Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:53 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
si štěndo vezmu zpátky, pokud se vyskytnou nepředvídané okolnosti Taky to mám ve smlouvě podobně.
je nějak poznamenaný předchozím majitelem? Fakt nic víc nevím, jen že ho vrátil.

S Borgoušovou výstavou si hlavu nelámu, vím že se to naučí. Z 1.vrhu jsem vystavovala oba psy a uměli to snad sami od sebe nikdo je to moc neučil.

Známej byl cvičit s mladým LR "klid na stanovišti" (vypadli na něm na zk.), domluvil se s pár myslivci, aby mu šli střílet, tak jsem se přidala s Brestou háravkou a dělali jsme jim další rušivý element. Pes nevěděl co dřív, jestli kňučet po háravce, nebo vyrazit a jít hledat domnělou zvěř.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:57
- Nahlásit

Ketrin
na plavání jsme bohužel nebyli Bernášek je na vodu celej žhavej - prostě retrívr...jenže s tou plesnivou nožkou má vodu zakázanou a Thorin začal v pátek večer kulhat tak, jak kulhal naposledy večer po operaci...takže lítání se psi nepřipadalo v úvahu a představa, že jedeme a oba tam dusíme na vodítkách... byl by to spíš stres a zkaženej den pro všechny čtyři - takže jsme raději jeli na výlet na Karlík - tam byl malej v suchu a relativní čistotě a Thorin byl na udidle, tak nelítal a nic si nezmasil...

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:14
- Nahlásit

Lucinda
Ta zahrada neni Edy. Oni vždycky přeběhnou k sousedům na focení
no, skoro je to i pravda, no... ale fakt je, že zahrada je poměrně velká a zničená je jen místy přece jen jeden škodící LR nenapáchá takovou škodu.
s tou srstí... tak v říjnu už bude zase na svojí barvě, počítám. ubyde slunce i koupaček. taky teď dost líná, zdá se mi, že je to teďka nejhorší. stále jsou všude chuchvalce a kartáčuju jí každý den...
Ketrin
to jsem si o tobě nemyslela, že jsi takový záškodnický rušivý element

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 18:10
- Nahlásit

Holky zdravím, přežila jsem první den v práci...

Sára mi v sobotu na letišti udělala uvítací výbor, vzbuzovala pozornost, všichni si jí chtěli hladit a muchlovat se, poznala mě, hopsala kolem mě jak raplík...

Je děsně vyhublá (což je dobře), ale jizvu má nádhernou, čisťounkou, malinkatou...

Chytá jí rapl, zvlášť když ví, že by kvůli tomu kulhání měla dodržovat klidový režim...

Jumi
Thorin taky kulhá??? Sára kulhá jak už dlouho ne, prý blbě skočila, tak snad se to srovná, teď je pod Rimadylem...

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 18:19
- Nahlásit

Jandula
on pokulhává pořád ale v pátek večer na tu nožku nemohl skoro ani došlápnout - byl to děsný pohled, jako obvykle jsem z toho začala natahovat

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 18:20
- Nahlásit

Jumi
Sára si taky teď začala tu pravou hodně šetřit, sice na ní došlapuje, ale je vidět, že když vstává, tak se tomu vyhýbá...

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 21:34
- Nahlásit

Jandula
ahoj, tak tě vítám zpátky doma jak to vypadá s procházkou? může Sára na nějaké delší venčení, běhání?
a kde teď pracuješ? měla jsi si dát taky trošku oddych a nabrat síly do dalšího snažení...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 08:45
- Nahlásit

Jandula
Vítej doma a souhlasím s Edou, měla sis dát voraz-aspoň pár dní dovču - to nejde...?

Včera nás opět poctil návštěvou Brestin celoživotní platonický nápadník vořech Alf, který vždy 14.den Brestina hárání -kdy je tato ke krytí - neomylně přichvátá přes hory a doly, přes náš plot na zahradu a přes zeď na dvorek, kde ovšem všude shledá pouze její značky, neb jeho milovaná je zavřená doma.
Už se tomu musím vždycky smát, jak je přesný. je to takový náš kontrolní pes- když přijde, vím že je s B. pohlavním cyklem všecko v pořádku Ale stejně se vždycky leknu. Něco jsem pekla, všichni psi v kuchyni, stojím u trouby a periferně vidím za prosklenými dveřmi venku velkou žlutou chlupatou hlavu... v první chvíli jsem si myslela, že jsem v nějakém zatmění mysli nechala Brestu venku a už mi ji tam někdo oskákává...!

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

Eda
Ketrin
Oddych není možný, teda teď je šéf na služebce (a dokonce máme i internet), takže alespoň chvilku klidu... Snažím se nějak vybalovat, ale moc to nejde...

Edi, Sára má ještě tenhle a část příštího týdne klidový režim, takže vycházky jen na vodítku a ne moc dlouhý... škoda, ale pak se domluvíme, bude jak utržená od řetězu.

V kolik máš vlastně ten spinning?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:17
- Nahlásit

Jandula
hele jako ve statni sprave v pracovni dobe na internetu?? kam ten svet speje ......

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:19
- Nahlásit

Jirikovo
ty vogo, potají a s počítačem proti dveřím, kam každou chvilku někdo přijde, to odnesu předčasnou smrtí z vynervování...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:30
- Nahlásit

Jandula
neber to tak tragicky, na neco se umrit musi ...

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:10
- Nahlásit

Ketrin
hmm, smekám před přírodou zastupovanou Alfem... mají to fakt vychytaný!
Jandula
jasně, až bude Sára ready, tak se ozvi a půjdem ven na běhandu
spin je v pátek od 9.30 (tam je volno, nikdo tam teď o prázdninách nechodí) a 1x za 14 dní čtvrtek od 20.00. jedu až ten příští. od září budu mít ještě jednu hodinu navíc, nějak se to ještě změní.

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 07:50
- Nahlásit

Ach jo, tak už máme potíže i my. při procházce Eda špatně doskočila na nohu, zakňučela, a od té doby kulhá. nedošlapuje na ni ale jinak je veselá, žere, snaží se chodit, ale prostě P zadní nepoužívá. tak hned jak bude mít MVDr. otevřeno, tak se jí tam nakvartýrujeme. držte nám palce!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:14 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
jejda, tak snad to nic vážného nebude, ale nepodceňte to! držím palce.

Jinak u nás - představte si, Borgo začal dospívat nebo co byla jsem se všemi 3 na procházce (Bresta samozřejmě na vodítku) a on zničehožnic se začal chovat jako krycí pes před fenou, která je ke krytí.... přesně ta samá gesta, mimika, začal na ní naskakovat... teda ještě jako nebyl fyzicky schopen ale jinak - dokonalá imitace-miniatura rozvášněného krycího psa!
Musela jsem ho vzít na vodítko, jinak bychom ani nedošli domů, a doma je oddělit!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:34
- Nahlásit

Eda
Možná jenom špatně doskočila, vet ti dá prášulky bude to dobrý Gita si píchla do tlapky trn a než jsem ho našla - byl fakt blbě bodnutý, tak kulhala celý den, taky jsem byla vyděšená. Kolikrát to vypadá tak blbě.
Ketrinminiatura rozvášněného krycího psa! a ty ho máš pořád za mimino a on už je to takový chlapák. To oddělení musí být dost blbý viď? Proto jsem nechtěla psa, protože bych při hárání trpěla dvakrát.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:49
- Nahlásit

To oddělení musí být dost blbý viď
Nóóó, není to zas tak strašný... on je se Salinou a Bresta vždycky někde jinde. Večer jsem je zkusila zas nechat oba v kuchyni, ale nešlo to - on si nedal pokoj, zas to zkoušel, otravoval ji, a ona je tak hodná že na něj ani nezavrčí... maximálně trochu ohrne pysky a vycení zuby, ale z toho on si prd dělá... pak to zkoušel i na Salinu, ta ho hned pěkně zpražila zkrátka, bylo veselo. Ale co, jde o pár dní. Místa máme dost a zase bude klid.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

Ketrin
Místa máme dost Takže nájezdy příbuzných skončili? Jo je to pár dní, za týden ti bude už končit né? Zaznamenala jsem tady diskusi ke krmení, to by člověk fakt nevěděl čim krmit, s PROFormance jsem taky neuspěla, taky prý špatný a proplanka taky nic moc. Asi začnu chovat rybičky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:19
- Nahlásit

Eda
tak to na vás budeme moc myslet a držet všechny pěsti, ať je nožička v pořádku a ať je to jenom nějaká hloupost...

Dneska mi konečně přišla ta průkazka z KCHLS, v pondělí jsem tam volala a paní, že prý měla dovču a proto to tak dlouho trvalo...

Malýmu vypadnul další zub a včera jsme spolu vyrazili na špendlíky a oba se pěkně nadlábli

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:26
- Nahlásit

Jumi
vyrazili na špendlíky a oba se pěkně nadlábli To bude mít Bernášek srágorku Čím krmíš normálně? Nebo jste na špendlíkách furt?

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:09
- Nahlásit

Lucinda
krmím Purinou proplanem puppy large breed...ale když se mnou vaří v kuchyni, tak se chovám jako pejskař amatér a začátečník a podléhám jeho kukuči - takže k tomu má banány, papriky, rajčata, okurky, borůvky, odřezky z masa atd. podle toho co právě kuchtím a jestli to považuji za vhodné pro psy...
Od našich hodů uplynulo více jak 24h a žádnou srágorku nemá...on je na ovoce jak divej a děsně ho zbožňuje, na chalupě si očesal celej strom(eček) meruněk..
tuhle jsem se cpala šunkou a Bernáš somroval (když jím tak mu je somrování houby platné, to mi nic neupadne to jen u vaření ) a do mísnosti přišel přítel s banánem v tu ránu jsem se mohla jít se svojí šunkou bodnout - letěl somrovat banán
no neuspěl ani s šunkou ani s banánem - chuděra!

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:56
- Nahlásit

táák a právě se nám to společné vaření dost nevyplatilo - vylila jsem guláš a to přímo na Bernáše měl celou hlavičku a přední paciny oranžový a všude kousky rajčat a papriky - no hlavně, že jsem ho neopařila, strašně jsem se lekla, že se mu něco stalo!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 21:26
- Nahlásit

Jumi
celou hlavičku a přední paciny oranžový nejdřím mě to vyděsila a pak hned pobavilo nová odrůda retrívra, super. Já mám banány taky moc ráda a dám jim přednost pře šunkou, ale já bych jen tak nekoukala, já bych jednala.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 23:30
- Nahlásit

Lucinda
Já mám banány taky moc ráda a dám jim přednost pře šunkou
ale ty snad nejseš pes (nebo jo?) u psa bych čekala, že dá přednost masíčku

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:01
- Nahlásit

uff, tak Eda už má nožičku lepčí, už jí i používá mám radost, nen jsem postupovala samoléčbou. paní doktorka má dovolenou a jinam se mi moc nechtělo... naordinovala jsem klid, Alavis a rozmazlovaní, žádné hopkání, aportování nebo dlouhé procházky.
Jumi
hmm, tak asi na tebe zavolám četníky jak to, že pejsek nedostane jídlo kdykoliv si zamane?koukej to hned napravit, máš hrubé nedostatky ve výchově

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:03
- Nahlásit

Jumi
vylila jsem guláš a to přímo na Bernáše
Br to jsem se lekla - i za něj. Žes o něj zakopla, viď? Taky na to pořád dávám bacha, když nesu na stůl (ty vědra, co vařím, když jsou kluci doma) abych se o někoho čtyřnohého nepřerazila. Oni tak rádi pomáhají, znáte to.

Lucinda
nájezdy nejhorší je za námi, ještě sem tam nějaká invaze... a za chvíli zase zimní sezóna...

Včera zase klasika - zkoušela jsem s Borgáčem chvíli na zahradě výst.postoj (už aspoň ví o co jde a občas se mu to povede) a okolojdoucí turisté uplně poskočili leknutím, když zčistajasna podvečerní ticho a klídek prořízlo moje pištivé, jásavé "stojííííí Borgoušek, to je ale šikulkááááááá, stojííííí..."
Normálně mám spíš hlubší hlas, o to je to děsnější...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:24
- Nahlásit

Eda
žádné hopkání
jak toho docílíš? Hlavně, že je lépe.

Včera jsem dostala "zajímavý" e-mail - žádost o radu. Někdo má doma čerstvé štěně LR - asi 7 nebo 8 týdnů - a samozřejmě zatím nezvládá nácvik čurání atd., prostě uplně normální začátečnické a miminkovské starosti. A představte si, co chtěl vědět - že prý slyšel, že se může takhle malé štěně někam dát na výchovu a oni ho všecko naučí. AŤ mu prý poradím, kam ho dát, peníze prý nehrají roli.

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:42
- Nahlásit

Eda
Tak to jsem ráda, že už je Edičce líp. Sára už je taky docela v pohodě, ale ještě má být do poloviny příštího týdne radši v klidu (což je relativní, když jí na dvoře chytí amok a nedá se zastavit)...

Ketrin
Jak říká jeden můj kolega: lidé jsou různé, blbé a pitomé...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:11
- Nahlásit

Eda
To jsi to krásně zvládla. Vet sám sobě. Sám si vařim, sám si peru, že se na to nevys..u. Snad to bude jen lepší a lepší. Ketrin
Tak si měl vzít rovnou dospělého psa, nebo radši žádného. Takový miluju. To snad ty lidi nemůže ani těšit, když pak dostanou hotového psa. Příjdou o ty nejkrásnější měsíce.
"stojííííí Borgoušek, to je ale šikulkááááááá, stojííííí..." , no to je jasný, že je šikula a že (mu) stojí. Blbě jsem si to totiž přečetla a hned mě polilo horko Takhle hned po ránu...
Jumi
Ty ještě netušíš kdo a co jsem , ale banány můžu fakt furt. Šunka je taky dobrá, ale když si představim to nebohý prase.....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:02
- Nahlásit

Lucinda
stojííííí Borgoušek, to je ale šikulkááááááá, stojííííí..." , no to je jasný, že je šikula a že (mu) stojí
No právě! tys to jediná prokoukla, a já už ho naučila na tenhle povel... to bude trapasů na výstavách

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání