Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 07:20
- Nahlásit

jo a ten clanek je moc hezkej.

Rada bych rekla, ze mam nevychovanyho psa, ale problem s ferinkou bude jen v tom, ze s ni neumim pracovat a moc to ani nedelam, jinak by asi mohla byt vychovanej pes...

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 07:21
- Nahlásit

cernej caj
snad neva, když odpovím za Birmicu
bude tam zítra po 22té hodině
http://www.showjanakrause.cz/archiv/frantisek-sust a/

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 07:30
- Nahlásit

Zdravíčko všem
kachna_
Díky moc za typ na knihu. Už jsem si ten název uložila. Zatím jsem koupila 3 knihy a teď zjišťuju, že jsem koupila asi braky. Takže teď budu sbírat už jen typy a s nákupama začnu tak rok před pořízením pejska.
Četla jsem od p. Šusty víc článků , ale v jednom z nich jsem fakt měla pocit že něčemu tak úplně nerozumím.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 07:34
- Nahlásit

cernej caj
ze s ni neumim pracovat
taky to tak mám, pořád nevím jak se třeba zachovat
když je na vodítku startuje na psy.
Kdy jdeme kolem plotu tak to už zvládáme v pohodě,
řvoucího psa si ani nevšimne, ale když jde nějaký kolem nás tak... taky vím, že to není problém psa ale můj.

grimmh
tu knihu co ti doporučuje Kachna, to je ta o které jsem ti kdysi psala, že bych ti j mohla půjčit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 07:34
- Nahlásit

denyk
tak to je supr, oni to online mivaj par dni pote uz na webu

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:36
- Nahlásit

denyk
Děkuji. Tak to já se přihlásím až přijde čas a po přečtení si jí stejně asi koupím

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:38
- Nahlásit

Pomooooooc, já mám spací krizi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:39
- Nahlásit

denyk
to sme dve, ja su dneska tuha

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:41
- Nahlásit

cernej caj
příjde mi, že čím dřív jdu spát, tím jsem druhý den víc unavená
A nebo to bude tím, že od rána tlačím polystyren s arašidovou nugetou ...vím že po sladkým tyhle stavy mám a stejně to budu furt žrát

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:45
- Nahlásit

ten článek od wami je pěknej, ale ten linkovanej a autistech ještě lepší, ten je teda síla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 08:49
- Nahlásit

denyk
tak u me je to 100% tim, ze hrozne malo spim a vcera sem sla dost pozde.

teda u me to s jidlem asi nesouvisi

jo a dneska mi sousedka na zastavce rikala, ze prej ten nas barak ma smutnou historii, ze ta pani, co nam ho prodavala, ze se vdala a par mesicu po svatbe jeji manzel prechazel od zastavky autobusu, srazilo ho auto a brzo po nehode zemrel, a pak se vdala znova do jiny vesnice. Holt je to zajimavy, kdyz nekdo z tech mistnich takhle neco rekne.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:22
- Nahlásit

cernej caj
Holt je to zajimavy, kdyz nekdo z tech mistnich takhle neco rekne.
To určitě
my takhle děkovali osudu, že jsme jeden barák nekoupili - byli jsme se na něj víckrát podívat i se už smlouvalo o ceně, ale nedohodli jsme se. Nakonec se koupil jinej asi o 2 km dál a dozvěděli jsme se, že v tom prvním před x lety vnuk uříznul hlavu svý babičce, aby jí mohl ukrást peníze a že ho nedávno pustili z vězení. Bydlet tam a tohle zjistit, tak se ihned stěhuju...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:31
- Nahlásit

birma
nasi co maj chalupu - dole starej rozpadajici se barak a vzadu postavili chaticku, tak dole prej se obesil syn/manzel zensky a zenska ze byla "carodejnice" - bylinkarka, takze po zahrade tuna durmanu rostla fakt vsude a jinych dalsich rostlin

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:42
- Nahlásit

cernej caj
tak dole prej se obesil syn/manzel zensky a zenska ze byla "carodejnice"
taky dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:43
- Nahlásit

birma
me se nechce pracovat, uz si v hlave tvorim seznam, musim se dneska zbalit, pac zitra to je vybehnout z prace na bus, doma zbalit psa a bagl a vybehnout na bus

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:44
- Nahlásit

birma
cernej caj
ale tak zase barák s historií má taky svoje kouzlo ne? furt lepší než nějaká novostavba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:48
- Nahlásit

Maya
a tak to zas nerikam, ale je historie a historie

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 09:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
o Lahovicích Petr tvrdil, že tam straší praděda za to, že koupil barák na tak blbym místě
Já mám Lahovice ráda, ale popravdě musim uznat, že moc pozitiv ten barák nemá. Společný sousedy, povodně ani městskej okruh a výpadovku bych za pozitiva teda určitě nepovažovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:02
- Nahlásit

kachna_
no me taky dneska trochu vykolejilo, ze pani ze zastavky vedela, kde je to "nase". jako 1200 obyvatel, potkavame se JEN na zastavce, navic ja chodim z jinyho smeru nez ona a driv, tak ani nemuze vedet kde bydlime

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
no me taky dneska trochu vykolejilo, ze pani ze zastavky vedela, kde je to "nase". jako 1200 obyvatel,
na to už jsem si zvykla. Už vim (jako taky to nechápu, ale beru to jako fakt ), že o mně vědi sousedi víc než já. Když ještě fungovala pořádně hospoda, tak jsme si dělali srandu z jednoho místního drbny, že sedí u okna a dělá si čárky, když někdo jede kolem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:08
- Nahlásit

kachna_
a to kdybysme chodili aspon do ty hospody

že sedí u okna a dělá si čárky, když někdo jede kolem nekde bych tomu i verila

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:11
- Nahlásit

cernej caj
me se nechce pracovat
mně taky ne, naštěstí toho dneska moc nemám. Už se nemůžu dočkat právě jsem přinesla bágl ze sklepa
zitra to je vybehnout z prace na bus, doma zbalit psa a bagl a vybehnout na bus
a nezkusila ses domluvit, jestli by nešel ten dřívější spoj? Nebo na to kvůli přestupům kašleš? A jsem blbec, ale kamarád je Vlastík, nebo někdo jinej?
1200 obyvatel, potkavame se JEN na zastavce, navic ja chodim z jinyho smeru nez ona a driv, tak ani nemuze vedet kde bydlime
evidentně to ví moc dobře timhle já trpim, když přijedu k Honzovi - lidi si mě pamatujou ještě z doby, kdy jsem tam bydlela, ale já mám mizernou paměť na jména i ksichty, takže jich poznám tak 5 a zbytek mám mlhu a občas je to pěkně trapný

Maya
zase barák s historií má taky svoje kouzlo ne?
některou historii si tedy ráda nechám ujít

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:13
- Nahlásit

kachna_
musim uznat, že moc pozitiv ten barák nemá. Společný sousedy, povodně ani městskej okruh a výpadovku bych za pozitiva teda určitě nepovažovala.
já taky ne, ale někdo třeba jo - sousedi ti pohlídaj děti, po povodních máš aspoň pořádně vytřeno a díky výpadovce si za chvíli v Praze - to kdybys třá někdy smolila inzerát, na mě se můžeš s důvěrou obrátit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:28
- Nahlásit

birma
no musim pockat, co rekne ten kamarad, jestli by se mu to vubec hodilo. Moc se mi volno / nadpracovani resit nechtelo (pac kdyz skoncim jak nejdriv muzu, v 15.00 tak stiham autobus tak 15.34 - 16.20 doma, a 17.14 od nas do mesta, v brne v 18.00, tzn. ten 18.57 mam tak akorat, budu mit na nadrazi asi 30 minut, tak to je akorat na koupeni lupenu na pohodu... nebo bez ferinky, a muzu si vzit krosnu do prace a to potom nemusim pro ni a ten drivejsi stiham na pohodu. Ale jak rikam, uvidim, co napise kamarad a podle toho se zaridim nejak, abych mohla kdyztak driv.

sousedi ti pohlídaj děti,
jo tim stylem "ten vas fracek si hral na mym travniku!!" takze ses v klidu, ze nebehal nekde jinde

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:35
- Nahlásit

cernej caj
nebo bez ferinky, a muzu si vzit krosnu do prace a to potom nemusim pro ni a ten drivejsi stiham na pohodu
a muž by ti Ferinku s batohem vzít do Brna nemohl? Jako nechci ti to komplikovat ani ochudit Ferinku, to vůbec! Jen jsem si říkala, že by to bylo fajn, kdybychom tam byli o něco dřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:47
- Nahlásit

birma
muz netusim, jestli by mohl, protoze ma nejaky hrani, ale to budu zjistovat, az co rekne ten kamarad. Nejhur proste to nejak nadpracuju pristi tyden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

HRAJOU SIIII, HRAJOU SIIII!!!!! MOC HÁSKY SI HRAJOU. Bubice měla včera svou blemcací obsesi. Nemám ráda, když mě psi blemcají i požádala jsem nebohou Bubi, aby mě toho ušetřila. Šla si lehnout na pelšíek a.... Rrrramštajn se přitulil. I zasvítili Bubi očička a s výrazem "Ha! Tebe budu blemcat!" se do něj pustila, umyla mu hlavičku, pupík, pindíka, záda. Štajnidlo leželo ani nedutalo a v gezichtu mělo výraz"Jééé pani! Vy ste si mě všimla?? Já budu hooodnej!" A byl. Asi tak minutu a pak jí zakousnul a vyvolalo to bitvu převelikou, dostal herdu do zad, Bubi ho sumozalehla, udělala si z něj kabeličku, páč ho tahala za kůži na zádech , chytala mu nohu a Prdík se mohl zbláznit radostí, že konečně! Pak to přehnal, dostal do držtičky lehce, ale účinně, Bubi se stočila, okamžitě usnula a on chodil zlehýnka, aby se nerozplynula kolem Dokonce ani kostička, která mu tam zapadla ho nepřimněla k tomu, aby si pro ní šel. A ráno si dali dvakrát opáčko. Krááása na to koukat, byla jsem Blažena! Mrtvá Blažena. Páč jsem s nima včera sama vyrazila do polí. A když chci, aby se něco naučil, je to krapítek náročný . Vyrazili jsme po pátý a dom dorazili v sedm, mastili jsme s Brtnikem na nákup, hodit psům do misky, nám uvařit večeři, naložit maso a jsem byla káó. V noci nechtěl Štajňoch spát sám,takže mě vzbudil, bolí mě meniskus, takže mě vzbudil........... KDY SE VYSPÍM?

jo a pozorte ŠTAJNIDLU VYŠEL PRVNÍ ČLÁNEK:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-jak-jsem-zmen il-adresu-stajnidlo-1-dwx-/p_zviretnik.aspx?c=A140 625_085346_p_zviretnik_kosa

A nefunguje mi se přihlásit, tak ani nemožu přispět do debaty

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:57
- Nahlásit

Tak jsem myslela, že budu makat ale MOSÍÍÍÍM si nejdříf
přečíst první článek o Štajnidlu
Šéf snad pochopí ...au...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

PetraK
je, to je skvelej popis, to zni moc dobre

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 11:02
- Nahlásit

PetraK
"Ha! Tebe budu blemcat!"
on chodil zlehýnka, aby se nerozplynula kolem
to je nádhera pani!!
Nejen že mě ukradli, ale ukradli mě s prázdným břichem!! Můj šťastnej život skončil.

<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání