| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:13
- Nahlásit
PetraK
máš doma koukám divadlo zadarmo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:17
- Nahlásit
Maya
tak u nas uz je to rok, co jezdim objizdkou pres rozkopanou cast brna, tak me uz to ani neprijde divny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:23
- Nahlásit
rumštajn
to jsou hrozný zprávy, Petra je jednovoká a z falešky se zvencla tak, že si myslí, že koza šuká s blechou. Kachna má levý dítě, griluje Indy a natáčí tajně seriály o zmizení. Černej čaj je tak starej, že ležel dva dny v parku a nikdo ho nechtěl, nebo jsem si to spletla s něčím? A Birma začla tejrat svýho psa, že musí chodit do kopce. Fifina se zamilovala do malopsa a Birmice rovnou do netopejra, aby s ním nemusela chodit do kopce........ a všichni dohromady se ztrácejí v pražským krtku.
já mám hlášení akorát,že z buldozéra se na šedivý koleno asi stává retrívr, páč si začíná nosit míček, v sobotu si ho nesl dokonce celou vycházku a jen jednou jsem mu musela připomínat, že si ho zapomněl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:26
- Nahlásit
Vero
stručné a výstižné shrnutí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:30
- Nahlásit
Vero
Fifina se zamilovala do malopsa a Birmice rovnou do netopejra
hmm, tak to bych ráda birmici upozornila, že netopejr má již čtyři (4) děti
Prázdninový kolony taky nenávidim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:41
- Nahlásit
Vero
a všichni dohromady se ztrácejí v pražským krtku.
Veroooooooooooooooooo??? že tys požila ty léky pro Buldozéra, žejo??
a šedivý koleno asi stává retrívr, páč si začíná nosit míček, v sobotu si ho nesl dokonce celou vycházku
jé jé jéééé! Pipíí Buldozéří roztomilé!!
kachna_
že netopejr má již čtyři (4) děti
kretýno seš!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 09:42
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:06
- Nahlásit
Vero
dobrej soupis
tak to je supr, ze si buldozer nasel novou zabavu
kachna_
tak ale to neni prekazkou, netopejr s detma, birmice ma deti taky rada
Maya
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:16
- Nahlásit
Vero
Jak Buldozerek a čůrání - je to lepší?
S míčkem boduje retrívr jeden
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:19 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
si to přivolala, takže si to přijedeš vyřešit!
to by to dopadlo tobě ta zábava co už máš nestačí?
Měla bys tam kojný dvě (Bubici a mě) a hádaly bysme se, která bude Drápalíka opečovávat, oňuchávat, mejt,..........
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:28
- Nahlásit
grimmh
Pěkná kříženka a co na ní Adámek?
asi deset v teřin jí chtěl sežrat, pak mu začala bejt ukradená, chviličku to vypadalo, že si budou hrát, jenže to bylo hned u jejího "velkýho bráchy" a ten to nervově neustál, tak zas nic
PetraK
Pohyboval se prostorem stylem šílené blechy, kterou nakryla koza
ovšem ta je boží a ten dementní výraz!!
tak pro velký úspěch šílený výraz Amišáka podruhé
asi nějaký naši příbuzný si myslim. Od tý doby co je Štajn u nás přišlík, chodíme taky dosti motavě
oni nechodili motavě, ale oba se mi cíleně snažili podkosit nohy vodítkem, přimotat se a zastavit tak, abych nestihla uhnout a zakopla o ně, nebo mě aspoň nenápadně podrazit zezadu
ujela mi trambaj a je prázdninovej provoz
líty líty pani
cernej caj
nezoufej, ze sme obe neco poztraceli o vikendu, soused nasel 100 zase
a rozdělí se s náma?
já dala včera kilo za ten kabel a teď budu doufat, že honza ještě dokáže opravit mojí čelovku, nebo že vyjde šance, že má doma správnej náhradní díl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:31
- Nahlásit
Vero
já mám hlášení akorát,že z buldozéra se na šedivý koleno asi stává retrívr, páč si začíná nosit míček, v sobotu si ho nesl dokonce celou vycházku
to zní moc hezky
kachna_
tak to bych ráda birmici upozornila, že netopejr má již čtyři (4) děti
tak prosimtě zjisti, jestli jedno nemá s gumídkem zfetovanym hopsinkama, páč bych pak asi znala jeho dcéru
cernej caj
to neni prekazkou, netopejr s detma, birmice ma deti taky rada
a má silnej nástroj na redukci jejich množství
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:33
- Nahlásit
birma
hned u jejího "velkýho bráchy
tak to zkuste znova a bez velkýho bráchy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:36
- Nahlásit
grimmh
tak to zkuste znova a bez velkýho bráchy
do Ostravy za nima nepojedu a slejzat takový krpály taky nebudu, jen proto aby zas chytnul záchvat šílenství a pár vteřin si zkoušel hrát
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 10:47
- Nahlásit
PetraK
e tys požila ty léky pro Buldozéra, žejo?
bingo
grimmh
Jak Buldozerek a čůrání - je to lepší?
je to ted ok.
pst. nezakřikávat.
S míčkem boduje retrívr jeden
hmmmm, začal si nosit míček a taky už poměrně dlouho v lesích nevystavoval on se ještě vybarví
birma
ten psák je fakt úžasňák.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:10
- Nahlásit
grimmh
hádaly bysme se, která bude Drápalíka opečovávat, oňuchávat, mejt,..........
nehádaly, hádaly byste se, která si ho vezme, vono by tě totiž za chvíli přestalo bavit nechat si vokusovat lalok a uši!
birma
z Amišáka podruhé
a zase boží!! fakt dementice ! Miluju dementy!
cíleně snažili podkosit nohy vodítkem, přimotat se a zastavit tak, abych nestihla uhnout a zakopla o ně, nebo mě aspoň nenápadně podrazit zezadu
aha, tak to nejsou příbuzní ani tak s náma, jako spíš se Štajnidlem teda , ten tohle ovládá dokonale i bez vodítka.
a rozdělí se s náma?
no na to se můžeš spolehnout
Vero
je to ted ok.
pst. nezakřikávat.
gůůůt a už jsem zticha, vůbec mě to nezajímá, vůbec nemám radost a je mi to šumák! tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
bohuzel se s nama nerozdeli, zasel za to na pivo
a mozna zkusim koupit polovlozky jestli mi to nepomuze na ty otlaky u prstu... ale mam strach ze se tam s tim do boty uz nevlezu anebo to nebude dezet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:26
- Nahlásit
tak supr, aspoň někdy může být člověk hrdobec, že je Čech.
http://byznys.lidovky.cz/byznys-zije-bublinky-poma haji-setrit-vodu-fjh-/firmy-trhy.aspx?c=A140628_16 5903_firmy-trhy_sho
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:36
- Nahlásit
cernej caj
koukám, že se taky letos trápíš s výletovejma botkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:38
- Nahlásit
PetraK
tak supr, aspoň někdy může být člověk hrdobec, že je Čech
no ona je to už taková x let stará vesta http://www.enviweb.cz/clanek/voda/65269/watersaver s-slibuje-usetrit-az-70-procent-vody
ale holt se jim nikdo na to fiktivní mytí za poměrně vysokou cenu asi nechytá
holt lidi se chtějí mýt ve vodě a ne v iluzi vody a napouštět si vanu nebo hrnec celý den asi taky není to pravý ořechový
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:39
- Nahlásit
cernej caj
tim do boty uz nevlezu anebo to nebude dezet
no tak přilepit to můžeš vždycky
teda ještě že nemám tyhle starosti jestli je podrážka moc měkká a nebo tvrdá, já jsem ráda,ž e mám vůbec nějaký boty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:53
- Nahlásit
Vero
jj, fest, su z toho na prasky uz
mam tunu bot, ve kterych muzu jit se psama ven ale zadny na vandr... a sice muzu jit v sandalech, ale kazdych 5 minut vyndavat kameny, zapichany jehlici a okopany palce nepotrebuju...
Maya
jj,muzu, pokud se tam vlezou
ja su prave taky rada, jenze zkus v tom jit 30km - hrozne me z toho, jak to bylo tvdry taky bolej kolena - ale proste citim, jak me boli ty kosti, asi ty narazy na klouby budou mnohem horsi, nez pokud ti neco odtlumi podrazka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 11:55
- Nahlásit
Maya
já nevím, já jsem pro spoření vodou na max. no. Je to vopruz, čekat, to chápu, ale beru vodu jako dost vzácnou věc. My teda dost ušetříme i bez perlátoru, naučili jsme se šetřit vodou a nenechat jí jednak zbytečně téct a když už je zapotřebí, tak nemusí téct horem pádem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:00
- Nahlásit
PetraK
vnimam to stejne. Dycky me hrozne rozciluje kamoska, kdyz otoci kohoutek na plno a zacne si cistit zuby treba a voda vali a vali a vali...
ja su zvykla pustit hodne curkem i za cenu, ze si treba ruce myju dyl ale ve fazi mydleni aspon ty vody neprotece tolik...
navic treba do vany se to davat prece nemusi, da se dat na umyvadlo nebo na sprchu, je jasny, ze u vany to neusetri vubec nic, pokud budes 50litru vody napoustet 10 minut nebo 20 ti nic neusetri, porad mas 50litru vody...
nenechat jí jednak zbytečně téct a když už je zapotřebí, tak nemusí téct horem pádem. jj, presne tak... ale muz tohle moc nedela, tomu je to taky jedno, kdyz to tece... mozna jeden koupim a zkusim, za 200 to neni tak drahy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:00
- Nahlásit
PetraK
tak nic proti šetření vodou, ale nabízet něco co nabízí x dalších firem mnohem levněji a každých pár let si zaplatit článek a podat to jako převratnou novinku se mi fakt ekluje
každopádně my s vlastní studnou šetříme vodou i bez perálotoru, protože jaksi když si tu studnu vytáhneš, tak seš bez vody chca nechca, stejně tak teplá voda dojde když to přeženeš a na další budeš čekat do druhého dne, možná by se víc učetřilo, kdyby se to ve městech zavedlo stejně
nebo to dopadne fakt na ty příděly jak poslední dobou hrozej a budete mít ve městech vymalováno
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:06
- Nahlásit
cernej caj
jj, fest, su z toho na prasky uz
mam tunu bot, ve kterych muzu jit se psama ven ale zadny na vandr... a sice muzu jit v sandalech, ale kazdych 5 minut vyndavat kameny, zapichany jehlici a okopany palce nepotrebuju.
no jo a když třeba prší ještě.
(mně navíc úplně nesedí ani nový teva sandály, nad 15 kiláků mi to dře, a to byly tyhle turistický sandály jedny z ideálínch turistických bot pro mě.....)
uvažuju zas znova, jestli by ty goretexky, co jsou mi velký, přece jen enšly nějak vycpat a nosit (neprodala jsem je), jen se bojím, že to nutně bude řešení, co se zas za 15. kilákem nutně projeví.
ty nový další goretexky jsem odnesla zpět jako reklamaci, čekám na vyřízení, maj na to měsíc.... a jsem tudíž furt bez pořádnejch bot.
PetraK
y teda dost ušetříme i bez perlátoru,
jj, to jde právě dost dobře i bez udělátek, když čék chce,a zároven si tu vodu může i pořádně pustit, když potřebuje.
ale pokud jde o různý vodovody ve veřejných prostorách, lidi natolik plýtvají, že nějaký udělátko mi nepřipadá špatný....
jinak je třeba hrozný, že se splachujou wécka pitnou vodou, víš coby se ušetřilo, kdyby voda z koupelny třeba splachovala wécka?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:09
- Nahlásit
cernej caj
je jasny, ze u vany to neusetri vubec nic, pokud budes 50litru vody napoustet
mně připadá blbý rozmařilý zvyk napouštět si 50l vanu jinak než zcela výjimečně jako lázně pokud už ji čék vůbec má
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:11
- Nahlásit
Maya
možná by se víc učetřilo, kdyby se to ve městech zavedlo stejně
nejspíš jo, páč lidi ve městě to s tím zdrojem vody prostě nevnímají.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:12
- Nahlásit
cernej caj
vnimam to stejne. Dycky me hrozne rozciluje kamoska, kdyz otoci kohoutek na plno a zacne si cistit zuby treba a voda vali a vali a vali..
jo !! kvůli tomu jsme měli drsnou hádku s mým nejlepším kamarádem, on se zteknul, já se ztekla
navic treba do vany se to davat prece nemusi, da se dat na umyvadlo nebo na sprchu, je jasny, ze u vany to neusetri vubec nic, pokud budes 50litru vody napoustet 10 minut nebo 20 ti nic neusetri, porad mas 50litru vody...
no! přesně
ale muz tohle moc nedela, tomu je to taky jedno, kdyz to tece
se musí naučit, musí dojít k tomu, že ta voda tu není tak jako furt k dispozici, že jsou místa, kde to je problematický teď a budou se rozšiřovat i do míst, kde to teď problém zatím není.
Maya
t si zaplatit článek a podat to jako převratnou novinku se mi fakt ekluje
tak to já nevím tohle, ale se mi líbí, že je to funkčnější, než jiný typy. Pro lidi, kteří sami od sebe šetří to asi zbytečný je, protože to mají zažité ale pro lidi typu, který zmiňuje čajda, nebo já, to bohužel zapotřebí je a spešl na veřejných místech, kde to nebolí nikoho vůbec a zapne to na 10000% ten kohoutek, páč "z cizího přece krev neteče" že si debil neuvědomí, že ta "krev" není až tak cizí, protože nevidí za roh, je pravda smutný a jediným řešením pak je takováhle věcička.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2014 12:12
- Nahlásit
No a pak máme v baráku paní, která se taky dala na šetření vodou........
meje se odhadujem tak 1 týdně v neděli ... (a nosí si na to vodu v kýblu ze společných domovních prostor, takže ta motivace asi nebude úpa ekologická )
|