Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 06:52
- Nahlásit

http://lukasdobrodruhem.cz/?page_id=410

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 08:39
- Nahlásit

cernej caj
teda to je zajímavý odkaz, zatím jsem přečetla jen kousek, ale super, jako no jo, mají to ty kluci jednodušší v tom cestování

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 08:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

jdeme na surf?

Hááá a Bubitka panuje!!!
a moc krásně panuje! Zalehne plyšáka a......... "Ty smrade ani se nepokoušej!" a smrad se šmrdolí, šmrdolí, ale nepokouší. Pak mu to nechá . To je dívadlo . Dneska ležela carevna Bubitka a Štajnidlo jí pucovalo gezicht. Blahosklonně se tvářila , to jsou komici. Štajn měl včera mínusovej den, byl za blbýho , tak ho vovočkovali. Ale proti blbosti to asi nebylo . Váží ukrutných 9,7 kágé. Přestávám ho krmiti. Dneska přijede po ukrutně dlouhý době Ričrd. Ričrd psy moc nemusí. Vybudoval si vztah a to super vztah akurát k Murphymu a pak k Ešátorovi. Bubitku ještě neviděl, maloxindla taky ne........ bude myslím překvapen. KDyž jsem mu řekla do tlf, že aby se nelekal, když ho Bubitka pokouše , že to je její projev náklonnosti.......... bylo ve sluchátku moc veliký ticho . Tak jsem na to dneska zvědavá . A na zejtřejší ráno ani ne, to zas bude kočka!

cernej caj
ze ja su zrovna jeden z tech lidi, co neusetri ani korunu ale dopreje si vsecko, co chce

ty vole a jak se to dělá?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 08:45
- Nahlásit

Maya
jojo, taky sem to necetla jeste uplne cely, ale je to psany celkem dobre a ne zdlouhave. A presne to samy me taky napadlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 08:52
- Nahlásit

PetraK
myslis to, ze neusetrim ani korunu?
nebo to, ze si dopreju secko, co chcu? mozna je to tim, ze toho zas tak moc nechcu - jasne, novy spacaky, bundy, batohy, fotaky... ale to nekupujes kazdej rok, spacak mas treba na 6let, fotak kdyz to pude klidne na 6-8 let... nebo vodnice, to si taky dopravam dosytosti a zcela jiste to nestoji tolik jako kdyz nekdo chce dovolenou na havaji

ale ja vim, ze neusetrim vubec nic, a mela bych s tim neco delat, pac s uverem to je blby, no, ze su tak utracivej typ

Váží ukrutných 9,7 kágé ten teda roste

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 08:59
- Nahlásit

cernej caj
myslis to, ze neusetrim ani korunu?

to ne, ale že čék pak není v mínusu spíš.Protože právě ten úvěr dá zabrat. a já jsem poserón, takže bych se držela zkrátka,aby byla případná rezerva, kdyby něco. Je teda ale pravda, že jak prachy pro mě nejsou zajímavý, tak se o ně stará Brtnik, já jsem jen zásobovač nechci mít s prachama nic společnýho, páč v mojí správě by to dopadlo

ten teda roste
někdy mám pocit, že jde spát nějak velkej, probudí se a je větší tak ho asi nebudu nejen krmit, ale taky ho nenechám spát! Dochtor pravil, že vypadá dobře, tak snad jo. Ohaří kámoška ho podle fotek taky chválila, jak je pěkně stavěnej, svalnatej, chovatelce se taky líbí, tak snad dobrý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:12
- Nahlásit

Rumštajn drásalice, jako dočítat vašich 150 stránek to je jako nažbrnďůf úkol

cernej caj
ale to nekupujes kazdej rok, spacak mas treba na 6let
asi se nemám chlubit tím že mám spacák od šestý třídy a jeho věk přesáhl třicítku

PetraK
aby byla případná rezerva, kdyby něco
taky jsem rezervista

nechci mít s prachama nic společnýho
tak nějak a tudle chtěl po mě řidič co dovez zboží že nemá na vrácení tak at prej zaplatim kartou...byl trošku v šoku dyž sem mu povídala že můžu vytáhnout tak maximálně Srdcový Eso a to že má štíry nohy a studenej čumák a to by asi jako platidlo nechtěl
není nad hotový prašule..nesnáším dvě věci platební karty a xsichtbůůk , su děsná konzerva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:12
- Nahlásit

PetraK
ja su zas nerozvazna, nic nerozmyslim a ziju dneskem
coz sice neni uplne dobry, vim, ze bych mela setrit, a tak, ale proste neumim to. bych tu potrebovala grimmh s tema jejima setricima radama

ale zas i ten uver mam jak cenu najmu v brne, takze z myho hlediska to je celkem OK, pac myslim, ze i z jednoho platu kdyz bude nejhur a my se uskromnime to utahnem v poho. Pac nekde bysme dycky bydlet museli, ze...

tak kdyz se libi vsem, tak urcite OK no to spis ty nesmis spat, pac kdyz se on vzbudi, asi neni vetsi nez uleh

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:23
- Nahlásit

rumštajn

birma

tak tu mast na štípance jdu taky otestovat a jsem zvědavá.
mám se štípancema totožnej problém (proč já rači nemám koníčka sedět v krytým bazénu nebo tak?) a s fenistilem tu zkušenost, že to tak na 15 minut docela přestane pálit, takže na usnutí třeba dobrý, ale jinak nula nula nic.

levandulí jak píše PetraK se taky natírám ve víře, že to odpuzuje, ale tyhle věci jdou blbě otestovat (jak by to bylo přesně v tu chvíli bez ní)

asi budu mazat vždycky jeden štípanec Fenistilem a jeden tím cos našla, abych měla experiment

cernej caj
mozna je to tim, ze toho zas tak moc nechcu

šťastná žena

PetraK
KDyž jsem mu řekla do tlf, že aby se nelekal, když ho Bubitka pokouše , že to je její projev náklonnosti.......... bylo ve sluchátku moc veliký ticho

eště mu řekni, čeho bude projev, až ho zakousne Šutr a možná ani nepřijde.

to si to užijte

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
ja su zas nerozvazna, nic nerozmyslim a ziju dneskem
tak to já trochu šetřím a taky si v podstatě koupím co chci, ale zase na druhou stranu kdybych měla těch peněz daleko víc, že bych mohla si koupit i ty drahý věci na který teď nemám jako barák, auto a luxus dovolenou, tak bych se taky nezlobila
PetraK
Váží ukrutných 9,7 kágé
to už je větší než Dorin, to jsou věci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:34
- Nahlásit

Vero
ale i presto mam hrozne moc veci ale je fakt, ze ja nepotrebuju treba drahy auto nebo drahou linku nebo drahej telefon... hodne investuju do obleceni a veci na vylety, to jo, ale to neni sezonni zalezitost...

Maya
tak ono treba s autem, nase fiatka za 8 000 to je levnejsi jak mesicni castka na bydleni a uz se na ni najelo kolem 100 000km a zatim se do ni muselo investovat 4000 nekdy loni na spatny ramena u kol ci co...

větší než Dorin

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:51
- Nahlásit

Fajka

su děsná konzerva

čůs konzervo, kde jste se zakonzervovali na tak dlouho? To se to cárá po prezidenstký, že jo. Ve dvou, romantika nějaká a nás se tam nevezme!
Jojo placení já nerada.

cernej caj
Pac nekde bysme dycky bydlet museli, ze...
no my právě váháme s tím barákem, že kdyby se něco potento.... budem v hajzlíku.
no to spis ty nesmis spat, pac kdyz se on vzbudi, asi neni vetsi nez uleh
JE! ale faáááákt! musela bys ho vidět, von roste nejvíc když spí

Vero
, že to odpuzuje, ale tyhle věci jdou blbě otestovat (jak by to bylo přesně v tu chvíli bez ní)

já u sebe dobrý a u Štajnidla taky dobrý. On zatím nemá nic na sobě. a měl zakousnutý jedno klíště.

eho bude projev, až ho zakousne Šutr
tam je to jednoduchý, tam je to projev Šutří blbosti a rozjívenosti . Ba ne, on je kupodivu při našem vítání poměrně v klidu, šmrdolí se dole a nechává se hladit. Ale hlaď psa,když Ti druhej tu ruku ukous! . Ona už to skorem nedělala, jen zlehýnka, ale teď jak přišel Štajn tak jí to zasejc bere -hlavně na mě - a já jí to nechci kazit

Maya

ž je větší než Dorin, t

ščenátko je to, malý něžný......... a dneska dostal do držky rozjíveně se šel bratřit se starým psíkem, že ho přátelský poplácá, psík byl velikostně nastejno, a tak si Šutrák nakoupil přesdržku

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 09:53
- Nahlásit

cernej caj
to je levnejsi jak mesicni castka na bydleni
tak jasně, ale neříkej, že kdyby sis stejně snadno mohla koupit nový pohodlný auto za půl mega, že by sis ho nekoupila
a barák bez hypotéky a nutnosti rekonstrukce by taky jistě byl lepší než to co máš ne?
prostě podle mě pro prachy se najde využití vždycky a člověku usnadní život i když zrovna netoužíš ověšet se zlatem a značkovýma hadrama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:03
- Nahlásit

Fajka
tak jestli v takovym spacaku se ti spi dobre a pohodlne, tak ti musim jen desne zavidet
není nad hotový prašule..n
a s tim souhlasim, nerada platim kartou, dycky vyberu

PetraK
jasny, kdyz se neco potetnto, ses v hajzliku... jenze ja platim 9000mesicne... kdyz by se neco potento, byla bych v hajzliku aj kdybych bydlela v najmu, pac kam bych se jako nastehovala? pod most? takze jako jo, rizika tam sou, ale podle me nejsou vyrazne vetsi, pokud ma clovek rozum a nejde na splatku celyho platu, nedejboze na hranici obou...

ses si jista, ze roste kdyz von spi? fakt neroste kdyz ty spis?

Maya
asi ne covece... myslim, ze mi to prijde proste jako plytvani penezma na blbosti, drahy auto ktery stejne za 6let vymenis, tak lepsi levny, co vymenis za 3..

s tim barakem mas pravdu, jenze me to vlastne ani neomezuje, ze nemam kuchyn a tak... zas si toho vic vazim, ze mam splachovaci zachod

jako mas pravdu, ze se vyuziti najde dycky a cloveku usnadni zivot, ale rikam, ze ja proste mam pocit, ze si ziju jak prase v zite a nijak se neomezuju... ono primarne sem mohla pockat par mesicu/let, mezitim hodne padli ceny nemovitosti, nasetrila bych (no asi spis ne ale hlavne ja proste vedela, ze chci tenhle dum.

nevim, spatne se to vysvetluje, ale pro me fakt sou prachy hlavne prostredkem toho, jak si uzivat zivot a ne zbytecne kupovat predrazeny veci, jen proto, ze na to mam (ok, vynechme fotak za 20tycek

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:05
- Nahlásit

Maya
prostě podle mě pro prachy se najde využití vždycky a člověku usnadní život i když zrovna netoužíš ověšet se zlatem a značkovýma hadrama

no jéje!
teď ještě kde je vzít

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:16
- Nahlásit

PetraK
kde jste se zakonzervovali na tak dlouho? To se to cárá po prezidenstký, že jo. Ve dvou, romantika nějaká a nás se tam nevezme!

no joo čéče přepadlo nás Bělo-Rusko a bylo ňáký nevodbytný tak jsme ho museli vyřídit , a už je celý vyřízený no a jak byl číf celej radostnej tak mě v nějakým návalu radosti na tu prezidentskou dotáh z ničehoš nic a jako dobrý do bylo nebyla tam krom servírky ani noha
teda vlastně j.. celá třída žabiček tam byla takže dobrý číf spokojenej
Jojo placení já nerada
no jistě..vod toho mám čííífa

cernej caj
takovym spacaku se ti spi dobre a pohodlne, tak ti musim jen desne zavidet
jj spí, sice je trošku velkoobjemovej ale dobrý no a vyhodto dyž to je skorem jak nový a nemá to nikde žádnou díru že jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:19
- Nahlásit

PetraK

kde jsou fotky Drápalíka obecného f Bubiščině objetí??? no gde???

Pak na ně mrknu....razim ted na nákupy do město bo nemám už žádný boty...předefčírem to dopadlo tak že na tenisu sem musela hrát naboso..bo ty boty co sem měla dělali děsný rejpance do antuky tak aby mě někdo za to nezabil sem se musela zout...
jako dobrá masáž a naprosto dokonalej peeling, fakt doporučuju mám nohy jak nemluvně..
a taky trekofky potřebuju nový...eech to bude zase pááálka..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:23
- Nahlásit

Fajka
tak ja dostala nekdy kdyz mi bylo 12od rodicu za vysvedceni spacak, kterej vazil asi kilo, byl tenkrat brutalne drahej, zima v tom byla i v lete a za ty roky, co sem v tom spavala sem pak uz citila, kdyz zafoukalo, jak to prochazi tema sesedlyma stenama, tak sem ho dala kamosce na spani v mistnosti a ona je spokojena rozhodne su stastna, ze ho nemusim pouzivat doted

vitej v klubu u me a vero s trekovkama... tenis musi byt zajimavej, to me dycky lakalo zkusit ale asi to neni na koleno nic moc...

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 10:41 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fajka
a taky trekofky potřebuju nový

tak hlavně to udělej líp jak já
první brutál drahý suprový jsem si koupila moc velký, druhý laciný jsem musela reklamovat

edit- bosá tenis na antuce? uuuufff seš drsná žena!

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 11:30
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Vás dočíst..
uvízlo mi jen
PetraKŽe štajnidla roste stodola ....čím ho krmíte paní? To se ptám i vážně
cernej caj
Čajda chce, abych našetřila
Fajka
platí lidem kartama na mariáš
Vero
se namaže
Maya
podle mě pro prachy se najde využití vždycky
jj to je pravda

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 11:42
- Nahlásit

grimmh

Že štajnidla roste stodola
Vero se namaže

taky dobrej souhrn

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 11:43
- Nahlásit

cernej caj
yla bych v hajzliku aj kdybych bydlela v najmu, pac kam bych se jako nastehovala

hm, to je fakt, tak u nás by to bylo asi ale o vyšším riziku, protože my máme ten byt v os. vlastníctví, přišli bychom o všechno

ses si jista, ze roste kdyz von spi? fakt neroste kdyz ty spis?
ne, páč já kvůli němu právě nespím!

Fajka
Fajka

aj jaj, to je brutální

íf celej radostnej tak mě v nějakým návalu radosti na tu prezidentskou dotáh z ničehoš nic a jako dobrý do bylo nebyla tam krom servírky ani noha

ty vole jako sáááám, von??? vod sebe?? Něco se děje!! musíme přijet!

teda vlastně j.. celá třída žabiček tam byla takže dobrý číf spokojenej

aha, takže von měl to rande domluvený předem!!
ale tak jestli je tam tolik žabiček, tak přijet musíme určitě

čííífa

jistě, já sem ministerstvo zásobování, druhá půle je ministerstvo financí Kdyby se stalo něco jednomu nebo druhýmu jsme v háji, já skončim jako bezďák, páč nevím co se musí všecko zařídit a von zdechne hlady, páč neví, jak si uvařit a kde co doma najde

kde jsou fotky Drápalíka obecného f Bubiščině objetí??? no gde???

mám fakt jako vodpovídat?? mě vypnou, přijde celej zdivočelej ten pán a nechá mě vypnout

a tenisu sem musela hrát naboso
ééé? sado maso?

Vero
uuuufff seš drsná žena!

ne. úchyl je to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 11:49
- Nahlásit

grimmh
neee, mas poradit jak nasetrit

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
Sleduj si 2 měsíce výdaje a když to uvidíš černé na bílém, nebudeš určitě radu potřebovat. Možná nebude z čeho šetřit nebo usoudíš, že něco je zbytečné a příště to nekoupíš.
U nás taky bylo období, kdy se šetřilo hůř. Teď jsme sami s mužem s dvouma průměrnejma platama. Nic už nedlužíme, byt jsme koupili se štěstím za velmi rozumnou cenu. Na zahrádku jsme si půjčili, ale už je to za náma, stejně tak rekonstrukce bytu. Takže teď šetříme na psa a spokojené aktivní stáří s cestováním (dovolenýma) po republice.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Zprávy ze severu:

podle nejnovějších vědeckých informací je na kompletní vyčištění střev doporučována kombinace třešní a jogurtu. Druh třešní a jogurtu zatím zpráva neuvádí.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 12:30
- Nahlásit

PetraK
Zprávy ze severu

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 12:39
- Nahlásit

PetraK
to asi onehdá zkoušel Brtník ne?

Číííííf
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 12:56
- Nahlásit

For All

Doplnění zpráv ze severu:

Už je "asi" po... Ale vnitřní hlas hovoří jasně!
(nevzdaluj se, brzo pudeš)

Číííííf
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 12:59 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

Dneska to asi na ježdění po ouřadech nejni, leda že bych jim tam rovnou nechal zpropitný (zprosraný)...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 13:05
- Nahlásit

grimmh
ajo to psani, na to su dost lajda bez bice, hlavne asi problem, ze toho tak 50% zapomenu zapsat a kdybych videla, co projim, asi prestanu jist

PetraK
co ja vim, v rychlejch sipech se psalo, ze se na tresne nema mliko (me to teda prijde v poho ta kombinace)

Číííííf

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání