Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:25
- Nahlásit

hlásím puding hotov - Fajka a nepřipálen

všem maturujícím i jejich blízkým přeji upřímně přežití bez újmy a to jakékoliv

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:34
- Nahlásit

Fifi

Copa, copa??

tak já sem takovej nervák, že hrozil kolaps, rozklad osobnosti, srmt a pohřep . Já nemůžu jít na žádnou zkoušku- proto žádná VŠ, žádný psí zkoušky a tak. Já můžu akorát běhat. Závody můžu - to mi de - běhat třeba (teda takhle, to mi šlo, abych byla přesná), tam se nenervuju, tam je jen adrenalin, kterej naopak pochopitelně pomůže. Ale jak jde o zkoušku, tak konečná. Tam příde nerf, zmatek a hotofson . Se divim, že tu madurýdu mám

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:35
- Nahlásit

Já můžu akorát běhat. Závody můžu - to mi de - běhat třeba
pani abyste nedopadla jako ve Forrest Gump ... "řekli mi, běž"

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:55
- Nahlásit

PetraK
ten idiot asi nepobral, že by měl nastartovat mozek, furt si myslí jak je dobrej, ale bohužel opak je pravdou. BOjím se, že madurýda odkreje karty
hmmmm, celej synek... přesně to samý bude u nás ..... a když nepomáhá ani naložení do lihu, tak to vidím na dlouhodobou dovolenou nejlépe v zahraničí, abych si nezabila vlastní dítě

Jinak madam je taky nervák a to děsnej, stačí jí větší písemka a už se sype ... dostala za úkol po ránu slupnout proužek čekuládky na uklidnění. Sem na ní zvědavá, teď právě rázuje se svým klukem po Kampě a Karlově mostě

Janiii
hlásím puding hotov - Fajka a nepřipálen
z kolika litrů je hotov, že bych k vám vyslala mladýho

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:58
- Nahlásit

z kolika litrů je hotov, že bych k vám vyslala mladýho
nic tak! jen si ho pěkně nech! sam mam málo

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

velebné pozdraveníčko
nestíhám, nestačím, nestihnu to nesvačím

dělo se tu něco zajímacího? bo esi ne, tak já zas du

jen doufám, že Brůtofka je zdravá jako rybiška, Brůtovidlo taky, že Janiii stále platí vohlášky a Ešůsová že nemá v zadnici třísky z rozsedlejch překážek...
no zkrátka, že tejden byl celem dobrej a fajn a tak je to spravně a tak to má byt.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:02
- Nahlásit

Janiii
nic tak! jen si ho pěkně nech! sam mam málo
aha, že ty ten pudink děláš jen z jedný dávky?

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:05
- Nahlásit

wami
Brůtofka je zdravá jak leklá rybička, Brůtovidlo je naprosto v pohodě a prudí , Janiíííí dělala pudink, ale prý jen málo, tak má Honza smůlu a musí si ho uklohnit sám, Ešůsová se děsí madůrity synofce a těší se na na další překážky.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:05
- Nahlásit

brut
z jedný a půl - 3/4l pr nás stačí - ikdyž já bych ho mohla jíst taky od ráda do večera

wami
ale brej brej, pani, jojo, u nás to platí - teda pan ženich zatim neřek, že by byla změna, tak nevim

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:06
- Nahlásit

Janiii, brut
já cu taky pudínk, a klidně i bez piškot a bez marmelády, akorát nic nebude, bo kupodivu mám mlíko i pudink, ale
a) musím mazat se psojc ven
b) asi tam budu dýl a pak se mi nebude chtět
c) když bych náhodou čas měla, naznám, že je třeba dělat cosik užitečnějšího
d) s mým kuchařským talentem mi mlíko uteče, nejlíp za kamna, a puding sypnu vedle a celý se to přižahne a mě trefí

a teď baby raďte

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:11
- Nahlásit

wami
počkej až přijedu, ti navařím pudink do zásoby

Janiii
ze 3/4 l je to málo, to by měl mladej jen na oblíznutí .... tak nic, holt si ho bude klohnit sám

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:12
- Nahlásit

brut
Brůtofka je zdravá jak leklá rybička
hele, paní, nechte si ty nemoce taky na jiný... nemusíte mít úplně všechno!
a dyž to nejde jinak, tak vám aspoň večer cinknu, pokud neupadnu do kómatu, bo smích je půl zdraví

Ešůsová se děsí madůrity synofce a těší se na na další překážky....
každej odmaduroval, tak to ňák pude

ale sem ráda, že se těší, to je pozitívum tož to se nám ty závody blížej, a ať zkusí odporovat - já když začala, tak co nezboural mastodont, zbourala jsem já, a ještě jsem u toho stihla padat a baštit hlínu, až mi zuby drnčely!

Janiii
se pana ženicha prosím pěkně neptat, jak už jednou řekl jo, tak je vymalováno!

akorát jsem si vzpomněla... na takovou puberťáckou říkanku...

Před svatbou:
"Pozor zlatíčko, je tam blátíčko!"

V den svatby:
"Pozor zlato, je tam bláto!"

Po svatbě:
"Pozor mamlasu, stojíš v marasu!"

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:13
- Nahlásit

brut
ti navařím pudink do zásoby
ono se to dá zmrazit?

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:15
- Nahlásit

wami
dobře, když se neozveš ty, tak cinknu já... ju?

S těma závodama... kde budou a kdy? Že bych nějako překopala víkendy a přijala se na ně podívat.....pokud by to doma prošlo

Před svatbou:
"Pozor zlatíčko, je tam blátíčko!"

V den svatby:
"Pozor zlato, je tam bláto!"

Po svatbě:
"Pozor mamlasu, stojíš v marasu!"

joj, tu jsem neslyšela hoooooodně dlouho

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:16
- Nahlásit

wami
ono se to dá zmrazit?
jj, pak z toho máš výbornou zmrzlinu.... a když do pudinku přimícháš tvaroh, tak máš pacholíčka

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:19
- Nahlásit

brut
ju?
ju a když budu odpovídat jak zombie, dej mi 5 minut na probrání... poslední dva dny jsem usínala snad i vestoje

S těma závodama... kde budou a kdy?
co já vím? jsem se začla těšit na Ešůsovou... jinak já jich mám taky pár v plánu, ale s překopáním víkendů... no, tak třá hned ten příští se mi trocha rozvolnil, a ten další pak taky, ale se všechno ještě uvidí... jinak pokud se ptáš na agi, tak tenhle víkend jsme v Šumperku a poslední víkend v květnu ve Větřkách, to bychom mohly být ve Sto a pak jsou hnedka nějaký v Suché, ale tam se ještě musím přihlásit

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:21
- Nahlásit

brut
když do pudinku přimícháš tvaroh, tak máš pacholíčka
a já myslela, že dětičky se dělají jinak

tož obávám se ale, že mrazit se nic nebude, bo esi já se k němu dopařím, tak ho zežeru ještě za tepla

a vůbec si ho asi dneska nakonec zkusím uklohnit sama, bo se mi sbíhaj sliny, to tu jen tak řešit to bude western rodeo

mno nic, jdu zas s psékama, už mi tu někteří loupou vočima a fakt toho chcu dneska ještě stihnout moc...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:25
- Nahlásit

wami
do Šumperka nejedu, je tam blbý spojení, navíc má dorazit ségra s Balinkou. Příští víkend jsem snad v Jeseníkách na coursingu.....ale jen s Al, Brut má ještě nařízený klid.... dobere ve čtvrtek Biseptol a na tu nožku musí mít ještě další 4 dny klidu a to by na coursingových závodech určitě neměl. Martin bude v práci a tak bude s dětma doma sám... poslední víkend v květnu mám zatím volný Tak to nějak dáme dohromady, aby jsme spáchaly ten pudink .... a spoustu dalšího

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:28
- Nahlásit

wami
a já myslela, že dětičky se dělají jinak
že by jsi věřila na čápy a vrány

Udělej, já budu pro změnu plácat toho pribiňáčka ... teď jdu dělat oběd pro synka, pak počkám až přestane lejt a půjdu s chlupatcema na odpolední procházku

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:42
- Nahlásit

Janiii
pani abyste nedopadla jako ve Forrest Gump ... "řekli mi, běž"

panebože!! Ty seš takovej vůl, že to snad ani nejni možný se tu tlemim jako úpa pitomááááááá

sam mam málo

esi něco nesnášim, tak sou to hamouni!
wami
Ešůsová že nemá v zadnici třísky z rozsedlejch překážek

špony by to byly, páč maji železný překážky. Ale ani špony nejsou. První hodina snad dobrý. Jen jsme nezkoušeli houpačku ještě, to možná, jak mě tak napadlo bude u toho plašmušky mýho problémek Nuž uvidíme. Ale jinak prima. Musím zapracovat na Tač!, abychom to mohli použít na zónách - tzn. mám za domácí úkol zmenšovat plácací předmět. Zkusili jsme použít Tač! na zóně áčka a..... tam nám to nevyšlo teda jako, protože áááčko, ááááčko ÁÁÁÁÁČKOOOOOOO je to nejlepčíííííí co může na cvičáááku bejt - tvrdí Ešus , takže než stačím zareagovat střihne si to 2x, 3x , mezitím řáchne do disku, ale už se zas votočí a běží dokopce zpátky, je na druhý straně, votočí se nahoře na hraně a běží z kopce zpátky....

mi mlíko uteče

dyk nemá nožičkyy?

hlínu, až mi zuby drnčely!
počkat! Žuby nedám!!
ale hlavně klídek, pani, jo? Sme měli 1. slovy PRVNÍ HODINU. Víte?

brut
Jinak madam je taky nervák a to děsnej, stačí jí větší písemka a už se sype

čoveče písemka ani ne, to bylo f klidu, sem to vždycky nějak uválela, ale jak jde o něco doopravdy, tak konečná, hotofson, smrt

jj, pak z toho máš výbornou zmrzlinu.... a když do pudinku přimícháš tvaroh, tak máš pacholíčka

TO JAKO FAAAKT!!! VOBOJE??? ZMRZLINU A PACHOLÍČKA!! Jůůů, Dám králofství za puding!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:44
- Nahlásit

wami
tak ho zežeru ještě za tepla

jééé za tepla a ešče neztuhlej je vůbec nejlepčí!! Ale ten pacholík vypadá hodně slibněěěěě!

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:48
- Nahlásit

panebože!! Ty seš takovej vůl, že to snad ani nejni možný
ještěže ten vůl nejsem já
no tebe to nenapadlo??? mě hnedle
wami a brut
tu říkanku neznám, ale je boooombááááá, tu si hned píšu a někdě použiju

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:55
- Nahlásit

PetraK
jééé za tepla a ešče neztuhlej je vůbec nejlepčí!!
NENE! Nejlepsi je ten ztuhlej skraloup na prdingu, ten sme si dycky s brachou navzajem kradli! Stejne jako propecenou krupavou kuzi na kurecim stehne.

wami
Rikanda lukcusni!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
no tebe to nenapadlo??? mě hnedle

buď ráda, že Tě za to nenapadnu JÁ

Fifi
Stejne jako propecenou krupavou kuzi na kurecim stehne

s propečenou kůží souhlasím na tý dost jako ujíždim. Ale toho škraloupa si pani klidně nechte. A klidně si nechte škraloupa z teplýho mlíka, to taky neeee.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:35
- Nahlásit

brut
Jeseníky coursing dělá kdo? Bo když by zbyl čas, tož bych aspoň coby paparazzi dojela a tak...

poslední víkend v květnu mám zatím volný
tak esi se ti ho chce trávit v SO i v NE na agi závodech, tak už ho volný nemáš
ale je to voba dny a na čumendu takhle asi nuda... ale mělo by se končit okolo pátý dycky...

PetraK
ha už si naše... jak začneš řešit zóny, jsi ofiko šáhlej igeliťák

ale hlavně klídek, pani, jo? Sme měli 1. slovy PRVNÍ HODINU. Víte?
víme... ale taky víme, že když se do něčeho pustíte, pani, tak bejváte jak buldog...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:28
- Nahlásit

Tak sem bez netu, píšu z práce , doma kalamita, máme strženou půlku zdi v obýváku se modlim aby přišlo všecko potřebný zejtra a dodělali to jinak bydlím až do pondělka na sutinách doufám, že bude aspoň hezky at můžu bejt venku
Tak hezkej víkend všem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 22:46
- Nahlásit

Fajka
doma kalamita, máme strženou půlku zdi v obýváku

já nevim. se dycky pohádáte vo kravinu a rozmlátíte půlku baráku

wami
jak začneš řešit zóny, jsi ofiko šáhlej igeliťák

ne - e. dostala sem domácí úkol, tak řešim.. Přešli jsme při Tač! z Cédéčka na uzávěr od láhve. Vypadá to nadějně. Ta svině zrzavá chápe hodně rychle.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:51
- Nahlásit

bré rááááno, ráááádio
se hlásím jen na vteřinečku, za chvíli jedem z práce na bazén... my máme maso, my se máme!

PetraK
Přešli jsme při Tač! z Cédéčka na uzávěr od láhve
jste fakt dobří Lump má na target udělaný nástupky (ano, mastodontík zóny překračoval ), ale sestupky nehrozí, prostě se tam nzabrzdí... umí to ze schodů, z postele, i z prkna, ale na kladině ho gravitace smete krleš a prostě to nedobrzdí...

Ta svině zrzavá chápe hodně rychle
takový jsou nejhorší!

brut
se omlouvám, ale večer jsem nezavolala, neb jsem nakonec dodělávala do půlnoci fotky z nedělního coursingu, a nějako jsem se do toho zabrala...

Ale zato jsou celkem povedený, tož kdyby jste chtěli (všici ), tak jsou jako obvykle na kečupu

a že to psiskům tentokrát lítalo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

wami

tý vado! to sou krásný fotky! To se mi na coursingu strašně líbí, ta čoklí soustředěnost na ten lov!! Proto mě tak strašně mrzí, že to Ešusáka nechytá, vím, že by si to užil . No pracuju na tom, jestli to nezlomím

Ad víčko- ráno jsme si to střihli znova, vypadá to nadějně! Nicméně, myslím, že to bude podobný jako u vás. Na kladině to půjde ho přizastavit, ale to áčko, to áčko, to bude něco

takový jsou nejhorší!
no. hlavně když jim nestačí panička

a jinak DOOOBRÝ RÁNKO FUJTAJBLIK VE SPOLEK!! Venku je lukcusně, těším se na chalupu. Večer jsem ještě upekla oříškovou bábovku, dám si kafíčko s bábofkou a budu se kochat............... pak někde zahlídnu plevel...... zvednu se, pudu ho vytrhnout.......... a už se k tej buchtě nevrátim

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:05
- Nahlásit

Brýýý rááánko

PetraK
Kdyby jsme se hádali tak nespadne jen jedna zeď ale celej barák
Sem tu jen naskok presně do tý doby nez mě dojde baterka v nojtbuku

Jinak staveniště u nás bude nevím jak dlouho páč nikdo neví kdy dorazí potřebný díly hlavně když to čék ví všecko přesně hlavně že je venku krááááásně

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání