Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 08:31
- Nahlásit

cernej caj
tak pravda při včerejším počasí bylo více lidí zblblejch

nové trendy v tetování, jako nemusím mít všechno
http://aplus.com/a/shocking-new-trend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 08:33
- Nahlásit

Maya
to s tou vyrezavnou nohou sem uz videla a je to hezky, ale decko z prsou nebo kriters to me rozesmalo fest jinak dost humac

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 08:57
- Nahlásit

cernej caj
mě se nelíbí ani ta vyřezávaná noha, je to divný, tetování má vypadat jako tetování

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 08:59
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Maya
ten s tím pavoukem pod uchem - do toho jedinýho bych asi šla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 08:59
- Nahlásit

Maya
me to prijde zajimavy spis po strance umeni,ze to je zajimavy jak to tak fakt dobre umej udelat. Jako tatoo bych to nechtela ani omylem

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:01
- Nahlásit

kachna_
jo a myslím, že pomyslnou soutěž inteligence vyhrává 18letá neteř s dotazem, jestli se kohouti taky líhnou z vajíček a následným vysvětlením, že "to na základce nebrali až tak dopodrobna"

moje tchýně prý přesvědčila učitelku, že kachna má 4 nohy, že to musí, aby se na vodě nepřevrátila, ať se schválně jde podívat do kabinetu a učitelka šla a pak na ni už do konce roku nepromluvila

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:04
- Nahlásit

Maya
nové trendy v tetování,
ti lidi musí mít fakt vážnej problém, s tímhle chtít nadosmrti žít.
a te´d jak to ještě bude vypadat, až kůže zestárne a svraští se.

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:04
- Nahlásit

Vero
a učitelka šla a pak na ni už do konce roku nepromluvila
asi byla unavená - třeba tehdy byly taky takový vedra jako teď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:09
- Nahlásit

Vero
neee

test jestli neutracite zbytecne moc
anoooo, neutracim nad normu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůten morgen majne líbe Kinder,

jsem to dneska chtěla vožulit to psaní,ale jak mi bylo sděleno, někteří šmíralové by mohli být ochuzení o zážiteček, tak teda pustím grafomana na procházku, ať si ten ťunťa taky přijde na svý , ráda dělám lidem radost, tak proč ne. I když teda nepobírám proč se o někoho takhle urputně zajímat, to mi trochu zavání nějakým vyhnutím mysli.

ale hlavně nejdřív: páč to se mi udělalo úplně blbě, když jsem to četla

FIFI!!! TY VADO, jsem hrozně ráda, žes celá. To je síla! nejni možný takováhle smůla ( i když vpodstatě štěstí, páč jde jen o plechy, ale chápu, že to tak člověk v ten moment nebere). Hlavně, že jsi Ty v pořádku!! Nás v neděli skoro sejmul idiot, kterej předjížděl předjíždějícího !!! a vedle nás jeli cyklisti. Smekám před Brtníkem, protože to ustál v podstatě něco, co moc ustát skorem nešlo. Bylo to o fous, volil mezi tím, sestřelit cyklisty a nebo se nechat sestřelit. Bylo mi pak pěkně zle od žaludku.

Jsem si fčéra plánovala odpočinkovej den, už to asi přestanu dělat, páč to nikdá nevyjde . Zas se to vymklo kontrole. Původní plán byl: je horko, půjdu s pesanama jen lehce, pak přijde máma na kávičku a meruňkovej koláč a pořádně vezmu pséky večer. Enemže, když jsem dojela dom, začínalo bouřit a máma to odpískala, tak jsem v rychlosti popadla čoklidy a šlo se civilizovat, že aspoň na chvíli. Ale nakonec z toho moc nebylo a déšť nám nevadil, tak jsme se civilizovali. Někteří ovšem marně. Rrrrumštajn měl v hlavě průvánek a nebylo s ním moc do řeči. Nicméně dom jsme dovalili až v sedm. Vyrobila jsem večeři a dala prát mámě prádlo. Pak jsem vzala samostatně Spratka ven a huž to bylo jinačí. Huž měl mozek. Hezky jsme cvičili u kosáků loveckou vášeň, pak nesbírání humusůch, chůzi na udítku a čekání na pánčiïčku, praní s foxlema, vokrádání cizích psůch vo míček a lítací talíř, honění cizích psůch . pak jsem to vyměnila, popadla jsem Bubitku a šly jsme taky nejdřív do společnosti a pak ještě za mámou. U ní zas začala strašit bouřka, ale musím Bubinku pochválit, že to zmákla suprově, ani venku, ani potom doma žádný strachy, včera jí to šlo. A praskla mi žilka ve voku, vypadám jak baskervil . Ty voči si to vybírají.
A zítra asi budu muset toho pána, co mě tak sleduje a pořád někde komentuje zklamat, páč asi nenapíšu ani tu čárku, ponivadž jdu do Sněmovny a pozítří do Senátu. Tak mu to radši hlásím předem,aby nebyl zaskočen a doufám, že dnešní den ho aspoň trochu uspokojil

kachna_
18letá neteř s dotazem, jestli se kohouti taky líhnou z vajíček a následným vysvětlením, že "to na základce nebrali až tak dopodrobna"

hele nevím, synovec v nějakejch dvanácti?? patnácti?? netušil, že jsou taky lískový oříšky . Je z vesnice . Ale tak vono,pravda, moje sestra, kterážto je odborník přes přírodu a trvdila klukům :"hele děti támhle ten velkej kosák!" a ukazovala na havrana, těžko mohla dát lepší základy

cernej caj

Birmice má pravdu, pak že nemáš voko!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:21
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr, ze bubiska se nebala vubec. S tim vokem, snad to budes mit brzo dobry

su rada ze se libi

o tom jak byt uspesnej v praci bez prace

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:24
- Nahlásit

Vero

že kachna má 4 nohy,

kááchna má štyry noohy, kááchna má štyry nooohy, hééč, héč . Kachno_! že ses nepochlubila!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:27
- Nahlásit

cernej caj
anoooo, neutracim nad normu
a já taky neee
a proto du utrácek k číňanům, včerejší objednávku jsem nemohla zaplatit, protože jsem si uvolnila kartu až večer, tak doufám, že už to dneska půjde
a jak číňani uctivě píšou, že nebylo zaplaceno, žádný český koukej zaplatit a nebo zmiz
PetraK
moc pěkná ramštajní (těch vopravdickech) fotka, taková.... německá...
to jste se měli včera super, u nás bouřilo a lilo vpodstatě na střídačku furt, ale ono stejně na procházku v těhle vedrech můžeš jít akorát ty s těma holoprtkama
doufám,ž e v tom parlamentu a senátu uděláš konečně pořádek a bude všem dobře navěky ámen

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:28
- Nahlásit

Xerxová
moc hezký Betí fotky. To maďar zas vypadá jako jemen, ať je mokrej nebo suchej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:31
- Nahlásit

Maya
a proto du utrácek k číňanům,
co nakupujes? nemam se taky podivat? ze bys to objednala zas v jednom?

no u nas jen zatazeno a neni hic jak svina, jen hic. snad taky zaprsi

PetraK
te chce zakousnout? ;D

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:35
- Nahlásit

cernej caj

ze bubiska se nebala vubec. S tim vokem, snad to budes mit brzo dobry

jo jsem ráda, doma se svalila na pelíšek, neměla potřebu nikam zalejzat. A venku jsme tu buřinu měli pěkně natěsno v zádech

Maya

o jste se měli včera super,
jo bylo to fajn.Oba si to užili. já se snažím je tahat maximalisticky zvlášť, ať si zvykají a hlavně, Štajn by se vázal víc na ní. Včera když jsem jim "odcházela" hlídal si její pohyb, jestli ona to neotočí. Jednu chvíli jsme mu vzaly kramle obě, Bubici jsem schovala a to byla panečku panika, nicméně nabral správnej směr domů. A dosti svižně teda Bez velkýho rozmýšlení vypálil. Tak jsem ho musela přivolat.

le ono stejně na procházku v těhle vedrech můžeš jít akorát ty s těma holoprtkama

jojo, a i tak chodíme fakt víc večer. Jen mi pak z toho nedostatku spánku praskaj ty voči

ž e v tom parlamentu a senátu

se neboj, srovnám jim tam brčka!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:36
- Nahlásit

cernej caj
te chce zakousnout? ;D

ne prosím, to spinkal jako andílek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:37
- Nahlásit

PetraK
no ja su stastna jak svina, ze ferinka je naprosty zlaticko v bource a moc ji netankuje, i kdyz dvakrat uz sme uz v bource bivakovali, tak to nikdy neresila.
akorat teda posledne bylo blby, ze ji prselo na zadek

musis spat prave odpo, kdyz se neda jit ven

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
, ze ferinka je naprosty zlaticko v bource a moc ji netankuje, i kdyz dvakrat uz sme uz v bource bivakovali, tak to nikdy neresila.

to je paráda, když to tak pes má. Ešátor taky neřešil. Od mala jsem ho i zvykala, že ohňostroje a tyhle hovadiny jsou v klidu. Já sama bouřku nerada, ale protože si uvědomuju, že by to mohlo bejt kontraproduktivní, naučila jsem se už s Ešusem ovládat se. Abych to nebyla já, kdo ho "inspiruje" no a s Bubicí jako když to najdu. Sedli jsme si včera chvíli cestou od mámy,jen tak, udělaly si chvíli pro sebe a pak jsme šly zas courat.

e odpo, kdyz se neda jit ven

to by nebyl marnej nápad, ale je tolik věcí, který se musej udělat!

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:45
- Nahlásit

PetraK
paní, co ty to máš pořád s vokama? vopatrně! máš jen dvě!

Od mala jsem ho i zvykala, že ohňostroje a tyhle hovadiny jsou v klidu. Já sama bouřku nerada

já se hrozně bojím ohňostrojů! chytím se druhýho konce vodítka a pravím, hele tak rychle hoď bobek a doveď mně zas rychle domů .... néé.... přetvrařuju se kvůli psovi i lidem, ale pochybuju, že to ten pes stejně nepozná......

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:52
- Nahlásit

cernej caj
akorat teda posledne bylo blby, ze ji prselo na zadek
Kim to měl včera obráceně, jak lilo, tak si zalezl do kotce, ale pod střechu si dal jen zadek, asi mu bylo vedro, tak si osvěžoval hlavu
co nakupujes? nemam se taky podivat? ze bys to objednala zas v jednom?
no tu jednu objednávku mám už hotovou, tam už asi nic přidat nejde, ale přemejšlim ještě že bych objednala neteři žirafu http://www.aliexpress.com/item/27cm-free-shipping- cartoon-toy-wedding-gift-toy-doll-baby-elf-peppa-g irls-Lovely-Christmas-deer/1520122596.html
tak kdybys chtěla něco z tohhohle obchodu, tak klidně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 09:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
tak ja bourky miluju nastesti, i kdyz je pravda, ze doma spim lip o neco v ni
na ohnostroj steka, tak to je nastesti dobry, s tim se skoro nesetkame.

ale je tolik věcí, který se musej udělat!
nemusej, ver mi z pocize extra linyho cloveka co doma nehne prstem ti sdelim tajemstvi - ono ti to neutece

Maya
ta zirafa je bozi, od kolika to je let?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:05
- Nahlásit

psi opasek

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:05
- Nahlásit

Vero
se hrozně bojím ohňostrojů! chytím se druhýho konce vodítka a pravím, hele tak rychle hoď bobek a doveď mně zas rychle domů

u nás byla včera buřina od sedmý večer do půlnoci se to tu furt honilo... no a než se to přihnalo tak sem ukecala Fáju že se půjde aspoň vyčůrat jako že dřív by nevystrčila ani čumák ze dveří, tak včera vyběhla ven uběhli jsme tak kilák (já f pantoflích bo sem myslela že nepůjde dál než před dům) tam hodila bobek a mazali jsme domu. Doma pak hukala jak lokomotiva jaká je šikovná že to zvládla i přesto že se už celkem blízko blýskalo a hřmělo...

jo a pršelo tu jako prase takže u nás je zalito

PetraK
vedle nás jeli cyklisti. Smekám před Brtníkem, protože to ustál v podstatě něco, co moc ustát skorem nešlo. Bylo to o fous, volil mezi tím, sestřelit cyklisty a nebo se nechat sestřelit. Bylo mi pak pěkně zle od žaludku
fut teda to se nedivím čék aby se bál jak prase v autě a všem uhejbal

vožulit to psaní,ale jak mi bylo sděleno, někteří šmíralové by mohli být ochuzení o zážiteček, tak teda pustím grafomana na procházku, ať si ten ťunťa taky přijde na svý , ráda dělám lidem radost, tak proč ne.
já zas teď psala do jednoho časáku vo pruhatici a posílala fotky bo nás ten časák oslovil a chce to, tak to vypadá že to asi fakt vyjde...mám pocit že akitářům prdnou fšecky céfky bo zas budou mít vo čem mudrovat jak se zviditelňujem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:10
- Nahlásit

Vero
jen dvě!

jedno
to druhý je tupý, tupý jako jááá! naščestí ta žilka prda v tom tupým tak to jen bolí ale na koukání je to fučik.

ale pochybuju, že to ten pes stejně nepozná......
nevím, mi se asi daří kamuflovat. Murphy měl paniku, protože jednak se mnou zažil bouřku pod vysokým vedením - dost hnusnej zážitek pro oba, od tý doby jsme se báli oba. Do tý doby ani jeden. A pak mu ještě ḧodilli smradi pod nos bouchací kuličky, takže to bylo pro něj totál. Z tohodle důvodu jsem cíleně na tom u sebe pracovala aby pak Ešátor nenasával. Bubice se bojí - i když ne tak šíleně jako Murphy, ona má v sobě velkou dávku statečnosti, takže u ní to není do tý krajnosti, ale bojí. A když může zaleze. Tak občas lovíme bobříka odvahy, páč kdo vyleze s tím, že zas může pochopitelně kdykoliv zalézt, tak ten na tom vydělá. A ona se za žrádlo přetrhne. nenutím jí, vždycky je to čistě na ní. Nevolám, nelákám, nevšímám. Mám jen radost, když přijde. A pochopitelně k tý radosti se přidá i nějaká olbřímí hodnota a začasto radost páníkova, kterej když jí řekne "Baníííík, Banííík Otrava přišeeel, poď sééém Baníčkuůů Otravičko!" tak vona si může ulomit ten páreček co má místo ocásku

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:11
- Nahlásit

PetraK
To maďar zas vypadá jako jemen, ať je mokrej nebo suchej
šiš pišk těm fotkám pro blbý (hlavně mě) která zrzavá příšera to je...já to nepoznám

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:18
- Nahlásit

PetraK
nevím, mi se asi daří kamuflovat

mně teda asi naštěstí určitě do té míry, že se psák nebojí taky.... ale von se nebojí ničeho
a snaží se mě to vodnaučit, páč když potkáme něco divnýho, čeho se bojim, tak se prej na to je potřeba jít podívat pořádně zblízka

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:20
- Nahlásit

Fajka
Až ten článek vyjde, dej sem echo. A klidně se zviditelňujte, my se tu z toho budeme určitě těšit

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:24
- Nahlásit

PetraK
Ať je voko brzy v cajku!!!
Ráda čtu tvý raporty se zrzounkama. Kdyby to tak úspěšně s tou výchovou šlo každýmu....

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:24
- Nahlásit

Fajka
šiš pišk těm fotkám pro blbý (hlavně mě) která zrzavá příšera to je...já to nepoznám
že jo? já už to taky hlásila
ale zuby má pěkný ať je to kdo je to
cernej caj
ta zirafa je bozi, od kolika to je let?
tak píšou tam od 5, ale taky píšou, že je to deer
tak je to normální plyšová na hraní, tak je to podle mě jedno
no každopádně nutno vyčkat, jestli se mi podaří vůbec zaplatit t první objednávku, mě se pletou ty čísla na kartě
jo a samo k ceně z Číny nutno připočíst DPH, to se do 20 eur nevejde + radši pár korun navíc, voni si na celnici vždycky něco přirazej

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání