| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit
brut
hele to je diuný!! to Ti fakt ta říďa řekla???
sakra híml. Jestliže se tam dcera vejde, tak nechápu, kde ta krafka bere tu drzost!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:36
- Nahlásit
PetraK
k řídě se nedovoláš... dneska už je pryč a ráno přijde až na pedagogickou radu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:40
- Nahlásit
brut
k řídě se nedovoláš... dneska už je pryč
SAKRA!!
Tak držím palce, holky, ať to dobře dopadne. Dáš vědět, viď? Já tu možná zítra moc nebudu, ale určo aspoň nakouknu. Cérce vyřiť, že držím palce , ať se hodí do klidu, teď momentálně nemůže nic dělat, ať vezme Alubábu a de ven se projít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:46
- Nahlásit
PetraK
mladý jsem uvařila meduňkovej čaj, dala do něj med a pustila jí pohádku.... uřvaná usnula hned při začátku, aspoň že tak
Až se vzbudí, půjde s psékama ven .... pak jí zaměstnám úklidem a nakonec vyženu do chrňan.
Zítra dám určitě vědět... ráno musím k doktorce, ale kolem poledního už budu tady, aby si zavolala pro výsledek ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 15:41
- Nahlásit
brut
uřvaná usnula hned při začátku, aspoň že tak
to je dobře. Řekni , že jí pozdravuju a držím ty palce a učitelka že je kráva nebeská hnusná.
Budu napnutá jak guma v bombarďákách, jak to dopadne.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:17
- Nahlásit
teda čověk tu půl dne neni a hned takovýhle novinky
brut
holky myslim na vás, ať to vybojujete, protože taková kráva se hned tak nevidí - jak někdo takovej může učit
budu doufat, že třídní je aspoň trochu schopná osoba a za mladou se postaví, ikdyby to nesedělo třeba o hodinu ... safra, když holka neni lempl a nechodí za školu, tak stát se to snad může ne???
zítra podávej info, a holku moc zdravim a že vzkazuju že když nejde o život, tak jde o ho*no - ikdyž se jí to teď tak třeba nezdá ...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:22 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
brut
budeš mít kulatý?
konecne dvacet, jo? tak pro pripat, ze by mi f patek odjel mozek do Nemecka, gratulac s gratulaci i gratulacatama!
může zapomenout na vysokou, protože nebude moct k přijímačkám doložit maturitní vysvědčení
hele nevim, esi se neco nezmenilo, nebo esi to neni jen u vytvarnejch skol, ale maturitni vysvedceni by snad mohla dolozit i dodatecne, ne? za mejch mladejch let to tuty slo totiz..no a hlavne, kdyz teda cera splnuje skolni regule, mela by mit anglictinarka smolika.. drzim palec!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 17:03
- Nahlásit
brut
hele dyby naaahodou se to zvrtlo a fakt z takovy kraviny udelali pro ceru pruser, tak je nejlepsi ty skoly pripadne vobvolat, jak to tam maju s tim vyzem..
Ale hlavne by z toho nic bejt sakra nemelo!...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 17:37
- Nahlásit
brut
Nejhorsi je fakt srazka s blbcem. Musi to dobre dopadnout! Mackam palce a packy!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 17:37
- Nahlásit
Díky moc... vzkazy vyřízeny a díky nim se konečně usmála .... teď studuje školy, jak to tam vlastně s těma výzama mají.
Já stále doufám, že jde jen o hnusné bububu a nakonec vše dobře dopadne. I když mladou samozřejmě připravuju i na tu horší variantu, že půjde v září.
StaHi
PetraK
holky díky za gratulejšn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 17:39
- Nahlásit
Fifi
Nejhorsi je fakt srazka s blbcem
po dnešním tel. hovoru s ní, jsem pochopila, že jde opravdu o blbce.... jen nechápu, proč teda učí, když se takhle chová. Mladá nechce o anglině ani slyšet, je ptrávená až na půdu .... navíc se ještě obávám, aby jí nepustila a nepotopila při ústních.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 17:56
- Nahlásit
brut
hele, pokud holka umi, potopit ji pri ustnich nemuze.. a dyby preci jen, komisionalni zkouska muze byt svolana i studentem-utopencem a kdyz tato prokaze, ze byla pri mature snizena znamka o vice jak jeden stupen, je to na vyhazof (mno jo, vuci takovejmdle 'autoritam' ja byla dycky mstiva )
..a s tema vejskama je fakt zasadni si tam primo zavolat, nebo zajit na studijni (muzou mit v regulich, ze dodatecne dolozit nelze, a pritom jo ..problem by moh nastat jedine, dyby cera pak maturu neslozila, kazdopadne bude vyzo mit uz pred zapisem..)
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:45
- Nahlásit
StaHi
presne tak.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
Fajka
Paní, nejste vy náhodou chlap? Pže jenom chlapi nechoděj k doktorovi a léčej se sami.
Jinak brej večír všem, já vás ani nestihnu dočíst, jak šici krafáte... To nemáte co na práci?
Gastoňák vypadá líp, ale eště to není dobrý, pořád se mu nechce chodit, ale už aspoň občas vyleze z kutlochu...Momentálně asistuje u vaření psí večeře. Včera ho ani večeře nepostavila na nohy.
Janiii
A budeš mít na svatbě psici? Já furt přemejšlim, jak to udělat, ale ty naši jsou hrozně nevychovaný.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:51
- Nahlásit
brut
U ústních jí fakt potopit nemůže, protože tam seděj tři a jeden je většinou z jiný školy, aby právě na takovýhle pipiny dohlížel... Takže neboj, zvládne to! Hlavně ať se nestresuje, protože jinak jim neřekne ani brej den. Jsem byla taky vystreslá, protože jsem se na jednu otázku neučila a somezřejmě jsem si jí vytáhla a pak jsem řvala, že už to nemá cenu chodit na další předměty. No a při hudebce jsem jim pak jmenovala díla, který napsal mozart a tvrdila, že to byl beethoven a oni mi to málem sežrali. Takže hlavně klíííííííd, tohle zvládne a pak jí může z plných plic říct, co si o ní myslí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:05
- Nahlásit
StaHi
Mathea
mishi
myslím, že holka umí... otázky si musely holky vypracovat už během podzimu a neustále je opravují, upravují, mění... podle nálady profesorky, takže mimo jedné o EU a parlamentu, která jí nějak neleze do hlavy, tak to jde.
O těch školách si to tu přečetla, zítra se pokusí dostat do Práglu na studijní a pozeptá se tam, do Plzně a Brna bude volat ve čtvrtek .... teda pokud to bude potřeba.. stále doufám, že je to jen zbytečný humbuk ...
Já budu taky mstivá, páč i když holka nakonec odmaturuje v termínu, tak jim tam pošlu cíleně školní inspekci
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit
mishi
na vas jsem cihala, mlada skoropani ..taky gratulaceee!
jinac, dyz ja maturovala z angliny, neumela jsem zblebtnout ni slovo.. ale mam za jedna, a to tak, ze mi maturitni komis vysekla i standing ovation (fakt) ..dost pomohlo, ze jsem si vytahla otazku c.1, kterou jsem jednak mela jako jedinou vypracovanou, dvanak jsem prave z ni minimalne 3x skladala komisni zkousku (jo, umim to -i s tou zprasenou vyslovnosti- dodnes) a trinak, a to zcela rozhodujicne, pomohla ma nebetycna drzost ..i na vejsce se mi nejednou potvrdilo, ze s patricnou suverenitou zkousku slozis, i dyz si upa duta
a pak jí může z plných plic říct, co si o ní myslí
ano, idealni je k tomu zaver maturitniho vecirku, kdy, potporen akahulem, najde spravnou miru drzosti i zakriknutej clovek.. muj tridni se vzpamatovaval este dlouho (mam o tom hodnoverny info od spolecnejch znamejch)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:09
- Nahlásit
brut
jen at si tam holka zavola a pripravi si pudu (rozhodne je to lepsi, nez kdyby ten odklad dolozeni mat. vyza pak honila na posledni chvili) ..a kdyz to pak nebude potreba, tak jenom dobre..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:12
- Nahlásit
mishi
já jsem psici na obřadu chtěla, ale ženich je proti ... takže to vypadá tak, že se se psicí vyfotíme doma, pěkně ve svatebním, a bude. na hostinu bych ji stejně nechtěla, protože bych se akorát zhádala s půlkou rodiny, ať ji nekrměj takže si ty nervy ušetřim ...
takže jen tiše doufám, že pár kamarádů se psama přijede "zaštěkat" po obřadu ale to je na nich
brut
přeju oběma pevné nervy a zítra napiš, jak dopadla konference
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit
mishi
Paní, nejste vy náhodou chlap?
esi jo, tak to bude mít Pája radost
Gastoňák vypadá líp
tak paráda
a tohle Včera ho ani večeře nepostavila na nohy.zní dobře
Hele Brůtofko, to musí dobře dopadnout, když jsme tu bábu tady tak sepsuly a tolik nás bude držet palce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:16
- Nahlásit
Právě jsem domluvila se ségrou .... moc šancí mladá nemá,pokud jí neklásko projde radou, ale ještě ředitelka může rozhodnutí přezkoumat a dodatečně rozhodnout o náhradním řešení.
Zítra ráno tu nebudu, páč musím k doktorce...ale do oběda budu zpět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:33
- Nahlásit
brut
,pokud jí neklásko projde radou
tak ale o tom snad nerozhoduje jen ta čůza čůzoidní budu prostě držet palce co to dá!!
Škytáš?? Škytááš?? Palačinky s pribiňosem sou taky vyňuchající kombinace sežrali fšecko, na mě zbyla JEDNA JEDINÁÁÁ
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:34
- Nahlásit
StaHi
Dííííííííík za gratulaci! Se to teď všecko točí kolem toho, momentálně koumám oznámení a právě jsem si vyrobila jedno s Gastoňákem, ale asi mi neprojde...
Jináč já to řekla profesorce hnedle, jak nám řekla, že to máme. Mi řekla, že jsem jí zklamala, tak sem jí pověděla, že mi to je upe jedno, hlavně že to mám.
Janiii
Taky mám zákaz. Takže teď ještě shánim hlídání, páč máme hostinu na zahradě. Eště, že to je až odpoledne, obřad je až ve tři, takže můžem bejt celý dopůldne spolu...
PetraK
A nemaj to jenom prohozený? Třá Pája k dochtorovi chodí.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 03:49 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
mishi
eh, ja to tridnimu rekla hnedle prvni tejden na skole ("to"= ze je neschopnej a naprosto netusi jak ucit, natoz, jak bejt tridni... mno, reknu to takhle: ni jeden kurak zavislej ni jednou -behem trihodinofky- nesel na cigaro ).. tusim proto jsem absolvovala skolu s permanentni podminkou (kazdej kvartal 'pro jistotu' prodlouzeni) ...bylo mi ctrnact.. dneska uz jsem celkem diplomat
ps vim proc nechci deti
pps jak jako 'neprojde'!?!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:27
- Nahlásit
mishi
StaHi
holky, ste mi připomněly, jak já v prváku celkem neslušně poslala profesora ( byl docentem na Karlovce... na medině) do pryč, páč z něj táhl chlast a měl blbej zvyk naklánět se nad studentkama a čumět jim do výstřihu ( ne že by si u mně nějak pokoukal, ale bytostně nesnáším, když se na mně někdo lepí), ale zároveň díky chlastu ztrácel niť a jeho učení bylo děsný.
No, pomsta byla ..... lepší známku jak za 4 jsem z anatomie nezískala ( na kouli neměl šanci, praktika jsem totiž mívala za 1- 2) a při matuře mi chtěl nechat propadnout
Ovšem za ten blbej výraz, zakopnutí a pád, vymotání se ze třídy a hlavně za obcházení mně obloukem mi ty známky stály
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:45
- Nahlásit
ježíš ženský, vy ste toho tady zase nakrafaly fakt vás nestíhám absolutně dočíst nevím co dřív
Janii
hodila sem nějaký info na stránky ale fotky ještě pořád nejsou Pája se v tom moc rochňá
brut
ty vado místo aby měla holka klid na učení tak jí dělaj takovýhle problémy na úplným konci... pardon ale můj názor je že velká většina učitelek jsou pěkný kráááááááááááááááá...
mluvím z vlastní zkušenosti ve škole + máme dvě v rodině.... a ani jedna není normální
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:48
- Nahlásit
hojky
jen tak nazíznu, bo vás stejně nestíhám číst... a se stydím, bo jsem teda asi primárně kráva taky, neb svým způsobem jsem rovněž úča
ale což, já jsem šáhlá stejně, tak co na tom...
jo, a až se tu vobjeví Fifajz, že díky, že mě včera některý věci trochu nakoply...
a Brůtofce že sorry, že zrovna včéra, gdyž toho měla tolik... chjo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:52
- Nahlásit
wami
a se stydím, bo jsem teda asi primárně kráva taky, neb svým způsobem jsem rovněž úča
sem psala že velká většina ...což znamená že néé všecky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:09
- Nahlásit
wami
vidiš pani, já jsem kráva, ale nedostudovaná
a nebojte, jak psala pani Žíhaná, výjimky se najdou moje maminka je taky dobrá žencká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:11
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Helee, kdo je tady! Wami!!
svým způsobem jsem rovněž úča
Pani, ne každá úča je kráva a ne každá kráva je úča, víme?
Jinak sem teda napnutá, jak to dopadne. Synovec včera přišel z praktický madurýdy plně uspokojen, tak jen doufám, že to stejně uvidí i komis a dnešní výsledek bude optimistický. Říkal, že co mu mělo v tý sestavě fungovat, to mu fungovalo, tak jen doufá, že to bude fungovat i těm co to budou prověřovat
|