska ráno jsem si všimla, že Brestě začíná nějak natékat buchta, a zdá se že snad bude hárat - já jsem tak ráda!!! jestli se rozhárá do neděle, tak v klidu stihneme derby i tábor.
To jsou s ní totiž vždycky nervy ji někam hlásit, protože si hárá jak se jí zachce
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:20
- Nahlásit
Ketrin
Jsem ráda, ale dneska mě ta malá potvora pěkně vytočila. Začala si hrabat noru. Na moje volání a útěky jí byly šumák, tak jsem k ní vyrazila (ostrým klusem) a bafla jsem jí za kůži a s fuj jsem jí vytahala, až chudák zakvíkla, tak je mi to teď líto.
"objednala si" Brestinýho syna - to je super, už máš odběr. Z fotek to vypadá, že se "B" vrh povedl viď? Jak to vypadá s rentgenama, budou je majitelé dělat?
To hárání je fakt na prd. Gita naštěstí hárá pravidelně, tak se to dá spočítat, ale její dcera umí taky hárat 3x do roka a to je na pěst. To nejde nějak postrčit, aby jste to stihli? Nemyslim prášky, ale nějaký zaručený recept?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:41
- Nahlásit
Lucinda
bafla jsem jí za kůži a s fuj jsem jí vytahala, až chudák zakvíkla,
Jejda na tohle já jsem měkkouš-u takovýho mrněte. Ale asi děláš dobře, třeba nebude hrabat.
S tou neteří to je spíš sranda, no uvidí se... zatím plánuje miminko a štěně by chtěla až bude s mimčem doma, aby na něj měla čas... teď má starého už hluchého kokříka a fenku (směsku) z útulku, ta byla hodně nemocná a problémová a Janča ji z toho dostala... jo, u ní by se měl jako v ráji, to jo.
Doufám, že rtg udělá co nejvíc lidí. Ale nejsou jenom kyčle, žejo. Zatím mám z "Béček" radost, ale co z nich bude, ukáže teprve čas. Tuto neděli se asi s Borgáčem pojedeme podívat na jednoho bráchu. A po cestě na tábor navštívíme jiného, který je v Č.B. Hlavně abych dneska až přijdu z práce našla Brestu barvící. Ona právě hárá míň často, v odstupu tak 8-9 měsíců. Podle Salina hárání kdysi si člověk mohl řídit hodinky a Bresta se pak srovnala podle ní, což bylo fajn. Ale Salinou kastrací se Bresta vrátila do starých nepravidelných kolejí. Něco s ní plánovat bylo vždycky dobrodružství a těch výstav, co jsem zaplatila a pak nikam nejela. O žádným receptu nevím, jedině ty hormonální oddálení říje a do toho bych nešla ani za nic.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:48
- Nahlásit
Ketrin
Tak jsem četla výchovu labradora a nestačila se divit... čekala jsem, jestli budeš ty reagovat... ach jo...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:57
- Nahlásit
Ketrin
S tím vytaháním jsem to asi přehnala, ale hnala jsem se půl louky a ona se mi směje do ksichtu a v hubě drn, tak to mě nastartovala. Ona hrabe hodně. Mám na zahradě tankodrom a myši nikde. To jí naučila Gita, tu bych taky přerazila.
Do hormonů bych taky nešla, je to moc rizik.
Jandula
Co tam píšou a do jaké knížky jsi koukala?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:59
- Nahlásit
Lucinda
Tady na cz-pes je téma Výchova labradora, nějaký maník se tam ptá, co má dělat s neposlušným 6ti měsíčním labroušem...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:01
- Nahlásit
Lucinda
Radši to ani nečti, nebo se rozběsníš jako já.
Fakt jen doufám, že si někdo dělá blbou srandu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:02
- Nahlásit
Ketrin
Ale jak tam někdo psal, i když si to člověk myslí, že si někdo dělá blbou srandu, tak neustále je v tobě stín pochybnosti, co když to jako myslí vážně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:15
- Nahlásit
No jak je vidět, asi to sranda nebyla, takže zbývá jen doufat že to o tom klacku apod.byla nadsázka.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:20
- Nahlásit
Tak to je přesně ten důvod proč nesnáším, jak se všude reprezentují retrievři jako samovychovávací psi!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:40
- Nahlásit
Ten konbajn je spíš buldozer. Mně se fenka počůrat, tak už skáču s piškotama. Já jsem taky drsnější, ale pak následuje velká pochvala a piškoty. V půl roce jsou to pořád děti. Jdu plavat s holkama, beru foťák a přísahám, že už nebude žádné tahání kůže jako ráno. Pořád mě to mrzí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:44 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
nesnáším, jak se všude reprezentují retrievři jako samovychovávací psi
Přesně. A každej blb a lenoch se toho hned chytí. Na NO by si netroufl...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:51
- Nahlásit
ahojky, tak ještě stále jsem nevyjela, ale zato už opravila ntb! jsem šikovná, musím se pochválit sama...
Lucinda
myslím, že jsem taky 1x-2x Edu vytahala tak, že kvikla. ale důvod jsem měla podobný jako ty, to vysmívání se do mýho obličeje...
Ketrin
pilně teď přes léto trénujem a SKORO už umíme odložení jen ten aport z vody pořád u toho dělá opičky a blbne...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:01
- Nahlásit
Eda
ahooj, už téměř dovolenková... Sára zase jediný co umí je odložení... a s tím daleko nedojde... jinak je to nevychovanec a to už se mi ani nechce uvažovat, jaký to je nevychovanec teď: tzn v péči mých rodičů...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:04
- Nahlásit
Jandula
hele, buď na ní hodná, jó je teď v rekonvalescenci, myslím, že si užila dost ošklivýho a teď si užívá a neposlouchá, no... však zase začne být poslušná a hodná...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:06
- Nahlásit
Eda
ona si toho, že neposlouchá užívá už od tý operace loktů... mrcha jedna... ale těším se na ní, prý přejede i na letiště...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:28
- Nahlásit
Jandula
to je dobře, že přijede tak až budeš doma a budeš mít chuť a náladu, tak můžem jít na procházku... nebo se můžeš hecnout a překonat odpor, nechuť a strach z bolesti kolen a kloubů a můžeš jít se mnou na spin... (když už i Jiřina tam byl, a né jednou )
|