Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:01
- Nahlásit

cernej caj
odpo mam sraz s vandroobjevem, tak su zvedava.
já taky, co pak budeš povídat má psa?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:05
- Nahlásit

tady taky nuda, sirény už dohoukaly, navíc tu budu trčet, protože kvůli tý pitomý dálnici jsem přišla ráno pozdě

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:11
- Nahlásit

ä ještě jedno video, co fakt stojí za to vidět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:19
- Nahlásit

birma
jj, ma psa a vandrikama chce mit trenink na dogtrek - spani a tak. tak uvidime

uaaa

Maya
no ot ja sem cumela z okna proc houkaj, kde hori, az rikali kluci ze to je celorepublikovy na pamatku prave

dneska fakt total nuda.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:41
- Nahlásit

birma
video mi nejde
cernej caj
tak snad ti to vyjde s doprovodem na vandry

novinka http://www.novinky.cz/zena/zdravi/341491-jak-na-di etni-letni-pochoutku-bez-lepku-a-kalorii.html

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:46
- Nahlásit

birma
To video nemá chybu - ty čuríkové tlusťoučký si to krásně užívají

Kdysi jsem dostala podobné vido meilem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:49
- Nahlásit

Maya
chapu spravne, ze ta vec ti udela "testoviny" ze zeleniny?

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:50 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Maya
Já zelenině nikdy moc nedala, ale v poslední době se snažím
Tohle v tom článku vypadá zajímavě
Dnes jsem měla výborný oběd - vepř.kotletu bez kosti upravenou jako steak, přelitou houbovou omáčkou, mačkaný brambůrek a zdobené restovanou zeleninou. áááách .........to byl zážitek pro chuťové pohárky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:54
- Nahlásit

grimmh
to ja nemela dobrej obed. mela sem spenat s vajickem ale ten spenat byl asi se smetanou, tudiz chutove bleee a navic s mojim briskem to dost clouma

nicmene ten tvuj steak bych si dala. U nas ve stravovne ale vetsinou i ten spenat za 80kc je trochu moc drahej, na steak za 160 se mi na obed chodit nechce

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 12:58
- Nahlásit

cernej caj
chapu spravne, ze ta vec ti udela "testoviny" ze zeleniny?
no podle toho videa jo, udělá to špagety třeba z cukety, akorát se to pak musí rozstříhat
taky mi to nepřipadá špatný

já měla k obědu kuřecí stehno s rejží, původně ani nemělo být, tak jsem si nakonec pochutnala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
je libo wifi radio?

no me prave ale prijde podezrely, ze to drzi pri sobe dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:16
- Nahlásit

cernej caj
je libo wifi radio?
to vypadá zajímavě, akorát teda další bedna do baráku, no nevím

no me prave ale prijde podezrely, ze to drzi pri sobe dobre
to jsem nepochpila, co drží pří sobě?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:17
- Nahlásit

teda původně jsem sem šla s tímhle, alespoň vidím, že jsou na tom lidi s anglinou ještě hůř než já a vůbec jim to nebrání v rozletu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:23
- Nahlásit

Maya
jako ta zelenina, ze se to netrha kdyz sou z toho ty nudle?

sem si teda to slovo bank musela najit pac ho znam jen v tom vyznamu banka, ale podle zbytku vety je to stejne jasny, ze to asi zadna banka neni

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:31
- Nahlásit

cernej caj
Na na běžný oběd za 60,- Kč bych taky nechodila. Občas vyjedeme s kolegma do centra, do jedné restaurace s vynikajícím kuchařem a tam jsou polední jídla do 85,- Kč. Nedávno jsem tam měla vynikající filírovanou panenku s bramborem v alobalu,......
Na tradiční kuchyni tam nenarazíš,. Jsou tam samé specialitky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:33
- Nahlásit

grimmh
no u nas stoji 80i rizoto bez polivky... je to unas dost drahy, takze jist tyhle "levny" jidla je proste bohuzel nutnost

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:36
- Nahlásit

a já měla k obědu výbornou kulajdu z domácího kopru, kterej jsme dostali o víkendu od tety

Maya
alespoň vidím, že jsou na tom lidi s anglinou ještě hůř než já a vůbec jim to nebrání v rozletu
tak to je síla

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:39
- Nahlásit

a pro pobavení - ochránce zvířat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 13:53
- Nahlásit

birma
heheee to sem se nasmala to je ale tyran ten spileberk ze vrazdi zvirata

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:05
- Nahlásit

birma
to je dobrýýý
cernej caj
jako ta zelenina, ze se to netrha kdyz sou z toho ty nudle?
tak nakrájená na kostičky se taky nerozpadá? tak maximálně nebudeš z toho mít dlouhý špatety, ale krátký nudle

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:07
- Nahlásit

cernej caj
V hospodě u naší práce stojí obyč. jídla bez polívky taky 80, a nedaleké jídelně s kydancema na talíři místo jídla taky 80,-.
Proto když je možnost vypravíme se kousek dál
birma
no, to se povedlo........

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:16
- Nahlásit

grimmh
jojo, to naprosto chapu... pro me je uz lepsi dat tech 80za rizoto, nez na obede stravit hodinu a jit domu pozdej, protoze tohle je skoro jedina moznost jidla v okruhu do 10ti minut pesky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:24
- Nahlásit

teda nevíte někdo zoohit přestěhoval sklady z Německa někam blíž? včera v 11 večer mi napsali, že balíky odesílají a teď mi přišel mail z pošty, že to zejtra budou doručovat, to by přece nebylo možný

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
já myslím, že možný to je. Kupuju si kuřivo přes net v České Lípě - objednám např. v pondělí večer a ve středu dopoledne do držím v rukou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 14:50
- Nahlásit

Ježíšíííííí vysvětlete někdo mejm zákazníkům, že je lééto, že maj mít dovolený a že rozhodně nemaj posílat tolik poptávek a objednávek jak před vánocema
mě z toho asi klepne

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 15:16
- Nahlásit

Fajka
vysvětlete někdo mejm zákazníkům, že je lééto, že maj mít dovolený a že rozhodně nemaj posílat tolik poptávek a objednávek jak před vánocema
mě z toho asi klepne

napiš jim, ať se přeorientujou na jinej sortiment a když chtěj nakupovat, tak ať jdou ke mě - potřebuju z něčeho uplatit tábory a okurková sezóna už začala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 15:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

vyměnim tvoje aktivní klienty za naše neaktivní ajťáctvo. Si ze mě dělá srandu, žejo? Máme program na objednávání aut, cosi tam je špatně nastavené a způsobuje to, že to nefunguje tak, jak má. Já si našla způsob, jak to obejít, nicméně je to os/*r. Ajťák mi řekl, když jsem reklamovala, že toještě nefunguje tak jak má, ať to udělám jako vždycky. řekla jsem mu, že mě ale nebaví to dělat takhle, když to může jít hladce. Pravil, že SE to musí opravit. Udělala jsem chvíli pauzu a pak jsem mu sdělila, že já to asi těžko budu opravovat, že ano . Má prej jen jedny ruce. Jo a ty mu začasto ležej v klíně Chci do izolace!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 15:19
- Nahlásit

grimmh
já myslím, že možný to je
no tady v Čechách jo, ale právě zoohit měl nebo pořád má nebo jak sklad v Německu a šlo to nejdřív německou poštou, pak českou a trvalo to obvykle týden, ale měli prostě německý zboží, jestli mají sklad tady s naším zbožím, tak to by bylo blbý překvapení, no budu muset počkat co dorazí

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 15:23
- Nahlásit

PetraK
koukám máte stejný IT oddělení jako my
naposledy 14 dní jim trvalo než přišli na to, že outlookem lze poslat jen 99 příloh se stejným názvem na stejnou adresu a pak se to blokne a celý dva tejdny mi trvdili, že to musím blbě skenovat nebo posílat, jako kdybych mi jeblo a zničehonic bych zapomněla jak se to dělá

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2014 15:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
PetraK
myslim, že nemáte na organizaci u mamči v práci, kdy zažitou praxí je, že opravy (vč. servisních) vykonává v rámci svojí pracovní doby nějaký RNDr. z prvního patra (já si to jméno nepamatuju). Možná, že by muzeum mohlo itý a údržbářské oddělení úplně zrušit, má-li toho RNDr. z prvního patra. Mamča od února ještě nevyšla z údivu
cernej caj
kamarád mi chtěl nainstalovat Linux na ten tvůj NTB (páč se to začalo dost sypat a začaly vyskakovat chybové hlášky, jinak zásadně neměním nic, co funguje), Začal u Ubuntu, pak postupně snižoval nároky,snižoval, snižoval, snižoval a myslím, že teď jsme někde na na DOSu a M602 .
Ještě krásný bylo, když se v úterý večer rozplýval, že NTB je na svůj věk v super stavu, ať si dokoupim novou klávesnici a můžu ho používat ještě pár let. Dneska mi jenom napsal: "tu klávesnici si nekupuj"

<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání