| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:31
- Nahlásit
Mathea
Jooo, tak to jo, dyš seš taková nesmělá ) Ale ty stejnak nebydlíš daleko vod prahy, ne? Někde berounsko? Nebo kecam?
tak ja ti sezenu nekoho na hlidani zlazek
)))) stačí na to vočkování ) Vytknu to své matce, tam by to mohlo padnout na úrodnou půdu.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:51
- Nahlásit
Gerda
De bych se vzala v Beroune? Ale s tim, ze to mam do prahy docela kousek, s tim ses nesekla Chlumec n. C., ale ja ti to vodpoustim, dyz sme se videly jen jednou )))
stačí na to vočkování
na ja dycky myslela, ze vod toho sou doktori, dyz nemam zadnyho svyho majitele.. ale asi sem se sekla a budu muset zjistit, esli mi traa nehrozi nejaka nemoc..mor treba..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 18:11
- Nahlásit
žencký!!!!!!! vy jste se dočista zbláznily!!! takovejch žblebtů nakecat za jedno dopo a odpolůdne! já z vás nebudu
čék je chvíli bez netu a tady hotová kronika - od žlázek až po tetanus pro Fajku co byla kousnutá koněm ... šiš a marjáá (né ta vod Gerdy)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 22:47
- Nahlásit
Dočteno ... naštěstí od Davídkový to tady stíhám
Jinak u nás je novinka v tom, že Brutík je naprosto fit. Nekulhá, blbne, hraje si a dokonce Al provokuje Myslím, že léky zabraly naprosto spolehlivě. Jen s tím kulháním si musíme dávat pozor a dodržet ještě týden trošku klidového režimu. Takže na víkendovku jedu jen s piraňou, Brutík bude doma s páníčkem a dětičkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:22
- Nahlásit
Fujtablik ve spolek - to je dneska ale chnusně
Mathea
aano, na zapocty mam nejmin 3 pokusy a na zkousky tez
no když se to znásobí, že každý můžeš třikrát - tak 2x3 je šest - to zní celekm dobře
ja taky nevim, esli mam vockovani jako... ale ja tam proste ne a ne a nepuduuu
vítej f klubu poseroutků
Fifi
Jak moc propadly to musi bejt, abych mela tri pigara?
ty jo to huž nevim , ale co vim rozhodně, že neni dobrý na tetanus pořádat pijatiku, to si pamatuju dost dobře
vim, jak me bolela zadel po jednom tetanu, nedejboze po 3 v 1
jo tetan bolí děsně, ale není to 3 v jednom, ale jdeš tam třikrát!! Bojíš se třikrát, trpíš třikrát, umíráš třikrát
Gerda
Myslim jako jesi lékař to někde eviduje....
u mě to věděla nejdřív závodní dochtorka a tetkon to ví moje vobvoďačka.
Bóže to taky budu mít tři?
Jo! třikrát humřeš!! Budu dědit marůšku?
dyš sem měnila lickýho veta, bude mít stejnak informaci, že mi chybí tetanus?
esli si mu převedla svojí kartu tak jooo.
Fajka
Vod tý doby co mě pokousal kůň
neměl náhubek???
brut
Jinak u nás je novinka v tom, že Brutík je naprosto fit.
tak aspoň jeden z vás se umoudřil
Co dneska budeme dělat? Já nechci dělat nic, návštěva se zkrátila, takže nám zbyly koláčky, měla sem kafe s koláčkama a tetkon bych si lehla a spala. Což nevim esli by mi tu prošlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:12
- Nahlásit
PetraK
neměl náhubek???
no právě že neměl a měl mít
páč vod koňa to bolelo 1000x víc než vod Fajuše
Tady je zima jak fpr... ženou se mraky bude pršet a díly na vokna stále nedorazily Rakušáci pitomci grrrrrrrrrrrrrr
A musím dodělat do DPH se z toho zvencnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:16
- Nahlásit
Ha DPháčku stačí vodevzdat až v pondělí huráááá tak na to dneska dlabu mám čas přes víkend
Co jináč plánujete vo víkendu?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno děfčata, u nás neni žádný kafe, nemáte tady kafe? A jak se máte? Je tu někde Brut? Pani, máme f krčáku malýho Brutíka, je mu pjět mněsícůch a je strašně rostomilej, chtěl si hrát s Maryjí, ale byl tak rychlej, že mu nestihla ani vynadat, tak přepral svýho spolubydlícího džeka rasla. Maryje je musela zprudit, aby si nehráli tak blísko ní, nebo že by se poblila. Byl to ouplnej brutík, taky jim asi přeroste....
PetraK
Pani, dybyste dědila Maryji...mohla byste s ní pokračovat f tom stopování? )))
A eště krs ty tetanusy - máte recht, zavolám bovoďačce a zeptám se jí na to....jesi si spomenu, kam chodim vlastně....
Jak se máte žencký při čtvrtku, co už je takovej malej pátek?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fajka
páč vod koňa to bolelo 1000x víc
jo to vim. Taky má kapek vjetčí žuby. Nemá je sice žahnutý naholu, ale velký sou! Kam Tě vzal?
Tady je taky kosa a fakt chnusně. Hele hrozí, že vám poteče do baráku?? A můžete si zatopit aspoň?
A musím dodělat do DPH
ty vado mám pocit, že neděláš nic jinýho, než Dýpýejč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:53
- Nahlásit
PetraK
ty vado mám pocit, že neděláš nic jinýho, než Dýpýejč
no že jo a to ho naštestí dělám jenom čtvrdletně ale vono to tak strašně letí
Tady je taky kosa a fakt chnusně. Hele hrozí, že vám poteče do baráku?? A můžete si zatopit aspoň
no když nevykopou ty díry na vokna tak nehrozí .. naštěstí a maj rozum a čekaj až to příjde ale zatopit nemůžem páč by to mohlo od jisker propálit tu folii
Halt budem topit nějakou tou štamprletí
Kam Tě vzal
tyjo, jak to říct.. no do hrudi... sem měla prvních 10 minut pocit že mě vyrval srce z těla a měla strach se vůbec kouknout na rozsah poškození ale dyž sem ani po 10 minutách neumříla tak sem si řekla že dobrý a začala sem zjištovat co a jak. Vot tý doby mám velkej respekt ..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
hoooj báábýýýýý,
teda mě je dneska festovně blbě - teští hlava, břuch bolí maminka mi poradila ať otěhotnim, že budu mít jiný starosti než tydlencty
je tu taky hnusně, nic se mi nechce, a v noc jsem skoro nespala tak to asi budu teď přes den dohánět.
a mam hroznou chuť na puding - nechcete mi ho některá přijet uvařit???
a taky bych si měla uvařit něco k obědu - včera jsem byla hotová kuchtička a místo oblíbených špaget s kečupem jsem udělala karbanátky s br. kaší no hotový veledílo kuchařský
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:33
- Nahlásit
Dobré téměř poledne milé dámy
Před chvílí jsem vylezla z péééééříííí. Vůbec se mi nechtělo, ale musela jsem slupnout atb, tak kvůli tomu už i snídám.
Jinak právě touhle dobou dcééééra dělá praktickou maturu a já jsem víc nervozní než ona. Hlavně ať proleze, jinak se z ní zblázním.
Si představte, že ta malá piraňa chce taky polykat prášečky, tak se je snaží Brutíkovi sežrat. Abych jí dopřála toto potěšení, tak dostává B-komplex. Bych vám přála vidět, jakou má radost
Brutíkovi už vůbec nic není.... a já jsem konečně po týdnu bez horeček, bohužel kašel stále přetrvává a námaha mu nedělá dobře. Takže dneska jsem se rozhodla, že jen uvařím oběd, upeču něco dobrého ke snídani a půjdu s psékama na procházku. Úklid nechám na rodince
PetraK
koláčky já k smrti ráda, tak se můžete rozdělit
Fajka
brrrrrr, kousnutí od koně.... lituju, mně chce každý kůň rafnout, tak je obdivuju jen z dálky a neodvážím se přijít do blízkosti jejich zubů. Asi jim nějak blbě smrdím či co
Gerda
Je tu někde Brut? Pani, máme f krčáku malýho Brutíka, je mu pjět mněsícůch a je strašně rostomilej, chtěl si hrát s Maryjí, ale byl tak rychlej, že mu nestihla ani vynadat, tak přepral svýho spolubydlícího džeka rasla. Maryje je musela zprudit, aby si nehráli tak blísko ní, nebo že by se poblila. Byl to ouplnej brutík, taky jim asi přeroste....
sem tu ....... náhodou nevíš, jak se jmenuje? A zeptáš se když tak majitele, až se potkáte? Tohle totiž vypadá jak Brutíkův sourozenec z dalšího vrhu, kor když měli s sebou džek rasla.... A jestli je to on, tak bude tuty velikej. ... já nikdy nikoho v Krčáku nepotkám, tak max. dobrmana z jednoho baráčku popř. několik jezefčíků a jiných prcků
Janiii
nechytla jsi náhodou tu virozu co teď řádí? Prý jedny z prvních příznaků jsou bolesti hlavy a břicha.....
Teda dámy, teď se tu stavoval kamarád s vejslužkou ( vdává se mu v sobotu dcéra). To vám je nádhera a jak moc je to dobroučký .... mňam, mňam, mňam , prý máme u nich ještě dortík, který mi přivezou v sobotu večír, když nemůžu jít na svatební ochutnávku, sem zvědavá, jaký nakonec vymysleli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:15
- Nahlásit
Janiii
maminka mi poradila ať otěhotnim, že budu mít jiný starosti než tydlencty maminka má rady nad zlato ale vod určitýho věku se jima rači neřídit
karbanátky s br. kaší no hotový veledílo kuchařský
no fakt tyjo ! a co z toho se ti podařilo přičmuchnout
brut
Brutíkovi už vůbec nic není.... a já jsem konečně po týdnu bez horeček, bohužel kašel stále přetrvává a námaha mu nedělá dobře. Takže dneska jsem se rozhodla, že jen uvařím oběd, upeču něco dobrého ke snídani a půjdu s psékama na procházku. Úklid nechám na rodince hurá
Jinak právě touhle dobou dcééééra dělá praktickou maturu a já jsem víc nervozní než ona. Hlavně ať proleze, jinak se z ní zblázním držím palčáky at to dobře dopadne!!! To jsou vždycky děsný nervy... uf uf...
To vám je nádhera a jak moc je to dobroučký .... mňam, mňam, mňam , prý máme u nich ještě dortík,
týýýjo jen je jí drobátko líp tak nám tady dělá chutě!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:25
- Nahlásit
brut
Pani, to neni jedinej brutík, co tam chodí, vona tam chodí i jedna brutička, ale ta je tmavší a starší, ale taky furt eště štěndo. Jestli ej potkám, zeptám se - a co vy máte za chovku? Abych se jen neptala, jestli neznaj Brutíka ))))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:33
- Nahlásit
tak vy my ten puding neuděláte jo???
dobře jdu ho připálit sama
a k tomu si jdu udělat řízek, zbyla mi kaše - teda jako nééé k tomu pudingu, ten bude až potom
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
Janiii
dobře jdu ho připálit sama
stejnak nemáš určitě doma mlíko ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:47
- Nahlásit
tssss, kdybysme měli všeho jako mlíka ve špajzu ....
jsme si koupili balík mlík, a pak přijela mírova mamča, a že když je v kanclu tak že si u nás dělá kafe s mlíkem, tak aby nám neupíjela, tak že nám koupila mlíko ...
za chvíli vám se hodim fotku mýho vlkodlaka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
vidíte to zuřivé bělmo???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:58
- Nahlásit
Fajka
naštěstí a maj rozum a čekaj až to příjde
tak aspoň že tak. U nás když předělávaly okna, tak sousedce je vylágrovali asi v osm hodin ráno, pak zjistili, že okna nejsou. Okna přijela v osm večer, skončili po desátý. BYL LEDEN nebo ÚNOR to už nevím
tyjo, jak to říct.. no do hrudi...
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááu!!! sfině jedna. Po mě šla jen jednou - klisna, chtěla mě skalpovat, měla jsem štěstí, byla jsem rychlejší a byla mezi náma ohrada.
Janiii
teští hlava, břuch bolí
vítej v klubíčku - fčéra mi bylo podobně ,
už máš ten půding? Mám na něj děsnou chuť. Místo toho jsem si dala buráky, nejsou ale tak sladký
brut
nechytla jsi náhodou tu virozu co teď řádí
obávám se , že jestli by jí na to mělo pomoct těhotenství, jak pravila Janiii maminka, bude se ta viróza jmenovat tetička
Hlavně ať proleze, jinak se z ní zblázním.
stejně se teď modlím se synovcem. Fčéra jsem zas měla dohovor. Je to vůl. dle mého neodmaturuje a já ho pak zabiju. Napůl. Tu druhou půlku nechám ségře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:59
- Nahlásit
Janiii
co to je za dvě bestie??
Bože ten štucel německej už je velkej!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:03
- Nahlásit
Bože ten štucel německej už je velkej!!
sakra velkej!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:05
- Nahlásit
a mně vždycky řikala maminka, že se jazyk vyplazovat nemá ...
po kom to ty psiska mají???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:41
- Nahlásit
Janiii
to sou dvě krávy! : D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:43
- Nahlásit
Hlásím, že mladá má praktickou za sebou .... před půl hoďkou volala, že už skončila. O rovnou hodinu dřív než jim vypršela doba..... sice z toho nemá moc dobrý pocit ( ale to nemá ani z klasických písemek), ale prý snad úplně nepropadla. Teď už jí bude čekat jen ta ústní a pak bude hotovo.... já se tak těšííííííím
Fajka
týýýjo jen je jí drobátko líp tak nám tady dělá chutě!
a to ještě nevíš, co budu odpoledne péct ..... jednak budu dělat kiwi marmošku, pak skořičníčky a nakonec upeču veliký jablíčkový dortík .... jo a dostala jsem recepis na piškoty, tak budu zkoušet i ty
Gerda
Brutík je Blue Heeler a Aluška Šumící křídla..... vím, že v Práglu je od obou nějaký sourozenec, ale netuším kde. Jinak pokud mně nashromážděné informace neklamou, tak to může být jakákoli jiná chovka, páč se těch štěníků v Práglu sešlo nejvíc. Ale děsně závidím, bych je taky chtěla potkávat....
Janiii
o pudinku ani nemluv.... mladej si ho dělá z litru a ještě chodí ujídat holce..... většinou k tomu spotřebuje pytlík piškotů, tak půl kila ovoce a navrch vyplácá celou zakysanou smetanu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:49
- Nahlásit
PetraK
stejně se teď modlím se synovcem. Fčéra jsem zas měla dohovor. Je to vůl. dle mého neodmaturuje a já ho pak zabiju. Napůl. Tu druhou půlku nechám ségře
já právě včéra holce vynadala, když vytáhla učení.... sem říkala, že si tím v tý kedlubně nadělá akorát hokej, tak šla do zoo, aby se rošku rozptýlila zvířátkama
Ona naštěstí v tomhle směru je až moc spolehlivá, tak moc, že zanedbává všechno okolo...... spíš se bojím jejího zmatkování, tak jí neustále opakuju, že o nic v podstatě nejde, že je to klasický zkoušení, jen se to jinak jmenuje a trošku se s tím nadělá.
Ovšem při představě, že se dostane na vejšku a bude každý půlrok dělat zápočty a zkoušky mně jímá hrůza......
Opak bude mladej, kterej je těžkej salámista a má úplně jiný přístup k životu a škole..... pokud proleze až k matuře, tak u něj to vidím na šest neděl neustálého stavu opilství, abych přežila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:51
- Nahlásit
Janiii
holky jsou super .... každý den ( pokud je pěkně) tak trávím půl dopoledne sledováním těch mých chlupatců a musím říct, že lepší balzám na nervy neznám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:51
- Nahlásit
brut
Teď už jí bude čekat jen ta ústní a pak bude hotovo..
Drzim palce, dobre to dopadne! Kdyz si vzpomenu na sebe, jak mama silela a cekala na zpravy (tenkrat nebyly este mobily ) a my si sli se spoluzakama pak v klidku drepnout na kafe a vinko... Do prace jsem za ni dosla asi s 3hodinovym zpozdenim, uz byla bleda jak stena a mela nabeh na infarkt.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:01
- Nahlásit
Fifi
já na rozdíl od holky doma data nehlásila ..... písemnou se dozvěděli náhodou od spolužačky, praktickou jsem nehlásila vůbec ( byla v době, kdy jsem měla celý rok laborky, tak našim nepřišlo divný, že si beru dva pláště a jen málo věcí) a ústní jsem jim nahlásila s jednodenním zpožděním. ...... ale to slíbené celé, upečené kuře k večeři jsem samozřejmě chtěla hned
Myslím, že pro rodiče, je tohle čekání a netrpělivost horší jak pro robátka....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:20
- Nahlásit
brut
Hlásím, že mladá má praktickou za sebou.... před půl hoďkou volala, že už skončila. O rovnou hodinu dřív než jim vypršela doba..... sice z toho nemá moc dobrý pocit ( ale to nemá ani z klasických písemek), ale prý snad úplně nepropadla
no tááák, takže částečně odlehlo Gratulíre.
já právě včéra holce vynadala, když vytáhla učení
no to u nás je to opačně ten idiot asi nepobral, že by měl nastartovat mozek, furt si myslí jak je dobrej, ale bohužel opak je pravdou. BOjím se, že madurýda odkreje karty
tak u něj to vidím na šest neděl neustálého stavu opilství, abych přežila
jakože druhý šestinedělí, jo? No můžu Tě poinformovat - nefunguje to. V pindělí jsem požila, včera taky, ale vlif na funkci to nemá
Fifi
Kdyz si vzpomenu na sebe,
panebože, panebože, neřikej to. NEŘIKEJ TO!!! vzpomínka na madurýdu mi způsobuje srdeční arytmii a vosypky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:24
- Nahlásit
PetraK
vzpomínka na madurýdu mi způsobuje srdeční arytmii a vosypky
Copa, copa??
|