Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:04
- Nahlásit

Maya
že má PetraK nějakej děsnej vohoz,

má! a vůbec se za to nestydí ! . Mě to v to pondělí nadchlo, přišlo mi to jako takový dobrý doplnění. Fakt to vypadá gůtově. Vůbec nevím, že se něco takovýho nosí, ešče jsem si toho nevšimla. A nebo bydlím v Brně . Mi to přišlo právě jako věc, kterou nikdo nemá hadr na podlahu! děravej! Přes to mám řetízek s velkou ocelovou kostí moooť tlutí! moť!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

já mám teď s homeopatiky velice čerstvou zkušenost

no bať a pak např. co jinýho než homeo je lidmi opěvovaný Oscilokoksák? Jen je drahej páč je od Frantíků.

Ad ty štíipance, kup si levandulovej éterák, ten by ti mohl být nápomocný možná ještě líp ale hlavně rovnou dvakrát. Jednak když se tím namažeš hodně hmyzáků to odradí (na komáry pak ještě Citronela, takže pro tvůj pobyt v přírodě bych volila určo) nakapeš na tričko jednu kapku a je to) a druhak ta levandule nádherně pomáhá a hojí. Vřele doporučuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ale dyt to nevypada jako ubrus ale to ruzovy je pekny, to se mi libi moc

PetraK
tak nejaky takovy ponco je asi fajn, clovek tim leccos schova
(teda nekdy

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:13
- Nahlásit

PetraK
rostlinky a já? Muchomůrku
fakt?
no ale víš co, tak hlavně že ti to zabírá a čím to je stejně člověk až tak neřeší
birma
já nevím, ale tak nějak z principu věci jak se vyrábí homeo mast nemůže být homeo?
ono spíš ti něco vadilo v tom fenistilu a v tomhle od bioronu koukám je rozmarýnový extrakt, který uklidňuje, jinak ty glykoly mají stejný

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:13
- Nahlásit

cernej caj

asi fajn, clovek tim leccos schova

bingooo!! a fakt to nevypadá marně. Já jsem nadšená.
Jestli budu nadšená ještě víc, skončím jako moje nablblá kolegyně Růžofka, kterážto se navlékla do svetru s flitry a ve svém zralém věku se pak točila na židli a zálibně se koukala, jak její nový svetřík hází prasátka po zdi . Krom toho, že u vypadala jako dement, si navíc neuvědomovala, že na zádech má krom flitrů ještě vyšitou aplikaci ve tvaru.......... jako mají prostě tři sestry a jak je tlustá pěkně se jí to na těch zádech vyrýsovalo , když se ke mně otočila zády, zabilo mě to, upadla jsem na stůl a zakousla se do klávesnice páč jména hloupých - v tomto případku ne na všech sloupech, ale na zádech

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:16
- Nahlásit

cernej caj
a ani to není drahý
http://www.fler.cz/zbozi/hackovane-miniponco-41079 52

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:18
- Nahlásit

PetraK
Vůbec nevím, že se něco takovýho nosí,
no tak to je jasný, všichni ti lidi v tom, teda ženský, chlapa jsem v tom ještě neviděla, choděj tady u nás na vopačným konci Prahy

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:19
- Nahlásit

a já budu mít asi brzo takovou díratou věc heč

a pak mám jeden dírovanej hacafráček, kterej jsem dostala darem od kamarádky a kterej bezmezně miluju už několik let

PetraK
kup si levandulovej éterák, ten by ti mohl být nápomocný možná ještě líp ale hlavně rovnou dvakrát. Jednak když se tím namažeš hodně hmyzáků to odradí (na komáry pak ještě Citronela, takže pro tvůj pobyt v přírodě bych volila určo)
dík, zkusím
Krom toho, že u vypadala jako dement, si navíc neuvědomovala, že na zádech má krom flitrů ještě vyšitou aplikaci ve tvaru.......... jako mají prostě tři sestry

Maya
já nevím, ale tak nějak z principu věci jak se vyrábí homeo mast nemůže být homeo?
ono spíš ti něco vadilo v tom fenistilu a v tomhle od bioronu koukám je rozmarýnový extrakt, který uklidňuje, jinak ty glykoly mají stejný

jestli homeo může nebo nemůže bejt mast/ gel to netuším, nepátrala jsem, paní v lékárně řekla, že je to homeo, tak to za to považuju.
Ve Fenistilu mi nevadilo nic, jen účinkoval asi stejně dobře, jako babiččina rada, ať si štípanec naslinim

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:22
- Nahlásit

Maya
fakt?

jo! to mě na tom začalo děsně bavit!

tak hlavně že ti to zabírá a čím to je stejně člověk až tak neřeší
tak to prr, to zas řeší, to já jsem na svou muchomůrku náležítě hrdá!

Hele ještě k tomu. Jak jsem z toho byla nadšená, jak to fungá, infikovalo to mou kolegyni, páč ta navíc viděla v přímým přenosu, jak to funguje. Úplně celá nadšená do toho šla s vírou, že tohle jí zachrání /kapek nevyrovnaná nervní osoba, přechemizovaná, furt do sebe něco pere+kope první ligu s alkehůlem / no ale neustála dvě věci, jednak to, že dost často dojde zpočátku ke zhoršení stavu, s tím se musí počítat a druhak, že efekt není prostě hned. a člověk taky sám musí přiložit ruku k dílu, takže řeším -li problém, těžko mu pomůžu, když se naložím do lihu , aspoň chvíli by to chtělo počkat . Takže ona bude přesně ten, kdo bude říkat, že to nefunguje. Stejně jako moje máma s tou borelkou, já jsem podle toho co mi říkala, vnímala, že tam posun je, že lék zabírá, stejně tak i homeopat. Máma chtěla sasrak, tvrdila,že to nefungá, takže se furt měnil lék, pak se na to vyprdla, nedala tomu šanci, přesto, že ke změnám došlo. Jenže - bylo to nedostatečně rychle, takže to nevnímala.Plus člověk musí do léčby zapojit i sám sebe. S troškou disciplíny. A to lidi moc neba. chtějí sasrak s minimem námahy. Pak si musej chytit zlatou rybku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:27
- Nahlásit

Maya

a ani to není drahý

tak ale tohle nejni hezký, jednak barvou- to hlavně a druhak i provedením. to netlutí.

nás na vopačným konci Prahy

aha, takže sem na západ to ešče nedorazilo

birma
u díratou věc heč
hmmm, taky nejni marný!!
zkusím

dobrý i na klíšťáky. Na jakoukoliv odřeninu, ránu, používá se i na popáleniny. Levanduli mám doma, v práci, i na chalupě. všade. Je to velmi účinná věcička velmi voňavá, dávám jí třeba i do bot a tak.

ty se směješ s tou Růžofkou, ale mě to mohlo skorem fakt zabít!! Museli byste jí vidět, jak se tak zálibně točila na tý židli a .......... vokázala mi ty záda! Ǎááááááááááááááááá strašlivá vzpomínka tlemím se zas!

cernej caj

tak nejaky takovy ponco

hmm, dobrý pončo!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:29
- Nahlásit

cernej caj
taky asi pár zajímavej info i pro vás chodaře
http://www.bezeckaskola.cz/clanek-411-bezecke-boty -ndash-co-si-vsechno-pri-vyberu-ohlidat.html

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:29
- Nahlásit

PetraK
Na jakoukoliv odřeninu, ránu, používá se i na popáleniny.
Na to tu mám velkopěstírnu aloí (kdybys nějakou chtěla, řekni)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:32
- Nahlásit

birma
to je krasny

ja mam asi 2 kousky s rukavem a hodne to nosivam pres cerny tilko ke kalhotum jako spolecensky odev do prave a tak ne, pac je blby,ze v lete je v tom hic a v zime to nezahreje

Maya
mame na mesic supl na aj, tak sem mela Ira, kterej mluvi srozumitelne narozdil od myho svagra, kterymu nerozumim fakt vubec nic. Tak me tenhle uklidnil, ze v dublinu je ten prizvuk fakt hroznej a ze si obcas nerozumi ircani ani mezi sebou

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:34
- Nahlásit

pod oknama mi pán už podruhý loví svýho jrt. Asi by to bylo skorem ftipný, kdyby ten pes nebyl blb a nechodil věčně bez vodítka. Na okně mi seděj 4 kočky a se zájmem sledujou akci "Fando ke mně! Slyšel jsi mě? Fando ke mně!...."

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:35
- Nahlásit

cernej caj
ze v dublinu je ten prizvuk fakt hroznej a ze si obcas nerozumi ircani ani mezi sebou
a jak to tam teda dělaj?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:36
- Nahlásit

birma
tak asi je to o zvyku, ale je fakt, ze s moji desnou anglictinou ten dublinskej prizvuk je nekompatibilni

a pochvalil mi spice, ze prej je krasnej a ze ma doma v Irsku westika

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:37
- Nahlásit

tak pán už tu toho psa loví během hodiny potřetí. Myslíte, že ho napadne ho připnout na vodítko?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:37
- Nahlásit

todle koluje po fcb ted

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:47
- Nahlásit

cernej caj

koluje

na tohle jsme my češi výborný!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:48
- Nahlásit

birma

Na to tu mám velkopěstírnu aloí

Lojzu mám taky, ale když je potřeba tak na něj ani nevzdechnu nevim proč vůbec.

Pán od Jrt má asi kvíkvétykve

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 14:50
- Nahlásit

cernej caj
mame na mesic supl na aj, tak sem mela Ira,
no nám jak teď pouštěl medailonky z Big Brother, tak Ir tam teda nebyl, ale severní Anglie fatk masakr, to znělo jak němčina a tomu jsem skoro ani nerozuměla i když jsem to měla před sebou napsaný
nejsrozumitelnější pro mě byly London a well educated přízvuky

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 15:14
- Nahlásit

PetraK
ale když je potřeba tak na něj ani nevzdechnu
mám podobnej problém
Pán od Jrt má asi kvíkvétykve
to jednoznačně

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 15:16
- Nahlásit

birma
tak co, už ho chytil?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 15:23
- Nahlásit

Maya
tak co, už ho chytil?
už ho snad i odvlekl domů, protože už tu nikdo nehuláká (krom dětí a dělníků)

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 15:39
- Nahlásit

birma
už ho snad i odvlekl domů, protože už tu nikdo nehuláká (krom dětí a dělníků)

já teď už druhej den mám to "štěstí" že potkávám dvě bábrdle s jedním jorkšírem a jednim jrt. Jrt je opravdu velmi vhodný pes pro šourající se bábrdli. No tak ale to je halt vedlejší, nicméně oba poslušnost nula, nula. Jrt protivnej. Což se mi velmi hodí, když mám s sebou malý štěně. A obě báby se tomu smějou. Asi budu potřebovat vbrzku dva koberce, ne moc velký a asi klidně i tenký

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 15:58
- Nahlásit

to je krásný, škoda že neumím kaligrafovat
http://www.zlatalod.cz/produkt/346

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 16:46 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

PetraK
Jrt protivnej.
u nás jsou všichni jrt protivní a nevychovaní. Čím to asi bude?
Asi budu potřebovat vbrzku dva koberce, ne moc velký a asi klidně i tenký
tak pak řekni, když budeš potřebovat pomoct odvléct těla. Jen nevím, jestli ti malý a tenký koberce budou na bábrdle stačit

Maya
to je krásný, škoda že neumím kaligrafovat
tak si to kup a budeš mít důvod se to naučit

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 19:37
- Nahlásit

birma
tak si to kup a budeš mít důvod se to naučit
to by byly vyhozený prachy při mým totálním antitalentu namalovat cokoliv, bych řekla že už moje tříletá neteř kreslí líp než já
ale jako kaligrafie je moc pěkná věc a líbí se mi

tady si můžete udělat test, chce to teda na konci mail http://penizeavy.cz/?a_box=6q57wagt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 06:40
- Nahlásit

birma
cim to je, ze sou protivny a nevychovany? jako ze je to modni plemeno bez toho, ze by majitel bral v uvahu potreby?

http://zpravy.idnes.cz/do-ceskych-lekaren-se-chyst aji-cinske-leky-pisi-hospodarske-noviny-1f2-/domac i.aspx?c=A140702_110352_domaci_jpl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 06:44
- Nahlásit

Maya
no nevim s tim testem ale Často se vám stává, že se vám nedostávají peníze na vaše potřeby či potěšení tak já si myslim, ze ja su zrovna jeden z tech lidi, co neusetri ani korunu ale dopreje si vsecko, co chce

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání