Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 21:15
- Nahlásit

Ahoj Peti, nechci zaclánět a psát mimo téma Pes útěkář, tak si tě najdu tady - co děláte, jak se má Ešus??? Berni hárá, tak je v domečku i kolem veselo ... Máte nějaký další veselý kousky? Berni je poslední dobou na zabití, ale můžu za to já, mám nějak míň času, musím se zlepšit a být vzorná panička

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 22:29
- Nahlásit

Jeeeeeeee Petiiiii ty sem chodíš takyyyyy? Se máš ozvat neeee? Zdraví paní Veverková

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 23:03
- Nahlásit

Já se taky přidám k bývalým krasavcům )

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 09:47
- Nahlásit

Eimy
No já jsem Peťu odhalila někdy ve čvtrtek, tak jsem si říkala, že když založím téma a v názvu bude Ešus že se určitě chytíš taky jak se má Veverka??

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 11:57
- Nahlásit

Janiii
Já ji neodhalila vubec, stydím se mooooc, ale poslední dobou toho mám ve škole až po krk, nebo spíš nad hlavu...
Veverka se má dobře, má radost, že zase už trénujem agi a tak (podrobnosti jsou naprosto nečekaně už na stránkách, po dlouhé době jsem začla aktualizovat) Jak se má Berni? Krom toho, že teda hárá (vůbec jí nezávidim )

Biluška
Hezky se nám to tu slezlo

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 11:31
- Nahlásit

posouváááám

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:59
- Nahlásit

Eimy
taky se posunu - tak paní Ešusová, nedělej fóry a polez sem, jsme tu na tebe natěšený jak děti na Ježíška

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:58
- Nahlásit

našla jsem tooooooo jupijupi jéééj

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:59
- Nahlásit

Janiii Eimy Biluška

ŽJOOOO ŽENSKÝ TO JSEM VŮBEC NEVĚDÍLA!!!! Fakt sem na stránky vždycky spíš načíhnu - jestli tu nenajdu nějakou inspiraci - takže skočím rovnou do výcviku a nikam jinam nejdu, takže to jsem vůbec nevěděla.

No u nás nového to, že Ešuska v srpnu napadl pit a od té doby řeším a řeším to jeho hudrání. Začli jsme tudíž znovu chodit na cvičák, kde shodou okolností, když už se to začalo lepšit (je to vždycky na houpačce, jednou dobrý, pak zas buble, nic jinýho, než buble, ale i tak je to špatně), na nás napochodoval nezvladatelný RR, jehož panička je krůta - její pes Ešusa napadl už před rokem na poli, čokl byl bez náhubku, já stála, Ešusa u nohy a ta čouda nechala jít svýho psa proti nám a fenou po boku - bojí se ho, takže si pro něj ani nešla. Naštěstí se mi podařilo čokla odeřvat, sice do Ashe vlítnul, ale škody na těle nenapáchal. No a teď na tom cvičáku znova. Babu asi brzo zabiju. I když náš výcvikář na tom šmejdovi (mám psy ráda, ale tohohle ne, to je fakt psychická zmršenina) dost zapracoval, tak snad se to časem zlepší a čokl dá pokoj?? (i když o tom dost pochybuju, výcvikáře bere, ale z tý čoudy si nedělá nic, takže mimo cvičák je fakt potkat nechci). Takže mi máme takhle vystaráno. Jinak holky - co ta sukně?????? A jak je u vás?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:10
- Nahlásit

PetraK
Čau Ešusové. Vám poradím jak na RR a čoudu. Prostě si pořiď víc psů .Od té doby, co jich mám devět je nikdo nenapadá, poněvadž nás všichni obchází obloukem

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:18
- Nahlásit

Biluška

Bilu - dík, nápad není špatný, ešče potřebuju teda v tom případě poradit jak na Mou Drahou Půli (dále jen MLP), aby souhlasil s tím, že si pořídím regulérní smečku. Nemůžu a nemůžu prorazit s druhým psem, natož s třetím, pátým... devátým
Mimochodem - Ty máš Pumici, tak pak je jedno, jestli máš psa jen jednoho, či vícero - ona se o případného zmetka postará sama. Škoda, že si ji nemůžu půjčit

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:21
- Nahlásit

Biluška
Jo a jsem spoléhala, že se mi třeba vyjádříš k mému obr problému s potrhlíkem a Ty nic. Kak éto vazmóžno?

Mažu domů, budu zas až záftra - asi. Takže ženský čus, bus trolejbus.

P.S. jsem věděla, žes zapracovala na počtu hafů, ale to konečný číslo mě tedy zaskočilo , máš někde galerku? Abych shlédla aktuální sestavu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:29
- Nahlásit

PetraK
ešče potřebuju teda v tom případě poradit jak na Mou Drahou Půli (dále jen MLP), aby souhlasil s tím, že si pořídím regulérní smečku. Nemůžu a nemůžu prorazit s druhým psem, natož s třetím, pátým... devátým
Vyměnit samečka

Ty máš Pumici, tak pak je jedno, jestli máš psa jen jednoho, či vícero - ona se o případného zmetka postará sama. Škoda, že si ji nemůžu půjčit
Teď máme k pumici ještě foxlíka a je to dost drsná dvojka. První týden se rvali mezi sebou. Pak pochopili, že ve dvou se to lépe táhne a když ti dva začnou na někoho pouštět hrůzu tak se bojím i já

Jo a jsem spoléhala, že se mi třeba vyjádříš k mému obr problému s potrhlíkem a Ty nic. Kak éto vazmóžno?
Jako k tomu ridžbékovi? No tak se stav pro pumici a foxlíka, pokud ridgeback přežije začne chodit kanálama i s čoudou

jsem věděla, žes zapracovala na počtu hafů, ale to konečný číslo mě tedy zaskočilo , máš někde galerku? Abych shlédla aktuální sestavu?
Aktuální sestava - 1x puma, 3x šeltie, 1x šarpej co vypadá jako mimozemšťan, 1x anglický setr (a momentálně 7 štěňátek) 1x aljašský malamut, 1x foxteriér, 1x špic malý bílý nečistokrevný, asi šábnutý s jezevčíkem ovšem po rodičích s PP, sedmý z vrhu po slunka západu , 2-3 kočky (sama nevím kolik jich vlastně krmím) a 1 sova co nám hnízdí na půdě. Část jich je v galerce Angels Energy, ale v brzké době se to bude aktualizovat a přidávat malí krtci (setříci).

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

Biluška

Vyměnit samečka - neee - samečka nevyměňovat, sameček je extra sameček, takový na stromě nerostou

Teď máme k pumici ještě foxlíka a je to dost drsná dvojka. První týden se rvali mezi sebou. Pak pochopili, že ve dvou se to lépe táhne a když ti dva začnou na někoho pouštět hrůzu tak se bojím i já - to až ti dva zjistí,že se bojíš, tak seš.... v průšvihu

Jako k tomu ridžbékovi? No tak se stav pro pumici a foxlíka, pokud ridgeback přežije začne chodit kanálama i s čoudou neee, tohle neee, sem psala dneska celý jedno svoje fórum - Kde dělám tu chybku, páč mám doma extrapotrhdílo a tak dumám jak na něj, jsem si myslela, že jako profiagilitka (málem jsem napsala profiigelitka , bys mohla mít nějakej další nápad

Aktuální sestava - 1x puma, 3x šeltie, 1x šarpej co vypadá jako mimozemšťan, 1x anglický setr (a momentálně 7 štěňátek) 1x aljašský malamut, 1x foxteriér, 1x špic malý bílý nečistokrevný, asi šábnutý s jezevčíkem ovšem po rodičích s PP, sedmý z vrhu po slunka západu , 2-3 kočky (sama nevím kolik jich vlastně krmím) a 1 sova co nám hnízdí na půdě. Část jich je v galerce Angels Energy, ale v brzké době se to bude aktualizovat a přidávat malí krtci (setříci).tak to je teda nářez!!!! Dneska už nestíhám, ale zítra číhnu na galerku, ať jsem kapek v obraze

Tož páčko

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:00
- Nahlásit

PetraK
sem psala dneska celý jedno svoje fórum - Kde dělám tu chybku, páč mám doma extrapotrhdílo a tak dumám jak na něj, jsem si myslela, že jako profiagilitka (málem jsem napsala profiigelitka , bys mohla mít nějakej další nápad
Jo ahááá, to sem nečetla. Tak já tam číhnu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 22:53
- Nahlásit

Biluška
Biluško - kuuňa - se snažím dostat na tu galérku a prd. JSem asi zabedněná, ¨jak to tam mám najít?

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 00:05
- Nahlásit

PetraK
No jo, to je těžký, když někdo pro tebe založí téma a ty ho ani nenajdeš SUkni nemám a už ani ten střih na ni achjo a přítulova maminka zrovna uplně skvěle umí šít...
Jinak u nás není nic, Veverucha od října (myslim) zase neměla žádnej záchvat (aspon o ničem nevim), takže to vypada, že bude přece jen bez léků... Jinak dobrý...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:17
- Nahlásit

Eimy
No to je skvělý, moc skvělý!! Vím, že jsou i horší nemoce, ale musí to být hrozný, nemoci ji v ten daný moment pomoct- hergot to divně vypadá napsaný - prostě to musí být děsný, se na ní koukat a vědět, že nemůžu udělat nic, co jí pro ten moment uleví. Tak Veveruše vyřiď, ať se kouká držet, jinak na ní pošlu Ešusa

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:37
- Nahlásit

PetraK
Biluško - kuuňa - se snažím dostat na tu galérku a prd. JSem asi zabedněná, ¨jak to tam mám najít?
Mě se neptej, já s tím taky neumím zacházet. Je tam a jmenuje se Angels Energy. Ale jak se v tom hledá, to fakt netuším

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:43
- Nahlásit

Biluška
takže jako se nepodívám??? POMOOOOC!! HILFÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!! JSEM SE ZVĚDVOSTÍ V NOCI ODKOPÁVALA A TEĎ TODLE!! JÁ CHCI A CHCI TO VIDĚT. HILFÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:47
- Nahlásit

PetraK
No tak já ti je dám sem. STejně je tam jenom pár foteček.

Tohle je šarpátko Lilátko

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

Drajvová puma

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

Taky drajvová šeltice Sisa-Mulisa civilním jménem Hessit

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:52
- Nahlásit

Foxteriér Aran z Dobrého bydla zvaný Armageddon, lepší fotku bohužel nemám

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:54
- Nahlásit

Aljašská malamutka Ejmi Crifadi zvaná Wanda, nebo též Gozér-destruktor

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:16
- Nahlásit

PetraK
sukně??? týýýýblááááho, stále kvoká, stále kvoká já na ni zapomněla, prostě neni
Berni nikdo nenapad, ale ona se rozhodla, že je ta nejdůležitější na světě a spoustě psích holek to dává sežrat - důra jedna ... ikdyž teď mi přijde lepší, tak snad to bude OK. Už se těšim na tábor v dubnu, až ji tam zas srovnám perutě mezi ostatními psy

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
Díky díky... Snad to bude doblýýýý
Jinak naše rodinná smečka se taky rozrostla, u táty si pořídili štěndo westíka, takže Veverucha má novýho kámoše. Zatím se teda ještě neviděli, ale podel mě si budou rozumět, když je ten hafoun menší jak vona Teda pokud se na něj nebude koukat s pohledem "fuuuuj štěně, co to po mně chce", kterej tak dobře umí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:07
- Nahlásit

Biluška
Bilůůůůůškooo- se mi neukázal ani Fox ani Mamutkaaaaa, sem čudinkááá. Šarpík kouká bombově, holky igeliťácký znám, ale moc jim to tam sekne. U Hessit je skvělý tou soustředění, fakt super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 23:17
- Nahlásit

Janiii
Hm tak koukám, že se taky asi nenudíš :-D. Je zvláštní, že oni líp fungujou ve společnosti více psů, než, když jeden potká jednoho. Ačkoliv zvláštní- zvláštní to vlastně ani tak není. Když je víc psů, je to smečka a tam to zase asi platí jinak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 23:18
- Nahlásit

Eimy
Aj - tak Veverka bude mít novýho kámoše? No, s westíkem se nudit nebude

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání