| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:25
- Nahlásit
cernej caj
tak ja bourky miluju
pak se nedivím, že jsi tu. páč jsi úchyl!
ne kecám, já je taky měla ráda - a v podstatě, když jsem doma, tak mám i furt. ale venku mi to po tom zážitku příjemný není.
ono ti to neutece
a tak já vím, ale jedem v takovým základu nějakým . Naštěstí Brtník není lenochlap, ale umí přiložit ruku k dílu, takže vezme lux, hadr
Fajka
f pantoflích bo sem myslela že nepůjde dál než před dům)
hm, tuhle jsem šla podobně na otočku se Štajnidlem. Boty jsem teda měla, ale chyběl mi jiný kus oděvu a vzhledem k tomu, že jsme potkali foxlindy, řádilo se v poměrně velkým okruhu.... docela jsem se modlila D
Doma pak hukala jak lokomotiva jaká je šikovná že to zvládla i přesto že se už celkem blízko blýskalo a hřmělo...
taky žiškovná, pruhatice moje houkavá! Že jí posílám hudlana na šňupák
fut teda to se nedivím čék aby se bál jak prase v autě a všem uhejba
jako fakt hnus. Já jsem ani nedejchala. Nechápu, jak se mu to povedlo a že pak nedostal dodatečně žinfárkt. On je taky jedinej s kým se v autě nebojím. Umí předvídat, má dobrý reakce, stačí věci domyslet i v rychlosti. A taky je statečnej teda, protože neuhnul, aby nesrazil ty cyklisty,.
..mám pocit že akitářům prdnou fšecky céfky bo zas budou mít vo čem mudrovat jak se zviditelňujem
proč lidi nepotěšit, žejo?
Pro mě je sice fakt nepochopitelný, že se někdo dokáže o druhý takhle zajímat, protože mě lidi obecně nezajímají, ale tak někdo to tak má, s tím už se asi moc nenadělá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:25
- Nahlásit
Fajka
jeee posli clanek o pruhatici taky nam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:31
- Nahlásit
Fajka
která zrzavá příšera to je...já to nepoznám
ta nepříšerovatější. Hošíček můj Ešíčkovatej spal často s otevřenejma očičkama, na zádech a občas k tomu "hajloval"
Vero
, čeho se bojim, tak se prej na to je potřeba jít podívat pořádně zblízka
si přečetl moudrý knihy a chce tě desenzidebilovat
grimmh
Ráda čtu tvý raporty se zrzounkama
děkuju. Jestli to půjde ale takhle dál, jako doteď nebudu mít brzku čím psát. V pondělí jsem si zas podřízla levej ukazováček, když jsem porcovala psí kuře. A včera mi ten smeták malej prohlodnul praej ukazováček, když jsem hu z držky páčila cosi, co hodlal sežrat. Nic ve zlým, jen prostě zapáčil a já měla halt prstík v blbým místě. Potíž byla v tom, že mi asi něco z toho humáče zanesl do toho prstiku. Takže přes noc se prstik začal naštvávat, tak desinfikuju.
No a když mi zvostanou ty prsty, asi zas nebudu vidět, krz ty voči
to pak bude zklamanejch!!
Maya
ale zuby má pěkný ať je to kdo je to
on měl moc pěkný žuby do furt. A Bubišce jsme je taky vylepšili. Tvrdej chlébik a kostéčky činí své.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:32
- Nahlásit
cernej caj
jeee posli clanek o pruhatici taky nam
jistě, ať sem hodí odkaza, naskénuje a hodí sem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:36
- Nahlásit
PetraK
jistě, ať sem hodí odkaza, naskénuje a hodí sem.
jj, taky si to chci přečíst
my byli v časáku jednou, ale jelikož na téma hluchej psů, tak nám to nikdo nezáviděl
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
Od čeho jsou technické vymoženosti
O to strach nemám ty si poradíš.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:43
- Nahlásit
PetraK
babo jedna, buď na sebe vopatrná aspoň TROCHU!!!!
si přečetl moudrý knihy a chce tě desenzidebilovat
asi, asi, ale já si fakt nechci chodit o půlnoci prohlížet zblízka ožralýho bezdomovce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:47
- Nahlásit
Maya
posliiiii
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:49
- Nahlásit
Vero
asi, asi, ale já si fakt nechci chodit o půlnoci prohlížet zblízka ožralýho bezdomovce
no ale dyž to vemete po krůčkách postupně a bude ti klikat a v pravej čas odměňovat tak to časem dáš
cernej cajPetraKgrimmh
musíte posečkati, je to ve stádiu příprav, počítám že někdy na podzim by to mohlo bejt, dám včas vědět
Maya
byli v časáku jednou, ale jelikož na téma hluchej psů, tak nám to nikdo nezáviděl
no to jsou vobčas fšichni
my to máme na téma chlubení se že Fája dokázala něco co nikdo před ní, myslím že akitářskej Fuckbuuk asi bé hustě zavařenej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 10:56
- Nahlásit
cernej caj
posliiiii
já už to asi nemám
Fajka
myslím že akitářskej Fuckbuuk asi bé hustě zavařenej
to si dovedu živě představit když si vzpomenu na ty špicařský aférky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:01
- Nahlásit
teda už mi začíná bejt z tý sauny co tady je blbě, doufám, že se to zlepší po obědě nebo sebou ještě někde seknu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:05
- Nahlásit
Fajka
no ale dyž to vemete po krůčkách postupně a bude ti klikat a v pravej čas odměňovat tak to časem dáš
dyž von ale sejří na tydlety techniky, von prostě asertivně vykročí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:22
- Nahlásit
Maya
ale jelikož na téma hluchej psů, tak nám to nikdo nezáviděl
tak já klidně můžu ešivá by ti to udělalo dodatečně dobře, chceš?
nicméně - nemáš to taky, může být zajímavý přečíst si komplexně zkušenosti majitele hluchýho psa
grimmh
ty si poradíš.
najmu si sexkretářku a budu jí diktovat a budu steklá, že nepíše tak rychle jako já
Vero
uď na sebe vopatrná aspoň TROCHU!!!!
ale já jsem! fakt. neřežu se schválně, páč navíc nesnášim kref , umdlévám potom . A takhle poctivý hlodnutí jsem též neočekávala, von zabral fest, smeták malinkej vozubenej! . Cejtil kost, tak zabral, jak jsem ho to naučila
o půlnoci prohlížet zblízka ožralýho bezdomovce
ale to musíš, nebudeš jinak desenzidebilovaná , von to s tebou myslí dobře. uvidíš vochodíš se
cernej caj
posliiiii
že jo? náhodou to může být fakt zajímavý čtení.
Fajka
dám včas vědět
no a hoď to pak hlavně sem. a dej k tomu moc vykřičníkůch, aby se to neztratilo.
asi bé hustě zavařenej
no některý lidi prostě nepochopím.
no!! dyk jí to celou dobu řikám! Pidikrůčky, zaklikovat a je to fertig! . Jen se bojim, toho dobrýho načasování s vodměnama. Myslím, že s jeho láskou k papární by tady mohl vzniknout malej důležitej zádrhel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:24
- Nahlásit
PetraK
Jsem si fčéra plánovala odpočinkovej den, už to asi přestanu dělat, páč to nikdá nevyjde
Naprosto nechápu, kde na to bereš elán, my už pár dní chodíme jenom do Rokytky nebo do vnitrobloku a dál se nevykopu...
cernej caj
o tom jak byt uspesnej v praci bez prace
to je božííí
stejně tak kohout, co se nelíhne z vejce a čtyřnohá kachna
Fajka
já zas teď psala do jednoho časáku vo pruhatici a posílala fotky bo nás ten časák oslovil a chce to, tak to vypadá že to asi fakt vyjde...
to včas poreferuj, ať si ho koupím a pak ti ho budu posílat, abych to měla s autográmem
Vero
ale von se nebojí ničeho
a snaží se mě to vodnaučit, páč když potkáme něco divnýho, čeho se bojim, tak se prej na to je potřeba jít podívat pořádně zblízka
tak to máš moc dobrý pani, že tě takhle socializuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:27
- Nahlásit
Vero
dyž von ale sejří na tydlety techniky, von prostě asertivně vykročí
ale to by ses měla držet svého vůdce a po chvíli se uklidnit, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:29
- Nahlásit
PetraK
Cejtil kost, tak zabral, jak jsem ho to naučila
tak bacha pani, kosti máš nejen v ukazováčku, tak aby tě nevohladal a nevypáčil celou za chvíli
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:32
- Nahlásit
PetraK
Jen se bojim, toho dobrýho načasování s vodměnama
to bude asi jádro jeho neúpěchu!
birma
zjevně někde nastal error!
a krom toho jste nesoucitné kravěny!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:37
- Nahlásit
PetraK
řikám! Pidikrůčky, zaklikovat a je to fertig! . Jen se bojim, toho dobrýho načasování s vodměnama. Myslím, že s jeho láskou k papární by tady mohl vzniknout malej důležitej zádrhel
dyš jí ale vysvětlí že to že ty vodměny sežere sám je pro blaho její štíhlí linie tak vona to časem pochopí....
sice bé trošku Vero slintat ale to dá... no možná že ve vysletku bé ráda bo třá sušený játro nebo střífka nerada
birma
včas poreferuj, ať si ho koupím a pak ti ho budu posílat, abych to měla s autográmem
jasně...vona se Fája ráda prochází bahnem, tož ti tam tu svoji bahnitou šlápotu klidně votiskne a že seš to ty tak i několikrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:37
- Nahlásit
birma
Naprosto nechápu, kde na to bereš elán,
když mi to nedá, víš? Vím, že musím využít toho času, kterej teď mám, dokud je malej. A vidím, že když jdeme společně, není to o tom, jakou mám představu. Takže jsem i dneska ráno venčila zvlášť tomu říkám pakárnička. Ale teda zatím zvlášť tak, že jsem šla nejdřív s Bubitkou a využila toho, že teda zůstane doma zase sám a vopuštěnej. A my si daly ranní pohodovku jako za starejch časů, Pak jsem ho přibrala s tím, že jsem se ale zaměřila na něj a pro změnu se musela uskromnit Bubitka. Pak jsme potkali Belu, což je krásná kříženka australáka a labroše, rok a fous fenka, už včera si s ní hezky hrál a dneska to byla čurina, hrozně ho zlobila a von byl ing. Vzteklina . Bubitka to dozorovala a když se Bela nehejbala, dělala jí Ťukana, aby jí mohla honit . Domů přišlo duo Padlítos. Svalili se na pelechu a čekali na svůj příděl nadívaných roliček od wc papíru. Včera jsem jim dala každýmu krabičku od vajíček a v každým důlku byla grancle. Toooooooooooo byl doma odpoledne bordel Divím se, že Brtnika mezi dveřma nekleplo. už se asi taky desenzidebiluje . Na bordel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:38
- Nahlásit
cernej caj
se mi povedlo zaplatit, tak budu objednávat tu žirafu, chceš teda něco?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:41
- Nahlásit
PetraK
tak já klidně můžu ešivá by ti to udělalo dodatečně dobře, chceš
jasně že chci, tak záviď
nemáš to taky, může být zajímavý přečíst si komplexně zkušenosti majitele hluchýho psa
asi nemám, ono to nebylo nijak komplexně, spíš pár majitelů, co pár větama a fotkou dodali trochu reálna k článku o hlulchotě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:44
- Nahlásit
PetraK
Vím, že musím využít toho času, kterej teď mám, dokud je malej
jj, já na to s Dorinem dost kašlala a je to znát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:46
- Nahlásit
Maya
no a pro kolik let teda je? jestli az od 3 tak ju 2 roky susit doma nebudu ale nenasla sem to tam... pro rok a pul stary dite asi ale nee? jinak bych brala zirafu taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:52
- Nahlásit
cernej caj
no tam píšou Age Range 5-7 years, ale je to normální jako plyšák, tak je to blbost, spíš se sichrujou jako u nás kdy na všechny hračky píšou věk od 3 let, protože na to podle zákona nejsou takový přísný předpisy jako pro mimina, píšou bavlna plněná nějakým PP cotton, to fakt nevím co je, výška 27, barvu si můžeš vybrat
jako teoreticky pro rok a něco dítě jo, není tam nic, co by šlo odervat a spolknout se mi zdá, ale prakticky ti to samo stopro nikdo neřekne
tak jak chceš, ten popis je jako dolejc pod tím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:54
- Nahlásit
LEJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!
birma
asi von nejni dostatečně klidnej a asertivní zas. No hlavně nesmí vystřelovat dopředu,dozadu, dostran, prostě nesmí vystřelit, ani kdyby hrozila Velká říjnová revoluce v listopada a Vero by byla Auróra
kosti máš nejen v ukazováčku,
zkoušel tuhle nohu. Naštěstí byla vod Bubice a ta mu dala přes držku
Fajka
vodměny sežere sám je pro blaho její štíhlí linie tak vona to časem pochopí....
jo taglé! Jinej způsob motivace, to by taky šlo.
střífka nerada
fuj hnus.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:54
- Nahlásit
TÝÝ VOLE TO BYLA HIBA!!! AŽ MI KLAPLO VOKNO! A ŽE JE TĚŽKÝ JAKO SVIŇ
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:55
- Nahlásit
hřmí, konečně se mi udělalo trochu líp, asi se změnil tlak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:56
- Nahlásit
PetraK
TÝÝ VOLE TO BYLA HIBA!!!
a tak to je u vás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:58
- Nahlásit
Jehehéé volá účtárna - zvednu to a místo pozdravu sdělim: NIKAM NEJDU!! účtárna pravila ani se nedivim. a měly jsme vyřízeno
V tomdle by nikdo nejen psa, ale ani mě nevyhnal
Maya
jasně že chci, tak záviď
Tak dem na to: jen teda blbý je, že zatim nevim pořádně detail, tak musim vařit z vody, ale to dáme:
Prostě já nesnášim tydlety nýmandy, který se narvou úplně fšude, nevědi, jak vo sobě už dát vědět a tak se sebeprezentujou přes psy. Navíc přes hluchý psy, to je úplně už jako nechutný!! Zalez!
Dobrý?
co pár větama a fotkou dodali trochu reálna k článku o hlulchotě
to je škoda, mně by to zajímalo,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 11:58
- Nahlásit
PetraK
TÝÝ VOLE TO BYLA HIBA!!! AŽ MI KLAPLO VOKNO! A ŽE JE TĚŽKÝ JAKO SVIŇ
to už děláš pořádek fparamentu a nebo fsenátu????????????
|