Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 12:59
- Nahlásit

kachna_
to jeste pred 30tkou asi

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 13:02
- Nahlásit

zajímavý http://respekt.ihned.cz/na-zdravi/c1-62413790-para len-leci-nebo-zabiji?utm_content=buffera32e3&#38;u tm_medium=social&#38;utm_source=facebook.com&#38;u tm_campaign=buffer

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 13:21
- Nahlásit

Fajka

tyjo to je vo Fajfce?
ano, ona byla první, kdo mě napadnul tedy - ne že by mě napadla ona, jako že napadla, :-Dk vzpomněla jsem si na ní

ten zrzavej Flek zmizí

ešče že tohle neví Bubiška

kachna_
Jako s Prevítem snadno a rychle (myslim, že docela bezceler o růstu dítěte) bez obav srovnatelný

oj! Kecáš? Děkuju. Prevíta miluju, to je tak pravdivě sepsaný!!!! O stylu už vůbec nemluvím, ale tohle je knížka, kterou by podle měli dát do povinný četby, páč tam je přesně vidět, jak to mají ti malí šmejdi rozplánovaný Miluju tu knížku.

Tak je Lucinka majzla válečkem

Luciáše velmi oblibuju pro její rozšafný přístup k životu. už do ranného mládí

grimmh

- ať se vzdělává
spíš aby ho to neodradilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 13:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

že Adam je jeden z mála cizích psů, co se Bebešce líběj na první pohled. Asi v něm poznala podobnýho magůrka

vrána k vráně , je fajn, když jeden najde zpřízněnou duši

zbrnd

nadprofik
prooomiň prooooooooooomiň, já jsem četla nadprdík

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 14:08
- Nahlásit

asi mě klepne - tak se tu pomaličku flákám s tím, že času dost a najednou volá Honza, že je v Praze a že tak za hodinu a půl by mohl být u mě... Mi z něj jednou trefí asi a proběhne seznamování pejsků, jsem na to hooodně zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

birma
na to su taky zvedava, jaky to bude

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 14:38
- Nahlásit

birma
no a není to lepší takhle než nějaký složitý přípravy?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 15:14
- Nahlásit

Maya
není to lepší takhle než nějaký složitý přípravy?
bylo by, kdybych kvůli tomu nemusela zejtra jít extra nakoupit a kdyby to tak nebylo pokaždý i když vlastně tentokrát to vím skoro 2 hodiny předem, minule volal ve chvíli, kdy hledal místo na parkování

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 15:28
- Nahlásit

birma
skoro 2 hodiny předem, minule volal ve chvíli, kdy hledal místo na parkování

tak vidíš, jak je snaživej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 16:22
- Nahlásit

Krásnovej víkend fšem já se jdu zítra dovolovat, heč

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 16:27
- Nahlásit

PetraK
tak vidíš, jak je snaživej!
že by klik a koko?
já se jdu zítra dovolovat, heč
my skoro taky, heč
Krásnovej víkend fšem
tobě též, tobě též

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 17:03
- Nahlásit

PetraK
to si teda dovolujes moc mejte se krasne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 17:07
- Nahlásit

cich to sou pacicky?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 19:35
- Nahlásit

cernej caj
že by Timíka a nebo Feriny? muže asi nebudou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 20:31
- Nahlásit

Maya

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 20:40
- Nahlásit

Tak Miátko je ve větších sračkách, než jsem věřila, že bude. Napřed se holčička pokusila sežrat mě, pak kohokoliv kdo šel okolo a nakonec Adámka. Fakt bych nevěřila, že to bude Adam, kdo bude uklidňovat komunikaci s cizím stejně velkým zvířetem. Naštěstí se mi je povedlo relativně rychle uvést do stavu, kdy se ignorovali, takže jsme na chvíli vyjeli autem mimo civilizaci. Tam se si dál nevšímali a Adam byl fakt za vzorňáka až na závěr, kdy jsem asi o půl minuty neodhadla chvíli, kdy ho dát na vodítko a on tam byl samozřejmě opět nějakej zajoch Ale jinak mě jeho dnešní výkon ohromil, poněvadž dokázal pochopit, že nemůže lítat k druhýmu rybníčku, když tam jsou lidi se psy a když jednou jedinkrát neposlechl, tak tu komunikaci s cizím velkým psem poměrně slušně ustál. Jsem hrdobec a jdu kouknout na fotky, jestli tam mám aspoň něco trochu slušnějšího

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 21:05
- Nahlásit

a pár fotek holčiček, když se mi zrovna povedly zachytit při tom jejich hemžení (a žebrání játrovek, to jim šlo dobře )

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 22:43
- Nahlásit

birma
Adam jak si rochní v tom bahňáku

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 22:48
- Nahlásit

Maya
Sísa si tam chvílema rochnila taky, akorát jak je malá.... A Miluše si, stejně jako Ferinka nedávno, že ty vodní kytky jsou travnatá plocha, tak ta tam zaplula nedobrovolně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 06:46
- Nahlásit

birma
no sou to fesandy, konecne vim, jak vypadaji

a adamek je zlatej pes

u nas si to ferinka uz vybrala, hodnyho psa, pac jak su asi nachlazena z toho, ze na me tahne cely dny, tak mi v noci nebylo dobre a dost sem se budila a mazilecek se ke me tulil a vubec byl hrozne neznej, tak ocekavam, ze to je ticho pred bouri

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 07:10
- Nahlásit

motivacni song

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 08:02
- Nahlásit

zkoumam mapu a vzpomela sem si na dobrou historku... nekdy pred 10ti lety sem byla s kamoskou a jejima rodicema na ostasi na dovce ale jela sem o den pozdeji, pac sem byla predtim na festivalu fantazie... nasla sem si v jizdnich radech, ze ma jet nejakej autobus na ostas od vlaku, ja koleno v prdeli, a on ten autobus na zastavce mel total jinej rad a mohla sem cekat asi 4h nebo tech cca 5 km dojit... no tak sem pomalu vyrazila, za chvili mi zastavil chlapek v modrym favoritu, jestli nechci nekam hodit, pac asi se mu zzelelo jak sem kulhala... tak me hodil na ostas, ze tam taky ma neco k zarizovani, akorat jak sem sla z auta, tak sem potkala kamosky rodice, tak vitani a pak prej "no vcera hlasili v radiu, ze u nachoda ridic v modrym favoritu znasilnil nezletilou" (my v okrese nachod, ze..

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 08:36
- Nahlásit

cernej caj
ty máš teda historky
jsem myslela, že už dneska někde pochodujete a ono ne?
já se dneska budu nudit, sem tu sama, tak ani nemám s kým pokecat, leda když přijde kolega, tak o jeho motorce, o ničem jiným teď nemluví

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 08:41
- Nahlásit

další test na slovenštinu, tenhle je teda těžší, 3 blbě
http://zena.centrum.cz/volny-cas/grafika/2014/04/3 0/test-nezapomneli-jste-slovenstinu-vyzkousejte-se /#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&u tm_campaign=B&utm_term=position-24

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 08:49
- Nahlásit

Maya
ja nemam tolik dovoleny... jedeme vecer (pro me je to cca 5h jizdy) po praci, takze nekdy kolem pulnoci budem hledat bivak a startujem fakticky rano

ma novou?

dneska je u nas krasne, ale blby, ze zitra po obede a v nedeli ma byt peknej chcanec. A ja si chci vzit novej fotak, doufam, ze nebudu nadavat jak spacek pac je to tezky a velky

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 09:50
- Nahlásit

cernej caj
pac jak su asi nachlazena z toho, ze na me tahne cely dny, tak mi v noci nebylo dobre
ach jo
mazilecek se ke me tulil a vubec byl hrozne neznej, tak ocekavam, ze to je ticho pred bouri
určitě ne, však Ferinka je miláček
vzpomela sem si na dobrou historku
každej si holt představuje dobrý historky jinak
motivacni song
ten je dobrej!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:08
- Nahlásit

birma
jo, sem se smala az sem se za bricho popadala u toho songu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:25
- Nahlásit

bunda!! za malo penez hodne muziky na vylety, vandriky, doporucuju. Sama ji mam za vyrazne vyssi cenu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:36
- Nahlásit

cernej caj
ma novou?
no novou starou
ta bunda vypadá pěkně a ty prachy fakt super, jenže bohužel bez ozkoušení já bundu kupovat nemůžu, u většiny mi jsou krátký rukávy
cernej caj
ja nemam tolik dovoleny
aha, no letos to mám taky z dovolenou blbý, tak teď furt přemejšlím, jestli si vzít 2 tejdny a pak k tomu ty 3 dny, co nám nepudou počítače, jakože skoro 3 tejdny dovolený by byly paráda, ale pak už holt do konce roku skoro nic a nebo prostě jen dva tejdny a ty 3 dny dovolený ušetřit, ale zase začínat dvoutýdenní dovolenou od čtvrtka se mi moc nechce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:40
- Nahlásit

Maya
no ja mam durt samy prodlouzeny vikendy a veci kolem uradu a svatby mi sezrali 5dni

<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání