Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 21:16
- Nahlásit

Janiii
Jaká hérečka - je náhodou holka žižkovná, přece si to hned neuslintá jako kdejakej primitiv (o jednom bych věděla :-D )
jinak nám to v civilizaci netahá - pochopitelně, ale v přírodě celkem jo. Takže si usyslím prašule a asi nějaký ten postroj pozakoupím. Dneska Ešus tahal i malýho caparta, ale vzhledem k tomu, že se s ním chtěla družit fešná fenka RR, tak jsme hošíka museli ze sedáku vytáhnout, jinak by lítal prostorem jak na rogalu :-D

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:44
- Nahlásit

PetraK
Janiii
To máte furt dobrý Já Veverce koupila na výstavě hračku "Hajzlíka 2" Jenže Hajzlík 2 má logicky větší oblibu než měl Hajzlík 1, prootže má Veverka radost z opětovnýho shledání (Co natom, že Hajzlík 1umřel na užužlání a rozkousání ) Každopádně Hajzlík 2 má po ani ne dvou tejdnech pobytu u nás už okupírovaný obě ouška A teď si vyberte, jakej názor mají psi na kupírování

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:59
- Nahlásit

Eimy
No vono u Veverky se není čemu divit. její názor na kupírování ušisek nemůže být ani jiný, když jí ušiska stojí od přírody. Takže ji přijde ¨normální, že by tak měli vypadat absolutně fšicí. I Hajzlík 1 a Hajzlík 2 :-D :-D. A není to jen názor psů. Nám na chalupě hranostaj kupíroval pískací prasátko, Ešusovu oblíbenou hračku (krásně to pískalo a dalo se s tím ¨krásně mydlit po makovici, když se s tím třáslo). Jednou jsme nechali oblíbené Malé Prasátko venku ve stolku, hranostaj se evidentně nudil, prase si půjčil a výsledek je - že prase je invalidní - chybí mu jedno ouško a jedna nožička. Takže mlátit se s ním pořád dá, jen u toho nepíská :-D

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:02 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

PetraK
Když oboum hajzlíkům uši stojí taky Asi je měl ten novej na Veverčin vkus moc velký (i když ona se svejma plachťákama? ), ale musim ji pochválit, užužlala mu je hezky symetricky, jedno jsem našla hned a chtěla jsem ho přišít, ale to druhý nevim, kam zmizelo Takže už to na šití nevidim
A prasátka je mi líto, my tady jedno máme a Veverka se s ním nekamarádí, ona je uchylna na plyšový hračky hlavně

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:18
- Nahlásit

Eimy
No jo, prase už je prostě maximalisticky invalidní. Má to ale jednu výhodu - když už je celý oslintaný (a že to je brzo), můžu narvat prst do díry v tý nožičce a házet ho, aniž bych se tolik zaprasila (a navíc to pak lítá hezky daleko, mám větší švih :-D ). Prasátko mi oblibujeme, páč patří do kategorie mlátítek = čokl se s tím při vítězným kolečku může hezky pomlátit po makovici. My se k plyšákům tak jako dostáváme až teď. Jako štěně měl Ešus asi sen stát se operatérem a tak je vždycky při výuce zdemoloval. Teď v létě jsme měli Pinkače, ten zemřel po dlouhé době - na výhřez střev. Teď máme Mecháče = plyšovou mičudu. Je od Jéžiška a zatím nedoznal úhony. Tak jsem zvědafo, jak dlouho bude ještě mezi námi :-D

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:41
- Nahlásit

Berni díky mě málem přišla o oblíbený uzlík (asi 40cm uzel z provazů, ale bez těch roztřepených třásní, takže berni neměla co škubat)- šíííleně šikovná panička ho hodila omylem za plot do cizí zahrady, kde nikdo nebydlí a jezdí tam občas na víkendy ... Tak jsme se s tím smířily, Berni chodla asi 10min. kolem a hledala, kam jen to ta panička mohla hodit, ale život šel dál a Berni vzala povděkem zabahněným klacíkem
Na další procházku tím směrem jsme vyrazil za týden, tak jsme šli vybaveni další vele oblíbenou hračkou - paní Krabicí (manželka od pana kraba, proto krabice ) ... Míra šel ve starcýh teplákách s úmyslem přelézt plot a zachránit uzlík. Jenže uzlík na zahradě nebyl, ale našli jsme ho válet se na louce ... Berni si tak do huby narvala k paní krabici ještě pana uzlíka - přece o něj zase nepřijde

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:31
- Nahlásit

Janiii
chudák Berni, bude mít hubu za chvíli větší než vjezd do garáže, jak si tam bude muset všechno nasyslit, aby ji o to panička nepřipravila

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 19:56
- Nahlásit

PetraK
Tak jsem si četla to forum o překusování aportu a nechtěla jsem do toho fušovat Veverucha aportovat neumí, ale je to magor, co když někdo přijde domu, chytne si první věc, co najde - většinou pantofli, tu odnese k první hračce, co je po cestě, vymění pantofli za hračku a hračku pak po bytě nosí půl hodiny, občas přijdu domů "na otočku" za hodinku odcházím, projdu kolem obýváku a ten magorek furt leží v obýváku u dveří, drží v hubě tu samou hračku a vrtí ocasem
Ale zajímavý na ní právě je, že jsem ji nikdy neviděla překousnout tu hračku jinak Prostě drží a po určité době ji pustí, ale nepřekousne

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 21:02
- Nahlásit

Eimy
, no tak ale ten aport by jí šel. Základek má, máš na čem stavět

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:54
- Nahlásit

Tsss, člověk se tady tejden dovoluje a oni nás nechaj normálně zhebnout dole v hlubinách. Ženský - nestyděj se kapek?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK
a ty se nestydíš, dovolovat se když my ostatní makáme příp. studujeme, viz. Eimy?
koukala jsem na tvůj příspěvek ve Svatbě se psem - a u mě ty představy doapdly tak nějak podobně ... představa Berni jak hlídá ty stoly s kýtou, ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:27
- Nahlásit

Janiii
Copak stoly s kýtou - tam bychom se obešli pouze se slintáním. To by bylo v pohodě. Ale .... já mám doma Rozrucha. Nejdřív by musel všechny oběhnout, uvítat a oblažit svou přítomností. Následně by udělal inventuru psích bab a už by to jelo. To ne, to by nemohlo projít bez rozvodu, páč by se pak kdekdo zhádal s kdekým, hlavně mezi páníčky psů by se strhly hádky, kdo z nich toho čokla hůř vychoval, jestli panička, nebo páníček, kdo ho rozmazluje a způsobuje, že čokl neposloucha, neee, to ne, to je hrozná noční můra

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:47
- Nahlásit

PetraK
neříkej mi že uvažuješ o svatbě (pokud teda takový nápady máš, vdávat se) BEZ Ešusa?????
to já mam jasno - až jednou! si mě bude chtít někdo vzít ... tak Berni určitě, no mamina mají tři psy ... těm by je neměl kdo hlídat že jo ... teď jen najít ženicha, kterej by to přežil ikdyž Míra je "zvykatej"
jde o to, kdo z dalších lidí by byl ochoten na takovou svatbu přijít - babičku by vodvezli asi rovnou ... zbytku přítomných Berni zpřeráží nohy ... no není to krásný?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:23
- Nahlásit

Janiii
, tak já už mám tuhle proceduru za sebou. Naštěstí , páč s Ešátorem devastátorem by to byl ten největší úlet na světě .

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 22:51
- Nahlásit

PetraK
Heled Ešusová, ty nám tady chudákům nadáváš, ale já prostě za to nemůžu, že nejni čas A bude ho asik eště míň, páč si chci najít nějakou práci

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:03
- Nahlásit

PetraK
procedůůůru uvažování, nebo svatby?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:44
- Nahlásit

Eimy

Fůj!! Ty chceš pracovat??? To přenech jinem. Vím, jaká je to dřina, tak si nech poradit

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

Janiii
Voboje, voboje. Ale náhodou byla to sranda

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

PetraK
ahaaaaa, no toš to já jsem nevědíla

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:03
- Nahlásit

Janiii
To víš, radši to tajim, co kdyby se objevil někde nějakej výhodnej ctítel, ne? . Ale že by byl výhodnější než má současná lepší půle, tak tomu moc nevěřim

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:08
- Nahlásit

PetraK
jojo, taky si řikám, že každej má svý mouchy, ale ten můj poklad co mam doma je už zvyklej a přežije snad všechny moje prdlý nápady - a že jich mam! no a "vychovávat" si nějakýho jinýho, to je mooooc času, ten radši věnuju Berni
ještě že sem Míra nechodí

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:49
- Nahlásit

Janiii
Never say never!!!! Abychom se nedivily - tím myslím to, že píšeš, že sem Míra nechodí
No já bych tedy rozhodně neměnila. Nikdo jiný by nemohl přežít mou příšernou maličkost s takovým nadhledem

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:53
- Nahlásit

PetraK
Mírovi občas posílám odkaz konkrétně na nějakou diskuzi, nebo spíš mu to ukážu doma na kompu a on si pak zas jde po svých .... a cooo, nic špatnýho jsem o něm nenapsala né? vlastně jim tady lichotíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:27
- Nahlásit

Janiii
Mnooo, v podstatě máš pravdu, ale přeci jen, přeci jen

Joo a nevím,zdaliž jsem se chlubila, že Ešus umí "říkat" Rum?? Děláme zdatné pokroky

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:58
- Nahlásit

PetraK
Ešus umí "říkat" Rum no to ses teda nepochlubila jak to vypadá v praxi? přijde do hospody a objedná ti?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 16:35
- Nahlásit

PetraK
Pracovat ne, ale vdávat bych se chtela a to bez prace nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 19:18
- Nahlásit

Eimy
Na ja, ale nepřežeň to. jo? páč až se vdáš, tak se holka teprv nadřeš

A to se já ještě nenadřu skorem vůbec, ale i tak toho máš vždycky o fousek víc, než druhá půlka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 19:20
- Nahlásit

Janiii
No umí, fakt neke! Do praxe jsme to ještě neuvedli, zatím nacvičujeme doma. Včera jsem zkusila premiéru v parku, ale rozrušovala ho tam maďaří kámoška a tak to nedal. Ale je to jen otázka času. Nedávno to na požádání předvedl ségře do tydlifounu. Je to prostě fakt komediant . Jen jsem si neuvědomila, že si tak možná zavařím jako s tím nakupováním tatranek. Teď o dovolený vyděsil paní v Bedřichově na parkovišti. Viděl budku s okýnkem, nařítil se tam, zastavil se až o boudu a než jsme tam došli, tak spustil své písně kosmické. Paní byla kapek vyděšená . Ale pak po vysvětlení mu tu tatranku prodala

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 20:41
- Nahlásit

PetraK
hele, historku s tatrankama v tom případě taky neznám - takže další vysvětlování, no šup šup

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 21:00
- Nahlásit

Janiii
No na dovolený jsme naučili Ešátora aby si kupoval tatranky což byla taková náhoda spojená s tím, že jsem ho doma naučila "vyvolat si" z pokoje někoho, kdo tam je zavřený, takže pak už bylo jednoduchý u jednoho obžerstvení, kde jsme se zastavili při výletě a on chtěl další tatranku, ho pak nasměrovat k okýnku, ať si dojde pro tatranku tam a ukázala jsem mu. Tak si tam sednul a čekal. No a já mu řekla, to co doma "Zavolej, musíš zavolat". No, zavolal-takový to jeho jódleidýýý, paní se smála, tatranku mu dala zadáčo a od tý doby vyděláváme jen na ty jeho tatranky. U nás v hospůdce přivede brzo celý personál vč. majitele na buben, páč jak se tam objevíme, už si mastí pro tatranku a oni mu to dávají na sekyrku . Jestli to takhle dopadne i s tím Rumem.....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání