| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 18:35
- Nahlásit
Ahoj všici, tak se zas po dlouhý době hlásim... Přečetla jsem jen poslední stránku, tak nebudu moc zasahovat, ale tu učitelku bych obešla a šla za říďou bo třídní bo za někym. Vždycky tam je nějaká možnost, jak se domluvit. Já teda měla na střední štěstí, ale kámoška dělala celý čtyři roky brajgl (jakože o ní bylo vědět víc než o ostatních) a při matuře jí to dala profesorka pěkně sežrat.
Jinak u nás je momentálně frmol. Domeček je ve stadiu čekání, už máme podaný všechny žádosti, tak až se nám to do měsíce všecko vrátí, jdem na stavební povolení.
Další novinka je to, že se budu 28.8. vdávat. Na narozeniny jsem dostala snubní prstýnek. Takže teď řešíme ještě svatbu a aby to nebylo málo, Gaston se mi od soboty nezvedl. Furt jen leží, nechce ven, ale žere. Ráno na prochajdě blbě šmajdal a včera dvakrát vykvikl, když asi nějak blbě šlápnul. Tak jsem najela zase na fortiflex, jestli jsme to náhodou nějak nezanedbali. Včera mě dokonce ani nepřivítal a měl ocas mezi packama. Ale teď tu u mně pět minut stál a nechal se drbat, tak uvidíme...
Nechcete mi někdo udělat nějaký shrnutí? Vy toho dycky přes den tolik nakrafáte a já už se v práci na net nedostanu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
Fifi
Sval psi nebo cloveci? Jedno jak druhy jak treti kuwa boli. A pripadne s tim asi visit nakyho muudra nebo mvdrra
můůj na prstu a je takovej divně tupej a nechce se vohejbat no sem si myslela že už to bude neska oukej a neni hmmmmmm....
mishi
ahoooj, ty se budeš taky vdávat??? to už si tu druhááá! První je Janii s tlumočníkem a ted ty tož držíme pěsti a přejem štěstí
Gaston se mi od soboty nezvedl. Furt jen leží, nechce ven
achjooo snad je to jen nějaká změna kvůlivá počasí a bude zase líp, čudla jeden malej...
Domeček je ve stadiu čekání, už máme podaný všechny žádosti, tak až se nám to do měsíce všecko vrátí, jdem na stavební povolení
týýjo tak ať nejsou žádný komplikace a at domeček brzo vyroste!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 18:50
- Nahlásit
Fajka
pani s tim prstem si koukej někam dojít, na rtg a uvidíš co ti řeknou mohlo to bejt taky vykloubený a zas ti to mohlo vlízt zpátky, a to je taky oteklý a modrá to a bolí jak čert - vim vo čem mluvim ...
mishi
chuděrka psék, snad to bude dobrý, na veterině jsi s nim nebyla??? šmudla malej ...
a vítej do svatebního klubu kde to vypukne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 18:56
- Nahlásit
Janiii
mohlo to bejt taky vykloubený a zas ti to mohlo vlízt zpátky
no jo a má to cenu jezdit s tím k můůdr když to samo zase vlezlo zpátky?
mě se nece... akorát mě prudí že se s tím prstem nemůžu o nic opřít a je děsně tupej ... no tak asi jako moje hlava
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 18:56
- Nahlásit
Fajka
je takovej divně tupej a nechce se vohejbat
To sem ted taky.
Masti zejtra za doktorem, na noc ledovat a ocet!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 19:18
- Nahlásit
Fajka
No jo, jsem myslela, že to necháme na příští rok, ale nakonec se to všechno nějak semlelo, že jsem to ani nestihla pobrat...
Kuli počasí to nebude, on takhle leží už o soboty, nemůže bejt ani unavenej, tak netušim, ale dneska večer už to vypadá líp... Nasadila jsem fortiflex a uvidíme. Na veterině jsme ještě nebyli, nevim, jestli by nám něco řekli. Ono mu kromě toho totiž nic není a určitě by nám řekli, že s tim musíme počítat, že to je tou mozečkovou degenerací...
A mazej k tomu doktorovi, za to nic nedáš...
Janiii
Nakonec na Valdštejně, pán byl hrozně ochotnej a měli jsme to i s výkladem. Budem to mít v kapličce a budou tam i hezký fotky... A co ty? Kde to budeš mít?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit
Fajka
ikdyby to bylo vykloubený a zase zakloubený, chce to rtg, právě aby se vidělo, estli je všechno v pořádku tak nevodmlouvej a zítra frrrr nach doktor
a k tomu octu, co radí Fifi - já jsem teda slyšela, že když se prst "octuje" tak se pak dobře láme fákt, známá takhle nechtěla jako malá na závody, tak si zavázala prst do octovýho zábalu a ráno udělala křup a bylo to
mishi
Nakonec na Valdštejně ... A co ty? Kde to budeš mít?
Na Valdštejně
24.7., ale chceme venku, je to tam boží ... pokud nebude pršet - jestli jo, tak nás nastěhujou do kaple
tak se na nás můžeš přijít mrknout, abys věděla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 22:56
- Nahlásit
Zdravím při večeru
Fajka
namoženej, natrženej a jinak pohmožděnej sval bolí jak čert .... jen s tím rozdílem, jestli to bolí víc nebo míň. Pokud máš prst "mrtvej", tak si dojdi k doktorovi a to bez odmlouvání s nástupem IHNED
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 01:48
- Nahlásit
PetraK
ty vado! Co to je za superobřímegamedajlu?? a za co vám jí dali?? Taky za inekci tetanu?? KOukejte se pochlubit pořádně!! Chci info, podrobnosti, detajly a tak! A co taťka Davídkojc, je pyšná?
no takhle.. ja sla upa bezelstne k rece na pivo a byla z toho zlata v kvadriatlonu dvojic ..proste jsem konecne zurocila leta svy schizofrenie ..i tatka davitkojc byla nakonec pysnej (drobet ji tu radost zakalila nana, bo ta taky zavodila -stejnej den, jiny misto i disciplina-..a byla druha )
Někdo vypustil žumpu?
zumpu primo ne, jiny vlakno se tu dost besne zvrhlo.. ale ted uz asi vite
ps. tetanofku nepripominat, uz musim...
Fajka
co pá to bylo za soutěž
viz vyse ..beh, kanoe, orientacni beh a horsky kolo.. sice je to cely tak trochu legra, ale nakonec jsem vlastne absolvovala vsechno.. co vam budu poudat... uz mi zase boli.. a vypadam nak takhle:
brut
byla k snědku?
byla drevena ..na velikosti (a vaze) medajle teda organizatori nesetrili.. ale takovadle svezi myslenka je nenapadla..! chjo, doted sem mela radost..
Janiii
taky viz vyse ..jinac.. co jako strasite z Vanocema? mi upa stoupnul tlak a taky jsem si vzpomnela na jednu pisnicku.. 'if i had a hammer.. i'd hammer in the morning, i'd hammer in the evening.. all over this...janiii' ! (na vysvetlenou, nektery casti baraku este cekaj na vanocni uklid 2008)
Mathea
z toho predmetu, kde vodhryzavaj vembloudum gulky
smarja pani, co to studujete? ..gratuluju k vykonu , snad uz vas zadny dalsi prakticky zkousky necekaj
brut
kráva, která si potřebuje neustále na těch holkách něco dokazovat
no to je vopravdu pancelka k pohledani , koukejte jim to tam poradne provetrat, nejlip ji tak nak upa vyvanout ven!
..jinac reknu vam, docist todle vsechno, to je taky na medajli
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:30
- Nahlásit
StaHi
jinac reknu vam, docist todle vsechno, to je taky na medajli
pekne kecas, pac kdybys cetla fakt fsecko a peclive, tak vis, co to studyruju todle bylo na sociokulturni antropologii a pravda, cekala sem vod toho neco jinyho
a ted nefim, esli sem gratulirovala k olbri medajli, takze GRATULUJUU
A za chvili frcim na ten zapocet, ble.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:43
- Nahlásit
Mathea
pekne kecas
eh, tak je to venku ..navic dostanu nejspis vynadano este jednou, bo koukni k davidkovy
antropologie je gudezni, kdo ti to prednasi? kdybys mohla nekde potkat Budila, tak doporucuju! (ja zas mela hodne jiny predstavy, kdyz jsem se -v serym davnoveku- hlasila na seminar 'problemy mezidruhove komunikace' ..teda, cekala jsem skoro vsechno, i tra kruhy v obili.. real byl takovej, ze jsem se tejranejch zakounu furdeva ptala, esi chtej burak )
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:54
- Nahlásit
StaHi
avic dostanu nejspis vynadano este jednou
Nedostanes, pac vono je treba to probirat ve dvou vlaknech Ja nesuu v Praze, ale v HK a prednasela nam to pi.Horakova. Jako jo, je to zajimaci, ale ja bych si holt predstavovala drobet jinej pristup no. Nehlede na to, ze mame neskutecne malo hodin..
i]jsem se tejranejch zakounu furdeva ptala, esi chtej burak [/i]
no a o je prave vono, ze clovek dycky neco ceka a pak zjisti, ze je fsecko ouplne jinak a je to uplne vo necem jinym, nez ceek chtel.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:01
- Nahlásit
Mathea
von prave Budil jezdi prednaset po ruznu, tuty je v Praze a Plzni, mozna zavita i do Hradce ..jeho pristup by te bavil zarucene, ja se pri jeho prednaskach valela smichy, bo dokaze vyhmatnout neskutecny pribehy.. tra takovy zavrazdeni kapitana Jamese Cooka na Havaji, nebo prvni mincovni raznice v Evrope.. vypravet to nebudu, bo nejsem Budil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:36
- Nahlásit
Fujtajbl v mokrej spolek!! Tak hnusně prší! Nesmí pršet o víkendu, nesmí!!
Fajka
A co případně s tím?
mazej k dochtorovi!!
mishi
a hele! Další panna nevěsta! , GRATULUJU!!
Takže na Valdštejně bude hromadná czpsí svarba!!
Ono mu kromě toho totiž nic není a určitě by nám řekli, že s tim musíme počítat, že to je tou mozečkovou degenerací...
ach jo , tak držím palce, ať je mu líp.
Janiii
fákt, známá takhle nechtěla jako malá na závody, tak si zavázala prst do octovýho zábalu a ráno udělala křup a bylo
jo, u nás na škole to taky někdo povedl, ale zas na druhou stranu - na pohmožděnej kotník se něco takovýho dává, ne?
Fifi
Fajka
je takovej divně tupej a nechce se vohejbat
To sem ted taky
toto je můj přirozený setrvalý staf
Gerda
Jak ste se měly na prodloužence
GE-NI-JÁL-NĚ!!! enem kdyby člověk pak nemusel do práce
StaHi
a byla z toho zlata v kvadriatlonu dvoji
počkat to je tagle nebezpečný jít na pivo??? Že pak člověk musí běhat, plavat, střílet a bůchvícoještě??
Pani-páč de vo vás, tak mi tak napadá...... páč je to ve dvojicích.............. esi ....... jak vono to teda bylo???
StaHi
eda, cekala jsem skoro vsechno, i tra kruhy v obili.. real byl takovej,, ze jsem se tejranejch zakounu furdeva ptala, esi chtej burak
tak když by se člověk při představivotsti snažil, tak to třeba vod těch kruhů nbude až tak vzdálený
Mathea
ze clovek dycky neco ceka a pak zjisti, ze je fsecko ouplne jinak
to je jako s dětma, taky čekáš holčičku a naroděj se ti dva kluci. Nebo třeba čekáš na tramvaj devítku a místo ní....... desítka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:37
- Nahlásit
StaHi
nejsem Budil
hele, vzhledem k zamotanejm rodinejm poměrům.......... nemůžeš si bejt ničím jistá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:43
- Nahlásit
Brý ráno všem ...
chcete naprdnout všeci? jo? tady svítí sluníčko a je azuro
A néé že mě sem to opršení pošlete mějte ohled, páč jináč nebudem s tou střechou nikdy hotový
Jo a děkuji za rady s mým prstem.... to sem se ani nemusela ptát páč doma slyším to stejný
Sem ale zjistila že včera při nakládání bordela ze střechy do kontejneru to sice bolelo jak čert ale se mě ho tím podařilo rozhýbat a je to vo moc lepčí
Dochtor nebude a basta....
StaHi
..beh, kanoe, orientacni beh a horsky kolo
super tak ještě jednou gratulíruju... sice si teda připadám jak lemra páč zkusit todle všecko najednou tak krom dvou svareb na foře by byl i jeden pohřeb
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit
Fajka
chcete naprdnout všeci? jo? tady svítí sluníčko a je azuro
ho tím podařilo rozhýbat a je to vo moc lepč
nejni teda nad zdravej pohyb
StaHi
..beh, kanoe, orientacni beh a horsky kolo
super tak ještě jednou gratulíruju.
ty jo hele, vzhledem k tomu, že tam je ORIENTAČNÍ běh, tak furt pochybuju, pochybuju
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit
Fajka
zkusit todle všecko najednou tak krom dvou svareb na foře by byl i jeden pohřeb
a to jsem vam tam nenapsala kilometraz (taky by mi to zabilo, dyk pisu, ze je to legra.. na kole jsem tam sice byla, po pivu doslo i na orientacni beh ala 'kde je sakra naky prihodny krovisko', ale tu medajli mi za to jenom pujcili... mmch, skutecna vitezka nemela po zavode jeste dost, tak si dala bonusovych 40km na kole )
PetraK
tak mi tak napadá
nakryta nejsem, jenom schizofrenni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:00
- Nahlásit
brý ráno, to koukáte jak jsem brzo vzhůru co? prádlo v pračce - páč jsem si řekla, že kdybych čekala až vyleze sluníčko, tak asi nevyperu příštích 14 dní
Fajka
co fotky? stále kvokají? stále kvokají?
mishi
ke svatbě jsme ti popřály všechny, ale to že jsi ten prstýnek dostala k narozeninám, to nikdo nic tak opožděně všecko nejhepčí!!!!!!
což mi tak připomíná, že tady někdooo nejmenovaný bude slavit ve čtvrtek žhééééé? a my zapoměli o víkendu něco vymyslet, nějakou békárnu sáááfra ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:02
- Nahlásit
po pivu doslo i na orientacni beh ala 'kde je sakra naky prihodny krovisko'
no prosím, vona to Ešusová řikala, soutěž ve dvojicích a Stahíjová už sháněla křovíčko ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:02
- Nahlásit
Janiii
co fotky? stále kvokají? stále kvokají
nooo jááá néééé to páníček že ale to víš vybrat z nějakých 4 tisíc něco rozumnýho docela trvá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:05
- Nahlásit
Janiii
což mi tak připomíná, že tady někdooo nejmenovaný bude slavit ve čtvrtek žhééééé
e eeeeeeeee to ne ve čtvrtek nééé estli je to teda na Brut
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:25
- Nahlásit
Fajka
to teda ve čtvrtek jo oooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:51
- Nahlásit
Janiii
kolikátýho je ve čtvrtek???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:54
- Nahlásit
Fajka
jeeeežiš su blbááááááá, já jak jsem doma tak kalender nevedu - no tak v páááátéééééék
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:57
- Nahlásit
Janiii
no tak v páááátéééééék
sem se byla 3x ujištovat v kaledáři estli čtvrtek nebo pááátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:03
- Nahlásit
StaHit
aky by mi to zabilo, dyk pisu, ze je to legra.. na kole jsem tam sice byla, po pivu doslo i na orientacni beh ala 'kde je sakra naky prihodny krovisko', ale tu medajli mi za to jenom pujcili
ááá bingo, bingatýýýýýýýý!! Odhalila se!!!! Sem vjedma, tůšila sem podšífku!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:04
- Nahlásit
Janiii
ke svatbě jsme ti popřály všechny, ale to že jsi ten prstýnek dostala k narozeninám, to nikdo nic tak opožděně všecko nejhepčí!!!!!!
máš pravdu přecetkyně - takže MISHI jak řiká Gerda ŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČÍ!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit
Fajka
ať je čtvrtek nebo pátek, šiju šiju si kabátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
Janiii
soutěž ve dvojicích a Stahíjová už sháněla křovíčko
no! a bude tvrdit, že neni nakrytá!! Ts, to jí tak bude někdo věřit. Si chce ten vrch někde ulejt pro sebe f tichosti To až se doví taťka! Bude zklamaná!
FajkaJaniii
A TYDLE DVĚ SE MI BUDOU SMÁT, ŽE NEUMIM DĚLAT S KALENDÁŘEM!!!
|