| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 20:47
- Nahlásit
cernej caj
tak tohle je krásně zvláštní fotka!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 20:51
- Nahlásit
PetraK
Obojí teda, páč jako ve dvou lidech toho tolik ztratit....
doplň si k tomu, že jsem hned první večer ztratila čelovku, takže jsem pak šla asi kilák potmě a další večer jsem stavěla přístřešek skoro potmě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 21:10
- Nahlásit
kachna_
nepomohlo by jí tim foťákem přestat mlátit?
Blbaa.
PetraK
docent Nedožera vypustil páru a spíííííííííííííííííííííííííííííííííí
Pssst, at to nezakriknes!
kam strkala tu čuňu?? Aj jaj.
Ted uz to ma krasny, hezky se ji to zatahuje a hoji. Strkala ji pres mriz, chtela se nacpat nekam, kde bejt nemela a sama se takhle zdestruktivnila.
tak tohle je krásně zvláštní fotka!!
Taky mi na ni oko zalibne spocinulo, povedla se cajde moc. Apropos, co bulva, stale svedi, slzi, hřezne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 21:39
- Nahlásit
Fifi
Pssst, at to nezakriknes!
pozdě tak jsme ten čas využili pěkně plodně, páč měl za to, že když je takovej jako rozespalej, že nejlepší cvičení bude nabízet mi lehni
Apropos, co bulva, stale svedi, slzi, hřezne?
momentálně slzí. Ale dojetím, páč ti dva jelimani ležej spolu na pelíšku, docvičený a Bubitka ho meje. Von ani nedutal , pak jí začal vokusovat, nakonec jí umyl voko, tetkon ji zased, upadnul, tak ho zase pucuje. Esi ho začne kojit, klepne mě.
Ale voko se zdá že je vděčný za zásah, ulevilo se mi, celej den - skoro celej, jsem poctivě měla ty brüle.
a sama se takhle zdestruktivnila.
ježiš to je jemena! ještě že to není voko!
birma
první večer ztratila čelovku
se divím, že jste neztratily jedna druhou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 21:46
- Nahlásit
a to je hezký pokoukání na ty dva. Voni sou takový pipííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 21:57
- Nahlásit
PetraK
to je hezký pokoukání na ty dva. Voni sou takový pipííí
A to bylo strachu, jak bude Bububu nasrata a neprijme ho. Dva jsou proste lepsi, nez jeden!
ulevilo se mi,
No huf, mrzak jeden, co ti tam mohlo vlitnout? Oci jsou velky auva.
že jste neztratily jedna druhou
Nebo psiska! Ale ty mely vlastne na spagatkach...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 21:58
- Nahlásit
PetraK
ti dva jelimani ležej spolu na pelíšku, docvičený a Bubitka ho meje. Von ani nedutal , pak jí začal vokusovat, nakonec jí umyl voko, tetkon ji zased, upadnul, tak ho zase pucuje
to je nádhera pani
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:03
- Nahlásit
PetraK
první večer ztratila čelovku
se divím, že jste neztratily jedna druhou
ty jo, já asi ztratila mozek, páč čelovku jsem rozmlátila, neztratila. Vůbec nechňápu, jak jsem takovou blbost mohla napsat.
Fifi
Ale ty mely vlastne na spagatkach...
Adam byl chvílema bez špagátu - když jsem volila mezi sebevraždou (doslova) a zároveň i psovraždou a ztracenym psem, tak mi druhá varianta přišla jako výhodnější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:30
- Nahlásit
Za devatenáct dní to bude rok, co k nám Bubitka přišla. Bude to za devatenáct dní rok, co nemilosrdně drapla hned v úvodu ježka do chlebárny a hodlala ho ubezdušit. A stačilo jí mnohem míň než rok, aby dneska přišla k ježkovi - a to ještě jen proto, aby mohla páčit , páč ví, že pak automat vysype hromadu odměn - a stačí říct klidným hlasem, Bubi - hele ne. A už mastí k tomu automatu, vybrat si radostně tu výhru . A ten párek co má místo ocásku si může umydlit
jo a milé děti, jenom kretén velkýho kalibru jde se štěnětem pocvičit lehce chůzi na vodítku a vezme pravda štěně, vezme i vodítko, ale nedá tomu štěněti co? Nedá mu vobojek! Zabte mě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:34
- Nahlásit
PetraK
Za devatenáct dní to bude rok, co k nám Bubitka přišla
Tak strašně to letí!
pocvičit lehce chůzi na vodítku a vezme pravda štěně, vezme i vodítko, ale nedá tomu štěněti co? Nedá mu vobojek!
můžeš s náma na čundr, kvalifikaci evidentně máš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:35
- Nahlásit
Fifi
A to bylo strachu, jak bude Bububu nasrata a neprijme ho. Dva jsou proste lepsi, nez jeden!
já vím , ale někdy ho plný brejle má.
co ti tam mohlo vlitnout?
hele nevím, nic přírodního to nebylo, jakoby plastovej mikroskopickej háček to byl. Zcela jasnej háček, ale okem v podstatě neviditelnej.
Nebo psiska!
no bať!
birma
to je nádhera pani
je. hlavně kvůli ní. Protože je to pro ní fakt někdy sodofka, neb jest moc vlídná a von si z jejích výhrůžek dělá prd. Zatímco u kosti- ač byla původně jeho - reagoval ve vteřině, tak jak jde vo okusování, dělá na ní akurát dlouhej nos.
já asi ztratila mozek
ty vole vás tak někam vyslat!! Grupa s názvem Ztracenci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:36
- Nahlásit
birma
ůžeš s náma na čundr, kvalifikaci evidentně máš
svatá pravda!!! panebože sem dopadla!
Tak strašně to letí!
viď? hrozný zjištění, i když .... ona tak fakt zapadla, že mi přijde na druhou stranu, že jí máme už sto let
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:37
- Nahlásit
PetraK
Grupa s názvem Ztracenci
máme podskupinku s názvem Motalíci - tady je k vidění pán a paní Motalíkovi s paničkou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 22:40
- Nahlásit
PetraK
že mi přijde na druhou stranu, že jí máme už sto let
to znám, akorát u mě je to spíš vyčerpáním
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 23:51
- Nahlásit
máme s Adamem po dlouhé době hezkou společnou fotku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2014 23:54
- Nahlásit
a jako se Fifina zamilovala do Arnoštka, tak mě uchvátila tahle malá kříženka netopýra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 00:10
- Nahlásit
birma
Můj kamarád má přezdívku Netopýr. Páč je to hodně dlouholetej kamarád, říkaj mu netopýr i moje rodiče, Michal... Dalo mi to malinko zabrat.
Doufám, že si píšete zápisky, mohly byste to střelit jako českou verzi "Ztraceni"
Asi bych vám taky jednu trapnou kapitolku (v případě filmu předfilm) mohla napat. Jmenovala by se "Moje cesta k Brutici po starý". Bylo to trapný. Tak trapný, že jsem tiše natankovala do auta další benzín a ani jsem to Michalovi neříkala.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 00:16
- Nahlásit
kachna_
říkaj mu netopýr i moje rodiče, Michal... Dalo mi to malinko zabrat.
Doufám, že si píšete zápisky, mohly byste to střelit jako českou verzi "Ztraceni"
blbáááá
Asi bych vám taky jednu trapnou kapitolku
to je dobrá historka ale
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 06:49
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Esi ho začne kojit, klepne mě.
já jsem ti to přece psala ještě než jste si ho přivezli, že to bude akorát na tu Bubiščinu falešku a dojde i na kojení
All
krásný fotos od všech. Broumovsko krásný kraj - neznám, zahrnuju do plánů na důchod
Kremylka má teda pěknou "značku"
Maya
pohodová fotka vyzařující pohodu domova
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 06:51
- Nahlásit
birma
Pěkná kříženka a co na ní Adámek?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 07:14
- Nahlásit
kachna_
tak nekdy se stane, no
PetraK
to je ale bubiska nejsikovnejsi ta ma pamatovaka, narozdil od panicky evidentne
birma
jo a divala sem se na fotky a mela si pravdu, je tvuj ten pristresek, ale vsechny osvetleny takhle zarily ve tme. ja si jen nepamatovala fotku, kterou sem tam dala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:20
- Nahlásit
cernej caj
ty přístřešky vypadaj jak stany, ale jsou to teda jen celty napnutý?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:22
- Nahlásit
Maya
jj, celty. stan navic ma podlazku a kryty ty dva vchody.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tyjo, že by dneska bylo léto jako mají kucí?
Myslím, milé děti, že toho smrada malýho zrzatýho asi nebudu krmit. Jednak už je hrozně těžkej, druhak toho hrozně sežere a Treťjak, Treťjak, když se nají, je hrozně nebezpečnej Lítá prostórem a zabíjí šécko co mu přijde do cesty od Bubitky, přes mou maličkost po ručníky, župany, obří dřevěný aportovací činky až po svého plyšového přítele. Myslím, že von je ta výjimka, která potvrzuje pravidlo, že vůbec není pravda, že pes krmenej syrovým masem je agresivní páč von je agresivní jako sviň . Jak byl včera hoodnej, tak dneska volil variantu mám ucpané zvukovody (asi mu je profouknu, prasátku!). Pohyboval se prostorem stylem šílené blechy, kterou nakryla koza . Jak jindy sedí spořádaně u dveří, tak dneska udělal frrrnk a byl o dvě patra výš, moc prima pro to moje koleno snášet ho o dvoje schody navíc. Ale objevila jsem novinku. Bubítka miluje sušený švestky!!! Prej delikatesa! A tomu hovádovi to na chvíli taky zacpe hubu a stabilizuje ho to na pár vteřin, že se i zastaví . Páč se mu to nalepí na žuby žahnutý naholu, to ho hrozně rozčílí.......... a já se mu posmívám . Pak si dokonce chvílinku lehli společně do bydlíku, láskyplně si vokusovali hlavy /mladej se vobčas netrefil a kousnul se do vlastní nohy /, Bubítka provedla hygiénu a on byl v tu chvíli Doktor Blažej. Než se změnil zas v inženýra Hlemejždě a hlemejždil se, kopal nohama, vrčel a byl nebezpečnej. Neměla jsem na ně tak civět, ujela mi trambaj a je prázdninovej provoz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:43
- Nahlásit
cernej caj
ta ma pamatovaka, narozdil od panicky evidentne
tohle dělám, že neslyšim
grimmh
á jsem ti to přece psala j
si to přivolala, takže si to přijedeš vyřešit!
kachna_
Asi bych vám taky jednu trapnou kapitolku
nenene, nesměju se vůbec
birma
kříženka netopýra
ovšem ta je boží a ten dementní výraz!!
m Motalíci
asi nějaký naši příbuzný si myslim. Od tý doby co je Štajn u nás přišlík, chodíme taky dosti motavě
společný foto moc pjehný............ jen teda škoda, že nejsou vidět ty drápky, to dost kazí kompozici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:45
- Nahlásit
PetraK
mladej se vobčas netrefil a kousnul se do vlastní nohy
uaaa uz je prazdninovej provoz, to by mi ani nedoslo... sbohem popracovni busy v dobrej cas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 08:50
- Nahlásit
cernej caj
e prazdninovej provoz, to by mi ani nedoslo..
jo bohužel. Mně to taky nedošlo. Si zase nezvyknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:06
- Nahlásit
cernej caj
PetraK
e prazdninovej provoz, to by mi ani nedoslo..
to mě došlo hned fčééra neb fšade vytrhaný tramvajový koleje, zavřený půl ulice a vypnutý semafory, tudíž kolony jak prase a v nich naše busy, tramvajový busy a tak, to by si nevšimnul jen slepej a to fšecko si budem užívat až do půlky září
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:09
- Nahlásit
Maya
to by si nevšimnul jen slepej a to fšecko si budem užívat až do půlky září
TO NENÁVIDIM!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:11