| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 21:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
bloudím po moravských luzích a hájích, nebo jak se to praví.
Si jen tak bloudis a nevis, kde ses, ted zrovna? Prset asi ma, aj bourky. Snad najdete cestu domu, Goro, hledej! Nebo volej, ne jako volej, ale volej, kdyz budete fakt ztraceny! edit, me asi ne, ale prislusny organy!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 22:09
- Nahlásit
cernej caj
tak snad mas psa s cuchem, vratite se xpet po svyvh stopach, kdyz zabloudite
tím si právě nejsem jistá páč co když zrovna bude zajímací jiná cesta, než kterou už zná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 22:12
- Nahlásit
Fifi
ted zrovna
né, v tuto hodinu bych se ztrácela docela nerada navíc mít internet, tak to je čék hned míň ztracenej a má tam mapu
to byla naštěstí jen předtucha zítřka.
ale tak snad né.
vzpomněla jsem si na svoje zážitky z vejletění bez mapy a nakonec zvolila trasu, co my celá měla vést údolím řeky, tak to snad zvládnu aji já ač bych si nerada fandila nadarmo.
tak já jdu chrnět, mějte pěknou neděli!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 22:14
- Nahlásit
Vero
tak znáš to z filmů ne? musíš jít když tak po prouduuuuu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 22:56
- Nahlásit
zdravím!
máme za sebou úžasný odpoledne u strejdy Adam byl podruhé v cizím bytě a poprvé na cizí zahradě s povoleným volným pohybem a byl za naprostýho vzorňáka, dokonce i tu díru v plotě vzorně ignoroval, po tom, co jsem mu sdělila, že si nepřeju, aby tudy odcházel Navíc se naučil, že cizí kulhavý pánové a drobné paní jsou naprosto super, protože z nich padá salám a šunka a paštika a kaiserky a všechno ve větším než malém množství Taky se provalilo, že mu nechutná pivní pěna. A všechny tyhle nové zážitky ho značně odrovnaly
Fifi
mam cca po mesici doma auto.
Tak to je super zpráva! Snad se astřenka poučila už nebude k dochtoru a do nemocnice nikdy muset!
Maya
tak nám prošel barák, máme jednu patogenní zonu kde mám já stůl, ani se mi nepřiblížil k židli, prej nemůže, že je mu z toho blbě a nad tím máma postel, taky je máma nejvíc z nás nemocná a prej to má z toho
to je zajímavý tohle. Snad se pro postel najde lepší místo a ty tam dej taky radši místo stolu něco jinýho (třá žehlicí prkno bych tam viděla jako ideál )
ruskej fejsbuk
přeposlala jsem mamce, ta je po ruskejch filmech jak divá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2014 22:57
- Nahlásit
Vero
tak tak přemýšlím, jak asi dopadne, když si čék spíše bez orientačního smyslu vyrazí sám na výletík, nejen bez navigace, ale i bez papírové mapy, jelikož ji nemůže najít, a ještě si kus namyslel mimo tůristickou značku?
Tak držím palec, ať se zítra najdeš
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 06:56 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
zdravím hlavně paní domácí (ale už jsem se potkala i s některými dalšími z tohoto fóra) - nevydržela jsem a kvůli období strachu u štěňat jsem po letech čtení vylezla i sem. Doufám, že vydržím nepsat a zase zalezu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 10:22
- Nahlásit
Rumštajn!
ačkoliv já po včerejšku řvu jen a pouze Lucieeeeee
byla jsem se vydovádět na Rock for People na Lucii, abych zjistila, jestli jsou tak skvělí jako v r.2000 - a jsou
vyřvaný hlasivky z 5.řady pod pódiem, prostě pecka!!!
a pozooooooooooooooooooor - od 1.září z nás budou Hradečáci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 15:24
- Nahlásit
hlásím, že u nás hnusně, dusno, chcíplo. Zde taky mrtvo, tak je to asi fšade stejný
Janiii
vyřvaný hlasivky z 5.řady pod pódiem, prostě pecka!!!
takovej zážitek skoro závidim
od 1.září z nás budou Hradečáci
gratuluju!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 16:19
- Nahlásit
Janiii
prostě pecka!!!
tak to je super, že jste si to užili
od 1.září z nás budou Hradečáci
přidávám se ke gratulaci, ani nevím proč, ale myslela jsem, že plánujete být opět Liberečákama?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 18:07
- Nahlásit
Janiii
tak to je skvely, ze furt hrajou tak skvele
A gratuluju ke konkretnimu datu stehovani
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 19:20
- Nahlásit
cernej caj
tak to je skvely, ze furt hrajou tak skvele
tak oni hráli osvědčený starý pecky, nikdo nic jinýho ani slyšet nechtěl, takže to byla fakt pařbááá, protože všichni - min. kotel pod pódiem, kterej tam přijel kvůli nim, vše znal a co se dělo za náma, to nějak nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 19:58 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Janiii
áá tak to závidím, asi budu muset najít starý cédéčko kdyžs mi to tak připomněla
Xerxová
jaký období strachu u štěńat?
edit: a joo, už to vidím v jiným tématu, jsem holt nejdřív vlezla sem a jinam nekoukala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 21:33
- Nahlásit
rumštajn, tak jsem se našla, směr po proudu to vždycky jistí ale teda mapa je vážně věc k nezaplacení, když ji čék nemá
táhli jsme se jak dva smradi, páč jsem slíbila ráchání v potoce a bylo na to i náležitý vědro.
nakonec jsem dost litovala, že jsem si nenaplánovala něco většího, abysme se vraceli až večer, cesta byla fakt na padnutí.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 21:34
- Nahlásit
birma
adámek vzorňáček
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2014 21:56
- Nahlásit
Vero
to je fajn, že jste se našli a naprosto obdivuju tvojí ochotu se v tomhle někam vláčet, já bych humřela asik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 00:17
- Nahlásit
kdyby vás zajímalo, co vám lítá nad hlavou, klik na letadlo, vlevo odkud kam http://www.flightradar24.com
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 06:53
- Nahlásit
birma
jo a adamek je sikula
Janiii
tak oni hráli osvědčený starý pecky
jo, tak to je nejlepsi. Taky obecne radsi slysim na koncerte znamy dobry pisnicky, clovek si to vic uzije nez kdyz je moc nema zazity
Maya
si vzpominam, ze na tom prave desne ulitavali "bratranci", me bylo tak 8 kdyz oni meli vsude plakaty tak to me prislo nezajimavy dost ale je fakt, ze dneska si neco poslechnu rada
Vero
huraaaa nasla ses
no ja musim rict, ze ty 4h cesty vcera mezi 11.00-15.00 po rychlostnich/dalnici byly fakt dost priserny a umorny. K tomu kdyz si zapocitam, ze sem z neceho mela prisernou behavku, ktera nastesti prisla az v patek vecer a vcera byla ve snesitelny podobe, ze sme nemuseli jet po okreskach tak jestli to bylo z toho vedra a dusna...
neco malo z Kladna, ukazecka
akorat teda musim rict, ze ta "naucna stezka" po huti Vojteska, ktera tam kdysi byla, je dost mimo pac novy firmy, novy arealy, novy ploty ale nakonec sme nasli cestu ke vsem objektum, i kdyz kvuli jednomu sme celou tu prumyslovou oblast objeli 2x, nez sme nasli vhodnou ulicku v romske ctvrti s vyslapanou cestickou pres nejakej bordel az za nasep a voila ani nam formanku nikdo neodcizil za tu chvili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 06:53
- Nahlásit
Maya
jak se jmenuje ta apka na stav silnic pls?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 08:37
- Nahlásit
vedro vedro huš po ránu, dneska bude asi děsnej den
cernej caj
fotky pěkný, i když tyhle industriální památky já moc nemusím
cernej caj
jak se jmenuje ta apka na stav silnic pls?
no zatím mám tuhle, dálnice a rychlostky
http://www.dopravainformace.cz/stav-dalnice-d1.asp x
ale plánuju vyzkoušet ještě tuhle, uvidím co bude lepší, i když tahle vypadá, že to budou jen dálnice nebo co
http://www.dopravniinfo.cz/mobilni-aplikace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 08:44
- Nahlásit
Maya
jj, dokonce sem si vzala kratasy do prace dneska...
me se prave celkem libi, i kdyz tohle nejsou pamatky jako spis ze to tam proste chatra a chatra a jednou to asi strhnou a postavej bytovky. Ale me se to libi moc.
dik, sem to prave rikala muzi a on hned projevil zajem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:04
- Nahlásit
birma
a naprosto obdivuju tvojí ochotu se v tomhle někam vláčet, já bych humřela asik
já jsem ráno samozřejmě myslela, že bé líp ale stejně jsem naplánovala cestu s tím, že i kdyby byl fakt pařák, tak 15-17 km údolím říčky buldozerka nezabije- furt voda a hodně stínu, a bylo to tak- bylo moc příjemně a užili jsme si to. úmorný bylo ale naťapkat finále v pidlivizaci, najít nádraží a odjet domů, naštěstí jsem krz to počasí taky naplánovala něco blízko, tak jsme to zvládli oba. ale radši jsme měli zůstat venku a vrátit se večer, to už jsem nedomyslela.
cernej caj
pěkný fotky... a zajímavej areál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:09
- Nahlásit
Vero
a kde ste byli?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:18
- Nahlásit
cernej caj
a kde ste byli?
údolím Bobravy, ze Střelic do Popovic, je to fakt ostuda, ale já tama normálně nikdy nešla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:24
- Nahlásit
Zdravíčko všem
To bude doba než vás od čtvrtka dočtu
Janii
gratuluju!!! a o Hrádek v kterém kraji se jedná? Je jich spoustu a já jsem místní neználek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:26
- Nahlásit
cernej caj
ale fakt jsem si říkala, že bez mapy sama už chodit nebudu ani takovýhle jednoduchý trasy ... kdysi jsem o prázdninách prolízala bez mapy na celodenní štreky sama, ale taky to třeba dopadlo tak, že jsem si zašla 15 km..... to bych dneska fakt jako nechtěla. stárnu, nebo moudřím?
Janiii
blahopřeju!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Dobrý den, jsem tu správně na semináři s názvem: ZAOSTŘENO NA DRÁPKY??
To byl ale vědrovej víkend Alberti, že jo? Pekli jsme masíčko, udili buřtiky, flákali se, procházkovali se, učili se a.... prali se a demolovali pokoj :
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Stajn_3_mesice/#P705 0053.jpg
Ta místnost, která vypadá jak po výbuchu, umí zpravidla vypadat i moc útulně. Jen se musí počkat, až se po probuzení ti dva hovádi zmasakrujou, pak se to uvede do původního znění s titulky a je tam zase útulno. Deky se odnesou vyvětrat, na gauč a křeslo se hodí civilizovaný potahy, papíry se vysbírají, narovná se lampa,židle, zamete se, otře se pot z čela a zas je to jak u lidí.
Až dokončím kurz zaostřeno na drápky, přihlásím se do kurzu zaostřeno na kostéčky:
jo a ještě : máme spací vagónek
a pak ještě ehm - no comment:
se nedivim, že ho pak ráno zabila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:35
- Nahlásit
Vero
tak tam je to moc hezky, ale tuny cyklistu asi, ne?
tak si kousek mapy vytiskni nebo vyfot na fotak, ne? ja to tak delam, ze si to otevru na netu a na fotak vyfotim to co potrebuju. Pripadne si doma vypisu rozcestniky a znacky na papir.
ale tak zas ses aspon prosla, jak si to chodivala bez mapy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:38
- Nahlásit
Vero
to bych dneska fakt jako nechtěla. stárnu, nebo moudřím
stárneš
já taky dřív chodila s Kimem tak do okolí nazdařbůh, obvykle do lesa, přes pole a někde vylejzt, pak jsem se někde zorientovala podle nějaký vesnice, ty z okolí znám tak bajvoko kde jsou a kudy dom, takže zpátky nějak přibližně tím směrem
jako bylo to dobrý, ale dneska ani vomylem, to pak nevíš ani kolik nachodíš a kdy se vrátíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2014 09:41
- Nahlásit
Janiii
od 1.září z nás budou Hradečáci birma
ale nepovidej!! Povidej!! Tak gratuluju k přesunu
birma
A všechny tyhle nové zážitky ho značně odrovnaly
ešče z něj za chvíli bude kavárenskej povaleč!!
Xerxová
HEEJ Xerxová!! Doobry den pani!! Vero
že vy máte prázdniny, že jo? A že já budu tim pádem furt naštvaná, žejo?
období strachu u štěňat j
copa se děje?
A nezalejzej, jen hásky piš!
Vero
tak co? Vrátila se?? vrátila???
jo koukám, že vrátila!! Žiškovná, pičkůtek dostane!
cernej caj
Kladna
hej tys byla na kladně jako tady u Prahé? Tos už to neměla moc daleko k nám. Ta prostřední fotka těch tří věží je supr
|