| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:33
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
jdu číst co ste prováděli o víkendu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:41
- Nahlásit
Mathea
dík za nadějný info
Je to na rucni pohon, prej nejlip regulovatelny
aha, takže zase budu dřít jako pitomá
tak sme byli domotany furt
a ešče budu nasraté
jaaaaa se pochlubim, Bublinka dneska kraaasne odcvicila BH a mame to za 52 z 60 5 bodu jsme ztratily pri odlozeni do sedni, pac si trupicka lehla, ale spis tam cejtim svoj ichybu ve spatne vyrcenym povelu. No ale jsem nadmiru spokojena Cubis me krasne podrzela v nervech a slapala jako hodinky
tý jo, vy ste žižkovný!! Si tak představím nás.... hlavně sebe.... to by bylo ródeo
ale to mi na dnesni radosti proste neubere
to doufám! Neb člověk má být náležitě hrd na svý výsledky
wami
dneska Meluzínka složila ZZO
ich GRATULÍRE!!
jsme dneska s Melzí složily i ty BH
tydle hamižný po cenách mám nejrači
Fifi
Kremyl take slozil BH, ale byl to teda porod. Pan Jansky mel dnes dobrou naladu, tak nas nevyrazil
s jarem se rotrhnul pytel s psíma madurýdama!! Taky obře gratuluju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
já už si vykoledovala
TY VOLEEEEEEEE???????????????????????? SEM SI SNAD ŠLEHLA NEBO CO
Co to vidim?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:46
- Nahlásit
Fajka
No a takhle Fajuška dneska coursingovala
no tý žbrďo tak taky slušnej výkon!!
Já nemám co hlásit krom vykopaný strouhy v délce půl kilometry, stáda srn a pěti zajíců a červenýho gezichtu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:55
- Nahlásit
TY VOLEEEEEEEE???????????????????????? SEM SI SNAD ŠLEHLA NEBO CO
PetraK
mám to brát jako gratulaci????
brut
paní děkuju za sluníčkový email, moc pěkně jsi to napsala. děkujeme!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:04
- Nahlásit
Janiii
mám to brát jako gratulaci????
No jasně že!!!! můžu vytvořit i cukrbliky k tomu nějaký, enem se musim z radosti vzpamatovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:12
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Hlásím, že jesm zpět a celááááá. Sice trošičku kašlající, ale bez jiných zdravotních efektů
wami
Velikanánskou gratulaci posílám Meluzínce ke splnění BH, je to mooooc šikovná holčička.
Net na chatě nemám ( páč nemáme elektriku) , ale byla jsem na návštěvě, tak jsem honem napsala dotázek a jela zase zpět do chatičky .
Smsky samozřejmě čtu, pokud mi neklekne, díky synkově preludování mp3, mobil
Fifi
Mathea
taktéž posíláme gratulejšn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:28
- Nahlásit
Janiii
My jsme se měli taky náramně. V pátek jsme přijeli na chatu až za tmy, páč maminka nejmladšího je totálně blbá, takže přijel pouze s teplýma teplákama, farmářkama nízkejma a farmářkama kotníkovejma. Takže jsme objížděli krámy, kde by jsme mu koupili alespon botasky ( upozornuju, že nohu má velikosti 46 -47 , což je pro naše krámy téměř neexistující velikost). Boty jsme nesehnali a jeli do chaty naštvaní.
V sobotu odpoledne jsme museli na chvíli za švagrovou, která je moc nemocná. Při cestě zpátky na chatu jsme udělali mezizastávku u ségry, kterou sklátila alergie takovým způsobem, že vypadá jak pár dní před prasknutím, jak je opuchlá, uchrchlaná a začervenalá. Pak jsme museli dokoupit zásoby jídla, protože "chlapečci" vše sežrali , no a zároveˇˇn jsme koupili ty botasky s tím, že jsem velikost jen odhadovala, když omladina s námi nejela, hlídali chlupáče.
Brut i Aluška se v sobotu koupali ve Vltavě, v neděli pouze Al, Brut se rozhodl, že přístup do vody není úplně optimální a tak si máchal jen a jen břicho Celý víkend jsme zápasili s invazí mravenců, kteří se rozhodli obsadit naší chatičku....doufám, že jsme boj vyhráli bez ztráty kytičky.
V neděli večír dorazila Aknah s Fredym a tak jsem měla trošičku zajímavější noc, když se Fredy pokoušel půl noci lákat Al ke hrám.
Jinak díky za krásné počasí, protože les se konečně začíná zelenat a ten ranní zpěv ptáčků je prostě nenahraditelný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:28
- Nahlásit
Ahojte dneska pracuju v kanclu tož tu s váma možná drobátko pobudu
Jinak já taky čučela asi takhle když sem se tu novinku od Janii dověděla
PetraK
Já nemám co hlásit krom vykopaný strouhy v délce půl kilometry, stáda srn a pěti zajíců a červenýho gezichtu
no vidíš já mám červený gezicht a strohu vykopanou žádnou tož si produktivnější jak já
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:41
- Nahlásit
Fajka
škoda že jsi byla zrovna na tom srazu, chtěla bych tvůj výraz vidět osobně
brut
ta alergie je letos nějaká agresíííívní, já už od čtrtka kejchám, mam rýmu jak prase a bolí mě pořád hlava, v krku mam jako bych polykala hřebíky no hnus ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:54
- Nahlásit
Janiii
škoda že jsi byla zrovna na tom srazu, chtěla bych tvůj výraz vidět osobně
bud ráda, třá by ses mě ještěl lekla a rozmyslela si to
brut
týjo vy máte taky akční víkendy koukám.. a vůbec se teda nenudíte Mravence honíme taky.. na jaře je to vždycky hrozný a pak dají pokoj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:40
- Nahlásit
Janiii
mno, mladej mi taky začal maličko posmrkávat, tak dostal Xyzal a už je dobrej..... ale ségra vypadá fakt dost blbě, jen doufám, že se jí to zase nezvrtne v nějaký zápal plic či něco podobnýho
Fajka
naše víkendy ( a občas nejen víkendy) jsou opravdu mocinky zajímavý a akční ( když je náhodou klid, tak jsem lehce nervozní) ...ale musím říct, že jsem ráda za domácí klid a pohodičku
Já většinou v březnu odjíždím na chatu preventivně vše vystříkat a oni nás pak mravenečci minou, jenže letos jsem nějak nestíhala a tak je máme nastěhovaný pod prknama ... černý nechávám, zrzavý hubím
Jo a hlásím, že jsem se konečně domluvila na městě "odbor životního prostředí" a budeme mít uklizenej ten humus, co tu cikáni přes zimu nadělali... právě odjeli dva mužíčci z firmy, která pozemek vlastní s tím, že snad do konce týdne bude přistavený kontejner a vše vyčistí ....ted ještě aby stejný odbor zafungoval účinně i u těch, co nám tu bez povolení kácí stromy a budu nad míru spokojená
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:42
- Nahlásit
PetraK
aha, takže zase budu dřít jako pitomá
ale simte, prece zaprahnes nekoho z rodiny, neee?
Si tak představím nás.... hlavně sebe....
Mela sem ouplne stejny pocity a nepoznat tetku Fifi, tak se v zivote k necemu takovymu nedokopu Ale nejak me to chytlo a uz jsme byli i na prvnich stopickach
a fsem dik za gratulace
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:46
- Nahlásit
a este jeden Baloo z coursingu by Cesky pes vypada tam jak nejvetsi matlak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:52
- Nahlásit
Mathea
nepoznat tetku Fifi,
Za BHcko vlastne vdecis pangaminum! Pangaminiiiiiiiiiiii, ty za vsecko muzou!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
Fifi
Pangaminiiiiiiiiiiii, ty za vsecko muzou!
Dokavad muzou za to dobry, tak je to v pohode
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
ale simte, prece zaprahnes nekoho z rodiny, neee?
tak ofšem toto je ftip týdne
nepoznat tetku Fifi, tak se v zivote k necemu takovymu nedokopu
ty jo tak já jsem takovej matroš, že se mnou by asi ani Fifi nepořídila nic. Výsledek by byl ten, že bych se na place motala jako hajzl při povodni. Zmate mě první vlévoooovbok! a už to jede, natož počítat kroky, poslouchat rozhodčího atd. to by neprošlo.
Stopičku zkoušíme - ale, mám pocit, že s tím budu muset seknout
vypada tam jak nejvetsi matlak
právě že ne. je to gůt fotka.
Fajka
tož si produktivnější jak já
sem taky f produktivním věku, ne?
brut
a ten ranní zpěv ptáčků je prostě nenahraditelný
to je fakt, nic člověku nenahradí spánek, kterej mu ty dementi přerušej v půl sedmý, když se hádaj, kdo kde bude bydlet
O těch dvou magorskej strnadech, který se v letu honili a nevšimli si mě a po průletu altánem mi to málem narvali do makovice se rozšiřovat nebudu a teď když jsem šla venku, tak zas se rvali dva kosáci tak, že to už do mě vrazili
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:10
- Nahlásit
PetraK
Výsledek by byl ten, že bych se na place motala jako hajzl při povodni. Zmate mě první vlévoooovbok! a už to jede, natož počítat kroky, poslouchat rozhodčího atd. to by neprošlo.
I prdlajz, by sis parkrat prosla poslusnost bez psa, aby sis to fixnula a bylo by.
kterej mu ty dementi přerušej v půl sedmý, když se hádaj, kdo kde bude bydlet
A uz je fakt jaro, v nedeli prilitly vlastovicky!! To jejich trylkovani je nezamenitelny.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:11
- Nahlásit
PetraK
no neboj, ja si taky neumim predstavit, ze by se mnou nekdo z rodiny cokoli s coklama delal este tak nejstarsi bracha s nama sel vobcas ven, kdyz prilitl na tejden z Anglie.
mate mě první vlévoooovbok! a už to jede, natož počítat kroky, poslouchat rozhodčího atd.
joo tak to jsme na tom stejne Ale jak to jednou zkusis, tak zjistis, ze to zas tak sileny nejni, teda aspon me to tak prislo
Stopičku zkoušíme - ale, mám pocit, že s tím budu muset seknout
a proooc?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:21
- Nahlásit
PetraK
u vás řvou ptáci až od půl sedmý? ..... v lese pitomci začínali po pátý ranní
Povely typu vlevovbok nedělám, páč si do dneška pletu pravou a levou... zásadně se totiž otáčím na tu druhou než po mně někdo chce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:31
- Nahlásit
Fifi
I prdlajz, by sis parkrat prosla poslusnost bez psa, aby sis to fixnula a bylo by.
hehééé, pani je vidět, že ste mě ešče neviděla na ajrobíku , depa. Ještě takhle běžně na cvičáku , ale to zpravidla opisuju, jak se kam kdo točí. Ale při zkoušce?? Tss. Takhle kdyby to bylo pojatý jako to Mikulášský cvičení u Waldy, kde vo nic nešlo, tak to projde a možná i cenu zase dostenem, ale jak to jde na vostro, tak prt velebnosti.
To jejich trylkovani je nezamenitelny
ať si trylkujou klidně, ale ne PŘÍMO U VOKNA!! Bych jim bejvala takovou flákla!! Jako by nestačil Kostík. A když von drží zobák, tak zas příroda řádí!! Zrovinka, když si jeden potřebuje přispat, páč šel spát v jednu.
Mathea
a proooc?
protože su dement. Pominu to, že včera to byl propadák, ale za to si můžu sama, Ešus byl unavenej. Jde o to, že mu to jde líp, když pustím stopku a jde sám. Začala jsem v neděli po zimě v oseníčku. A řekla jsem si, že to vezmu jakoby od začátku skorem. Předesílám,že stopu dělám ne s pamlskama ve stopách, ale vláčim kuře f síti. Po 30 krocích jsem dala fusku s masem (páč mi přes zimu někdo čórnul moje krabičky od kinofilmů, co používám na maso, to si s nima taky doma ešče musim vyřídit :mad , byly čtyři fusky, na konci síťofka s kuřetem. Díky mě jednu fusku minul,páč jsem si myslela, že prasí. Neprasil, prasila jsem já.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
brut
u vás řvou ptáci až od půl sedmý?
no asi takhle- mi nevadí, až tak, když si řvou někde po okolí a to už od božího rána, to ustojim. ALE KDYŽ SE SFÍNĚ NAKÝBLUJOU PŘÍMO K OKNU, ALE FAKT JAKO PŘÍMO A ŘVOU JAK PRORVANÝ SLAPY, tak tam je zachránil jedině fakt, že si do tý doby cvičili svůj chvalozpěv na jaro někde jinde .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:06
- Nahlásit
PetraK
no asi takhle- mi nevadí, až tak, když si řvou někde po okolí a to už od božího rána, to ustojim. ALE KDYŽ SE SFÍNĚ NAKÝBLUJOU PŘÍMO K OKNU, ALE FAKT JAKO PŘÍMO A ŘVOU JAK PRORVANÝ SLAPY,
prosím, prorvaný Slapy néééééééééééé, bych taky mohla mít po chatičce, by mi jí voda spláchla
U nás ptíci jódlujou už od těch pěti a páč jsem v lese, tak samozřejmě lítaj okolo oken, seděj na střeše a vyřvávaj o sto šest. Psům nevaděj, harantííím taky ne, mužskej, když spí, tak je hluchej, jen já bezpečně poznám, kterej opeřenec řve
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 15:50
- Nahlásit
brut
prosím, prorvaný Slapy néééééééééééé
to si vyřiď s brabcema u nás todleto.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:20
- Nahlásit
brut
posílám sovu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:45
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
dneska zcela hnusně a nepokrytě závidím Janiii, že je doma. Už z chalupy se mi nechtělo dom a tetkon, když tady sedím v kanclu jak vězeň na Bezdězu a venku je tak krásně, mám nutkavou touhu stát se tou milijounářkou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:10
- Nahlásit
Dobré poledne
nestíhám, nestačím, nesvačím...... právě jsem zjistila, že mi synek zatajil třídní schůzky, který jsou dneska, tak jsem ještě ke všemu hooooooodně moc vzteklá a musím překopat plány na odpoledne, páč na schůzky samozřejmě pojedu.
Jinak mi neustále padá net a chlap není schopen provést příslušné opravy, tak jen doufám, že dneska večír vše opraví a od zítřka bude zase fungovat bez potíží. Jo a zítra ráno jedu s piraňou na veterinu, kde jí budou rentgenovat tlamku, jestli náhodou nemá po tom kousnutí "zaražený" zuby, aby s tím pak neměla potíže ( nevyrostly jí tři zuby v místech, kde jí některý ze psů kousl)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
můžeš hodit na stránky jednoho Akiťáka z Blanska? Jestli už tam teda není.
http://www.utulekblansko.wz.cz/nalezeni%20psi.html - sroluj skorem až dolů
a ještě jednu přidám- Brno Bystrc:
a ještě
http://www.utulek-kocky.cz/stranka/psi-hledaji-nov y-domov
http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/psi-k-adopci/ 2123/
brut
a zítra ráno jedu s piraňou na veterinu, kde jí budou rentgenovat tlamku
tak ať to dobře dopadne držím palce
že mi synek zatajil třídní schůzky,
tak u nás něco podobnýho- ale ne že by přímo zatajil, ale nepodíval se do studijní (to ostatně nikdo ze třídy ) no a jejich třídní je na tom podobně, takže posílal emila s upozorněním na tř. schůzky ve dvě v noci to je to dost každýmu platný
|
alias
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:10
- Nahlásit
čus bus
Ešusová sem zas přečetla tu tvojí tvorbu - a normálně jsem z toh uplně totálně rozebraná a musim se jít uklidnit k úklidu - tvoje cestování MHD nemá chybu
|
alias
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:17
- Nahlásit
čus bus
Ešusová sem zas přečetla tu tvojí tvorbu - a normálně jsem z toh uplně totálně rozebraná a musim se jít uklidnit k úklidu - tvoje cestování MHD nemá chybu
|