| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 15:26
- Nahlásit
Janiii
ty jsi pražská?
ne ne, já tu naštěstí jen pracuju a tak nějak Polsko mám taky z ruky ale tak to je jedno, o pár korun levnějc než matějovský to vyjde i s dopravou a jestli je to taky taková kvalita, tak už jsem s tím smířená
jako lepší než nějaký hadr za pár korun, co se rozpadne ještě v pračce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 16:31
- Nahlásit
uffff - zatrnulo mi. Koukám na našeho psího troubu, jak se opět na zahradě rozjel a šííílíííí a najednou nevybral zatáčku a říznul sebou dost hrozným způsobem. Sbíral se jak válečný invalida, který má přeražený všechny čtyři. Houkla jsem na manžela, že jedem na veterinu... a ten jen odvětil (aniž by zvedl hlavu) - "klíííd, Night je héééérečka, to bude dobrý". No a páník na něj zavolal, pes se oklepal a elegantním klusem k němu doběhl, i 4 schůdky vyskotačil... Zabiju je oba - jeden mě děsí a druhej si ze mě dělá srandu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 16:57
- Nahlásit
Xerxová
nojo, chlapi, co bys cekala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 17:27
- Nahlásit
Rumštááájn,
jsem tu - byly jsme s holkama na výstavě v Lysej. Jsem mrkef a nechápu, proč musej jezdit vysoký vlaky zrovna mezi Mělníkem a Lysou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 17:29
- Nahlásit
kachna_
na jake vystave ste byli?
ps: co je na vysokych spatnyho? ze se blbe nastupuje nebo jak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 17:34
- Nahlásit
cernej caj
ze se blbe nastupuje nebo jak?
jo, zkus tam nastoupit se dvěma malejma dětma, když máš navíc třetí přivázaný na prsou
http://www.vll.cz/index.php?pg=veletrh&velet=162
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 18:37
- Nahlásit
kachna_
jj, to naprosto chapu, ze muze byt divocina. a jak se holkam libilo na vystave? martinek asi z toho jeste nic nema, co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 20:39
- Nahlásit
Jsem doma z trhů a hůf teda, jak nejsem zvyklá na lidi, takmi to dalo pěkně pohulit. Ale zas jsem potkala spoustu známejch a nakoupila si vykrajovátka na perníčky - Honzovi napeču avie a Laurince vláčky měli i tři plemena psůch + 2 nebo 3 psy univerzální, čarodějnici na koštěti, draka, bagr, letadla....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 21:10
- Nahlásit
Pipí Libeznivé Obecné mě dnes v podvečer poslalo mezi hroudy polní. Nesl krásně aportek a aby mu byla pánčička se svým nadšením blíž usedla na bobek. A to hovádě se nařítilo v posledním kroku se odrazilo a aby bylo své pánčičce se svým nadšením blíž vlítlo do ní jak do cukrárny a poslalo jí do brázdy. Což ho rozradostnilo natolik, že pánčičku zdupal a když to viděla Bubice, zdupala jí taky. Skřpce tetkon leží smutně někde mezi hroudama a já šla domů jak divoženka křížená s bezdomovcem. Pokusím se bundu odrbat, ale obávám se že to nevyjde a prát jí nemůžu, to by nestačila uschnout. Ale byl to po těch čtyřech dnech bez přírody pořádnej balzám. A zejtra- když nebude hnusně razíme kam? Do Uuuuunhoooště a Nouzova a hospůdky.Aji s Ajšadlem. Bude banda veliká zrzavá, přepadneme kuchařky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 06:21
- Nahlásit
PetraK jojo - taky usedám na bobek když volám... a když vidím, co se na mě žene, skáču šipky stranou... Neb to miminko je taky schopné vletět mi do náruče a pochovat se (no - spíš to vypadá jako snaha pochovat mě. Pod zem...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 11:43
- Nahlásit
PetraK
tak to zni dobrej plan, az budete sedet v ty hospudce, myslete na me jak trpim ve vlaku
Xerxová
ten je dobre rozradostnen
Jinak dnesni "lekce" byla supr, to presne se mi libilo ze se mi nekdo venoval, a presne poradil co kde a jak na ferinku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 11:52
- Nahlásit
Dneska ve 13:00 je to rok
http://www.youtube.com/watch?v=N1eotn3hWGQ
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 12:21
- Nahlásit
Péťo,
nevím co napsat, vehnala jsi mi slzy do očí...
Věřím, že se se všemi, které jsme měly rády, jednou zase potkáme.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Lis 2014 13:18 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Jenom podávám hlášení:
Ludřenka už ode dneška může dietní konzervu (nějakou vysoce energetickou) sice teda na velice řídko rozmíchanou, ale aspoň má doufám pocit, že něco žere ... a taky udělala dneska první bobo, nevím teda, čeho je to známka (punku asi), ale snad je to na dobré cestě. Jako ale užijeme si s ní ještě, už teď by lítala a skákala a já nevim, co všechno
PetraK
Loni jsem to zhruba zaregistrovala, ale jelikož jsme na tom byli prakticky stejně, ani jsem neměla sílu nějak reagovat ...
a stejně tak jako denyk Věřím, že se se všemi, které jsme měly rády, jednou zase potkáme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 14:08
- Nahlásit
Tinta76
to je vzornej pacient tak dobre, ze se hoji a basti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 14:20
- Nahlásit
Tinta76 jsem rada, ze se pacientka uzdravuje, na fotce ma krasne sibalske ocka . Ja si vcera dovolila jit s kamoskou na vecu, prijdu domu a obvaz rozdrasan! A to jsem ho tak chvalila, marudka. Doma mu to nechavam odedneska nezavazane a pri sebemensim naznaku olizovani, vrcim. Takze se jen tak mrkne jako ze "ja nic" a dela hodnouse. Dnes zatazeno, trosku fouka, ale hlavne ze neprsi....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 14:21
- Nahlásit
Xerxová
krasna fotka, je to moc krasne stenatko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 15:46
- Nahlásit
tak tu zitra nezlobte. Mam nacpanou 28l batoh k prasknuti a vyrazim za kamaradkou, pac rano na vlak se nedostanu, tak spim v brne.
Jidlo na cely 2dny, abych nepadla hlady mi zabira asi 80% batohu a knizku celou novou, aby mi vydrzela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 17:52
- Nahlásit
PetraK
to už je rok? to to letí fakt víc než se mi zdá
Tinta76
ta teda kouká vyčítavě z toho límce, ale tak hlavně že už je všechno v cajku
cernej caj
voni na Kokořínsku nejsou sámošky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 17:57
- Nahlásit
Maya
asi sou, ale s tim bezlepkem je to blby, navim budu 6 h ve vlaku, pak po ceste na ubytko nic neni pak v pondeli zas 6 h vevlaku tak musim pokryt crlej zitrek, snidani a veceri v pondeli... a urco mam jidla zas moc, nikdy to neodhadnu dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 18:39
- Nahlásit
cernej caj
aha, tak to jo, ale to nemůžeš třeba ani kukuřičný lupínky? ty se koupí všude, tam je taky lepek?
teď jsem je zrovna snědla s jogurtem, tak mě to jen tak napadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:28
- Nahlásit
jsem našla luxus obrázek na mozaiku a maj to ve slevě, tak to si asi objednám URL
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:34
- Nahlásit
maya
jasny vsude, ale mam pocit ze v kachnokraji mimo sezonu a navic v nedeli a svatek nemam moc sance kdyz nevim kam
petrak fifi
odvolavam akci susta, omlouvsm se ale asi sem ji nemrla cist po ceste do brna jdyz me muz bral autem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:37
- Nahlásit
Ramštajn !!!
dneska u nás fučí jak na větrné hůrce, mlha, je hnusně a tam už od oběda ale i tak jsme stihly prochajdu delší
PetraK
Dneska ve 13:00 je to rok
Pipi malá zrzatá ...měli jsme a máme ho pořád rádi , byl to kašpar
Xerxová
Neb to miminko je taky schopné vletět mi do náruče a pochovat se (no - spíš to vypadá jako snaha pochovat mě. Pod zem
Maya
voni na Kokořínsku nejsou sámošky
voni jsou na Kokořínsku zavření jako všude jinde krz ten svátek
Tinta76
ale snad je to na dobré cestě
držíme furt at se drží na dobré cestě hojení
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:38
- Nahlásit
PetraK
tys mě s tím obrázkem vyplašila, že se něco stalo
Tinta76
týjo ta má kliku, no ještě že to dopadlo dobře
Maya
voni na Kokořínsku nejsou sámošky?
V Kokodole prosím není, na Lhotce nějaký obchod je, ale s otevíračkou to teda moc nepřehání. U nás (teda vedle ve Vysoký, ale my pod ní spadáme, tak se to počítá) samo sámo je, páč my jsme skorem město.
lepek
podle mě může rejžový a kukuřičný a pohankový cokooliv
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:44
- Nahlásit
ufff - výlet krásný lužickohorský..., pak rodinná sešlost hospodská i domácí (bylo nás jen 13). Night zvládl výletění, hospodu, dítka, krmení cizí zvěře (kozy, oslík, ovce) i nájezd příbuzných k nám. Teď všichni odjeli a on ihned upadnul na pelech a spííí jak Šípková Růža
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:49
- Nahlásit
Miluju odpoved na otazku: "Cos dneska delala?" - "NIC!"
Fakt krasa, jen se pelesit, spat, tulit se, spat, pokochat se peknym koncertem na notasu a pohoda... Bylo tu fuj pocasi, divny, ve tri uz svitit?
cernej caj
odvolavam akci susta,
To asi nebude rad, kdyz mu zrusis seminare. Zustala v aute?
Tinta76
Jako ale užijeme si s ní ještě, už teď by lítala a skákala a já nevim, co všechno
To je pak asi nejvetsi peklo, jak dlouho ma striktne zakazano litat? A super, ze uz bobek vyplodila, ze strev rozkuchanych a hoji se.
PetraK
je to rok
Nejtezsi prvni. Hori svica spesl. A ty dve hovada zrzaty necht te smutnit nenechaj moc dlouho. Tesim se na report, kterak ste prepadli prodavacky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:57
- Nahlásit
Díky holky
Nějak to je furt živý
kachna_
to sem nechtěla, pardon.
Rumíček se dneska moc snažil, že aby pánčička nebyla moc smutná. Vyrazil na svůj první unhošťský výlet. Nalítal asi tak 6x tolik co se ušlo. Naprosto unešen z "tety" Ajši. Lítali spolu jak pitomí. Velmi zvláštní věc, Ajšadlo nemá moc ráda ščenátka a tudleto malý střevo velmi oblibuje. Dokonce i prej může do jejího auta, sice s podmínkou ale může, tak jako Ešátor mohl A taky mě po hodně dlouhý době, od tý doby, co Ešus není, Ajšadlo zas vášnivě přivítala, tak jako dřív. Ona se mnou totiž pak moc nemluvila, když se to stalo.
V hospodě si pořídili asi tak bochník chleba, páč majitelka, i kuchařka byly unešeny. Celou cestu to hovado malé blbé zrzavé lítalo vodou, kolem který jsme šli, bahnem, který si vždycky někde našel, vypadal jak pruhovaný podsvinče. Doufám, že mu vydrží to, že se sám od sebe drží s námi. Jo a taky se dnes byl dívat na kozenky a ovečky, aby byl socializovanej teda. Včera nesocializovaně štěkal na kočičku za plotem našeho kostelíčka, která tam seděla jak soška na anglickém trávníčku, kolem krku oboječek. Krásná dáma. A Rumíka to rozhořčilo převelice. Řeknul jí od plic co si vo ní teda myslí . Na kozenky a ovečky neštěkal, místo toho líbnul holčičku malou, která se tam taky dívala na zvěř. Bubinka pobíhala kolem a volně proudila prostorem. Do vody nelezla a do bahna naštěstí taky ne. KOzenky jí nezajímaly, zajímala jí moje ledvinka. Tetkon tu ležej jak rozstřelený vojáci v zákopu a zdatně chrápou. Dělám pizzu, budu dělat lívance a pražit voříšky. Zejtra peču.MOžná.
|
Petr
Administrátor |
# Zasláno: 15 Lis 2014 20:59
- Nahlásit
Toto vlákno musím ukončit z důvodu překročení maximálního počtu příspěvků.
V diskuzi můžete pokračovat v: pro Ešusovou II
|