| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit
Janiii
ať je čtvrtek nebo pátek, šiju šiju si kabáte
taky bych jeden prosila, černej depešáckej až dolů na zem. Potřebuju nutně na končertýno!!
A taky rozchodit boty.
A nabarvit hlavu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit
PetraK
kam jdeš končertovat? teda ty osobně doufám nééé, nebo budeš někde preludovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:31
- Nahlásit
Janiii
kam jdeš končertovat?
no tak prvak do Německa do Mnichova a pak tady v Prahéé, až sem hoši přijedou tetkon. Huž se těšim moc, moc. A pak možná ještě Vídeň??? Ale to se uvidí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:49
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Jsem od pěti vzhůru a řeším hrozně moc věcí najednou ...až začínám trpět pocitem šílenství... CHCI K CHOCHOLOUŠKOVI
mishi
veliká gratulace jak k narozkám, tak k budoucí svatbě .... nezapomeň na nás s fotkama
Janiii
u nás svítí sluníčko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:52
- Nahlásit
PetraK
TYDLE DVĚ SE MI BUDOU SMÁT, ŽE NEUMIM DĚLAT S KALENDÁŘEM!!!
no já zmetky dělat nezačala... to Janííí
brut
řeším hrozně moc věcí najednou
sem na tom podobně.. až budež vyrážet tak písni...páč pudu s tebou a ráááda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:54
- Nahlásit
Janiii
a jééééje, tady si někdo plete dny v kalendáři ...sem myslela, že na to je tu jen jeden odborník a to PetraK
Jinak má pravdu Fajka, páč se jedná o pátek ..... ale u nás oslava bude až v sobotu, páč v pátek jsou všicí v práci nebo ve školách
PetraK
počkééééj, mi něco uniklo? Ona je StaHiová nakrytáá? Huráááá budou maličcí Stahijátka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:55
- Nahlásit
Fajka
až budež vyrážet tak písni...páč pudu s tebou a ráááda
myslíš, že nám dovolej mít s sebou psy? Páč já bych tam chtěla alespoň plyšový a pořádně velikej kapesník, až začnu vzteky brečet .....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:57
- Nahlásit
jak málo stačí k radosti ostatních, koukám
já chci taky slavit, kdo mipošle kousek dortu nebo něčeho jinýho dobrýho? my sice nebudem o víkendu doma, ale neva berni nám to tu pohlídá a zkontroluje
a tady už taky svítí, abyste věděly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit
brut
ale u nás oslava bude až v sobotu já bubu slavit až v neděli tím že si uděláme vejlet do Kralup
myslíš, že nám dovolej mít s sebou psy
doufám páč jinák se pomátnu ještě víííc než sem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:04
- Nahlásit
Janiii
dort nebude, bych si ho totiž musela upéct a to teda nééééé, ale bude místo toho nějaká dobrá buchtička, houstičky a taky několik druhů štrůdlíků .... ovšem sejdou se mi tu rodinní žrouti, tak asi nezbyde ani na mně
Ale že jsi to ty, tak až se zase uvidíme, tak něco dobrého na zoubek vezmu s sebou ( a kleště to nebudou, neboj :lol
Fajka
budeš mít kulatý? ..... já bych nic neslavila, ale mušííííííím , páč kulatý by robátka nevydejchali, když se na ně připravujou půl roku
doufám páč jinák se pomátnu ještě víííc než sem
to bude mít Chocholoušek radost... kombinace Fajky, Al a Bruta bude smrtelná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 12:28
- Nahlásit
brut
budeš mít kulatý
nééé kristový ale já zrovna moc neslavím ani ty kulatý
kombinace Fajky, Al a Bruta bude smrtelná
vražedný koktejl
hele co tady všici blbnete s nějakým pribiňákem?
Pochopila sem dobře že je to nějakej úpa jednoduchej recept a je to moc dobrý?
Zládne to i kuchařský kopyto jako sem já????
Estli jo tak mě to sem zkopčete někdo nemám čas to hledat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 12:37
- Nahlásit
Fajka
ale já zrovna moc neslavím ani ty kulatý
já taky ne, ale co bych pro ty svý harantííííí neudělala, že?
vražedný koktejl
a Chocholouška trefí šlak
pribiňáček v krámu je děsně drahej a ti moji ho mají jen na olíznutí, tak dělám domácí ( bohužel s minimálně trojnásobný dávky, aby to mělo nějaký smysl )...
Receptík na domácí pribiňáček:
1 tvaroh ( lepší je z pozlátka, ale i z vaničkovýho se dá udělat)
1/2 vanilkovýho pudinku
2dcl mlíka
30g pískovýho cukru
1 vanilkový cukr
20g másla
Všechno mimo tvarohu smícháme ( nejlépe ponorným mixerem) a vaříme do zhoustnutí. Vychladíme v ledničce, pak do pudinku vmícháme tvaroh a pořádně vyšleháme. Máme hotový pribiňáček... dobrou chuť
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zdař bábýý-vemete mě s sebou k docentovi? Mathea tvrdí, že by se na měl prej měl taky mrknout
Bože žencký - tady budou další dvě voslavy a svarby, to z toho juchání nevyjdem. Takže ale protože vim, že su sklerotik, tak už předem vám sem prsknu
bombošku
dortik
něco slatkýho navrch, dyš je vás tolik:
a k tomu kafe ňáký:
a dopředu FŠECKO NEJLEPČÍÍÍ.
Hepčí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:12
- Nahlásit
Fajka
Pochopila sem dobře že je to nějakej úpa jednoduchej recept a je to moc dobrý
pochopila jsi to naprosto přesně. Je to věc, kterou vyrobíš i v polních podmínkách na chalupě- nepotřebovala jsem ani ten ponornej vařič. A JE TO GŮŮŮTOFKÁÁÁÁ -ostatně cokolif co dovalí Brůůůtofkááá
Jdi do toho!! Vřele doporčuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:13
- Nahlásit
brut
to bude mít Chocholoušek radost... kombinace Fajky, Al a Bruta bude smrtelná
myslím, že při téhle kombinaci by docent Chocholoušek zaručeně skončil u docenta Chocholouška
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:21
- Nahlásit
Tak dámy, aby toho fakt nebylo málo.... profesorka dneska holce řekla, že nesplňuje docházku, tak jí k matuře nepustí (pozor, počítala jsem to a dle školních kritérií se tam sice s odřenýma ušima, ale i tak.. vejde jak za druhý pololetí, tak za celý školní rok).... žhavím dráty a zkouším obvolat, co se dá. Po půl bych se snad měla spojit přímo s ní a uvidíme, co mi ona řekne.
Holka se mi složila, brečí, není s ní žádná řeč ...... hlavně díky týhle kravce může zapomenout na vysokou, protože nebude moct k přijímačkám doložit maturitní vysvědčení
Ach jo, musej chodit po světě takový neskutečný krávy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
brut
BOŽE TO JE NESKUTEČNÁ, NESKUTEČNÁ KRÁVA. DRŽÍM PALCE, dej vědít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit
PetraK
víš, co je nejhorší? Ta bezmoc, kterou cejtím, když se na to svý pitomě podívám .... kdyby to byla nějaká blbka, co ve škole prudí, tak držím hubu a krok, jenže to ona se svou povahou není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:30
- Nahlásit
brut
Ta bezmoc, kterou cejtím, když se na to svý pitomě podívám
já Ti věřím. Ale určo to dobře dopadne, nesmíte se nechat dát! řekni, že chceš teda vědět a vidět jakej počet zamškaných hodin mají ti kteří jsou k maturitě puštění.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit
brut
Hele brutova, mam s podobnejma slamastykama nedavny zkusenosti docela.
Jednak sou vejsky, kde jim staci mat. vyzo az v zari (kamoska vylitla u dejaku, kantorka podobna krava jako tadle anglictinarka a nasledne se dostala na archeologii s bezvadnejma prijimackama - krasnej paradox).
Dvanak pokud se vejde do poctu hodin dle skolniho radu, ma znamky a nebyly s ni zadny problemy ohledne chovani, úak kantorka proste nema pravo ji nepustit. Zvlaste, pokud na dceru jsou pomerne slusny reference od jinejch kantoru??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit
Tak mám za sebou hovor.... je to bohužel přesně tak, jak jsem předpokládala... profesorka je neskutečně nepříjemná, arogantní. Nechtěla se mnou vůbec mluvit, prý zítra bude pedagogická rada a tam se rozhodne.... tak jsem se jí zeptala, jestli by si mohla vyslechnout, co jí chci říct. Nakonec musela poslouchat, ale jestli to bude k něčemu, vůbec netuším...
Jo a jestli jsem jí dobře pochopila, tak jí nejvíc vadí, že holka na školu přišla s jedničkou a teď jí hrozí trojka.... dokonce uznala, že holka má hodně známek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
brut
ty vado to je jelito, neskutečný jelito!!! Brůtofko- hele nechceš rovnou zavolat říďovi??? Proč se s prominutím ,s*át tady s tou čůzou a nejít si rovnou stěžovat, zvlášť, když ona nemá právo?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
Ale určo to dobře dopadne, nesmíte se nechat dát! řekni, že chceš teda vědět a vidět jakej počet zamškaných hodin mají ti kteří jsou k maturitě puštění.
holka jich má prý ze třídy nejvíc ( o dvě od další adeptky)
Mathea
holka se hlásí do Brna na mediální studia- psychologie, pak do Plzně na sociální práci a na Karlovku do Práglu na totéž.... asi se budu muset podívat, jak je to s doložením maturitních vysvědčení
Navíc se hlásí na vyšší odbornou do Práglu ... a tam netuším, jestli nebude muset doložit maturitní vysvědčení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
hele nechceš rovnou zavolat říďovi?
před pedagogickou radou to nemá cenu
Zkusím se večír domluvit se ségrou a připravit si proti reakci, jestli mi jí nepustí ..... ach jo
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:11
- Nahlásit
brut
Jsem tu nakoukla a myslím, že právě před pedagogickou radou je se třeba obrátit na ředitele, páč "ředitel na návrh ped. rady schvaluje" a on je ten, kdo to může zvrátit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit
Andreany
mně bylo řečeno, že do pedagogický rady se se mnou bavit nebude ..... jinak já se proti rozhodnutí samozřejmě odvolám ( jenže je na odpověď 30 dní a to už bude po maturitách )
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit
brut
Nebude se s tebou bavit ona nebo řed? Pokud opravdu dcera nepřekročila limit omluvených hodin, tak by měl řed. vědět, že jde uč. proti školnimu řádu, aby nevznikaly zbytečný tahanice, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:19
- Nahlásit
Andreany
nebude se se mnou bavit ředitelka..... od třídní mám slíbeno, že zameškané hodiny ještě ona propočítá a bude je mít u sebe .... do zítřejšího poledne mám svázané ruce
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:22
- Nahlásit
hm, tak spolíhej na tu třídní, ta to může zvrátit, pokud bude mít u sebe na poradě podklady o absenci, tak nevěřím, že by řed. podepsal a takové rozhodnutí
to bude dobré, uvidíš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:26
- Nahlásit
Andreany
doufám .........
|