Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:28
- Nahlásit

StaHi

neni vo hodnosti,

jak to? Nepomůže ani dyš budu admirál? Potěmkin třeba?
do roka stara

pozdě. to uš sem. Zatim sem mladá aspoň duchem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:30
- Nahlásit

Taaaaaaaaak, pokochejte se, damy! Nejdriv profik Balouš.

A teeed - poďóooooooor! Perdeeel!

A tady ma esusova ten ukrajinsky navijeci vehikl.

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:32
- Nahlásit

PetraK
dulezity je prave to "Zatim"
..tradice veli rezat, byste zustala svezi.. ze ste hodnej potemkin vam pomuze leda tak na Mikulase

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:36
- Nahlásit

Fifi

Hele já myslim, že si to špatně vyhodnotila, ale. Že se na to nevytento.

Páč vona perdelice tutově hraje takovou tu dětskou hru - menuje se to Zajíček v své jamce
a náhodou na tý první fotce běží. úplně stejně jako na tý první běží profík Balouš. Jenže pak třeba v rámci toho, že to pojala jako hru na lov a páč tam žádnej zajíc nebyl, musela ho simulovat vona, aby to bylo věrohodný.

Tagle nějak to muselo bejt

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:37
- Nahlásit

StaHi
ze ste hodnej potemkin vam pomuze leda tak na Mikulase

a to by mohlo bejt, páč je pravděpodobnější, že svatej Mikuláš bude znát Potěmkina spíš, než velikonočního zajíce

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:43
- Nahlásit

Dobré odpoledne milé dámy

jsem tu jen na skok, páč vůbec ale vůbec nic nestíhám .... balím, vařím, uklízím a připravuju místo pro Svini na bivak.

Fifi
super fotky ( na tý společný je Janina z Českého psa.... tu znáááám, je z Přerova a jezdí natahovat tak nějak po různu po republice.)

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:48
- Nahlásit

šiš lidi čék tu chvíli neni a vod kontejnéru jste se dostaly až k Potěmkinovi s Mikulášem? jak vy todlencto děláte

přeju pěknej víkend, páč za chvíli mizim a až tu zas budu, tak vy už tu nebudete

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:00
- Nahlásit

Fifi

pani hele, jak to fachá ale ta ukrajina? Dyk to nemá motorek

Janiii
jak vy todlencto děláte

to chce zvláštní nadání. Na to se dokonce studujou školy. Taky zvláštní, žejo???

taky mizím, přeju fšem krásnej dlouhej víkend, sadomasochistům řežbu jak sfiňa a vostatním třeba krásný procházky u Labe. jáááá uš du, du, du, už mám šecko hotový, já uš du, du, du....

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:23
- Nahlásit

PetraK
dovolim si odpoved za Fifi, citim se k tomu plne opravnena vzhledem k tomu, ze sem se tam souzila taky Je to na rucni pohon, prej nejlip regulovatelny, ale problem je, ze se to furt mota, dyz to ceek neumi, takze dyz sme si to pak zkouseli mimo, tak sme byli domotany furt

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 16:55
- Nahlásit

Přeji Vám dámy, krásný víkend, hodně sluníčka, radosti z bezpracovního dne navíc a taky spoustu legrace s psékama.
Odjíždím směr chatička a moc se těším na ranní ptačí kocert, sluníčko, ticho a spoustu zvěře k pozorování .... samozřejmě na šťastný chlupáče, protože ti si pobyt v chatě užívají s ještě větším gustem než já

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 15:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

zdař bůh
nějak nestíhám net bo přes den je vedro, a to tu nikdo není, a večer, když tu někdo je, jsem já se psama venku...
ale se musím pochlubit - dneska Meluzínka složila ZZO

brut
a ty jaktože:
a) nečteš smsky...?!
b) jsi na netu? máte net na chalupě - bo jestli ne, jaktože tam nejsi...?!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 16:09
- Nahlásit

I jaaaaa se pochlubim, Bublinka dneska kraaasne odcvicila BH a mame to za 52 z 60 5 bodu jsme ztratily pri odlozeni do sedni, pac si trupicka lehla, ale spis tam cejtim svoj ichybu ve spatne vyrcenym povelu. No ale jsem nadmiru spokojena Cubis me krasne podrzela v nervech a slapala jako hodinky

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 16:10
- Nahlásit

wami
a samozrejme velice gratulirujeme k ZZO! my se na ne chystame tez - za tri tydny

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 16:24
- Nahlásit

A necekane si doma pripadam zas jako nejakej magor, co udelal nejakou blbou zkousku s coklem ale to mi na dnesni radosti proste neubere

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 16:48
- Nahlásit

Kremyl take slozil BH, ale byl to teda porod. Pan Jansky mel dnes dobrou naladu, tak nas nevyrazil. Nejak si ze me ty moje psice zacinaj delat rit, perdel necoursinguje a aporterka hupsaci rotvikova se tahne jak deset vterin pred zdechnutim a tvari se neskutecne tyrane.

wami
Mezulinka je siskovna, gratulace!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 17:03
- Nahlásit

Fifi
perdel ma pubertu a kobicka otvikova ma pred haranim, co bys po nich nechtela?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 19:16
- Nahlásit

Mathea
co bys po nich nechtela?
Po nich nechci nic! Skoro. Ale jsem rada, ze mohu v posledni dobe publikum pobavit, nejdriv serouci perdel a ted tyrany rtw. Tesim se na zavody...

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 21:58
- Nahlásit

Fifi
bude perdel, ale ne s perdelem (jen pro tentokrat), aleeebzr se zlym velmi bojovym rotvajlerem!
Tetka, dejou se i horsi veci, nez zabrzdeny feeeny

//pardon, po tom, co jsem od 6 rana vzhuru, tak se mnou dve piva, par panaku a hadka o tom, ze NO, co mam na hlidani, je hrozne hubeny, ze sem desne zla, dyz mu nedam poradne nazrat (chteli mu cpat kosti z grilovanyho kurete a tatranky), jsem fakt velmi radostna

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 14:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Mathea, Fifi
děkuji a rovněž gratuluji!!!

no a my abychom měly na nějakou dobu odzkouškováno, jsme dneska s Melzí složily i ty BH

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 17:34
- Nahlásit

teda lidíííí a psiská, vy jste se do toho zkouškování nějak dali
všem moooooc moc gratulujeme!!!!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 17:34
- Nahlásit

wami
heezky, berete to supem, zensky Tak opet veeelka gratulace!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 09:47 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Ahoj lidi!!!

tak jak koledujete?

já už si vykoledovala

alias
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 10:54
- Nahlásit

jéééé to je krásný - moc gratulujem optimisti

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:06
- Nahlásit

Janiii

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:08
- Nahlásit

Janiii
šiš mě naměknul na tom sluníčku dneska mozek.. gratulujééééééééééééééééééééém!!!!!!
Jste překvapili!!!!! ale to datum, to datum

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:12
- Nahlásit

Fajka
ale to datum, to datum
já víííím, a moc nás to kvůli vám mrzí ale nejde to jinak ...

ale pak týden na to budem dělat ještě asi nějaký ejchuchu tady u nás, tak kdybyste nepohrdli ...

a ináč děkujem

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

Fajka
a jak jste coursííííngovali?
a jak jsi se srážela v sobotu? chudáka Páju necháš doma, venčit musí ... ještě že mu ta maminka uvařila
všechno vim!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:59
- Nahlásit

Janiii
chudáka Páju necháš doma, venčit musí ... ještě že mu ta maminka uvařila
všechno vim!

Všecko víš a všecko na mě nabonzuješ

Srazík skvělej a coursing ještě lepčí no a zlatej Pája že vyvenčil a zlata mamuška že Páju nakrmila

ale pak týden na to budem dělat ještě asi nějaký ejchuchu tady u nás, tak kdybyste nepohrdli
no jasně že nepohrdném a 100% dorazííííme

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 22:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Gratulace všem zkouškařům!! a velkej obdiv za šikovnost páníčků a pejsků!!

No a takhle Fajuška dneska coursingovala
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek- --tagebuch/velikonocni-trenink-coursingu

Je to sice někdy děsnej hajzlík, ale tohle jí prostě jde a moc jí to baví Dneska splnila dva licenční běhy

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 08:30
- Nahlásit

brý ránko,
Fajka
běhalo vám to uplně samo

a že Pááájovi přejeme všecičko nejlepší - ikdyž to mu přát nemusíme, když má vás, že jo tak snad hodně zdraví

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání