| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
přišla nám pozvánka na výstavu
Jen jedte, to je taky bezva socializacni akce!
A jak to bude s opravou a placením, máš kontakt na toho inteligentního pána?
To je vse zarizeny, kontakt taky mam. On z toho byl hrozne spatnej, neb vozidlo jeho je v jine cenove kategorii nez moje, nahradni dily se mu budou velmi, velmi tezce shanet. Jinak mi tresti hlava furt, asi kvuli hicu a bourkam (ktery se flakaj vsude kolem).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:46
- Nahlásit
Maya
vy čůzy, ale já už doma kadibudku mám, heč
no super tak nezapomeň spláchnout !!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:46
- Nahlásit
PetraK
přišla nám pozvánka na výstavu
je děte, vono trochu srandy na výstavě nikdy neuškodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:50
- Nahlásit
Maya
ja taky, ale zdenou, tu aspon hned neshodi bourka a kroupy
nj, tak je jasny, ze nemusi, ale de o to, jestli to ma vubec nadeji na uspech, nebo na to mam zapomenout, dokud nedohledam toho doktora... to vite, 6 let je fakt dlouha doba na moji pamet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:51
- Nahlásit
Fifi
doufam, ze fakt dost pijes
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:54
- Nahlásit
jen jeďte na výstavku - alespoň se podívat. Do štěníků můžeš od 4 měsíců... To jsme byli na klubovce s Xerdou. Tenkrát to byla úplná novinka - rozhodčí hlásil "třída baby" - výslovnost fakt BABY.
Teď to nehrozí, nemáme na Nighta papíry a protože komunikace je stále stejně "maňána"... tak asi dorazí až s chovatelem posuzujícím na evropské výstavě v Brně. V říjnu. A pak psíka musím teprve přeregistrovat... Takže možná stihnem veterány Naštěstí jsem si dovezla kámoše a ne chovatelský klenot... výstavy nás nebaví (přežijeme jich minimální povionnost) a do chovu se neženem. I když s tou vzdálenou šlechtickou krví... by náš hidalgo mohl upět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:55
- Nahlásit
cernej caj
To se neboj. Zrovna se mi chladi hrnec karkade.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:55
- Nahlásit
PetraK
to asi neklapne. My takový hadrníci.
však se jeďte vystavit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 13:58
- Nahlásit
Xerxová
výslovnost fakt BABY.
Hele, co musi mit dogouni na uchovneni? Jen vystavu, plnochrupost? Kycle ci jiny zdravotni vysetreni se u nich delaji?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:02
- Nahlásit
cernej caj
to zkus s tím doktorem, za to nic nedáš, maximálně holt skončíš na tom, že budeš hledat toho starého, ale třeba některý zajásá a skočí po pacošovi
Xerxová
se štěnětem můžeš na výstavu i bez PP, do přihlášky napíšeš jenom něco jako že se PP vyřizuje, u špiců jsou běžně PP až kolem půl roku, to by se ani jako štěńata nedali vystavovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:13
- Nahlásit
Fajka
no jooo to nesmí tlouct špačky po obídku
už zase tloukla? Furt jí to zakazuju a vona furt tluče! Sadistka!
hmmm koukám že už byla
že vona chytla čífítýdu a dala si třešně a džogrta?
Maya
vy čůzy,
jaký čůzy? dobře to s tebou myslej!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:15
- Nahlásit
Fifi
neni karkade ten cervenej silnej caj?
coz mi pripomelo, ze mi mamca z turecka privezla ibiskovej caj, bych mela kostnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Jen jedte, to je taky bezva socializacni akce!
jo jako v plánu je, že se zkusíme zastavit, když budem stíhat cestou na dovolenou, protože to akorát pojedem. Ono je to kus od toho Bedřicha - až do Zákup
To je vse zarizeny, kontakt taky mam.
tak to je aspoň paráda, že tohle je podchycený
On z toho byl hrozne spatnej, neb vozidlo jeho je v jine cenove kategorii nez moje, nahradni dily se mu budou velmi, velmi tezce shanet.
chápu no, za blbost člověk halt platí
Jinak mi tresti hlava furt, asi kvuli hicu a bourkam (ktery se flakaj vsude kolem)
chudero, litylity.
cernej caj
doufam, ze fakt dost pijes
dycky, když se sčuchnou s Matheou, tak jako duha
Xerxová
jen jeďte na výstavku -
jen na zastávku bychom jeli, vystavovat fakt nechci.Není to moje hobby, spíš mu ten flek ešče přimaluju aby byl echt důvod
výslovnost fakt BABY
chůdě Xerda, mezi Baby ho frkli!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:19
- Nahlásit
Fifi
mi chladi hrnec karkade.
pardon, takhle vytržené z kontextu.... to vypadá pěkně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:19
- Nahlásit
cernej caj
mamca z turecka privezla ibiskovej caj,
to je prave karkade, vynikajici vec. Kor do vedra. Ja davam do velkyho hrnce malou hrsticku do studeny vody, pak ohreju tak, aby to nebublalo a vypnu. Chlazenej ci vlahej s troskou cukru ci medu nema chybu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:20
- Nahlásit
birma
však se jeďte vystavit
jakože bychom se zviditelnili? to nemůžeš po asociálech chtít já si vystačím se svým grafomanstvím.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:22
- Nahlásit
Maya
vím, že můžu bez PP, ale to už je za chvilku, co nám štěněcí věk doběhne... a jak říkám, vystavujeme jen jako poděkování chovatelům za hezký a šikovný štěně... Moc nás to neba
Fifi
Jedna výstava (minimálně CACová) s výsledkem max velmi dobrý a hlavně bonitace ve věku nad 18 měsíců. Chybějící P1 se tolerují. Kyčle a test na DNA se vyžaduje jen pro krytí v zahraničí, na český dvoreček netřeba... Pokud nejsou odchylky od standardu (špatné barevné znaky, krypťák, skus), tak neprojdou jen extrémně bázlivá či naopak agresivní stvoření.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:27
- Nahlásit
nejhorší jsou takový lidi, který něco uložej, aby se to neztratilo a pak TO NEMŮŽOU NAJÍÍÍÍT! jsem kreténa.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:30
- Nahlásit
Xerxová
No to jsou pozadavky pomerne minimalni, bych rekla. Kdyz to srovnam se svyma plemenama.
Zajimavy, ze dkk u takovych mamutu neni potreba.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:33
- Nahlásit
Xerxová
Moc nás to neba
jo, to chápu, nás taky ne
taky mě teda trochu překvapuje, že se u dog dkk nesleduje, ale popravdě u nás já už se nedivím v podstatě ničemu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:33
- Nahlásit
Fifi
taky mě to dkk zarazilo. ale tak pak se nedivím, že Xerxová musela shánět hodně daleko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:36
- Nahlásit
Maya
ale popravdě u nás já už se nedivím v podstatě ničemu
ty jo ale že pak těm lidem není jedno, že sami nemají kde brát zdravýho jedince. To musím říct, že u ohařů se tohle vybojovalo, pamatuju si tu bitvu co tehdy probíhala mezi starou gardou a "gaučákama", který to chtěli zavést /gaučáci říkám těm, kteří mají svýho psa jako přítele a tu myslivost s ním dělají taky./ Stará garda se zpravidla líp postarala o kvér, než o psa. Páč ten se dá pořídit kdykoliv, že jo. (zas - vím, že ne všichni jsou takovýhle)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:40
- Nahlásit
Fifi
aha, tak to musim zkusit. Ja to jednou zkousela v cajovne a vubec mi to nechutnalo, ale to bylo v teply variante. Na me moooc kysely.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:41
- Nahlásit
Fifi
Upřímně - oni zase ty dogy umřou většinou dřív, než se vynoří problémy s kyčlema. Jsou podstatnější (a ne moc testovatelné) průšvihy. Jeden úžasný dogák (oficiální kyčle C-C) byl parádně pohyblivý, s výcvikem (i překážky skákal), dožil rozumný věk a jeho potomci (a měl jich hodně) byli nepajdaví... Prostě dobře nasvalený fyzicky zatěžovaný dogák odejde dřív na něco jiného, než kyčle...
Takže kyčle mě nepálí... kvůli tomu jsem daleko pro štěně nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:43
- Nahlásit
Xerxová
Takže kyčle mě nepálí... kvůli tomu jsem daleko pro štěně nebyla
aha, tak vidíš- to je novinka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
Na me moooc kysely.
To se stava, kdyz ho udelas moc silnej.
PetraK
Maya
teda trochu překvapuje, že se u dog dkk nesleduje
Ze jo.
Perdele jsou lehky plemeno a do chovu musi mit dkk max 1/1. Rtw dkk i dkl max 2/2.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:44
- Nahlásit
Fifi
ja obecne kysely veci nemam moc rada a je fakt, ze v cajovnach ho asi delaji silnejsi, ala arabske zvyky
tak ja ho zkusim v ne moc teply vode a uvidime
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:44
- Nahlásit
Xerxová
zase ty dogy umřou většinou dřív, než se vynoří problémy s kyčlema. Jsou podstatnější (a ne moc testovatelné) průšvihy.
To je fakt. Co je nejvetsi prusvih u nich? Torze asi, tusim? Nebo i srdicko?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 14:45
- Nahlásit
Fifi
proč mi kradeš otázky? taky jsem si tipla srdce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2014 15:15
- Nahlásit
hele hele, ty brusle a kolo s beranama!!
http://respekt.ihned.cz/out-of-focus/c1-62463360-r etro
|