| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:09
- Nahlásit
hooooj lidi, jsme včera byli v hospodě, kolegovi od Míry z práce (tzn. mému bývalému kolegovi) se narodilo (resp. jeho manželce) mimčo, tak se bylo zapít řikali jsme na chvilku, přitáhli jsme v půl druhý
a přežila jsem dva panáky bez srdeční noční újmy
a za chvíli pojedu s Mírou do Práglu, včéra jsem si vyhlídla v Deichmannu svatební botky za těžký prachy - 449,- ale nemaj moje číslo, tak zkusim štěstí v matičce Praze jsou to balerínky, čímžtóóóó bez podpatku, čímžtóóóó´bych nemusela vedle míry vypadat jak mrakodrap
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:11
- Nahlásit
Fajka
Kdyby jsme se hádali tak nespadne jen jedna zeď ale celej barák
No! a mohli ste to rovnou postavit celý nový z gruntu!
hlavně že je venku krááááásně
Je - je tam krááásně, krásně, krásně !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:15
- Nahlásit
PetraK
no já bych to klidne postavila celý znova, vono by to asi přišlo levnějc ale tatík by to asi nerozdejchal
Janiii
a kdy pá se Janii začne vobjevovat v Saraxátku????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:20
- Nahlásit
Janiii
přežila jsem dva panáky bez srdeční noční újmy
hurááá, zas je nás alkahůlíků vo jednoho víc! To nám ten boj s alkahůlem hnedle pude líp!
ale nemaj moje číslo, tak zkusim štěstí v matičce Praze
jeden Deichman je hnedle když vylezeš z Anděla a další je na Zličíně. Kde jsou ostatní nevím
Fajka
ale tatík by to asi nerozdejchal
a co by jako chtěl dělat, kdyby to bylo spadnutý? Bydlet pod stanem? Musíte se pořádně pohádat, domek si lehne... a stěhujete se do novýho!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:26
- Nahlásit
PetraK
joo spíš by sme neskončili pod mostem vono je všecko tak strašně drahý dneska chjoooo...
Jo a normálně už i k nám na vesnici kde dávaj lišky a Fája dobrou noc dorazli bezdomovci.. jeden se tu poflakuje už týden, spí v zastávce a pořád vobejduje o okolo na jednu stranu mě ho je líto ale na druhou stranu kdo ví codělal že takhle dopad ... ale nic příjemnýhoto není potkat ho večer v lese... ještě že mám toho vlkodlaka a né nějakou čivavku...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:26
- Nahlásit
a kdy pá se Janii začne vobjevovat v Saraxátku????
kuš babo
takový plány tu zatim nejsou .... pravda, svatba taky v plánu ještě před měsícem skoro nebyla
jeden Deichman je hnedle když vylezeš z Anděla a další je na Zličíně. Kde jsou ostatní nevím
jeden je na chodově, na ten spoléhám, no max. sfrnknu i na Anděl, uvidíme ...
hurááá, zas je nás alkahůlíků vo jednoho víc
tak já bych se po dvou panácích alkehulikem opravdu nenazývala navíc to byla ústní voda (Zelená) takže sjem si vlastně jen vyčistila zuby před spaním
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:32
- Nahlásit
Janiii
prej ústní voda
sem si včera taky dala dvě štamprlata, páčse mě klepali nožky když sem viděla jak řemeslnící lezou po lešení v 10 metrový vejšce bezjištění a rozebíraj lešení.. sem seděla dole a rozdejchávala jestli oni spadnou a nebo já z toho dostanu herzšlag
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:35
- Nahlásit
Fajka
sem si včera taky dala dvě štamprlata
pani my začnem na starý kolena normálně chlastat
řemeslnící lezou po lešení v 10 metrový vejšce bezjištění a rozebíraj lešení
no fuj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:40
- Nahlásit
Fajka
... ještě že mám toho vlkodlaka
Jak je důležité míti Fajkuše!!
vono je všecko tak strašně drahý dneska
to je fakt, je to šílený. Ale víš co? Novej barák, nemá tu duši toho starýho
Janiii
tak já bych se po dvou panácích alkehulikem opravdu nenazývala
heh, no když se může Wami těšit, že mě potká na igelitovejch závodech po naší první hodině, tak co já bych se nemohla těšit, po prvních dvou panácích, že rozšíříř řady bojovníků s alkahůlem, ne?
Zelená
tu jsem tůdle ochutnala po dvaceti letech a.... dobrá je. Už to není takový hubolepka jako tehdá.
takže sjem si vlastně jen vyčistila zuby před spaním
kuš babo
kuva , jak voni to řikaj s tim vodříkaným chlebem????
jo a jak jsi říkala s tím předčasným chválením na igelitech, tak!! Muselas škytat. jak vystrčil hlavu z tunelu- Byl "táááák šikooovneeej!", jenže špatně, mám ho chválit, až dál, aby si zvykl z tunelu vybíhat a nečekat odměnu : D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:44
- Nahlásit
Fajka
sem seděla dole a rozdejchávala jestli oni spadnou a nebo já z toho dostanu herzšlag
To znám takhle lozil po střeše Brtnik a...... spadnul naštěsti se dobrzdil cestou po střeše (taky to nemáme tak vysoký jako vy). A když lezl do studny, tak jsme se zhádali jak koně, protože se nechtěl přivázat, tak sem řvala jako fakt hodně hladová jordánská kráva a byla tak protivná megera, že se šel radši přivázat, než aby mě poslouchal , todle je jedinej způsob, jak ho donutit, aby mě poslechnul, že si zahraju na megeru (zas tak velkej problém to neni ), no ale von neví, že to je jen dívadlo, abych ho donutila se jistit. Pak vylez ven a povídal, že ešče, že mě poslech. A pro jistotu si přivázal i všechno nářadí. Ale i tak jsem vždycky na nerf. páč vona ta studna má asi 15 metrů hloubku na hladinu +4-5 metrů je sloupec vody.Tak dycky bojim.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:45
- Nahlásit
jak vystrčil hlavu z tunelu-
máš to štěstí holka, že vystrčil hlavu tam, kde jsi ho očekávala - Berni (a to měla ta paní strach, jestli berňák projde tunelem) se v něm otočila a vylítla ven tou stranou, kterou tam vběhla ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:49
- Nahlásit
PetraK
s tou duší domu máte pravdu to mám zrovna tak
koukám že taktiky mám uplně stejný ! já taky dycky řvu jak tu až mě Pája rači poslechne než by mě poslouchal
A s tím igelitěním to vám závidím, já na to nemám pejsu, ale mě by to hopíkování taky bavilo.. tak třeba jednou až budu mít nějakou jinou příšerku
Lidi končím baterka tu na mě řve... tož se mějte fajnově a hezkej víkend páááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:51
- Nahlásit
Janiii
se v něm otočila a vylítla ven tou stranou, kterou tam vběhla
, todle taky umíme. Neboj ono to přijde,jen co se do toho opřeme víc než při seznamovací hodině. To je totiž Ešusova specialitka. Že něco ví, zná a umí. a posléze je z něj bezbranné psí batole, které vůbec nemá toucha wocogo. A předvede něco podobnýho a vyleze s výrazem:"Todlesmyslelažemámudělat? Je to dobře?"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:52
- Nahlásit
Fajka
, já na to nemám pejsu
to se neví. Tak zas ale já vám závidím kůrsing. Ten bych brala! U toho se tolik nenadřete
koukám že taktiky mám uplně stejný ! já taky dycky řvu jak tu až mě Pája rači poslechne než by mě poslouchal
voni je dělaj šecky ze stejnýho matroše, víte?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 09:55
- Nahlásit
PetraK
stejnej matroš stejná kvalitka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
Fajka
stejnej matroš stejná kvalitka
bože, doufám, že to nečtou
vono de hlavně vo to, že by se profláknul ten trik s hádáním se, aby na nás dali. Pak by to už nefungalo
|
alias
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:55
- Nahlásit
hojo
tak jsme vás zas nepřečetla páč nestíham, ale až se to tu uklidní tak teda přečtu
wami - fotky jsou nááádherný - já chci taky umět vyfotit takovouhle fotku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:46
- Nahlásit
alias
čůs matko!!! Dneska sem na vás vzpomínala. Museli ste fšicí škytat. Páč jsem si vzpomněla, jak jsme u vás byli na výletíku, jak tam bylo krásně
Co děláte pani? Já mám za sebou "mrtvýho čokla", páč jsem ho utahala, jak jsem ho učila coursingovat, rozbila jsem si při tom svůj coursingovej trenažér a tak jsem musela improvizovat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:53
- Nahlásit
PetraK
Ahoooooj ... no čoveče já fakt dneska po dlouhý době škytala a minimálně třikrát!!! sem se chtěla zeptat kdo že mě to pomlouval tak tos byla ty!
Já Fajuš taky včera stahla jak koně..po 15 kilákách měla dost
a tady vám sem taky frknu nějaký vídeo co sem pořídila
http://www.akita-feiko.estranky.cz/stranka/videa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:58
- Nahlásit
brej večír všem
Fajka
to budou na Pecce čumět, až budeš při přivolání používat "tak pooooď "
ale hlavně že to funguje, co by(sme) za to jiný dali že?
brou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:01
- Nahlásit
Fajka
kdo že mě to pomlouval
dneska náhodou ne. Sem byla nějaká malátná - sme na tom s Ešusem podobně. Sem se flákala i na zahradě, nic moc jsem nefachčila.
Hele dooobrý vídejka!! Fajuša se tam navíc i gutově tváří
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:08
- Nahlásit
Janiii
joooo to víš alt zkouškový povely nemáme ale funguje to !
PetraK
Nooo mě připadá že se tváří jak trubka
sem dneska tak nic moc na zahradě nestihla páč u nás příííšerně fučelo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 23:06
- Nahlásit
Tak sem se dneska pri dalsi moji cetba dozvedela zajimaci vec..
jisty kmen domorodcu (co asi zijou nekde, kde se chovaj vembloudi) zna 50 zpusobu kastrace vemblouda. A v knizce byl uvedenej jedinej.. uhryznuti varlat clenem kmenu...
fakt vam nevim, proc musim studovat takovyhle veci, pac na cokly to faaakt jako nepouziju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:05
- Nahlásit
Fůůůjtajblik ve spolik
Bodré pindělní ráno - nevím jak vy, ale já jsem někde ztratila mozek. Nebo teda tu parodii na mozek co jsem vlastnila. Nejsem schopná nahodit ani záložní motory. Už se mi podařilo porazit i pana ředitele na chodbě. To zas bude den děti moje, to zas bude den
Fajka
Nooo mě připadá že se tváří jak trubka
nikolivěk, člověk by jí dal hubišku na čelo, je roztomilá
páč u nás příííšerně fučelo
no a to ešče hlásili že během dneška vítr zešílí , tak se máme na co těšit.
Mathea
zna 50 zpusobu kastrace vemblouda. A v knizce byl uvedenej jedinej.. uhryznuti varlat clenem kmenu
Na CO to študujete pani???
Jo a se musim pochlubit.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-pes-zave jovity-0w7-/p_zviretnik.asp?c=A090426_132642_p_zvi retnik_dru
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:04
- Nahlásit
PetraK
šiš pani jsem si málem cvrnkla do textilu při těch vašich vyprávěních doooost gutový, jako bych tam byla s vámi
a jinak brý dopoledne všem
Berni má za sebou ranní dvouhodinovku s Bárou, je totálně oslintaná, mokrá, špinavá, ale šťastná
a odpoledne musíme k pani doktorový veterinářový páč jsme průůůůůůůůůseráři to jen tak naokraj, když jste se tu bavili o těch očkováních ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:11
- Nahlásit
Janiii
průůůůůůůůůseráři to jen tak naokraj, když jste se tu bavili o těch
taky dostane Berníš 3x tetanofku?
šiš pani jsem si málem cvrnkla do textilu
dík za pochvalu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:33
- Nahlásit
taky dostane Berníš 3x tetanofku?
jojo, tak nějak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:41
- Nahlásit
Janiii
tak nějak
chůůdě malý nebohý!! No ale vzteklinku může vynechat, tak aspoň že tak.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 16:59
- Nahlásit
PetraK
Na CO to študujete pani???
Dyt rikam, ze nemam tucha No byl to zajimaci priklad, jeden z mala z tech par knih, co sem vo socikulturni antropologii stihla precist. A prej ze jako mam pristi utery vodevzdat esej, no to nevim teda, dyz sem tu knizku este ani necetla a UZ tudle stredu prej pisem z rustiny
A jako vypraveni se mooc povidlo a pobavilo a zahralo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:12
- Nahlásit
huš jsme z veteriny doma, řeknu vám, vyplatí se jet tam, když hrajou Češi v televííízi hokej nikde nikdo, jen pani doktorová, tak si berni vysloužila injekci, zvážila se, vyfasovala 4 piškoty a podrbání a jelo se domu
pani doktorka zalitovala, jaká je škoda, že berni nemůže mít štěňátka, prej "to by byly povahy!!"
|