Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:25
- Nahlásit

Maya
no ale zase jsem se dočetla, že příští úterý skoro zavřou dálnici na Brno hned u Prahy, tož kdo se chystáte z Prahy do Brna, tak vlakem
tak to je radost, budu se modlit, aby to bylo v půli srpna už zas v provozu, i když jak znám naše cestáře...

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:26
- Nahlásit

PetraK
Díííky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:32
- Nahlásit

Maya
táák brutus, dám echo ségře. dík

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:36
- Nahlásit

birma
cha cha ty optimistko, budou opravovat celý úsek mezi Chodovem a Průhonicem, první část oprav letos do konce října a druhá část celý příští léto
fakt to nechápu, je to snad dva roky, co to dělali nový, ty dálnice musej bejt tunel jak prase

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
mě právě na to navedla kolegyně, že prej v noci už tam byl pruh zavřenej, ale asi si jen něco připravovali, tak jsem se konečně dokopala k tý aplikaci a tam to mám nastavený na okruh 20 km, tudíž by se mi to ukázalo, kdyby tam něco bylo, ale prej nic, zato ta zpráva na mě vyskočila

edit: že tam budou zavřený pruhy od 8/7

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 15:41
- Nahlásit

kruci, zapomněla jsem heslo na ten čínskej aliexpress, jsem se chtěla dokopat tam konečně něco koupit, a zaslaný heslo nejde a nejde tak asi prt bude

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 16:14
- Nahlásit

Maya
cha cha ty optimistko, budou opravovat celý úsek mezi Chodovem a Průhonicem, první část oprav letos do konce října a druhá část celý příští léto
hmmm, tak to holt pak někudy objedu.
ty dálnice musej bejt tunel jak prase
to dozajista

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 16:36
- Nahlásit

Maya
staci kauza s mostem na ostravsku, ze... jako jedna z tech viditelnych...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 19:04
- Nahlásit

birma
hmmm, tak to holt pak někudy objedu.
jak říkám, optimistka, tenhle nápad maj vždycky tisíce dalších lidí
ale dneska v pohodě, nic tam ještě není
cernej caj
staci kauza s mostem na ostravsku, ze... jako jedna z tech viditelnych..
tak o tom ani nevím, ono je lepší asi nevědět

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 19:13
- Nahlásit

Maya
ale dneska v pohodě, nic tam ještě není
dneska je mi to k prdu ale tak mě jde jen o cestu na tábor, tak jednou to přežijem snad

Číííííf
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2014 22:54
- Nahlásit

PetraK

ty vole Bárbína a Poserón!!!!

Né Ty Woe - Spermínio a Ovulína!

Tě asi zabim, hnet jak Tě najdu... Babo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 07:09
- Nahlásit

Maya
clanek moc sem toho nenasla, ale vim ze byly problemy s tim, ze ostravska cast byl asi jeden velkej tunel, jednu dobu o tom dost psali

jeste, ze jedeme 6.7 do brna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 07:47
- Nahlásit

uaaaa tak v lete nebude zadnej vandr nikdo nema v mych terminech cas, su nestastna, prosedim leto doma

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 08:09
- Nahlásit

cernej caj
clanek moc sem toho nenasla, ale vim ze byly problemy s tim, ze ostravska cast byl asi jeden velkej tunel, jednu dobu o tom dost psali
taky dost dobrý
uaaaa tak v lete nebude zadnej vandr nikdo nema v mych terminech cas, su nestastna, prosedim leto doma
tak to je teda pech, fakt ani jeden termín a ani s denyky?
a vždyť jedeš alespoň do těch Julských Alp ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 08:22
- Nahlásit

Maya
ale jo, s denyky budu a julsky alpy sou az v zari... jinak na vandr nikdo hlavne nema cas, s nikym mi nepasujou volny terminy, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 08:30
- Nahlásit

cernej caj
tak ono je to těžký nějak zkoordinovat, takhle přes léto má asi každej ještě jinej program

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 08:37
- Nahlásit

Maya
jj, prave... a blby, ze kamoska co ma ted do stene, tak ta kvuli steneti ma celou letosni sezonu prakticky jasnou - nikam

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
no ale zase příští rok bude mít velkýho psa a budete moct vyrážet

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak zaražený prdy pochopily, že pánčička zmizí ani se nepostačej divit a tak radši utykaláá utykalááá, aby ostatní stihla boží ten jeho výraz při tom . Zájem o ptáčky jest převeliký, ale!!! myslím, že se mu dostává do mozku, že se má zastavit. Je vidět jak to v něm je a je ale hezký to vidět. Včera jsme v pět vyrazili za mámou a hned u baráku evidentně zaražený prdy potkaly kámoše co ho sto let neviděly páč Štajnidlo se potkalo s chlapečkem takovým malinkatým a - jako jo, on děti miluje, stejně jako Ešus za nima utíká, ale tohle byla erupce emocí. Šla jsem s komplet složením a bylo to výživný. Cestou jsme si hezky potrénovaly odpadky na ulici, je ftipný vidět tu Bubici, jak si dává záležet ještě mnohem víc, že abych jako viděla, že VONA TEDA NIC!! Byla jsem připravená, páč v ledvince byla směs uvařených kůží z kuřátka, sýru a granclí. Tak nám to šlo. U mámy jsme vyložili nákup a Štajn jí rozebral byteček na prvočinitele Byl unešen, byl tam prvně a všechno musel vidět. A roztahat nejlíp ten pytel s pečivem co jí ukradnul s kavárenskou noblesou se hodlal ubytovat na gauči a nakonec jí s Bubicí vybrakovali krabici na piškoty . Ale dokázal i vychovaně ležet na pelíšku a zůstat tam, když jsme si dávaly dezertíka. Cestou zpátky jsme potkaly známou partu pejskařů, takže bylo ródeo. Oba si hráli a bylo to fajn se na to dívat. Všimli jste si, jak jsou někdy pejskaří nemluvný?? bylo nás tam v jednu chvíli pět a fšicí jsme se usmívali jako pitomci a čučeli, jak to tam řádí. Skorem ani slovo nepadlo . Štajnidlu už začla Bubitčí výuka - prázdniny neprázdniny a já se královsky bavím .Štajnidlo má na okousování starou Ešusí aportovací činku a když ho to popadne, může se zahlodnout. Bubitka si jí nikdy moc nevšímala, max. jí přinese, aby si vydělala odměnu . A dneska ráno z toho byl poklad. Fénuju si makovici a z předsíně slyším urputný vztekání se. Vykouknu a Bubitka leží na pelechu, v tlapách tu činku, kterou jsem předtím dala Štajnidlu, aby neokusoval Bubitku, ale zahlodnul se do činky a......... DRTÍ TU ČINKU . Na vedlejším pelíšku leží Štajnidlo na boku, příšerně se vzteká a vztekle hraboší haxnama. Může ho vzít čert, ale Bubice rozhodla a tak má smolikof. Ftipný to bylo jak ho málem kleplo a bylo mu to prt platný už se asi dostává pod ten pantofel

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 09:47
- Nahlásit

Číííííf

Né Ty Woe - Spermínio a Ovulína!
tos neměl, hošku tos neměl. Jsou věci, který před Koláčem neradno říkati

Tě asi zabim, hnet jak Tě najdu... Babo...

jako by to bylo tak složitý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 11:40
- Nahlásit

PetraK
Štajn jí rozebral byteček na prvočinitele
co na to mamca

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 11:59
- Nahlásit

tak zitra ma byt chcanec si po 3 mesicich od svatby chcem dat s muzem romanticky vikend ve 2 a ono jako ma prset?? a bourit???

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 11:59
- Nahlásit

cernej caj
co na to mamca

pravila, že až odejdem, nudit se nebude no co furt má ty dny stereotypní, tak jsme jí to voživili

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:02
- Nahlásit

cernej caj

si po 3 mesicich od svatby chcem dat s muzem romanticky vikend ve 2 a ono jako ma prset?? a bourit???

tak to je pravda dost dementní!! a přesunou to?

Hele ale mě to neudivuje. Minulej víkend hlásili taky původně na začátku týdne jako suprrrr tropikoooo sluncee a co? Kulábrsk. Takže když to avizovali v pondělí i na tuten víkend, říkla jsem že jim nevěřim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:03
- Nahlásit

botky z fleru

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:41
- Nahlásit

cernej caj
botky z fleru
ty trojbarevný se mi líběj víc
po 3 mesicich od svatby chcem dat s muzem romanticky vikend
a tak si můžete dá romantický víkend někde ve welnesu a ne v lese

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:44
- Nahlásit

Maya
tak my nejedem do lesa jedem do mesta ale i tak bych se radsi prosla peknym dnem a ne destivym

tak me se libi i ty jeho hodne barevny nazouvaky.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:48
- Nahlásit

cernej caj
jedem do mesta ale i tak bych se radsi prosla peknym dnem a ne destivym
tak asi záleží kde budete, všude zdá se ty bouřky nebudou http://www.novinky.cz/domaci/341305-v-sobotu-zasah nou-cesko-silne-bourky-s-krupobitim-varovali-meteo rologove.html
tak jste to měli nechat na neděli, to má být už zase hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:50
- Nahlásit

Maya
my to ubytovani mame objednany mesic a zarezervovanej termin u muze, kterej je jinak furt nekde pryc...

a v kladne asi burina zitra bude, no... tak su zvedava. Chcem videt lidice, hut vojtesku, panenskej tynec a pak se uvidi... v nedeli mozna okor + prochazku kolem, to se uvidi dle pocasi, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 12:58
- Nahlásit

cernej caj
tady máš počasí v Kladně podrobně, podle mě to nebude tak hrozný http://www.foreca.com/Czech_Republic/Kladno

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání