Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:04
- Nahlásit

cernej caj
koukni se u toho Kladna počasí na mapu srážek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:07
- Nahlásit

Maya
no musime doufat.

tady je dost mrtvo pri patecku

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:11
- Nahlásit

cernej caj
tady taky je nuda, tak lozím po obchodě
jsem ani nevěděla,ž e se prodávaj antiprachový čuflíky pro mobily
http://www.aliexpress.com/item/mobile-phone-anti-d ust-earphone-jack-plug-hole-3-5mm-diameter-Mobile- phone-ear-cap-wholesale/1910208266.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:17
- Nahlásit

cernej caj

tady je dost mrtvo pri patecku

asi fšicí spěj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:19
- Nahlásit

Maya
tak to je drsny ale nekdy to muze byt dobry i proti oxidaci

PetraK
ja chci taky spat, a ne pracovat

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:25
- Nahlásit

cernej caj
tak to je drsny ale nekdy to muze byt dobry i proti oxidaci
no jak jsem koukala, maj to i přívěskama, holt když vymyslej bezpřívěskový chytrý mobily, tak Číňani hned vymyslej, jak tam ty přívěsky dát
ale co s tim, když si chceš zapnout sluchátka, tak to nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:27
- Nahlásit

Maya
to je asi pro lidi, co je moc nepouzivaj (sluchatka) nebo si jich koupi rovnou sadu pac ty zaslepky akorat poztracej

no taky nechapu, proc na telefony nedavaj to ousko, pac se to za tu snurku dobre vyndava z kapsy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 13:53
- Nahlásit

Maya
par fotek z nasich kanclu (pro identifikaci treba sledovat nazev firmy pod fotkama)

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:22
- Nahlásit

Jsem si řekla, že si zkopíruju ty svoje postřehy od doby, kdy k nám Štajnidlo přišlo. A nesmírně se bavím a hned několikrát. Jednak tím, co provozoval a provozuje a druhak jsem narazila na tu básničku do Fajfky a Fifiny, a taky na ten přípravnej opíkací ceremoniál co tu před příjezdem přichystala černej čajda a kterej mi tehdá uniknul pěkne grilovací foto a pak taky jsem minula tu ftipnou konverzaci s tím pánem co měl to puzení nějaký a musela jsem se zase smát jako blásen, jak třeba birmice zmínila ten sebeočišťovací proces /a zas jsem blbka měla v ruce kafe / vč. protestních pochodůch a vůbec to bylo celý ftipný. Co teda bylo smutný, to musim přiznat, tak jak si ze mě někteří!!! nebudu jmenovat, páč bych musela vyjmenovat CELOU FÓRU dělaj nemístnou legraci ohledně focení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:30
- Nahlásit

PetraK
si ze mě někteří!!! nebudu jmenovat, páč bych musela vyjmenovat CELOU FÓRU

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
Co teda bylo smutný, to musim přiznat, tak jak si ze mě někteří!!! nebudu jmenovat, páč bych musela vyjmenovat CELOU FÓRU dělaj nemístnou legraci ohledně focení
ale prosimtě, buď ráda, že ještě nemáš indiánský méno Pacička
cernej caj
jako pěkný kancly, ale popravdě mě by to moc nesedělo takový prostředí a doufám, že tady to nikdy mít nebudem

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:36
- Nahlásit

hledám kolegovi dárek k narozkám řízení lokomotivy nebo tak něco a nestačím se divit co už všechno nemají - procházka s gepardem, zasaď si kytku v zoo!!, zážitek na veterině a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:51
- Nahlásit

Maya
tak jako v kancelari to nemame, kancly mame normalni a tohle sou spis zony, kde muzes obedvat nebo odpocivat nebo s nekym neco resit - ja to teda nepouzivam vubec. ALe treba kulecnik nebo fotbalek je furt obsazenej

buď ráda, že ještě nemáš indiánský méno Pacička
sem mela morcata, packu a pracku (bejvalymu vadilo ji rikat pracka tak to byla eda
mela vsechny nohy a prsty cerny pracka a jen jedinej paznehtik bilej az si petraK do svych cerne lakovanych nehtu da jeden bilej, muzem ju taky prejmenovat

zazitek na veterine?
kupte mu simulator rizeni vlaku na pc

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 14:56
- Nahlásit

cernej caj
az si petraK do svych cerne lakovanych nehtu da jeden bilej, muzem ju taky prejmenovat

moje morče mělo jednu packu bílou a jednu černou, na tý černý se teda pěkně blbě stříhaly drápy
kupte mu simulator rizeni vlaku na pc
to by myslím neocenil
ale už jsem to našla, fakt se řízení lokomotivy nabízí a není to ani až tak drahý, tak super
ALe treba kulecnik nebo fotbalek je furt obsazenej [
zažaluj je za diskriminaci, kde jako je zábava pro ženský, u americký firmy na tom trhneš balík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 15:05
- Nahlásit

Maya
vidis, a me se strihaly blbe uplne vsecky drapy krome jednoho

kde jako je zábava pro ženský tak jar a hadra sou v kuchynce pristupny furt

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2014 15:13
- Nahlásit

cernej caj
tak jar a hadra sou v kuchynce pristupny furt
to máte teda hezky zařízený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 06:23
- Nahlásit

maya

a nad brnem se uz blyska...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 17:12
- Nahlásit

cernej caj
a nad brnem se uz blyska...
A tady leda prd, kdyz bys ho zapalila.
Na zdechnuti je. Kdyz me neslehlo rano pri jizde na kole, slehne me z trpaslicka, co hlidam. Huuf. Jedine pozitivum vidim, ze mam cca po mesici doma auto. Ale to me zase slehlo z ceny opravy.
Takze, tak nejak a preju peknej vikend vsem.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:02
- Nahlásit

cernej caj
nad brnem se uz blyska...
tady ani omylem, celej den vedro a vlhko, takže sauna zdarma, teď před chvíli trochu sprchlo a už zase punťa jede, děs
koukám, že změnili předpověď a je déšť už i na zítra, no dneska jim to u nás teda nevyšlo
Fifi
a tak super, že auto už je doma
brácha si koupil karavan, byla jsem na obhlídce, jako luksus, v tom bych taky mohla bydlet na dovolený

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:04
- Nahlásit

Rumštááááájn
Nevíte, kde se tak na Kokořínsku dají sehnat narychlo antidepresiva? Zítra sem přijedou Ivetě popřát k osmnáctinám obě babičky i Ivetin tatínek, ten asi s přítelkyní.
Michal vzal ráno Máju na kolo. Byli nadšení oba

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:06
- Nahlásit

jo taky dneska byl u nás virgulista hledat bráchovi vodu, tak nám prošel barák, máme jednu patogenní zonu kde mám já stůl, ani se mi nepřiblížil k židli, prej nemůže, že je mu z toho blbě a nad tím máma postel, taky je máma nejvíc z nás nemocná a prej to má z toho, taky hledá virgulí nemoci a fakt mě označil takovým kovovým klackem přesně dvě místa na zádech, kde mě to nejvíc bolí a přesně ten zub co jsem měla zánět a pak prej koleno jestli jsem se nepraštila nedávno, no to ne, ale bolelo mě minulej tejden, jinak mi prej nic není tak ted naši přemejšlej, jestli budou stěhovat postel
jako ta zona mě nepřekvapuje, protože ty jsou ze spodní vody a tohle je nejmokřejší roh z celýho baráku, proto tam taky mám stůl a ne skříň žejo

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:07
- Nahlásit

kachna_
nejlepší antidepresivum najdeš v baru ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:10
- Nahlásit

Fifi
Jedine pozitivum vidim, ze mam cca po mesici doma auto. Ale to me zase slehlo z ceny opravy.
tak ať to hlavně dlouho vydrží
Maya
Viděla jsem v Záběhlicích vlkošpice. Vypadal skoro jak Ferinka

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:15
- Nahlásit

kachna_
Viděla jsem v Záběhlicích vlkošpice. Vypadal skoro jak Ferinka
třeba byla černej čaj na výletě?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:22
- Nahlásit

Maya
třeba byla černej čaj na výletě?
To by musela bejt spíš na záletě , páč psíka venčil nějakej chlap (a černej čaj_muš to určitě nebyl)

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:55
- Nahlásit

kachna_
o by musela bejt spíš na záletě

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:56
- Nahlásit

http://vk.com/
ruskej fejsbuk, prej je tam hudební databáze s možností stahování, rusáci si s právama hlavu nelámou, ale nezkoušela jsem, tak jen kdyby to někoho zajímalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 19:58
- Nahlásit

kachna_
kde se tak na Kokořínsku dají sehnat narychlo antidepresiva?
Caj - rum - bum!
tak ať to hlavně dlouho vydrží
No jako... at me nesere! Musi!
byl u nás virgulista hledat bráchovi vodu
Ja sem virgulistka. Ony umej nekdy prekvapit, virgule. Ja bych ti nasla max vodu v koleni. Nebo jinde.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 21:26
- Nahlásit

ahojte zdravím...

tak tak přemýšlím, jak asi dopadne, když si čék spíše bez orientačního smyslu vyrazí sám na výletík, nejen bez navigace, ale i bez papírové mapy, jelikož ji nemůže najít, a ještě si kus namyslel mimo tůristickou značku?
kdyby už o mě nebyly zprávy, bloudím po moravských luzích a hájích, nebo jak se to praví.
a taky doufám, že nebé moc pršet, jelikož pláštěnku mi někam zašantročil mužík a bunda se mi nechce nést.

kachna_
esi to antidepresívum chceš pro sebe, tak si zajdi na pár pif a přinejmenším zapomeneš, co žes to potřebovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2014 21:45
- Nahlásit

maya
kachna
ferinka je na zaletech, s cizim chlapem

doufsm, ze byla taky pidobne hystericka, aby ta fyzicka podoba stsla za to

fifi
tak supr, ze astricka je doma

vero
tak snad mas psa s cuchem, vratite se xpet po svyvh stopach, kdyz zabloudite

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání