Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:08
- Nahlásit

Gerda
že pro ní máte buřta

toho taky, ale až chytí třapec! .
Ale ať se nebojí, vzhledem k tomu, že ten špagát tahám já, nemusela by vyvinout moc velkou rychlost
a když ho blbě uvážu, tak skorem žádnou Třeba by měla štěstí na blbej úvaz a tím pádem buřta zdarma

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:19
- Nahlásit

PetraK
pani ptala se po vás Biluška u Davídkojc.
Kuju za echo.. bych to nenašla páč u davídkoví je to né diskuze ale uragán

Na buřta vám poběžím i já a to já normálně nedělám

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:26
- Nahlásit

PetraK
Ale ať se nebojí, vzhledem k tomu, že ten špagát tahám já, nemusela by vyvinout moc velkou rychlost
to zní dobře, budeme teda u vás provozovat slow coursing ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:45
- Nahlásit

Fajka
Na buřta vám poběžím i já a to já normálně nedělám

Gerda
to zní dobře, budeme teda u vás provozovat slow coursing

a híml! To je nával! Sem netušila. To teda abych vykradla těch obchodů s igelitkama víc

Ad buřty - můžu je pro větší aktraktivitu případně i přeudit, aby byly voňavější

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:24
- Nahlásit

tak vam nevim, esli nejsem ted moc prekulturovana, dyz tu uz tri dny sedim v sociokulturni antrpoloogii

kultura jako nadbiologický adaptivní systém, jehož prostřednictvím lidé přetvářejí vnější prostředí a uspokojují své potřeby

symboláty v somatickém kontextu (chování – psychologie), symboláty v extrasomatickém (nadbiologickém) kontextu (kultura, kulturologie)

No je todle normalni jako?

Pardon, ale musi to ven

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:39
- Nahlásit

Mathea
Pardon, ale musi to ven

tak ale aspoň votevři vokno!

symboláty v somatickém kontextu

se učíš svahilsky?

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:41
- Nahlásit

PetraK
neboj, psiska smrady neumiraj este

se učíš svahilsky?
hele chvilema mi to tak pride hlavne dyz sem zas celej semestr hovno delala (ale zas sem notne pokrocila ve vycviku hafanu, ohlidala psiho dementika, zahrala hodne partii scrabblu... )..a f pondelek sem zjistila, ze mi za 14dni zacina zapoctak, tak sem tam radsi vod pondeli zas nesla

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:46
- Nahlásit

Mathea
tak sem tam radsi vod pondeli zas nesla

a víš, že to mi přijde jako hodně rozumný řešení?

takhle jsem to udělala s očkováním na tetan- páč sem se bála kdysi panicky injekcí , tak jsem tam taky nešla. A pak mi to naprdly do zadele rovnou 3x! Tak bacha na to, aby to f tomdle případku nevzalo podobnej spád

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:51
- Nahlásit

PetraK
Tak bacha na to, aby to f tomdle případku nevzalo podobnej spád

a to vono vezme, z toho ja strach nemam ale minulej semestral mi to tak proslo, akorat to sme nemeli tolik externistu Ale jako ja se snazim, misto bloumani do skoly a ztracenim casu na prednaskach, taj ctu o takovejhle vecech a snazim se ze sebe nedelat uplnyho debila, ale jakoze tomu aspon majinko rozumim

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:53
- Nahlásit

Mathea
Ahoj, pamatuješ si na mě ještě, jak sme byli s nějakou skupinou lidí na návštěvě na Děvíně na zahradě u toho kluka, co měl fundláka a mainky? Byla sem tam i s Maryjí

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 15:57
- Nahlásit

Gerda
no jejej sem se chtela jako pripomenout, ale ja su taka nesmela.. Podrb Marus za me

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea
to sme nemeli tolik externistu

Jo, extrémisti, to sou sfíně hrozný! S těma maj potíže na celým světě

snazim se ze sebe nedelat uplnyho debila

todle mi nejde právě. Proto jsem studijum na VŠ zavrhla

Podrb Marus za me

prvně ale za mě!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:01
- Nahlásit

Mathea
To si měla ještě jen jednoho zlaťáka, viď? Co to vlastně bylo za lidi? Ty si je znala? Já tam přijela jen jako doprovod, ale tebe si jako jedinou z nich pamatuju - asi kvůli těm psům )))

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:09
- Nahlásit

PetraK
Jo, extrémisti,
no ani mi nemluf, za nama jezdej az ty...velky..tamto..Prahyyy jako se jich bojim

todle mi nejde právě
ja se zatim pretvaruju asi uspesne, ale uvidi se za 14dni

Gerda
Jj, jen Bublinku A kez bych smecku mohla rozsirovat nadale Ne, znala sem tam tehda akurat Fractala - tehdejsiho pritulaka, jinak nikoho... jejich fundlak me neustale obtezoval a nejlepsi tam bylo kecat s tebou a mas pravdu, s tebou sem totiz, jako s jedinou, mela nejaky spolecny tema to sou moje dojmy z Devina..))

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:13
- Nahlásit

Mathea
..Prahyyy jako se jich bojim

jo, ty z Prahé- ty sou nejhorší

ale uvidi se za 14dni

no maximálně to bude jako s tim mým tetanem no

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:16
- Nahlásit

PetraK
aano, na zapocty mam nejmin 3 pokusy a na zkousky tez

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:20
- Nahlásit

PetraK
Woe, tetanus, vidis!! musim zajit, taky to uz mam asi propadly Jak moc propadly to musi bejt, abych mela tri pigara?

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:35
- Nahlásit

Fifi
tetka uz se tesi na sadlo/maslo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:36
- Nahlásit

Mathea
dyz ja si to fakt nepamatuju.. Tam zajdu pristi tejden, vim, jak me bolela zadel po jednom tetanu, nedejboze po 3 v 1 !

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:38
- Nahlásit

Fifi
ja taky nevim, esli mam vockovani jako... ale ja tam proste ne a ne a nepuduuu

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:45
- Nahlásit

Mathea
No jo, to je fakt, ten fundl nás furt děsně vopruzoval, seděly sme tam na tý trávě, voni se bavili vo nějakejch strašně intelektuálních tématech a my si normálně kouřily a kecaly o čoklech ))))

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:48
- Nahlásit

Gerda
aano, presne tak. Nepripadala sem si tam v tu ranu jako debil, pouze jako clovek s jinejma zajmama, coz se mi deje vsude ))) nekdy bysme to mohly zvopaknout, dyby to moc neurazilo. Marus by se Bajoonovi mohla libit, i dyz neutika...

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 16:52
- Nahlásit

Dobré odpůldne dámy

od rána nám nešla elektrika, tak jsem alespoň došla do knihovny vrátit knížky a půjčit další zásobu. Vyvenčila své dva chlupatce, poklidila podlahy a teď tu pomalu umírám na záchvaty kašle..... sem to asi maličko přehnala

Dočtu vás později, právě přijel chlap z práce a má hlad.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:00
- Nahlásit

Mathea
To zní dobře - a nechceš jet taky na sraz, na ten Pilák?

Holky já asi taky nemám tetanus....ty vado, jak se to pozná, že máme propadlý očkování? Ví to někdo? Myslim jako jesi lékař to někde eviduje....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:04
- Nahlásit

Gerda
tetani manie. Ja nasla totok: http://www.vakciny.net/principy_ockovani/pr_04.htm l
tak si zkus odvodit zhruba svy ockovani.
Stejne to je prca, ockovani coklu hlidam a sleduju, muj ockovak je jiz davno ztracen. A poznas to asi dle zdravotni karty u veta (eee doktora!)

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:09
- Nahlásit

Fifi
Hmm, tak to je jasný, f pětadvaceti sem žádnou ynjekcy nedostala. Bóže to taky budu mít tři? Máš recht, u psa vim přesně, kdy se má očkovat, odčervovat, kdy bude hárat, kdy na žlázky, ale mě to nikdo nehlídá....A dyš sem měnila lickýho veta, bude mít stejnak informaci, že mi chybí tetanus?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:10
- Nahlásit

Vod tý doby co mě pokousal kůň si pamatuju vočkování tetanu naprosto přesně a vůbec to vočkování nebolelo páč to přehlušil ten kousanec koňa

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:14
- Nahlásit

Gerda
hele to je na me nejako moc. Ja nepobiram grupu neznamejch lidi, dyt sem psala, ze sem nesmela Ja tak jako 4 maximalne a i tak mam co delat Ale traa nekdy vyrazim s coklama zas do Praglu

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:20
- Nahlásit

a takhle nejak se jako cejtim pri velkym poctu neznamejch lidi

Mathea
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:23
- Nahlásit

Gerda
kdy bude hárat, kdy na žlázky,
Esliva jako chces, tak ja ti sezenu nekoho na hlidani zlazek...

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání