Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 11:36
- Nahlásit

grimmh
tak se divam do sazebniku a m3 za 76kc (vodny + stocny). a m3 je 1000l. takze to znamena, ze muzeme mit mozna 2.5m3 mesicne odhadem spotrebu? to je moc nebo malo teda mesicne +/- na dvouclennou rodinu?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 11:53
- Nahlásit

cernej caj
http://www.bvk.cz/zakaznikum/odpovedi-faq/prumerna -spotreba-vody/

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 11:54
- Nahlásit

grimmh

Gratuluju k nákupu. Já v těch krámcích neumím nakupovat, prostě neumím nic kloudnýho nají

já zpravidla taky ne, tohle byla náhoda - hlavně ten štrykovanej ubrus jak říkám tomu co mám přes to tílko . Sukýnky nosím paradoxně hlavně v zimě pěkně k těm vysokejm botám. Ale ono v kombinaci se sandálama , který jsou nad půlku lýtek a se sponama a s tím zbytkem, je to pro některý stále ještě překvapivý .

jakej ve 3 měsících asi má bej

ve třech měsících ještě na tyhle mise nemá nárok hajzlík.Já jsem v tom fakt brutál, nedá se dělat nic jinýho /pochopitelně to neudělám u silnice, ale i tak mi to není příjemný, protože může něco sežrat u těch baráků

Vero

co udělala ta sukénka?
zvedla se ve větru?

to ani ne, to doufám neumí, ale je taková natěsnačku, kapek kratši (ešče můžu, nohy to unesou, mám je po mámě, stejně jako zadnici, pupek bohužel po tatíčkovi, ale to se dá ještě zakamuflovat ), ale hlavně je to gůt nakombinovaný, hlavní roly hrajou botéčky, a dobře to doplní ten štrykovanej černej ubrus přes tílko

chudáček malinkatej vopuštěnej, samozřejmě

není chudáček, hajzlík je to

cernej caj

zavidim ti tu kratkou sukenku, to si ja nemuzu dovolit ani jako o desetileti mladsi

to nezáviď, to je mámy práce, to jsem prostě jen podědila.

tak ja nevim, jestli tak nutne musime setrit pac nam to asi tisice za rok neusetri

hele to myslím, ani nepotřebujete s touhle spotřebou. My taky šetříme hodně. Pokaždý nám ještě vrací mraky peněz a to nemáme vysokou zálohu.

Buřtiky taky máme v plánu. Frkneme je do udírny, na grilu si vyrobíme masíčko a při té přiležitosti vyudíme buřtiky. To je dobrota!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:00
- Nahlásit

Maya
tak pisou 108lden (x2 lidi x 365dni = 78840 l) a ty nase 2500l mesicne na domacnost x 12 = 30 000 takze my mame s muzem asi spotrebu ve dvou teda supr. Ale zas je taky jiny, kdyz je nekdo doma furt - duchodci nebo matky s detma, pac ja treb du na zachod v praci a duchodce de dycky doma, ze jo... tak je pak otazka, jestli mame opravdu tak dobrou spotrebu, nebo mame prumernou spotrebu pracujiciho cloveka.

PetraK
no ja podedim asi jen vysokej tlak a obezitu

jenze de o to, ze my vlastne ani nejak extra nesetrime. To ze nenecham valit vodu behem sudlani zubu podle me je normalni, a pod pojmem setrit si spis vybavim, ze si dam trochu vody do sklenicky a tohle je pridel na cisteni zubu a kdyz zustane v tlamicce pasta, tak smolik proste tak. Ale na druhou stranu urco neni na skodu ten perlator zkusit.
Nam teda nevraci nic.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:00
- Nahlásit

Hezké poledníčko,
já vám psala o sobotních problémech s čoklísama a zapomněla jsem úpá na pátek...takže f pátek Bukís odeběhl pár metrů do lesa, štěkal, řval, skákal do vzduchu, tak říkám kámošce,,eee copak tam asik je? Pes byl vidět, jinak nic...a najednou dva jezefci né moc velký, běhali do kolečka, páč blbštajn furt vyřvával....zařvala jsem i já, tak se poslušně vrátil. Vysvětlila jsem mu, kdo jezevec a ať se příště raději nepřibližuje, aby mu některý nekousl do kozí nožičky.

Dneska jsem dodělala podklady k výplatám, tak je trochu volněji.

Jinak trochu nervíky, asik budu muset na operaci, víc budu vědět za 14dní. Ale nechci tu plácat podrobnosti do veřejné diskuze.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:01
- Nahlásit

jo dámy a něco pro žbrnďu a Máju:

od středy mám to bolavé kolénko..... až včera říkám, děvče zlaté, co takhle zkusit homeo cos měla na záda? Arnika- mocná to rostlinka-může se třeba zadařit. Vzala jsem třikrát nepočítaje s nějakým sasrakem, protože tohle je něco jinýho. Ale zas vím, že při úrazech u koní prostě zabírá, tak vyzkoušíme. Ale vono jo, čosi se nám po třech dávkách, neboli kuličkách, začalo v koleni měniti. blbý je, že já kreténa, si tu lahvičku zapomněla přendat do kabelky a.... tudíž jsem to přerušila, dala bych si facku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:02
- Nahlásit

cernej caj
obezitu

ty jo?

Ale na druhou stranu urco neni na skodu ten perlator zkusit.
Nam teda nevraci nic.

a to máš zase vlastně pravdu.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:04
- Nahlásit

cernej caj
plís můžeš ještě poslat odkaz na fotečky, jsem to nějak zazdila

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:04
- Nahlásit

denyk

já, tak se poslušně vrátil

háásky! šikovní jste. Je pravda, že s jezevcem se nezahrává teda. A co bylo v sobotu?

, asik budu muset na operaci

ve spojitosti s tím sajrajtem, jaks brala ATB?

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:11 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
v sobotu bylo totok
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5536_3164.html
můj třetí příspěvek

ve spojitosti s tím sajrajtem
né vůbec ne

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:15
- Nahlásit

PetraK
tak ubrus přes tílko závidím fest. Scháním ho už nějakou dobu a nesehnat a nesehnat.
cernej caj
sudlani zubu ....sem četla sundání zubů
denyk
dva jezefci
Krindapána, Bukísek v ohrožení!!!!! Doufám, žes mu to pořádně vysvětlila!!!
Jinak taky jsemdodělala podklady pro výplaty, tak OK, ale zase se na mě hrne zpracovat ekonomickému odd. rozpracovanost, tak budu počítat, počítat, vymýšlet si a dělat přesný součet nepřesných čísel.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:16
- Nahlásit

denyk
Doufám, že operace nebude nutná a vše dopadne OK. Moc, moc, moc držím palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:18 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Včera jsem měla hezký den. Potkala jsem slečnu nebo mladou paní s 9 měsíční MOK Cairou - krásnou, tmavě zrzavou a přítulnou. Jsou to ty, co jsem se s nima seznámila v pivovaru v den svých narozenin. Slečna se ke mě sama hlásila. Seděla jsem v autě a nevšimla jsem si jich. Když vehementně mávala, tak mi to docvaklo a vzápětí se objevila ONA...............krásná Kaira ♥ ♥ ♥

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:21
- Nahlásit

grimmh
žes mu to pořádně vysvětlila
uvidíme

Doufám, že operace nebude nutná
bohužel dřív nebo později ano

...............krásná Kaira
i jméno krásný

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:38
- Nahlásit

denyk
Když už to musí být, tak čím dřív, tím líp. Všechno dobře dopadne!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:46
- Nahlásit

denyk
bohužel dřív nebo později ano
tak držím palce ať všechno dobře dopadne
PetraK
dámy a něco pro žbrnďu a Máju
ale tak víš co, placebo efekt je mocná zbraň, mocnější i vší chemie už od dob biblických

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:51
- Nahlásit

cernej caj
dole různé typy nohou a jejich souvislost s botama
http://ocviceni.fitweb.cz/procvicte-si-nozni-klenb u-a360.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 12:59
- Nahlásit

denyk
tak snad bude vsechno OK, drzim palce at jsi v pohode!

PetraK
vsichni v nasi rodine sou obezni. Uplne vsichni. takze se toho bojim, ze jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:22
- Nahlásit

grimmh

sem četla sundání zubů

na to stačí pěsťofka netřeba plýtvati vodou

ak ubrus přes tílko závidím fest. Scháním ho už nějakou dobu a nesehnat a nesehnat.

je boží!! Je to skvost, to tílko to posune jinam. moooc líbí, mooc

krásnou, tmavě zrzavou a přítulnou.

hmmm, to zní hezky, líběj se mi tmaváčci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:33
- Nahlásit

Maya
jo to sem uz asi nekde cetla, ale doufam, ze chodici clovek by s tim problemy nemel snad

grimmh PetraK
co je to ten ubrus pres tilko?
ja ale bych pres tilko nic nenosila nebo zhebnu vedrem

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:35
- Nahlásit

Maya

placebo efekt je mocná zbraň,

nevím jestli zrovna u mě to je placebo, když k tomu přistupuju s tím, že - to jsem zvědavá, jestli to něco v tomhle případku udělá a beru to jako vědeckej experiment - povede se- nepovede??

Hele já to nechci brát jako nějakou propagaci, ale to že někdo někdy někde napsal že to je jen o placebo efektu a vleče se to pořád dál a dál, ještě neznačí, že to je pravda. Pro mě je to věc, která funguje u zvířat. Vyzkoušeno na vlastním psovi a v době, kdy se tu o homeo ještě myslím ani nemluvilo - začátek devadesátých let.A když šlo o mě, řekla jsem si, že co funguje u zvířat, proč by nemohlo případně zafungovat i u mě? Ale nešla jsem do toho právě s tím, že TOHLE MI POMŮŽE, spíš tam byl kalkul, že nepomůže /ač to paradoxně psovi pomohlo , ale je to prostě v člověku zakořeněný/ no a byla jsem příjemně překvapená. Zkombinováno o to, že jsem si našla celostního homeopata, který nekouká jen na jeden konkrétní problém, a vychází mi to. Jak na ten velkej problém, tak na jednotlivý jiný. (chřípka, záda, koleno) . Já vím, že příroda má řešení na všechno. Jde jen o to to řešení najít (a hledat) mám vyzkoušeno, že bylinky fachají. Jen člověk nemůže chcít aby nástup řešení byl hned a teď, to sice začasto umí chemie, ale buď napáchá jiný škody a nebo neřeší problém, ale důsledek. Ftipný je že i doktoři a chemici jaksi ty bylinky používají, jen to lidem neřeknou . Bavili jsme se tady s kolegou co mívá migrény, zmínila jsem se mu o řimbabě, páč proč nezmínit něco co pomáhá, je pak na člověku, jestli do toho jde nebo ne. No a jeho reakce mě pobavila. Páč pravil, že zná, neb řimbabou jsou nadupaný ty prášky, který mu předepisujou a který mu pomáhají. Tomu říkám logika. Místo aby si to lidi utrhli, jdou si to tvrdě zaplatit do lékárny - halt prachy, páč jim to nikdo neřenke, neb by o ty prachy příšel. A pohodlnost, lidi si nebudou chtít dlouhodobě vařit čaj z kytky, páč to by jinak nefungovalo, ale byl by pokoj. Lepší v případě ataku sáhnout po prášku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:38
- Nahlásit

cernej caj
vsichni v nasi rodine sou obezni. Uplne vsichni. takze se toho bojim, ze jo.

nejsi pecivál a počítáš s tím, takže proti tomu jdeš.

co je to ten ubrus pres tilko?

to co mám já je takový jako volně štrykovaný černý cosi - jakoby velkej štrykovanej šátek, nebo ubrus s dírou uprostřed,abys to mohla převlíknout přes hlavu. A má to třášně. není to nic co by zahřálo, je to samá díra (stejně jako ty boty).Prostě dekorace

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:43
- Nahlásit

PetraK
to jsem zvědavá, jestli to něco v tomhle případku udělá a beru to jako vědeckej experiment - povede se- nepovede??
, lidi si nebudou chtít dlouhodobě vařit čaj z kytky, páč to by jinak nefungovalo, ale byl by pokoj. Lepší v případě ataku sáhnout po prášku
no tohle právě podle mě spolu souvisí a je to ten placebo efekt, kterej je někde v povědomí a člověk o něm víceméně neví, ale přiklání tě na nějakou stranu, ty si říkáš vědomě že možná jo možná ale, ale podvědomě bych řekla tomu věříš a je úplně jedno na základě čeho a nebo kde se ta víra vzala
s těma práškama je to tak, že ty lidi jim prostě víc věří a tak jim líp učinkujou než ta kytka, jak psali lidi víc věří účinku červenýho prášku a proto je ibalgin růžovej, když ho udělali bílej, lidem nezabíral tolik i když měl stejný složení a tomu věřím, mám to stejně
prostě placebo efekt si nelze nijak přivodit nebo navodit vědomě, jo kdyby to šlo, tak by bylo na světě veselo, takže klidně věci, který člověk říká nebo si myslí a ty který povědomě placebo efektuje, můžou bejt naprosto rozdílný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
no kdyz si vezmu tety zdravodni sestry v nemocnici, dalsi tetu co celej zivot makala na poli v jzd... no... su ten typ, co by se musel hrozne omezovat a hlidat kazdy sousto, bohuzel.

A UKAZTE MI TEN UBRUS PRES TIIIILKOOOO!
pac ja si to nedokazu predstavit

?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
UKAZTE MI TEN UBRUS PRES TIIIILKOOOO!
pac ja si to nedokazu predstavit

podle mě takový jako tričko udělaný z obrovských děr, nosí to hodně ženských a nejen mladých a to nejlépe bez tílka pod tím, do Brna tahle děsivá móda ještě nedošla?

edit: teda tím nechci říct, že má PetraK nějakej děsnej vohoz, protože jako s tílkem to není špatný a hlavně vypadá to normálně, bohužel takových je vidět v ulicích pomálo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 13:59
- Nahlásit

Maya
prave ja vuuuubec ale vuuuubec nevim, co je tim mysleno napada me leda to hackovany ponco?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:01 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
jsou různé varianty štrykovaných díratostí
radši jen odkazama
http://data.modnipeklo.cz/modnipeklo/images/articl es/3632.jpg
http://data.modnipeklo.cz/modnipeklo/images/articl es/3631.jpg

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:01
- Nahlásit

já mám teď s homeopatiky velice čerstvou zkušenost. Už roky mám problém, když mě štípne nějakej hmyzák, natejkám, drbu se do velkých krvavých ploten a často mě to svědí i měsíc po štípnutí tak, že uvažuju nad amputací. Používala jsem Fenistil, kterýmu jsem ze začátku věřila, ale zjistila jsem, že i když se mažu, tak natejkám a drbu se a aby to mělo nějakej efekt, musela bych se do toho na jaře naložit a vylézt z kádě až na podzim. Nicméně jsem ho používala dál, aspoň pro ten pocit, že něco dělám pro zlepšení stavu. Před asi měsícem nebo dvěma jsem si ho byla znovu koupit a paní v lékárně mi nabídla tohle, tak jsem si říkala, že za ozkoušení nic (krom peněz nedám) a najednou mi stačí valnou většinu štípanců máznout jednou, nebo po 12 - 24 ještě jednou a nedrbu se, nenatejkám a zírám na to jako telemanovy vrata

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:01
- Nahlásit

Maya

prostě placebo efekt si nelze nijak přivodit nebo navodit vědomě, jo kdyby to šlo

já vím chápu, ale taky vím, jakej jsem k tomu měla přístup. A v podstatě i teď s tou Arnikou to byl jen vědeckej pokus. Tady jsem vůbec nepočítala s tím, že to "trefím".

podvědomě bych řekla tomu věří

to je těžký vysvětlit ten můj postoj k tomu. Bylo to jako rozebírat baterii nekecám.Já byla spíš zvědavá Prostě jsem k tomu přistoupila tak, že to zkusím a pravděpodobně spíš přilezu ke křížku k vědě lékařský, tak jsem to i řekla tomu docentovi. Zajímavý bylo, že když jsem brala ten první lék- ten celostní, měla jsem za úkol zjištovat jak to na mě působí, aby se vědělo, jestli je to vono, nebo se bude hledat dál. A musím říct, že ten první krok - jsem se nestačila divit , badatel ve mě se tetelil co se to se mnou děje.
Pak jsem se dodatečně zeptala, z čeho je to a nestačila jsem se divit podruhý, tlemili jsme se s Brtníkem jako pitomý, že lepší léčivo mi vybrat nemohl . Dostala jsem co? Muchomůrku fšicí dostávají kytičky, rostlinky a já? Muchomůrku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:02
- Nahlásit

cernej caj

A UKAZTE MI TEN UBRUS PRES TIIIILKOOOO!

jOOO TO JE VONO!! vidíš, šikovná, našla si to sama! ale já mám lehčí variantu, fakt takový nic děravý tenký.

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání