Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:05
- Nahlásit

Hojte, já sem na tom jak Bruut nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím a tak chvátám chvátám nemám chvíli klid ....já tam já tam dávno už měl být

Makám do práce, mezitím sem za dělníka a ještě pobíhám kolem střechy ..uf...
PetraK
Všici akiťáci co si sem hodila už tam jsou ankaras to má pod kontrolou

alias
tvoje cestování MHD nemá chybu
hod sem odkaz prosím já se chcu taky zasmát

Já toho mám dneska hodně .. v 5 hodin si jdem poslechnout vyprávění Jany Henychový o závodu v Norsku tak se moooc těšííím

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ankaras to má pod kontrolou

OKá, nechávám to teda na ní, já že když už projíždím a zahlídla je, tak pro jistotu. Zichr, je zichr

hele a jak to jinak jde s tou střechou?

alias
Ešusová sem zas přečetla tu tvojí tvorbu - a normálně jsem z toh uplně totálně rozebraná a musim se jít uklidnit k úklidu - tvoje cestování MHD nemá chybu

jsem ráda, když můžu pobavit aspoň k něčemu se hodim

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:20
- Nahlásit

PetraK
OKá, nechávám to teda na ní, já že když už projíždím a zahlídla je, tak pro jistotu
jj když cokoliv objevíš tak hod info rači mít třikrát info než aby se na nějakýho chudáka zapomělo

hele a jak to jinak jde s tou střechou
dobrý makaj, dělají klempířinu nutnou a už chtěj začít pokládat akorát přišlo z Rakouska blbý oplechování ke střešním oknům tak se na to musí čekat doufám že to v pátek příjde ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:35
- Nahlásit

Fajka

už chtěj začít pokládat

doufám že to v pátek příjde

kdyby se naplnila předpověď počasí, kterou dávaj, byl by to velkej průšvih? Nebo tam už o nic moc nejde?

tak hod info rači mít třikrát info než aby se na nějakýho chudáka zapomělo

O.Ká, provedu, já jen abych uvědoměle neotravovala

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 15:01
- Nahlásit

PetraK
O.Ká, provedu, já jen abych uvědoměle neotravovala
neotravuješ

kdyby se naplnila předpověď počasí, kterou dávaj, byl by to velkej průšvih? Nebo tam už o nic moc nejde?
noo ani nééé je na tom folie která nepustí vodu do baráku a kdyby halt střech a folie zmokla tak až se vyčasí zase uschne a do zimy je času dost takže přes léto uschne stopro

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 15:32
- Nahlásit

Fajka
noo ani nééé

no já si právě říkala, že jestli budete mít vanu přes celej barák, že bych si přijela zaplovati

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:38
- Nahlásit

Hlásím návrat z třídních schůzek..... sem zralá na studený obklady nebo spíš na skotský střiky. Tak šíleně jsem se ještě nerozčílila .... ovšem dobrá zpráva je ta, že díky mému vztekání se konečně začne něco dít a snad bude konečně chvíli před koncem roku zjednán pořádek.

Jdu se uklidnit k psékům.... zítra budu až někdy po poledni, tak tu buďte hodný a pilně pracujte

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:09
- Nahlásit

brej brej,
jsem se dneska nějak zasekla po nákupech a po návštěvách, vyrazila jsem s mírou ráno a přijeli jsme teď
a zítra si jdu vybírat pokud možno svatební šaty, takže už se vidim, jak končim v cukrárně nad velikýýým dortem, protože tam budou mít všechno ve velikostech 34-36 - což jsou velikosti mé maličkosti zhruba v páté třídě

tak brou s kobrou všem ;)

Fajka
doufám, že podáš hlášení, jaký bylo povídání o Norsku - ikdyž je mi jasný, že naprosto bombastický!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:16
- Nahlásit

Janiii
34-36
ty jsou na mimina néeee????

že podáš hlášení, jaký bylo povídání o Norsku - ikdyž je mi jasný, že naprosto bombastický
no skvělý ale strašně krátký a díky mě ještě kratší páč sme doraziili díky mně o skoro čtvrt hodiny pozdě chjooo sem trubka..
Ale výprávění bylo skvělý jestli bude ještě někde další du znova

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 09:09
- Nahlásit

Brý ráno... já tu Fajušu asi přizabiju!
Včera byla na chvíli asi hoďku zavřená ve svým apartním pseudokotečku a měla tam vydržet chvíli na vzduchu než odejdou řemeslníci. V půlce kotce je betonová dlažba a druhá půlka je travnatá ale protože můj první pes byl hlubič jam tak jsou tam položený zatravnovací plastový dlaždice aby nemoh dělat díry. Mezi betonem a plastovejma dlaždicema je 10 cm mezera. Ta vobluda mě tam včera za tu hoďku vykrtkovala 10 cm širokou 30 čísel hlubokou strouhu podél celýho kotce
Jí asi přizabiju... zajímavý je že když je zavřená v obýváku tak nic nevymejšlí a chrní

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:53
- Nahlásit

večerní zpravodajství se hlásí

byla jsem dneska vybírat šaty, to vám byla prča měly jsme k tomu výborný komentáře, byla jsempořád vyřehtaná, až slečna, která se nám věnovala, nechápala

a nakonec jsme běhali s kamardem asi dvě hodiny kolem konopiště, aby nás vyfotil na oficiální svatební oznámko - tak prča pokračovala

Fajka
pani asi Fájuška potřebovala posílit hrudní košíček a v nějakým módním časopise si přečetla ty nejlepší cviky - půl hodiny hrabání no

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 22:16
- Nahlásit

Janiii
nakonec jsme běhali s kamardem asi dvě hodiny kolem konopiště, aby nás vyfotil na oficiální svatební oznámko - tak prča pokračovala
vy jste lítali ve svatebních šatech kolem Konopiště???? ty vogo jakto že sem to nevěděla!! přijela bych se podívat a vyfotit!!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:09
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

hlásím, že je nemocný nejen Brutík, ale i já
Brut má něco se zadní tlapkou. Když vstane, tak na ní nedošlapuje, pak se rozchodí a je to docela dobrý, i když drobátko kulhá ( klouby ho určitě nebolí, nechá si nožku prohmatat, protáhnout, jen při prohmatání úponu na stehně se hodně cuká). Horší je, že nechce vůbec nic dělat a jen polehává a chrní .... navíc včera zase zvracel ( sice jen šťávy, asi z hladu, protože měl víc jak 24 hod hladovku), tak do něj od večera po trošičkách cpu piškotky, za chvíli dostane rozvařenou rejži.... mno a já mám mimo teplot šílenej, hnusnej kašel a rýmu.
Jdu zjistit, jak se projevuje u psů borelioza, které se bojím.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:35
- Nahlásit

brý dopolůdne
brut
týjo, tak ať je vám oběma brzy dobře!!!!

Fajka
vy jste lítali ve svatebních šatech kolem Konopiště????
nééé, v normálních šatech ještě ve svatebních, když jsem seděla pomalu v mraveništi kdo by to čistil

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 12:59
- Nahlásit

Teda člověk tu chvíli není a takovejch novinek tady? Janii se bude vdávat? četla jsem teda jen poslední stránku (místo novin k obědu ) a nestačim se divit! Tak to teda gratuluju! A kdypak to má bejt?

Brut, jak jste na tom? Je vám oběma už líp?

U nás nic nového, teda krom několika hádanek (všici zjistili, že se nechám snadno vyprovokovat větou já t vim a ty to nevíš, takže mi všici dávaj hádanky, co dostanu příští tejden k narozkám a dávaj mi indicie a nezapomenou mi každý ráno napsat: A už to víš? Asi se na mě domluvili).

No, jdeme s psiskem ven, konečně je to počasí pro nás, to vedro nám teda vůbec nesvědčilo. Se mi Gastoňák motal jak přiopitej...

alias
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 18:52
- Nahlásit

ahoj
tak jsme dneska vyrazili na výlet (možná jste zaregistrovali - rozhledna na Studenci - usazoval ji celkem nedavno vrtulník)- já psi připnutý na bederák a nejsem si jistá kdo je víc utahanej jeslti psi nebo já - nahoru to bylo vpohodě ale dolu jsme brzdila jak vzteklá takže mně bolí celý ale naprosto celý nožičky
brut - už se vás choroby pustily? co ta borelioza? doufam že se to nepotvrdilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 19:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Psíček
Sim te mohu vedet, co to znamena? odkud odkoho to pochazi a pod??

sem zapoměla přidat smailoše
Brut
tak jak ste na tom? Je něco nového?

mishi
alias
Ahojda huž sem si říkala že se ani neukážete

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 20:02
- Nahlásit

mishi
Dobre dusi jeste jednou diky za boudicku pro Skřivany - kdyz mrknes na novy prirustek Agatku, tak se vyvaluje na strese ty boudy, ktera velmi vyhovuje coby vyhrivaci plocha trpajzlum, a dovnitr si taky obcas nekdo zaleze.
A s dovolenim to sem flaknu, nemuzu jinak. Kdybyste nekdo vedel o panickach pro tento original netopyra, mala fenulka s dusi teriera, mlada, proste uzasna, viz odkaz vyse.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:09
- Nahlásit

Psíček
smajlose mi nepomohou, protoze stale nerozumim
si z toho nic nedělej mě jenom rozesmál ten tvůj dotaz

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 11:45
- Nahlásit

Psíček
Ach tak to jooo ale hezky si to napsal dyž mě to taaak rozesmálo

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 12:07
- Nahlásit

Fajka
čau paní, co ty tady v neděli? vy snad ani nikde nejezdíte?
my jsme byli včera ve Varech, vybírat šaty - už nevim, kam bych jela co? protože kamarádů příbuzná tam má salon, tak jsme se oblíkli s Mírou oba

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:48
- Nahlásit

Janiii
čau paní, co ty tady v neděli? vy snad ani nikde nejezdíte? to má bejt provokace ne tentokrát jsme doma.. a i když sem doma tak nestíhám ještě víc než kdyby jsme někde jezdili hrůůůza tohleto

my jsme byli včera ve Varech, vybírat šaty - už nevim, kam bych jela co? tak jako tomu říkám buržousti.. voni huž nevedí roupama co by
Jo prosimtě a tady takhle mezi čtyřma vočima... (rozuměj bez tlumočníka)... jaký metody si použila, si říkala že nepije ne??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:13
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Janiii
Tak vona jede kolem chalupy a nestaví se na kafe

Jak se jinak fšicí máte? nějako nestíhám teda. ALE DĚCKA POZORTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F ÚTERÝ- TO JEST JIŽ ZÍTRA!!! JDEME SE EŠUSEM HOPÍKOVATI to bude nářez. Normální cvičák nestíhám, Ešusa překážky stejně na cvičáku vždycky docela bavily nejvíc, tak jsem si řekla, že ZKUSÍME IGELITIT

VOKAMŽITĚ SE PŘESTAŇTE SMÁT!!! nebo vás zbiju

jo a ešče něco pro zasmání!! POstavila jsem si doma, teda na chalupě na louce, kůrsingovej trenažér ! Myslim, že místní už nic nemůže překvapit.
Když teda pominu fakt, že jsem šla vyprovodit mámu na nádraží a zapomněla jsem si sundat lyžařský rukavice v kterejch jsem uklízela dřevo , tak mělo okolí zas jednou veselo

Psíček
Sim te mohu vedet, co to znamena?

co dáš?
brut
hlásím, že je nemocný nejen Brutík, ale i já

co to děláte?? a jak jste na tom ?? už je líp?

alias
nahoru to bylo vpohodě ale dolu jsme brzdila jak vzteklá

a proč to dolů nevypneš ty trůbo?
Jak se máte? Co dítěto?? A kde je ta rozhledna???? Rozhledny mi dobýváme.

Fifi
ta je!! Furt se snažím vysvětlit synovi mé kamarádky, že jeho máma nutně potřebuje psa, jinak bez něj zdechne a že když se ona tak stará o něj, mohl by on na oplátku vypomoct jí se psem, páč ona tolik času nemá, jako on a psa by moc potřebovala, je to veskrze psí člověk, neznám čoklal, kterej před ní nezjihne. Jenže bohužel , hošík je sobeček . Tahle prďolka by byla ideální, zkusím to znovu, ale šance tomu nedávám.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:22
- Nahlásit

brýýý rááááno - huš jsem vzhůru, to koukáte co?
PetraK
Tak vona jede kolem chalupy a nestaví se na kafe
šiš a jak si to mam pamatovat že chalupíte zrovna tim směrem????
ale my jsme spěchali, ráno tam, a pak zas hnedlejc zpátky, páč jsme měli s sebou mírovu mamču a ta měla jít ještě slavit, takže by to stejně na zastavení nebylo
Fajka
buržousti.. voni huž nevedí roupama co by
to víš, mušim si vybrat něco, v čem běhaj jinak ruský slečinky ne? co bys ve Varech myslela jinčího?
Jo prosimtě a tady takhle mezi čtyřma vočima... (rozuměj bez tlumočníka)... jaký metody si použila, si říkala že nepije ne??
no nepije no ... to víš, síla osobnosti
hele, ale vy když si dáte panáka voba, tak se namažete tak, že se vezmete rovnou, bez příprav

brut
paní, čekám na hlášení, jak jste na tom????

PetraK
tak hlavně abyste se paní na tom cvičáku moc nezato, nezaigelitila - jakooo nezamotala ... jestli jste na tom podobně jako já, tak to bude mazec
já dělala tu základní chybu, že jak jsem zvyklá pořád berni chválit, po všem co dělá dobře, tak to probíhalo následovně:
Berni skočila překážku a já udělala "výýýýýborněěěěě" - čímž jsem ale nestíhala říct další "HOP" no a jaksi jsme to pokazily ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:29
- Nahlásit

Janiii
ale my jsme spěchali, ráno tam, a pak zas hnedlejc zpátky, páč jsme měli s sebou mírovu mamču a ta měla jít ještě slavit, takže by to stejně na zastavení nebylo

chabá vejmluva, musíte přitlačit. Jediný co vás vomluví je záchvat padoucnice.

hele, ale vy když si dáte panáka voba, tak se namažete tak, že se vezmete rovnou, bez příprav

a nebo - Fajka
hele - já zas naplánuju nějakou akci do Dášenky...... ale musí to bejt v zimě, von zas přijede tak dokonale voblečenej........ ale tentokrát nevyměkneme, budeme dělat, že nevidímež ničehož a jak bude vymrzlej........ bude hásky svolnej! Se
fšim!

Janiii
No hele je mi jasný, že to bude kabaret!!! Nečekám nic, jen ostudu, takže asi moc překvapená nebudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Janiii
budeme dělat, že nevidímež ničehož a jak bude vymrzlej........ bude hásky svolnej! Se
fšim!

no skvělý tak na Páju huž by ste to měly vymyšlený tak ted ještě jak na mě mě ani zima aani alkehul zas tak nevadí

PetraK
týjo hipíky igelity.. to závidím.. páč to zas nikdá nepůjde nááám tož si prosíme detailní zážitky z každé akce

POstavila jsem si doma, teda na chalupě na louce, kůrsingovej trenažér
gde máte tu chajdu?? že by sme dorazili

Jiak sem zjistila .. že po té co už skoro třetí týden pracuju z domava že mě to děsně vyhovuje a CHCI bejt žena v domácnosti... když nepřijedou řemeslníci..továm je leháááro

Co ta Bruuuut ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:44
- Nahlásit

Fajka
zima aani alkehul zas tak nevadí

madam, to záleží na dávce. V obojím případku

páč to zas nikdá nepůjde nááám

sem taky nikdá neřekla, že nám to pude! , sem řekla, že to bude kabaret!

že mě to děsně vyhovuje a CHCI bejt žena v domácnosti

po tomdle prahnu od doby, kdy jsem byla poprvní na pracáku! Doma hásky uklizeno, voňavo, člověk toho spoustu stihnul, s čoklem by byl od rána do večera venku ........ a takhle? Doma bordel, všade chlupy, ven jen odpoledne a nestíhám nic
NUTNĚ TAKY MUSIM BEJT ŽENA V DOMÁCNOSTI!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:48
- Nahlásit

Fajka
Jo a ten kůrsingovej trenažér - to by pro vás profíky nebylo . Já mám takovou branku, kterou mám provlečenej 40 m provaz, na něm střapec - v první fázi na něm byl teda pan Mechač (molitanovej balónek), páč střapec prej nebyl dost atraktivní. Teď už jsme dvakrát zabili dokonce střapec. Ale je mi jasný, že tady to fungovat bude, ale potom v reálu toho 15. května ani prt. Takhle je to u nás se vším . No já Ešusa posadím ještě o kus dál, než je střapec, páč potřebuju náskok , sem uš starší pani , řeknu mu "Dááávej pozor, dáávej pozooor!!" a lehce pomalinku zatáhnu, aby mu to zvedlo zadek netrpělivostí ze země. Pak řeknu "Třiiii, dvaaa, jednááááááááá!!!Běěěěěěěěěěěěěž! aběžím s tím provazem na druhou stranu, tím pádem provat běží od Ešusa, ten honí Mechače/střapec, až je dohoní a zabije. Pakárna, no

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:04
- Nahlásit

joo, lidi, co s tím divadlem????

my půjdeme určitě, i Mírova mamča a kamarádka, tak jestli se chcete někdo přidat, pište!

připomínám, středa 27.5.2009 od 19:00

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:01
- Nahlásit

Janiii
čéče já tentokráte néééé mám ten konec května pěkně našťouhanej tak snad zas někdy příště

PetraK
Jo a ten kůrsingovej trenažér - to by pro vás profíky nebylo šiš my nejsme žádný profíci... si na to jen hrajem

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání