| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit
Fajka
Janiii
mladá moc děkuje
Se těším na Fajušku ... tentokrát nás poveze páníček, tak tam budeme komplet ( teda bez Bruta a robátek... mých).
Já balím vždycky na poslední chvíli a to pak rodinka mizí z mé blízkosti, protože je honím, aby vše připravili na určené místo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:45
- Nahlásit
Fajka
tak určitě to nějak půjde myslela jsem spíš to neorganizovaní "volno", kdy 30 berňáků pobíhá kde se jim zachce ...
jako jestli chceš trénovat volno ve skupině, tak to musim berni pořídit megakoš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:56
- Nahlásit
brut
Já balím vždycky na poslední chvíli a to pak rodinka mizí z mé blízkosti, protože je honím, aby vše připravili na určené místo
si budu asi muset nějakou tu rodinku pořídit
Janiii
jako jestli chceš trénovat volno ve skupině, tak to musim berni pořídit megakoš
blbej nápad nooo tak je budem pouštět na střídačku ... booože proč fšicky dobrý karamádi maj fenky? a já taky???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:58
- Nahlásit
brut
jo a vy budete taky vystavovat nebo jen na kukandu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:02
- Nahlásit
Fajka
jedeme vystavovat, potřebujeme z klubovky nejhůř VD, aby jsme mohli piraňu uchovnit ..... dneska mi přišel vstupák, ale vypadá, jak kdyby jsem si ho vytiskla doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:05
- Nahlásit
Fajka
pořiď, budu houpací tetička ....
booože proč fšicky dobrý karamádi maj fenky? a já taky???
si to samý říkám u Bruta ... proč všichni dobří kamarádi mají psy a ne fenky? Proč já mám psa? Ale na tu druhou otázku znám odpověď,.... páč chlap byl zase jednou chytřejší než já
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:06
- Nahlásit
bacha, aby Pája radši nešel pochodovat, než rodinku ...
blbej nápad nooo
to ani néééé, jen blbý psi
booože proč fšicky dobrý karamádi maj fenky? a já taky???
tak to si prosím řikám už nějaký dva roky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:13
- Nahlásit
brut
jedeme vystavovat, potřebujeme z klubovky nejhůř VD
achá to se kouknu a budu fandit když se to nebude křížit
dneska mi přišel vstupák, ale vypadá, jak kdyby jsem si ho vytiskla doma jj mě došel včera a mám stejnej názor
pořiď, budu houpací tetička
to se bude jednou na psích akcích hodit beru tě za slovo
páč chlap byl zase jednou chytřejší než já
tak u nás sem byla ta chytrá já
Janiii
bacha, aby Pája radši nešel pochodovat, než rodinku
nemusí ani pochody ani děti ale co je pro něj menší zlo to netuším
to ani néééé, jen blbý psi správně si nato ted káápla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
Fajka
taky půjdeme fandit, jen doufám, že se nebudeme křížit.... ale myslím, že zase půjdeme první, páč nás tolik nebude ( klasika)
beru tě za slovo
jj, s tím počítám ... jen až budou robátka běhat, tak prosím nasadit kšíry a pořídit pevnější amortizér, abych si někde nenatloukla nosánek
tak u nás sem byla ta chytrá já
to máš blbý, já alespoň v rámci vzteku můžu nadávat na blbý nápady, "chytřejší" hlavu a totální blbost nepejskaře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit
Brý ráno .. tach ch*je a ch*je
brut
jen až budou robátka běhat, tak prosím nasadit kšíry a pořídit pevnější amortizér, abych si někde nenatloukla nosánek
to máš blbý, já alespoň v rámci vzteku můžu nadávat na blbý nápady, "chytřejší" hlavu a totální blbost nepejskaře
nemám to blbbý páč stejnak můžu nadávat páč páníček nepejskař vybíral plemeno a že to má na talíři docela často
Tak se těším že se v pátek uvidíme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:11
- Nahlásit
Fajka
tach ch*je a ch*je
tady taky, předsedo, tady taky ...
tak jsem si zatopila, přece nebudu mrznout nasnídala jsem se a jdu vytvářet nějaký hodnoty rozuměj, hodnoty na tábor
paní Fajková, dovolila bych si vám nabídnouti, přečíst si zkušební řádeček na ZZO, kvůli nedělním závodům
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:15
- Nahlásit
Janiii
paní Fajková, dovolila bych si vám nabídnouti, přečíst si zkušební řádeček na ZZO, kvůli nedělním závodům
ty w*eeee a ešče si to ze mě bude dělat srandu z pracujícího lidu trpícího pod nadvládou japonské bestijky
Jako si upadla na hlavičku,ne ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit
jooo, a k tomu kdo je blbej - u nás jsme blbý vobá s páníčkem
shodli jsme se, že si přece nepořídíme 60tikilový tele psa, kterej se bude chtít rvát s každým psem, kterej projde kolem, tak si pořídíme milou, KLIDNOU a roztomilou fenečku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit
Fajka
tábor prostě končí závodama, kterých se účastní všichni účastníci zájezdu jsi nečetla propozice?
jestli tě to uklidní, bude to bez speciálních cviků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit
Janiii
tábor prostě končí závodama, kterých se účastní všichni účastníci zájezdu jsi nečetla propozice?
jestli tě to uklidní, bude to bez speciálních cviků
bože já vůůůůbec propozice nečetlááááááááááááááááááá koukách chyba v metrixu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:03
- Nahlásit
Dobré ránko
tady taky ch*ije a ch*ije , psi jsou zavření, nudí se a vymýšlejí pitomosti
Si představte, že včera holka přijela ze školy s tím, že o praktickejch maturách jim profesorka ve chvíli, kdy byly ze třídy pryč ( v jiné učebně), prohlížela věci a hledala taháky.
Sem si vybavila, jak loni v devítce někdo Honzovýmu spolužákovi šlohl mobil a učitelka vysvětlovala, že nemá právo nahlížet do osobních ( vztahuje se to i na učebnice atd.) věcí dítěte, pokud on sám jí to nedovolí a nepředvede.... pokud by to udělala a kor ve chvíli, kdy by byl nepřítomen, tak by jí minimálně hrozil postih od ředitele nebo od nadřízeného orgánu....
Jsem na vážkách, jestli si mám stěžovat a nebo to nechat být..... hlavně, že stejná profesorka má už přes měsíc dát zbytek okruhů k ústním maturám a ještě od ní neviděly ani písmenko...
Holky, já se tak těším, až bude holka ze školy venku..... to si ani nedovedete představit...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:43
- Nahlásit
Fajka
Tak jsem koukla na rozpis kruhů ..... dokonce jsou tam i rozhodčí... dva dny před výstavou docela úspěch ne?!!
Australáků tam má být 26, což je docela slušný počet ....ale jestli půjdeme první nebo druzí za ovčákama tam není ....ovšem většinou jdeme dřív my...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit
brut
a jak to holka zjistila, že jim učitelka prohlížela věci??
pokud by to bylo doložitelný (víc "svědků") tak já bych teda asi zticha nebyla ... kór po zkušenosti s tim mobilem
na druhou stranu, hádej se dneska s někym ... a před maturitou
Fajka
no joooo, pani, to ale mušíte! anebo nemušíte, aspoň bude nějaký překlopeníííííí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:05 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Janiii
jak to holka zjistila, že jim učitelka prohlížela věci??
jim to sama řekla .... včera po 14 dnech od ukončení
Zkusím zjistit přes ségru, co smí a nesmí učitelka a pak uvidím.... holka naštěstí žádnej tahák neměla, páč jsem jí varovala, že by jí mohli od matury vyhodit, ale nelíbí se mi, když jí někdo leze do věcí a ona u toho není.... alespoň v rámci slušnosti by bylo aby se jich zeptala nebo si nechala veškerý pomůcky ukázat a před nima je prohlídla ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
brut
dva dny před výstavou docela úspěch ne?!!
fakt úspěch ty vado aspon že něco . sem přišla na to že akit je 45 a zase nejvíc bude určo v naší třídě zatím vím o čtyřech, tož to zas budem akorát do počtu...
Jo a jdem jako první tak nevím jestli to výjde na vás juknout no uvidíme
Janiii
brut
na druhou stranu, hádej se dneska s někym ... a před maturitou jj Janii má pravdu požor at to holka nemá zbytečně těžší než je nutný
Janiii
no joooo, pani, to ale mušíte! anebo nemušíte, aspoň bude nějaký překlopeníííííí
paní to ste měneměla řikat ani naznačovat, dyt já z toho budu mít nerva okomžitě mě vyklop co nás čeká co jsou speciální cviky a co neee a co se po nás bude chtít jináč nás máš nasvědomí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:46
- Nahlásit
Fajka
taky se obávám, že nejvíc nás bude v naší třídě a to je pěknej vopruz a zdlouhavý postávání, což při temperamentu pirani není úplně nejlepší....ale co nadělám, potřebuju alespoň VD a to snad dostanem, tak to moc neřeším. Navíc mně ty výstavy vůbec nebaví a tak piraňu bude vystavovat někdo jinej, já bych jí to se svým pajdáním akorát kazila....
jj Janii má pravdu požor at to holka nemá zbytečně těžší než je nutný
se poradím nejdřív se ségrou a až pak něco budu řešit, ale spát to určitě nenechám.... v nejzažším případě celou věc dořeším po matuře, když už nikdo nebude mít možnost ovlivnit známky....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit
paní to ste měneměla řikat ani naznačovat, dyt já z toho budu mít nerva okomžitě mě vyklop co nás čeká co jsou speciální cviky a co neee a co se po nás bude chtít jináč nás máš nasvědomí
Fajka
paní klíííííííííd jsou to jen závody
ZZo je: přivolání, ovladatelnost na vodítku, sedni lehni na vodítku, aport (klidně hračka), odložení
speciální cviky jsou tam: chování psa ve skupině lidí - je skupina lidí kteří se baví, ty tam přijdeš, psa u nohy, psa posadíš u nohy, chvíli si povídáš - pak většinou přijde někdo další se psem (mají náhubky), a zas jdeš pryč. pak je tam přivázání psa u plotu třeba, ty odejdeš, pes nesmí vyvádět a nesmí "napadnout" člověka se psem, co jde opodál. a poslední je že si dva lidi kopou s míčem, ty dáš psovi (s náhubkem) volno a musíš ho odvolat, pokud půjde k těm lidem.
speciální cviky na závodech nebudou
max. jeden, nějakej ...
ale pššššššššššššššššššššt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit
Janiii
ZZo je: přivolání, ovladatelnost na vodítku, sedni lehni na vodítku, aport (klidně hračka), odložení
speciální cviky jsou tam: chování psa ve skupině lidí - je skupina lidí kteří se baví, ty tam přijdeš, psa u nohy, psa posadíš u nohy, chvíli si povídáš - pak většinou přijde někdo další se psem (mají náhubky), a zas jdeš pryč. pak je tam přivázání psa u plotu třeba, ty odejdeš, pes nesmí vyvádět a nesmí "napadnout" člověka se psem, co jde opodál. a poslední je že si dva lidi kopou s míčem, ty dáš psovi (s náhubkem) volno a musíš ho odvolat, pokud půjde k těm lidem.
speciální cviky na závodech nebudou
tak todle všecko nezvádáááme...co tam máš dáááááááááááááll?????????????
max. jeden, nějakej
přenášení pesa (Fajuš) bez kočíku.. kdo se hlááásíííí ?????
paní klíííííííííd jsou to jen závody
bude taky diplom za trapas roku???? Esli jo tak sme horký kandidáti
brut
případě celou věc dořeším po matuře, když už nikdo nebude mít možnost ovlivnit známky
Bruut to je moc rozumný tohle !
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit
tak todle všecko nezvádáááme...co tam máš dáááááááááááááll?????????????
řikám to naposledy, klííííííd
tam budou samý rotvíci, ovčouni, pak mlynářovic smečka s párkama a dana s Méďou, na nás póóóvl nikdo zvědavej nebude
Berni byla na cvičáku naposledy někde zkraje zimy, od té doby je to pes gaučový - jak já tvrdím, sportovní kariéru už má za sebou
takže já si ještě narozdíl od ostatních vyslechnu od Venouška jak "ta Berni by byla taková šikovná, kdyby panička nebyla líná a cvičila s ní "
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit
Janiii
tam budou samý rotvíci, ovčouni, pak mlynářovic smečka s párkama a dana s Méďou, na nás póóóvl nikdo zvědavej nebude
no právěže naopak.. takvou šou co předvedem s Fajuš si nenechá nikdo ujít
ale co by jsme neudělaly pro pobavení lidu že
aaaaaaaaa to bude teda měsíc tohleto... jedna akce lepčí než druhá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit
Janiii
Fajka
vám snad i závidím .... Fajííí, že bych se přijela kouknout?
U nás se bude "uklízet" ... přivezou kontejner a bude se likvidovat bordel od nás i od sousedů, kde je od září vykopaná pořádná hromada hlíny
Bruut to je moc rozumný tohle !
viď, taky si říkám, jaká jsem šikovná a jak hezky jsem to vymyslela..... jen se obávám, že v té době mi to už bude k ničemu a vůbec nic nevyřeším... mno, uvidím, co na to ségra..
Jinak za chvíli budu mít nvštěvu, přijede mi maličkej australáček na muchlání a socializaci s Brutem ( piraňa ho miluje, protože ho ještě může válet po zemi, okusovat a on se nedokáže vyvléct
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:29
- Nahlásit
uffff, v kuchyni se nám vytvořila halda věcí, které budeme určitě v následujících dnech až do neděle potřebovat
v pátek má být slunečno, sobota už s přeháňkami, neděli na "medardovi" nevidím, kouknu zítra. takže klasika - teplá bunda i kraťasy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Tak především Vás pozdravuje PetraK ...... včéra dělala pribináček a nepřišla mně strašit, páč je dobréééééj
Hlásím, že mladá zvládla závěrečnou písemku z aj na trojku, když to byla nejlepší práce v celý třídě ( bych chtěla vidět ty ostatní) ..... moc se těší na konec, ještě týden a jde na svaťák.
Včera večer doma bulela, že vůbec nic neumí, do hlavy jí to neleze a je blbá. Tak jsem jí uklidnila, že blbá opravdu je, ale ne díky tomu, že jí to do hlavy neleze, ale díky tomu hysterčení .... nechápu proč se urazila a odešla chrnět
Odpoledne jsem tu měla malého australáčka. Brut nad ním znechuceně stál, ohrnoval pysk, otáčel se a pomalu zvracel z jeho přítomnosti. Piraňa byla nadšená a hned pořádali společně "bitvu", okusovanou, honěnou.... fakt super ... zatím to vypadá, že prcek bude její budoucí ženich, ale uvidíme,jak se vše vyvrbí
Už máte zbaleno? Já včera propočítávala cestu na klubovku a opět budu muset vstávat před šestou.... páč musím být v sedm v Práglu. Hrozná představa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 11:26
- Nahlásit
brut
holka bude v klidu, uvidíš
kde to máte vlastně tu klubovku?
co se týká balení, tak od večera žádnej rozdíl, ráno jsem musela v celý kuchyni vystříkat mravence, pozotvírala jse okna a jsem zavřená v ložnici u kompu, než to vysmrádne a budu moct pokračovat bez rizika udušení
a probudila jsem se ráno se zvýšenou teplotou, tak doufám, že se to nerozjede
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:55
- Nahlásit
Janiii
klubovku máme v Mladý Boleslavi
Mladá střečkuje, já to vím a myslím, že jediná cesta ke zklidnění je jí to nedovolit. Tak hraju na strunu ála nebuď trupka, zvládli jiní, zvládneš taky, ale nedřív se hoď do klidu
To, že se pak klepu jak ratlík, neví a ani jí to nehodlám říkat. Však ona to zvládne, jen nesmí dopředu panikařit a preventivně se skládat....
O mravencích mi ani nemluv..... v chatě jsem likvidovala zrzavé, doma se mi objevili takoví ti maličcí.... dostali několik dávek sprejem a doufám, že bude klid. Ovšem co sem likvidovala bylo vosiště v trupce u zahrádky..... a že to byly obr vosy .., by jste mně měly vidět. Vzhledem k mé alergii na žihadla, jsem si oblíkla zimní bundu, nasadila čepici, brýle, rukavice ( zimní), oblíkla kalhoty, dole sepla gumičkou, na hlavu hodila šátek ála arab a zamotala se do něj tak, že koukaly ven jen oči. Takhle jsem šla likvidovat vosiště Ještě štěstí, že zrovna nepřišla návštěva nebo pošťačka, by dostali infarkt
probudila jsem se ráno se zvýšenou teplotou, tak doufám, že se to nerozjede
koukej si udělat zázvorovej čaj s medem a citronem na posílení imunity a vyčištění organismu ....
|