Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2014 22:07
- Nahlásit

tak kdo byl pokusným králíkem pro fb?
alespoň už víme, jak a proč se to nesmyslný zobrazování příspěvků dělá a proč to nejde přepnout
http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2014/06/28 /facebook-manipulated-689003-users-emotions-for-sc ience/

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2014 22:08
- Nahlásit

cernej caj
teda tos měla fakt štěstí s tím telefonem
třeba ho nakonec ještě zprovozníš a nebo někde v opravně

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2014 22:14
- Nahlásit

a pokud máte v telefonu Android a účet u google, zde se můžete podívat na pohyb telefonu zpět za 30 dní, čaj se může podívat, jestli fakt ležel furt v parku
https://maps.google.com/locationhistory/b/0

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2014 23:24
- Nahlásit

hlásím, že jsme doma. Poprvé jsem viděla Adama fakt zoufalýho z toho, že má někam jít. Já byla zoufalá naprosto stejně.
Cestou jsem někde vytrousila kabel k mobilu, takže nepíšu, nevolám, nestahuju fotky a to vše, dokud nepořídím novej V pátek jsem ještě rozmlátila čelovku... úspěšný víkend to byl.

cernej caj
par fotek aspon na kost
asi tě myluju!

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 06:43
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Výletnice, vítejte zpátky
Čajíčku, nejdou mi zobrazit tvé fotky, tak snad během dne.........
Birma - zoufalej Adámek když má někam jít?... to si tedy ani nedovedu představit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 07:23
- Nahlásit

kachna_
ses sadistka ale vis, ze peceni slimaci muzou byt asi pochoutka?

no reklamovat to asi nepude, pac sem si nechala t upodrazku vymenit a nemuzu reklamovat, ze sis koupila tvrdou podrazku, to je jak kdybys sla reklamovat bundu po mesici noseni, ze sis koupila blbou velikost nebo spatnou barvu... zkusim si na to zvyknout na malejch usecich, ale rikala birma, ze si na to nezvykla, nebo si nechat zkusit vymenit podrazku za jinou, mekcci ale to zas dalsi litr...

Maya
se obavam, ze moje nokia z roku 2005 nema ani android, ani zadny sledovaci zarizeni jinak jo, ty androidy to maj a je to dobry docela, kdyz ho zapomenes nebo ztratis...

birma
to je skvely
viděla Adama fakt zoufalýho z toho, že má někam jít to ti snad ani nemuzu verit tobe to ale asi verim, ja su zoufala a mela sem pulku vasi trasy

tyjo, s tim kabelem je mi to lito

doufam, ze dneska budou taky fotky

grimmh
ja je taky nevidim a zda se, ze mi nejede web. muzu ti to poslat mailem zatim

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:28
- Nahlásit

cernej caj
já ty fotky normálně vidím, tak už to jede a nebo mám nějaký privilegium
se obavam, ze moje nokia z roku 2005 nema ani android, ani zadny sledovaci zarizeni
10 let starej mobil a tys ho ještě hledala?
já měla starou simku ještě pegas a prej sem si jí taky neměla nechávat vyměnit, protože tyhle starý prej nemohl sledovat ani operátor na rozdíl od těch novejch

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:31
- Nahlásit

Morgen,
zdravím přeživší výletnice, čajdo já ti volala na voba mobily a nedostupné...tak jen abys věděla, že jsem nekesála
snad bude fachat?
Fotky krása, a koukám, Birmica potratíla kabelos. Myslela jsem na vás, u nás buřina už v sobotu odpoledne.
grimmh
tobě volal můj mobil sám, z kapsy se omluvuju.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:33
- Nahlásit

kachna_
dodatečně Luciáškovi vše nej

... ale tu vidlici už na buřty asi používat nebudem
to asi né, blééé chtlěo by to Indického běžce
Tohle jsem minulý týden řekla kámošce a ona vůbec nevěděla co to je a fakt si myslela, že nějací běžci z Indie likvidují slimoše....blbáááá (ale to vona fakt jé)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:52
- Nahlásit

Maya
uz to vali (ono kdyz ti padne web, na kterym visi destiky platicich zakazniku, tak se rychle snazis to zprovoznit, pokud to neni nejakej halzovej vypadek v infrastrukture)

jasneee, to je moje oblibeny pohodlny zlaticko, kdyz se nerozjede, koupim si stejnej

ja mam tu simku asi teprv 5let, pac mi tenkrat ukradli telefon a operator mi dal novou. ALe mam tu jednu 14let starou od eurotelu, tak ta mozna ma stejny privilegium jak tvoje stara pegasi

denyk
no ja mela tmob doma, no a vodafone vis uz jak skoncil sem si rikala, ze doufam, ze ti nevstavaj vlasy hruzou ze mam nedostupnej telefon

co to je ten bezec? (su taky blbaaaa?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:55
- Nahlásit

birma
Cestou jsem někde vytrousila kabel k mobilu
kdybys měla tolik zařízení jako já a teda milijón kabelů, nebyl by ztráta jednoho problém

kdybyste někdo věděl jak uložit muziku z flešky do mýho tabletu, tak poraďte, včera jsem ti strávila hoďku, žádná volba na uložení tam nejni, prostě se fleška připojí, samo se to natahá do správných aplikací, hudba, filmy, fotky a jak se fleška odpojí, tak to zase zmizí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:57
- Nahlásit

Maya
hm, hm a mas tam misto? neni to jen ze se ti to tam zobrazuje ale realne neuklada?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 08:58
- Nahlásit

cernej caj
ta mozna ma stejny privilegium jak tvoje stara pegasi
tak to asi jo, já už jí nemám neb mě paní v obchodě pověděla, že s tím chytrým tydlifounem mi nejspíš nebude fungovat, tak jsem si jí nechala vyměnit za novou, což pak až jsem se dozvěděla, že to byla blbost a měla sem to nejdřív vyzkoušet

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:02
- Nahlásit

cernej caj
neni to jen ze se ti to tam zobrazuje ale realne neuklada
jj, to je možný
s tím místem teda fakt nevím, to mě nenapadlo, jak zjistím kolik je tam místa? to budu muset prozkoumat, ale asi je fakt, že takhle levnej tablet žádnou extra paměť mít nebude, tak možná tam ani takovouo možnost nemá, protože jsem samo zkoušela i jednu písničku a nešlo to
jako ne že by mi to nějak zásadně vadilo, ale když mi dojde baterka v mp3 a chci poslouchat muziku, tak holt musím najít flešku, mít to na ní nahraný a co je nejhorší ten čudl kabel k tomu

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:06
- Nahlásit

cernej caj
jo a tento problém s tabletem mi vyvstal poté, co mě vypeklo vychvalované spotify, já blbec si tam dělám playlisty a teď prej nutné aktualizovat aplikaci a když jí chci aktualizovat, tak prej nová verze není kompatibilní s vaším zařízením a samo na tu starou verzi se už nejde dostat
jako chápu, že levný zařízení holt bude mít nějaký nedostatky a některý věci na tom nebudou fungovat, ale toto že ti něco funguje a voni to zatrhnou?? fakt děs

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:09
- Nahlásit

cernej caj
to jsou takový krásný kačenkýýý
http://www.youtube.com/watch?v=wOG7J_58jOk

(su taky blbaaaa?
ne to né, ona je všeobecně prostě

ze ti nevstavaj vlasy hruzou ze mam nedostupnej telefon
no mně né, však jsi psala, že nevíš jak to bude se signálem a navíc vím, že jste cholky čkovný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:16
- Nahlásit

Maya
hh tak to je drsny s tim spotify teda

denyk
ajoo kaceny, ja si rikala ze sem to slyslea, ale kde??

dneska nejsu v praci, moje moralka je desna pracovni

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:50
- Nahlásit

denyk
to asi né, blééé chtlěo by to Indického běžce
taky už se na ně těšim, ale ti budou, až bude předělané chovatelské zařízení
cernej caj
o reklamovat to asi nepude, pac sem si nechala t upodrazku vymenit
tak to mě mrzí
ses sadistka
náhodou, na ještě na střední jsem měla tak pěknou metodu, že se se z ní udělalo špatně i kamarádovi (řezníkovi) . Tohle je tedy myslím pokrok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 09:59
- Nahlásit

kachna_
jsem měla tak pěknou metodu, že se se z ní udělalo špatně i kamarádovi (řezníkovi radsi nevedet jakou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 10:16
- Nahlásit

kdo ma nejsikovnejsiho muze a ocistil mu zaoxidovanej kontakt, takze minimalne v nejblizsi dobe nemusim resit novej telefon?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 10:34
- Nahlásit

cernej caj
to se máš že ti to má kdo opravit
akorát teda se divím, že jinak ti ten tlf jde, mě takhle dlouho žádnej nevydržel a to se o ně starám hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 10:45
- Nahlásit

Maya
dyt ho mam teprv 5 let v tom bazaru byl max 4roky starej a jinak co, sem mu taky doprala pocit, jaky to je 2dny v prirode

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 11:11
- Nahlásit

cernej caj
to ti snad ani nemuzu verit tobe to ale asi verim, ja su zoufala a mela sem pulku vasi trasy
vždycky když viděl, že máme jít ZASE do kopce, tak se snažil mě ukecat, ať jdem jinam, že tam rozhodně nechce

Maya
kdybys měla tolik zařízení jako já a teda milijón kabelů, nebyl by ztráta jednoho problém
Milion kabelů mám, ale žádnej stejnej jako k mobilu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 11:27
- Nahlásit

kachna_
taky už se na ně těšim, ale ti budou,
jé budou?? Oni jsou fakt úžasní

cernej caj
kdo ma nejsikovnejsiho muze
a kdo na něj je očklivej občas, há?

birma
Milion kabelů mám, ale žádnej stejnej jako
kámoška němka, která žije v ČR, když jela na dovču, dycky říkala, hlavně nezapomenout "Káblsalát"

A jinak už mě to nebaví, fakt mě to nebaví, to zas byl víkend, jedný pixle zdrhnul dobrman, lítal celou sobotu v podvečer po vsi, pak nějací típci venčili NO stylem, že oni v autě a NO běhal na volno, pak jsme šly s kámoškou z oběda, musela jsem jedné asik 70ti leté babě a ešče hluché, vysvětlovat ať si zavře rotvíka, nebo ať si ho dá na špgát, ale on je samozřejmě hodnééééj, tak jsem jí řekla, že můj hodnéj není a že mám paralyzér, Uprostřed obce v neděli dopoledne lítal s vodítkem nějaký kříženec retrívra, majitelé nikde, sousedce nechal syn 7mi měsíčního NO, paní je taky starší, nezvládá ho, navíc neměla ani vodítko, Bohudík je to je štěně pitomý zvědavý, ale Bukís samo vyšiloval, páč u bytovky je ředitel von, že jooo. Takže jsem držela jednoho i druhýho za obojky, než se paní doblehala...o malej smetácích se ani nezmiňuju...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 11:33
- Nahlásit

denyk
A jinak už mě to nebaví, fakt mě to nebaví, to zas byl víkend
to je zážitků za jeden víkend

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

a já huž mám zveřejněné fotky
teď akorát vzbudit Adama a přimět ho jít se vyčurat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 12:08
- Nahlásit

denyk
u vas je tech coklu teda nejak moc se mi zda, a malonormalnich

nahodou, su na nej protivna jen kdyz si to zaslouzi

birma
du na neee

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 12:27
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tak pár novinek:

A) ten vůl zrzavej - zabíjí vosy, zabíjí motýlky a ŽERE BRABLENCE A KOPŘVY. Asi trochu sado-maso nebo co.
B) ta kravěna zrzavavá má falešku
C) a já skončila dneska na očním, kde mi ambulantně vytahovali z očka miniaturní pidimidi háček, kterej se mi zaseknul do mýho jedinýho koukacího voka. Včera večer, když jsem před barákem vylezla z auta. Najednou, jak když mě píchnou do oka jehlou a nastal taneček. Voko se nas... naštvalo a jako hodně. Takže první co jsem dneska podnikla byla oftalmo návštěvička. Paní doktorka si tam s tím slušně hrála, nešlo to hnedle vidět, natož chytit a pak z očika vytáhnouti. Fuj ble. Jsem dneska za kořalu, páč bez černejch brejlí nedám ani ránu, očko zalepiti nelze nebo co? neb bych neviděla ničehož Ty vole to zas bylo tango!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 12:28
- Nahlásit

cernej cajbirma

jak ste se měly báby?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2014 12:29
- Nahlásit

PetraK
a)
b) tyjo, takhle na stary kolena, snad to brzo bude OK
c) VTF??? pidihacek? kdes k tomu prisla? no hlavne ze ok, ze ti to vytahli a neprislas o voko!

<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání