Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 08:50
- Nahlásit

cernej caj
mam cerny na bilym od doktora
to je dobrý, to bych taky chtěla mít černý na bílým, určitě by mi to vyšlo taky
tak mozna setrej hodne intenzivne
no nevím, vzhledem k tomu, že maj dvě děti na vejšce co jedou s nima, tak to by podle mě normální rodina nenašetřila ani omylem, spíš to vidím na nějaký peníze odjinud, to taky spouta lidí má
já něco šetřím, ale moc ne, nějaký velký šetření podle mě nemá smysl, jak se říká prachy si sebou do hrobu nevezmeš, když škudlit, tak fakt jedině přímo konkrétně na něco
ale ono je to už asi vrozený, moji dva synovci jsou v tomhle každej jinej, starší akorát škudlí a nic si nekoupí, mladší ten se nerozpakuje, zajde do hračkářství a koupí si co chce, teď jsem mu objednávala tablet a když říkám staršímu, kterej mu ho závidí a má už fakt hodně peněz kup si ho taky, ještě ti spousta peněz zbyde, tak prej ne, že zas tak nutně ho nepotřebuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 08:57
- Nahlásit

Maya
me to neprijde moc pozitivni
sem byla na nejakych 4hodinovych testech, tak to sem dostala uz cast vysledku a teda fakt me to stve

no ja nevim, ale ja na vs sem si vydelavala prakticky na vsechno sama a jediny co sem nemusela platit bylo bydleni u rodicu a jidlo doma a to uz neni takova polozka navic, jestli se vari pro 2 nebo pro 4... nebo proste maj hodne penez, no.

ještě ti spousta peněz zbyde, tak prej ne, že zas tak nutně ho nepotřebuje
ale jako presne muj bejvalej. Ten by si 3x rozmyslel, jeslti to fakt tak potrebuje, nebo si to radsi bude syslit. I na dovolenou sme jeli 2x spolu teda s tim, ze na prvni si vzal 2dny volna a na druhou prijel az za mnou na vikend s tim, ze nebude plytvat kvuli me, ze mu to na konci roku vsecko proplatej a obe dovoleny sem musela platit ja, jinak on se mnou prej nikam nepojede, coz ja jaksi chtela, ze jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:18
- Nahlásit

kachna_
se na mě koukaly jak na debila, ale nakonec zapózovaly
no ale to jsou ty nejroztomilejší pacejky co sem zatím kdo dal!!!!
A ani nejsou rozmazaný

Ech dnešní pracovní den, sem musela začít trochu netradičně...první co sem musela poslat kolegům z Dojčlandu blahopřejnej Email k včerejšímu fotbalu...děsně si na to potrpěj, a neudělat to tak sem za křupana....
Jediný co mě mrzí že sem nemohla použít mojí oblíbenou hlášku, bo by jí nepochopili..

To zas bylo fčéra v Dojčlandu nablito.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:19
- Nahlásit

Fajka
tak jeste, ze sis zachranila cest a za krupana nejsi

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:38
- Nahlásit

Liják bych byla včera vítala s větším nadšením, kdybych pak nemusela doma ždímat tričko i boty

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:41
- Nahlásit

cernej caj
ze podle tech testu mi tam vychazi lenivost

doufám, že to bereš s náležitým nadhledem.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:49
- Nahlásit

cernej caj
Byla sem u doktora na testech a navic mi taky rekl ze podle tech testu mi tam vychazi lenivost
tak mu řekni, že mu vzkazuju, že to má rozbitý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 09:52
- Nahlásit

Vero
v brne byl slejvak, jo?

š s náležitým nadhledem
jenze problem je v tom, ze ja vim, ze su lina a naprosto bez motivace delat cokoli jinyho krome toho, co chci... proste vnitrne vim, ze lina su ale snazim se to ignorovat, ale proste je asi nacase si to priznat

birma
nema, pac ty vysledky se stanovuji na zaklade mych odpovedi

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:24
- Nahlásit

cernej caj
naprosto bez motivace delat cokoli jinyho krome toho, co chci
no ale zase proč bys měla dělat něco co nechceš, když nemusíš a když to neděláš, tak to nějak výrazně nikomu nechybí?
jako nevim, ale myslím, že to mám stejně a nevidím důvod se nutit do něčeho jen na základě toho, že by se to asi mělo

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:25
- Nahlásit

cernej caj
ze ja vim, ze su lina
myslím že po přečtení toho co všechno stihne Ešuska během jednoho večera je línej každej !
i jááá

sis zachranila cest a za krupana nejsi
dneska vyjíměčně nejsem ale jinač furt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:27
- Nahlásit

to je zas clanek jak bota http://www.novinky.cz/zena/deti/341185-proc-nekter e-zeny-nechteji-mit-deti.html
Žen, které se programově rozhodnou pro život bez potomků, doopravdy mnoho není. Podle dřívějšího vyjádření psycholožky Laury Janáčkové pro Novinky mají pro své rozhodnutí několik důvodů. Budování kariéry, důraz na vlastní atraktivitu, kdy se těhotenství a mateřství stává hrozbou pro dokonalou postavu, sebestřednost a ještě požitkářství ve smyslu „chci si užívat a dítě by mě omezovalo“.
jako ja vim, ze novinky sou napul bulvar, ale prece ani zvirata v prirode nameji vsichni potomky a zajimalo by me, zda se pudove vic bojej o svoji karieru nebo svoje telo

Maya
jenze me se treba nechce pracovat ani v praci, posledni dobou se na nic nesoustredim, rano si treba nabalim veci na cviceni ale uz minimalne 2 mesice sem ani jednou cvicit nebyla, pac sem si to nejak rozmyslela... fakt, ze doma neuklizim, to asi nesouvisi s lenosti ale s tim, ze v tom nevidim smysl

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:38
- Nahlásit

cernej caj
ale prece ani zvirata v prirode nameji vsichni potomky a zajimalo by me, zda se pudove vic bojej o svoji karieru nebo svoje telo
no to je jasný ne...přece vědí že by přišli vo svoje pohodlí a nechtěj se omezovat
ježiš to je zase broskvovina

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:42
- Nahlásit

cernej caj
jenze me se treba nechce pracovat ani v praci, posledni dobou se na nic nesoustredim
to je naprosto normální a takhle to má určitě minimálně polovina lidí, kterejm je víc jak 20
prostě stereotyp ubíjí a můžu tě uklidnit, buď to bude už jenom horší a nebo se musíš dokopat k tomu ten stereotyp něčím narušovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:43
- Nahlásit

cernej caj
ten článek je naprostá volovina, novinky no

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:48
- Nahlásit

cernej caj
tak žirafy jsou zaplacený, až dorazí dám vědět

tohle asi dělá co??
http://www.aliexpress.com/item/Birthday-gift-novel ty-gift-diy-musical-box/1713209287.html?spm=5261.9 48565.1998014475.1

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 10:55
- Nahlásit

Maya
supr, pak mi posli zas kolik su dluzna, zalezi jak spechas nebo az mi to posles tak az s postovnym?

to vypada, ze jak tocis klickou, tak to asi posunuje ten papir a na zaklade toho papiru hraje... asi neco na styl tech hracich stojku?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:02
- Nahlásit

cernej caj
spechas nebo az mi to posles tak az s postovnym
jj, až do dojde, ono je to tak na hraně na celnici, tak uvidím, jestli to projde bez dph a nebo ne, pak když tak bych tam musela dopočítat ty poplatky z celnice
asi neco na styl tech hracich stojku?
asi, dáš tam papír, zatočíš kličkou a zahraje to happy birthday?
mě jen napadlo, jestli to fakt hraje

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:17 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
v brne byl slejvak, jo?

úplná průtrž

. proste vnitrne vim, ze lina su ale snazim se to ignorovat, ale proste je asi nacase si to priznat

Já nevím, jestli mám psát, co si o tom myslím, páč mně je jasný, že psycholog a jeho testy jsou autorýta a odhodlávala ses tam jít a tak dál.......

Z mýho pohledu je tohle co popisuješ totální profesní selhání toho pána.

Ale tak řeknu ti, že působí testování i fůru horších věcí. Známé kdysi podle testů označili a léčili schizofrenii, nevěřil tomu jen její psychoterapeut (který jí nikdy testama nezdržoval a nemastil si tím kapsu, protože toho kvalitní doktor zapotřebí nemá) a díky němu se po létech ze všeho dostala.... na základě jiných testů tu dg schizofrenie pak zase zrušili.
Takže takhle testy.
Ještě zaplaťpánbů za to, že "jen" někdo používá testy jak z Onadnes, co operují nějakou "leností" (psychologicky hovadina) a nato je dá člověku, který řeší depresívnost a s tím související problémy motivace a soustředění. Ale naštěstí je normální osobnost, tak jí nanejvejš bude ze sebe blbě a řekne si, že maminka teda měla pravdu.
Ale selhání to podle mě je.
Omlouvám se teda, nechci se tě nějak dotknout, jestli máš důvěru v toho člověka a tak. Ber to jako můj pohled.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:21
- Nahlásit

cernej caj
posledni dobou se na nic nesoustredim, rano si treba nabalim veci na cviceni ale uz minimalne 2 mesice sem ani jednou cvicit nebyla, pac sem si to nejak rozmyslela

lehká deprese- typický projev.

to, že se jinak snažíš dělat to, kde motivaci máš, a kašleš na to, na co se kašlat dá a být to nemusí, je dost dobrá strategie, bez které bys možná měla tu depku docela těžkou, kdyby ses bičovala k podávání výkonu, ať už ti je, jak chce (protože by se to tak mělo)
tak to vidím já zase.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:32
- Nahlásit

Vero
no ono je mozna problem v tom, ze ja se vidim jako lina, testy vyplnim ze su lina, vyjde mi ze su lina, on se me zepta na slovni vyjadreni, abych to upresnila, ze testy nemusi byt OK a jamu reknu, ze su lina, ze se mi nechce uklizet, ze nic nedelam, ze v praci nic nedelam, ze jenom sedim u pc nebo s kamaradama a nic nedelam a on z toho ma vyvodit co?

protože by se to tak mělo
jenze to, ze by se melo a ja to nedelam ve me hrozne pudi ten pocit, ze su nejlinejsi clovek na svete co znam a neznam nikoho, kdo je vic linej..

jinak teda - sou to jen vysledky, jen sme je konzultovali, ta jedna polozka z tech ja nevim 30ti byla lenivost nebo tak nejak, neberu to tak, ze mi doktor rika, ze su lina. Beru to tak, ze ja se tak vnimam, testy mi tak vysli taky, takze je asi nacase s tim aktivne bojovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:34
- Nahlásit

Vero
tak to vidím já zase.
souhlasím, teda ty do tý psychologie nějak víc vidíš? protože podle mě co píšeš má fakt hlavu a patu, ale mě by to teda nenapadlo

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:37
- Nahlásit

cernej caj
není ono to tak, že tobě to vyhovuje jak to je (bez definice jestli líná nebo ne) a spíš ti vadí, že ostatní tě vidí jako že si líná a máš blbej pocit ne kvůli sobě, ale kvůli druhým lidem?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:38
- Nahlásit

jinak teda na tohle téma Děláme to co chtějí (nebo si myslíme že chtějí) po nás druzí a kašleme na to co chceme my je toho dost v tý knížce s marťanem jak jsem to tady linkovala, a taky samo co s tím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:50
- Nahlásit

Maya
me to prave nevyhovuje, protoze si pripadnu jako hrozne nevykonna a pomala proti ostatnim lidem, ale nikdo jinej si to o me nemysli (zrejme) a rozhodne mi to nikdo ani nerika - proste mam vnitrne ten pocit.

nemas jeste ten link nekde? to si ani nevybavuju uz moc

bych treba chtela cvicit fakt aspon 4x-5x tydne, abych nebyla obezni nemocna osoba s cukrovkou a vysokym tlakem jako vsechny moje pribuzny, jenze ted obezni nejsu, tak si rikam, ze mam cas a zacnu cvicit az budu... za posledni pul rok sem pribrala skoro 5kg, nejaky obleceni sem musela dat pryc a presto sem se nedonutila s tim cvicenim aktivne bojovat. za dalsi 2 roky timhle tempem ale uz budu mit sakra problemy a lepsi zacit s tim hned, nez to nechavat na pozdej ale si rikam, ze "vecer", vecer se mi nechce, "zitra", ale to se mi taky nechce..

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:51
- Nahlásit

to je pěkný http://www.fler.cz/zbozi/plantarium-vol-3-5167715

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:54
- Nahlásit

cernej caj
ze ja se vidim jako lina, testy vyplnim ze su lina, vyjde mi ze su lina

samozřejmě
jenže já si vůbec nemyslím, že řešení problému je se lámat do výkonu, abys líná nebyla, spíš řešit, z čeho ten pocit vzniká, co ti to dává a co ti to naopak bere, a nesměšovat to s projevy, který provází ten náběh na depku, jako že je těžký se soustředit, těžký se motivovat, což je zas něco jinýho.
v situaci, kdy tě ještě cosi jinýho dost tíží a nemáš to vyřešený, bych celou "lenost" odložila, páč každej člověk s depkou se projevuje líně a má sklon si to vyčítat, nebo mu to vyčítá okolí, protože to tak vypadá. to je zrádnej termín prostě.
snad to s psychologem aspoň zdárně zpracujete.

Maya
y do tý psychologie nějak víc vidíš? protože
a tak možná trošku víc než do metod výcviků psů....

a spíš ti vadí, že ostatní tě vidí jako že si líná a máš blbej pocit ne kvůli sobě, ale kvůli druhým lidem?

to se ptáš čajdy dost správně a můj hrubej odhad je, že za tím je dětská zkušenost a maminka, co peskovala pro lenost (i v situacích, kdy bylo čajdě prostě zle - tak se naučila nedávat to najevo, přetvařovat, že je v pohodě, ztrácet na té roli fůru energie a vyčítat si, že nezvládá to, co by měla, aby líná nebyla.... (jen můj tip- ber s rezervou jako jednu z možností - uvědmuju si, že to je trochu drzý takhle postavit asi)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 11:58
- Nahlásit

Vero
jenze to stejne je tezko odhadnutelny, proc to tak je a jak to vlastne je

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 12:02
- Nahlásit

cernej caj
enze to stejne je tezko odhadnutelny, proc to tak je a jak to vlastne je
tak ten psycholog by měl být od toho, abyste se toho dobrali, víc než jen odhadem. pokud umí svou práci aspoň trochu.

a čistě zevšeobecněně, za většinou podobných vnitřních sebekritických postojů bývají převzatý věci od rodičů, tím netvrdím, že to tak musí být vždycky. ale bylo by dobrý se tím zabývat.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 12:02
- Nahlásit

Vero
jen můj tip- ber s rezervou jako jednu z možností
ale to přesně souhlasí s tou knížkou, která se mi fakt moc líbila, napsal jí nějakej psycholog nebo psychiatr a ten tam píše, že to jak jednáme v dospělosti do nás rodiče vrazili do 6 let

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2014 12:05
- Nahlásit

Maya
že to jak jednáme v dospělosti do nás rodiče vrazili do 6 let

v podstatě ano.

<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání