Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 23:00
- Nahlásit

Fifi

27. březence - stejně jako Bubitka, takže tři měsíce a štyrý dny. a máme ho měsíc a osm dní.
To pak srdicko jasa, jak ja ti rozumim!!!

jo jojááásááá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 23:01
- Nahlásit

jdu hnípati a birma může zpívat Adamitovi - Zajíček f své jámce sééédiííí sám, sééédííí sám!

brou, už mi uschly černé nehty, mohu do péři.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 23:05
- Nahlásit

PetraK
birma může zpívat Adamitovi - Zajíček f své jámce sééédiííí sám, sééédííí sám!
to by mi ten pes rychle emigroval za hranice, kdybych mu začala zpívat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 06:43
- Nahlásit

PetraK
bubiska velkocarevna, jo

Fifi
to je dobre, ze se to hoji

birma
mas zbran, az se ho budes chtit zbavit

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:10
- Nahlásit

birma
taks si můžete spolu dvojhlasně zavýt

venku to vypadá, že bude hezky, bože já už chci dovolenou, i když při mý smůle bude dva tejdny lejt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:13
- Nahlásit

Maya
a kdy ji mas tu dovcu?

tady taky asi bude hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:44
- Nahlásit

cernej caj
až od 21, si ještě počkám

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

půjdeme se koupati?

Dneska ráno se konal velký útěk. Mladý pán se rozhodl, že tůdle je to zajímavější. I zavelela jsem Bubííí utíkeeej a vzaly jsme mu slušně čáru domů a nechala jsem ho vykysati za dveřmi domu. DOma seděly pak na pelíšku zaražený prdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:52
- Nahlásit

PetraK
chudacek

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 08:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

chudacek

vooon určitě! Dělá že je nebojsa samostatnej? No tak ať je a pak se nediví co se to stalo

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááájn,
Mé drahé děti vstávaly dnes až v osm
Mám dotaz, napadá vás soutěž na výstavu drobného zvířectva, která by se tématicky hodila k drůbeži? Nebo k holubům, protože tu holubí můžu předělat na drůbeží. Holubí soutěž posrat sochu nebrat!!!
Mám tyto:
Králíci
1) nakrm králíky - hod plastových hraček do klece (klec Jana). 1-2 papíroví králíci, edit. - hračky jsou různá jídla - zelenina, ovoce, hranolky, párek, zmrzlina...
Holubi:
2) schovej vajíčka – přenášení „holubích“ vajíček na lžíci z hnízda do klece (postavit zvlášť jednu holubí klec, do ní dva papíroví holoubci a hnizdo). 1 papírová kočka
Drůbež:
3) ???
Všeobecné:
4) puzzle – nakreslit a vystříhat králíka, volně ke složení
5) vylov rybičky – magnetky na papírové rybičky + ideálně bazének
6) nakrm zvířátka – dej každému zvířátku správné krmení (papírový králík, slepice, holub + misky s krmením
7) tref zloděje – shazování plechovek – nakreslit obličeje
8) vyrob si origami králíčka nebo zvířátko z ruliček (ruličky, nastříhané kousky, lepidlo x tavná pistole)
A navíc je kráááásně

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:12
- Nahlásit

PetraK
teda chudák malej
tak teď jen doufati, že to nebude větší samostatná jednotka než Ešus, protože to fakt útěky fungujou jen na takovýhle mrně, za měsíc by ti tak maximálně zamával na rozloučenou

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:18
- Nahlásit

kachna_
no to je těžký, přenášení vajec už tam máš, pak už mě napadá jen zobání slepic - něco sbírat a něco ne? a nebo jak řve kuře? Hoodně, mám to teď doma
u nás letěla výroba indiánský čelenky s brkem, děti si to tam lepily na kus papíru

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:22
- Nahlásit

Maya

teda chudák malej
co ho fšicí litujete? Vona by se s ním tak máma mazala, co?

protože to fakt útěky fungujou jen na takovýhle mrně

já vím, proto toho i hned využívám, ale na Bubišku to třebas fungalo taky. Já jsem v tomhle kapek nemilosrdná a riskuju, vím. Ale je pro mě prioritou, aby si pes hlídal mě a ne já jeho.

en zobání slepic - něco sbírat a něco ne?

supr nápad - svázat ručky a nechat sbírat pusou a nandavat do misky něco.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:23
- Nahlásit

kachna_

Mé drahé děti vstávaly dnes až v osm

ty vado! ty máš ale hodný dětičky! a krásně je. je super krásně.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:24
- Nahlásit

PetraK
Ale je pro mě prioritou, aby si pes hlídal mě a ne já jeho
tak jasně, já jen, že k tomu ale potřebuješ patřičně spolupracujícího psa, ale ohařisko asi bude každý takový

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:26
- Nahlásit

kachna_
nebo kuřata pod slepici, třeba jako cvrnkání něčeho do nějakýho prostoru, kde bude nějaká slepice papírová nebo plyšová

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:29
- Nahlásit

kachna_
a nemuze u drubeze byt takovy to jak chodi deti "na slepici" a treba nejaky rychlostni zavody?

ty hry jinak vypadaj dobre pro deti.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:33
- Nahlásit

cernej caj
jak děti chodí na slepici?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:38
- Nahlásit

ten přepis češtiny pro Němce

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:44
- Nahlásit

No musí to být hry relativně samostatný, aby to děti mohly projít samy a nemuseli jsme mít u každý soutěže člověka. Rychlostní soutěž tam být může, ale není to cílem, aby se ti ftáci v klecích nepoplašili.
Maya
kuřata pod slepici
to je zajímavej nápad
PetraK
co zkusit se herr Štajnovi schovávat i s Bubiškou, vzít to jako tajnou hru, pooooď, schováme se a zapadnout do křoví?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:45
- Nahlásit

Maya
tak obecne, jak proste chodis v drepu, muzes u toho mavat rukama ohnutyma v lokti

taky se tomu rika chodit jako kacena u nas

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:54
- Nahlásit

Hééj to by jeden nevěřil, co způsobí moje milovaný botičky, krátká sukénka, tílko a přes to hadřik štrykovaný jehehééé to mě baaa!

kachna_

r Štajnovi schovávat i s Bubiškou, vzít to jako tajnou hru, pooooď

no bať! však to tak dělám, jako jsem se Bubici schovávala s Ešuskem a on se vždycky těšill, že tentokrát už jí ztratíme, tak teď to dělám taky, utekly jsme domů spolu blbý je, že ona neumí to, že se třeba v trávě fakt ani nehne, jak se hlemejždí, najde nás ten smeták hned.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 09:59
- Nahlásit

Maya

patřičně spolupracujícího psa, ale ohařisko asi bude každý takový

ne nutně. Počítám s tím, že to nemusí fungovat. Páč on samostatný je, hodně.

ten přepis - nevím jak fšécko, ale ono to je dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 10:25
- Nahlásit

PetraK
dokazu si to zive predstavit a zavidim ti tu kratkou sukenku, to si ja nemuzu dovolit ani jako o desetileti mladsi

a muz rikal, ze muzem koupit perlator. Tak to je dobry docela, ze proti tomu neni, tak to muzem zkusit. Ale my platime za vodu cca 200kc/mesic tak ja nevim, jestli tak nutne musime setrit pac nam to asi tisice za rok neusetri

a o vikendu do kladnaaa, teta me laka na banjo a kytaru a spekacky, no to by byl luxusni vecer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 10:29
- Nahlásit

tak a konecne mi jede web takze fotky z vikendu sou pro zajemce opet jako vzdycky na mym webu a to rajce smazu.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 10:40 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

[kachna_
Holubí soutěž posrat sochu nebrat!!!

a próč? to by mělo myslim solidní úspěch

b]PetraK[/b]
co udělala ta sukénka?
zvedla se ve větru?

chudáček malinkatej vopuštěnej, samozřejmě

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 10:57
- Nahlásit

cernej caj
o vikendu do kladnaaa, teta me laka na banjo a kytaru a spekacky, no to by byl luxusni vecer
a to je dobrej nápad, taky bysme si mohli koupit buřty na vohýnek, má bejt vedro, akorát to banjo nemáme, kytara by se našla, ale nikdo k ní

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 11:04
- Nahlásit

tak politici zase vymejšlej kraviny a národ se baví, ta diskuze pod tím je fakt něco
http://ekonomika.idnes.cz/penze-sobotkova-vlada-ro zdeleni-napul-dhe-/ekonomika.aspx?c=A140701_205313 _ekonomika_ert

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2014 11:25
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Nemám šanci vás dočíst Jste spisovatelky

Kachna
držím palce s vymejšlením soutěží a věřím, že se soutěže vydaří
PetraK
Gratuluju k nákupu. Já v těch krámcích neumím nakupovat, prostě neumím nic kloudnýho najít. Už jsem to vzdala. Když někomu pochválím oblečení, často slyším, že je to ze sekáče.
Jestli nenosíš sukýnku často, jakože asi ne, tak se nediv, že spadne pánské části osazenstva brada - navíc s takovou figurou (předpokládám, protože jsem tě na živo neviděla)
Štajník je správnej lumpík - prostě takovej, jakej ve 3 měsících asi má bejt. Podělaná strachy, ale taky bych se mu zkusila schovat.
Maya
diskuze pod tím je fakt něco

cernej caj
my platime za vodu cca 200kc/
Tak to bych vůůůůůbec neřešila. Vy jste tedy z lacinýho kraje. U nás stojí jeden m3 vody přes 100 Kč.

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání