| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:20
- Nahlásit
Janiii
a Míra dostane za úkol hlídat psy na dvoře, aby se to nepopralo, tak doufám že se úkolu zhostí se vší vervou
A už si mu koupila kovovej obleček a nebo skafandr???
Aby chudák nepřišel k nějaký ouhoně?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:44
- Nahlásit
Fajka
nic jsem mu nepořídila, to jsem zlá ženuška co? néé, holky byly a snad i budou v pohodě - posledně byly i náznaky hraní si, teda Bonečka ta né, to by bylo pod její úroveň tak snad Berni nebude dělat scény
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
Janiii
nic jsem mu nepořídila, to jsem zlá ženuška co
to já neřeším to já sem taky
Tak si ten víkend hezky užijte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
Fajka
jooo, auto to je bouda na kolečkách , cizí auta musíme taky střežit, hlavně takhle, když jdeme od vody, projdeme se polem a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:05
- Nahlásit
Janiii
´
joo, ke kvílení taky máme sklony, ale zpravidla až při dojezdu
hlavně takhle když jedeme na chalupu a míjíme sousedovo stádo krav. S krávama má Ešus nevyřízený oučty ze Šumavy, činí je odpovědnými za to, že byl nakopán ohradníkem. Takže když je potká - voko-voko, dělá nejen že tam nejsou krávy, ale hlavně, že tam nejni von. Když jedeme autem jest za hrdinu a vyhrožuje kravám vydojením do sucha. Co slibuje tomu obřímu bejkovi, to nevim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:12 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
dobře, popíšu to lépe. Při odjezdu z domova jest to jen takové slabé kvíleníčko ... ovšem dojedeme li na místo, případně do míst, kde to berni už dobře zná (poslední kilometr před odbočkou k příjezdové cestě k domu taťky, případně maminy) začne koncert - to už jsem tu možná popisovala ... Berni jako by byla nabodávána vidlema apod. ...
další průšvih je, přijedeme-li do cizích míst, ale jsou tam nějací roztomilí lidé (pro berni jsou bohužel v tomto případě všichni roztomilí ) nebo nedejbože rovnou psi ... to se intenzita vystupňuje raketovým vzestupem a je nás slyšet cca 2km daleko toho se obávám právě v tom rakousku, páč jsme tomu milému pánovi, majiteli penzionu, který nás vezme pod svoji střechu - tedy oněch 9 psů a 13 dvounožců, napsali, že máme vychované psy, kteří neštěkají ....
mám do konce srpna čas vymyslet, jak to Berni vysvětlit
mizim vstříc lepším zítřkům, tedy víkendu, mějte se bájo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:44
- Nahlásit
Já už jsem tady
Fakt jsem až do teď nejezdila na rotopedu, jen jsem byla u přítula, tomu odvezli včera ntb do nemocnice, tak jsem byla bez netu Ale pokusim se to ted šecko napravit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 00:14
- Nahlásit
Eimy
Kůůůůaáááá. se mi to smazaóóó.
Sem psala, že jsem tomu zcela pro svou sleptu neporozuměla . Nejprv jsem četla, že Ti přitula odvezli do nemocnice a následně jsem nechápala to, jak stím šouvisí to, žes byla bez netu
Muším si asi pořídit okuláre
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
PetraK
To bys mohla Aby ti neunikaly souvislosti
Přítul je živej a zdravej, teda večer aspoň tak v telefonu zněl, tak doufám, že to tak bude i nadále...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 19:06
- Nahlásit
ahoooj, hlásím návrat z víkendu, všichni zdrávi, a Berni dělá pokroky - hrála si se Sandynkou i Apolenkou a s Bonečkou se krásně ignorovaly, takže pohoda džez ale v něčem se nezměnila, jako že např. Mírovi při každé vycházce zdrhla za zajícem ... na otázku proč ji teda nedal na stopovačku mi bylo odpovězeno "víš jak by byla od bahna?"
a Berni okoukala od mlaďase Apolenky výbornou věc, a sice postavit se po břicho do vody a pak projít pískem (apolenka to dovedla k dokonalosti a vyválela se v něm celá)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:59
- Nahlásit
teda kde jste kdoooo??? nechutně pracovití nebo ještě víc nechutně sportující?
já se teď vrátila ze skvoše živá, já i kolegyně ovšem míček si zas lítal kde chtěl, mrzák jeden
a zítra mě čeká to osudné osudové bosuuuuu, auuuu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:52
- Nahlásit
Janiii
Jsem byla nechutně se kadeřící a teď smutně koukám do peněženky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:57
- Nahlásit
PetraK
copak nevíš, že imič je na nic, poslouchej žízeň?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 10:23 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
a jeden veselý ze včera
přijela jsem domů, bolely mě záda, berni šla s námi do domečku a já se šla natáhnout na gauč ... Já husa hloupá! jsem zavolala Berni k sobě, ať se jde tulit, drobeček náš malej ... vymyšleno jsem to měla tak, že jsem ležela na boku, namáčknutá na gauči ke straně, aby si Berni mohla podél přilehnout jak ona to umí .... leč Berni asi měla právě telepatické myšlení přepnuto na OFF a z vesela udělala Hóóóp, a zasedla mi svojí nepatrnou sedýnkou hlavu a vesele se rozhlížela po okolí - to jsem neměla možnost vidět, znám pouze z vyprávění ale je pravda, že myšlenky na bolavá záda mě okamžitě přešly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
Janiii
copak nevíš, že imič je na nic, poslouchej žízeň
copak na ímídž já kašlu, ale huž jsem přes tu přerostlou ofču neviděla na cestu
a z vesela udělala Hóóóp, a zasedla mi svojí nepatrnou sedýnkou hlavu a vesele se rozhlížela po okolí
No když se chceš mudlat s medvědem brtníkem, tak Ti musí být jasný, že riskuješ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
Mimochodem taky máme jeden "veselý" . Páníček přišel včera domů a hodinu uklízel a desinfikoval, páč se čokl po.....l přes celou předsíň. Čudínka moje zrzavá. Čokl myslím. Tak je teď hladovej a na suchým rouhliku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:43
- Nahlásit
No když se chceš mudlat s medvědem brtníkem
hele, ale až budu naposilovaná, tak třeba vydržim dýl, a Míra tos tihne i vyfotit
ikdyž, já volala o pomoc a míra se přišel zasmát a zas odešel spravovat přívod vody k pračce, místo aby mě zachránil a Berni nějak na mé povely ať sleze nereagovala ... asi jsem špatně artikulovala, ale já se snažila seč mi její prdýlka dovolovala
Páníček přišel včera domů a hodinu uklízel a desinfikoval, páč se čokl po.....l přes celou předsíň
Berni měla dneska ráno ublinknuto v předsíni, asi nějaký erupce na slunci ... jenže ona trubka ublinkla k prahu dveří, takže se to dostalo i pod lino ... páníček taky čistil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:06
- Nahlásit
Janiii
Asi nějaký synchronní zažívací potíže
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:07
- Nahlásit
Ahoj všichni vespolek, hlásím že jsem celá a Peťo, se sádrovým trpaslíkem máš smůlu - najdi si na zahradu jinou ozdobu
Bosu jsem přežila a holky, fakt super! moc se mi to líbilo, tak asi budu chodit pravidelně nebo co
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:34
- Nahlásit
Janiii
tak asi budu chodit pravidelně nebo co bych to viděla na to nebo co, páč až povolej paže, padneš na čuňu a budeš si muset shánět protézu, bude to to NEBO CO - fuj, já sem nechutně to, jak se to řekne??? jo! škodolibááááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:43
- Nahlásit
PetraK
holka, s pažema to nemá vůbec nic společnýho - kliky jsme na tom ještě nedělaly
teď musim zatnout ouplně jiný svaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:55
- Nahlásit
Janiii
já Ti to furt říkala,nepij tu žinčicu, nepij tu žinčicu, nebo se z toho po....š
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:19
- Nahlásit
PetraK
všímáš si jak se Veverková straní kolektivu???? byla chvilinku na icq, a už je zas fuč .... třeba se nás - plachej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:23
- Nahlásit
Janiii
dyž vona prej musí šlapat. Řikala holčina naše jedna .
Jen je mi jí je v týdle zimě trochu líto .
au, ta mě zabije, až se sem podívá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:44
- Nahlásit
tak jsem včera večer z tý naší nádhery málem dostala psotník.
šla jsem jí dát večeři, přišla do předsíně a koukám, krev na podlaze .... tak jsem se zděsila, že snad zas hárá (to by bylo po 3 měsících), tak jsem se jala zkontrolovat stav, a nic ... tak jsem jí pak v pelechu prohlídla od uší přes tlamu až po tlapy - a prostě jsem nic nenašla. ráno proběhla další kontrola, a nic - BErni veselá jako vždycky ...
já až budu mít jednou dítě, tak mě z něj asi hrábne - když vidim kolik "cavyků" nadělám se psem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Janiii
fuj, náhodou se ti nedivím. Já coby starý hysterik, který nedokáže z hadrdisku vymazat Murphyho poslední noc, mám taky sklony jít do hysterickýho voblouku, jen čokl pšíkne . Ale zlepšuju se. Musím, jinak by se mi páníček furt řehtal
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:52
- Nahlásit
Murphyho poslední noc
tu neznám - ale ne že mi ji tu popíšeš - jak vidíš, jsem hysterická dost i bez toho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:55
- Nahlásit
Janiii
To nemůžu, páč jsme to ještě nepřežvejkala sama v sobě. Tak nač tůrovat ještě další, že
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:41
- Nahlásit
Eimy
vítej óóó šlechetná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:47
- Nahlásit
Janiii
Janiii
PetraK
Omlouvám se za sou nepřítomnost, ale nebylo moc času... Spousta věcí do školy, přítul se rozhodl že k nám domů už nevkročí, tak teď jsme někde pryč a nemám čas sedět u netu a písat na diskuze
Takže neplačte, já se zas budu ozývat, i když s menší frekvencí, než bylo zvykem do teď
|