Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 14:20
- Nahlásit

cernej caj

jůůů. no hele díky, to jsem neměla tušení o existenci něčeho takovýho...... vyzkouším.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 14:26
- Nahlásit

Vero
no v kazdym pripade projdi se nekdy po meste - do zdravotnich potreb, obchod s botama, drogerka a urco neco sezenes

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 14:56
- Nahlásit

cernej caj
ale on teda nesetril vodou kvuli vode, ale kvuli penezum

jo, jo, prachy jsou mocný

kachna_
Neměla jsem velkej plyšovej bagr

můžem sehnat, Fifi má tu plyšovou krávu (zabije mě ) ty můžeš mít bagr

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 14:57
- Nahlásit

PetraK
ty můžeš mít bagr

na co by měla bagr, dyž je sama bagr????

nebo buldozér?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:20
- Nahlásit

Vero
na co by měla bagr, dyž je sama bagr????

nebo buldozé

ty vole tady je to jak na staveništi

a vedle jak v blázinci - myslím ten dotaz od cori klasický výcvik vs. obe.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:23
- Nahlásit

PetraK
a vedle jak v blázinci - myslím ten dotaz od cori klasický výcvik vs. obe.
on to asi bude takový běžný dotaz někoho, kdo vůbec netuší o čem mluví mi přijde...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:28
- Nahlásit

birma

no a proto je hnedle chytrá jak přetlakovanej papiňák a rejpne si. A pak se bude divit, když jí nikdo nic nenapíše.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:29
- Nahlásit

PetraK
mi to nevadí, ať si klidně rejpe. Já nejsem ten o kom to svědčí

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:33
- Nahlásit

PetraK
a vedle jak v blázinci

vedle????

téma jsem nečtla, mrknu

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:36
- Nahlásit

No jo no, takový typický, když vůbec vůbec nic o tom všem nevíš..... (a zároveň máš povahu, že "vím že nic nevím" je nepřípustná poloha)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:44
- Nahlásit

Vero
(a zároveň máš povahu, že "vím že nic nevím" je nepřípustná poloha)

já to moc nechápu, ptám se, páč o tom nic nevím, někdo mi odpoví a já z něj dělám blbce? tak proč se pak ptám?

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:46 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
tak proč se pak ptám?
no von když se někdo domnívá, že se ptá, jestli je lepší guláš z hovězího a vepřovýho, nakrne ho, když z toho vyplyne, že vůbec neví, co to je ten guláš, nebo tak nějak

jakože je v tom ještě blbější, než myslel.

no já to neomlouvám, jen píšu, jak to vidím

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

alejo. tak ono stejně už je to tady v postatě ztracený, jak to tady rozbordelili edit - rozbordelily - páč to byly "dámy" - tak je to de-facto jedno.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:49
- Nahlásit

PetraK
tak ono stejně už je to tady v postatě ztracený
taky mám dojem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 15:58
- Nahlásit

Vero

je to škoda, od tý žumpí tsunami už to šlo cugrunt úplně. Poslední do mělo nějakou šanci přežít bylo pozitivní téma, ale to zcela nepozitivně zdechlo jaksi taky.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 16:21
- Nahlásit

PetraK
od tý žumpí tsunami

ty a já si ani nevybavuju, ... oni pak někteří lidi odešli, nebo co se stalo? páč dneska tady žádný tsunami nejsou a stejně je to takový mrtvý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 16:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

no jak tady bylo tak nějak hnusno, tak se na to lidi nějak postupně tady vykašlali. Ono, kdybychom tu neměli tuten tábor, tak bych taky neměla důvod sem zajít, protože co se tady člověk od tý dobydozvěděl / dozví? Prt velebnosti, maximálně se rypákuje,páč je někdo frustrovanej. To je tak akorát na ztrátu času. To vezmi v pozitivním, byla nějaká debata, přiběhly rypadla, rozrejpaly a fertig, přínos - minimum.

edit - kdyby se někdo bál, tak edituju, páč jsem se zapomněla slušně rozloučit.

JDU DOMŮŮŮ A SE SMRADEM VEN.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 16:34
- Nahlásit

mám radost, Adam už asi vážně pochopil zajocha a je ochoten ho provádět, teď už jenom pomaličku polehoučku prodlužovat výdrž a taky má občas takový záblesky radosti z cvičení, jen houšť a větší kapky

PetraK
mi tohle mrzí, protože i chápu pocit toho na druhý straně drátů, ale na některý dotazy podle mě nejde odpovědět jinak než elaborátem s doporučenými kontakty a literaturou :/

Vero
že se ptá, jestli je lepší guláš z hovězího a vepřovýho, nakrne ho, když z toho vyplyne, že vůbec neví, co to je ten guláš
jenže už na to, jestli je lepší guláš z hovězího nebo vepřovýho prostě neni odpověď, pokud se nespokojí s tím, že "záleží, co strávníkům víc chutná"

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 17:32
- Nahlásit

musim vám sem mrsknout dorta, co dostal v sobotu oslavenec Rrrrrejpal je tak trochu blázen do nožů, tak to měl tématicky aneb originál a jeho dortová zvětšenina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 17:45
- Nahlásit

Janiii
tak ten je luxusni!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 17:47
- Nahlásit

cernej caj
a stejně luxusně chutnal

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 18:24
- Nahlásit

Janiii
parádní dort!
já se včera zasekla na na dortech tady a tady (doporučuju jen plně sytým a naslintajícím osobám )

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 21:52
- Nahlásit

A juché! Dnes byl úspěšný rodino-kynológický den Pozvala jsem mámu na kávěnku s vynikajícím homodomo desertikem a než přišla vzala jsem Štajnidlo do ven. Mezi lid obecný a psí. Pěkně šel na udítku, pak si hrál s chlapečkem, kterej se hezky přišel zeptat jestli si ho smí pohladit, pak si našel kámoše hrací a byl nadšen. Doma svorně nadšeně s Bubicí, která si dala polní prochajdu s Brtnikem uvítali mámu a když ta šla po kávěnce domů, vzala jsem Bubitko. A!!! A!!! Bubitko bylo rozvernééééééééé!! Bubitko mi kradlo fuseklovej tenisák, přetahovalo se, běhalo za aportikem, honilo se se mnou a bylo heppík! Pak jsem vzala Štajnidlo a šli jsme cvičit kosáky, holoubky, tramvaj, humusy na zemi, prostě obvyklou sídlištní civilizaci. A hráli jsme si. Vypadalo to, že doma bude mrtvo. Není. Štajn by rád ojížděl Bubitku Bubitka už konečně začíná být naštvávací a před chvílí ho krásně držela v šachu krzevá kelímek od džogrta. Pěkně si panovala, ani na píďu se smrádě nesmělo přiblížit, hnedle koutky vyjely Dobře mu tááák hááájzlovi

Janiii
Héézky Rejpalůf dortik!! A že mu Koláčnictvo přeje dodatečně fšécko nej, hodně zdravího, vostrej nůž a vostrou Janiii

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Štajn by rád ojížděl Bubitku
Jak zacnou ojizdeci manyry, stenitka prestavaji bejt hajeny a zacnou bejt radne vychovavany, neb nam co? No? spejou k puberte (kterou ale nektera psiska vubec nemaji!).
krzevá kelímek od džogrta.
Achich. Nebudu sem cpat Sadlicko, nebudu.
Pěkně si panovala, ani na píďu se smrádě nesmělo přiblížit, hnedle koutky vyjely
Sak poradek musi byt, pekne zkratka, po ostravsku!
Janiii
Krasnej dort a jeste lepsi nuz!
birma
Adam už asi vážně pochopil zajocha a je ochoten ho provádět, teď už jenom pomaličku polehoučku prodlužovat výdrž
Uz se tesim, az to preneses do terenu a misto ohariho vystavovani bude Adamita provadet zajocha.

Jo a edit. Kremylovi se sloupnul Nike nejhorsi, pekne se hoji, kdyby tam zustala jizva s bilejma chlupama, byla by to prca.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:13
- Nahlásit

Fifi
a misto ohariho vystavovani bude Adamita provadet zajocha.
kdyby holomek předváděl cokoliv, krom nadšeného hop a skok, bylo by to super
dyby tam zustala jizva s bilejma chlupama, byla by to prca.
ty si na ty značky ňáko potrpíš

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:24
- Nahlásit

Fifi
fuj, značkovej pes, to by ses nestyděla mít doma??
PetraK
nastává fáze vychovávací, teď ho Bubiše naučí ty nejlepčejší věci

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:25
- Nahlásit

birma
ty si na ty značky ňáko potrpíš
Ja urcite, ja, ktera mam tapaci boty z pracovnich potreb, ja, ktera miluju second handy, ja s prehistorickym mobilem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:42
- Nahlásit

Fifi
spejou k puberte

kapek předčasné ve třech měsících, nemusí tak pospíchati

Nebudu sem cpat Sadlicko, nebudu.

a na ni jsem si též vzpomněla. Leč, teda na ni Bubitka rozhodně neměla
a klidně ju sem dej, mám tu fotku ráda
Sak poradek musi byt, pekne zkratka, po ostravsku!

ano, byla jsem nadšena. !

dyby tam zustala jizva s bilejma chlupama, byla by to prca.

jemene!! No ale jsem ráda, že se hojí.

ktera miluju second handy

apropóó sekáč. V pindělí jsem si jako náplast na očičko zašla do sekáče, pořídila jsem si čtyři tílka, pásek, džíny na chalupu vzhledný, seksi halenku a ! takovej supr krajkovej přehoz přes tílko. Vše černé - krom džínů ty u nás v černý neuměj hezký. a na chalupě je to fučik. Bratru fše za dvěstěpáďo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:44
- Nahlásit

Maya
nastává fáze vychovávací, teď ho Bubiše naučí ty nejlepčejší věci

ať ho klidně mlátí, ale bufet si může nechat pro sebe, umění dělat dementa co nemá mozek taky, otvírání dveří taky, co tam bylo dál? Jo lovení, ale to zmákne sám. Taky jsme hnedle pilně dneska cvičili, že když ptáčka vidíme, kotel k zemi pustíme

jo ad ten bufet- dneska byla ftipná. Našla rohlík a šla to hlásit , což se mi šiklo, páč jsem si Drápalíka uvázala na vodítko a šlo se cvičit. S ním to bude šíchta teda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2014 22:54
- Nahlásit

PetraK
předčasné ve třech měsících, nemusí tak pospíchati
Nene, mu je uz vic, ne? Ho nemate jen mesic, ze ne? Mu musi tahnout aspon uz na ctvrtej!
Bratru fše za dvěstěpáďo.
To pak srdicko jasa, jak ja ti rozumim!!!

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání