| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit
PetraK
drahé tety a já
ste mi holky připomněly, že musím vyslat rychlého posla do města, páč tam tuhle komééédii ještě maj na dívku, tak aby mi ho zakoupil za "těžké " prašulky... rovných 49,- Kč
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit
brut
jupí! tak a teď ještě ať cérečka odmaturuje v pohodě, za ty nervy... .)
Máš fotku "dvojčátek", abych mohla porovnat?
to jsme všichni z práce včetně klientů a dvojčátka jsou ti nejmenší...
Fifi
no teda, ty taky musíš sebrat kdejakou smůlu, teta... ale švestky jsou taky vobčas blbouni, řeší jen toho, na koho si troufnou...!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit
wami
to jsme všichni z práce včetně klientů a dvojčátka jsou ti nejmenší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit
wami
aha, tak nevím, jestli paní nepotřebovala pořádný brejle, protože já tam tu podobu vůbec nevidím ...ale stejně, asi tě budu muset pořádně vyzpovídat, když máš někde dvojčátka a neukážeš mi je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
litr??? Celej litr??? Co by udělali, kdybys jela na červenou? zastřelili by tě?
U nas semafory nejsou.
páč tam nikoho nemusej honit, jako u motocýglu, nikoho se nemusej bát, jako u romů. Je to nejjednodušší cesta bez odporu.
Sak jiste, akorat asi vylezli z obeda, zrejme jim nechutnalo. A me to proste vytocilo, celej zivot ridim opatrne, doted jsem nemela jedinej prestupek. Ac jsem se omlouvala, cary sem si proste nevsimla, je tam nova, ze uz se to nestane, tak jejich pokerface a stekani vyhlasky me dojalo. A nejvetsi paradox je, ze jsem byla vymenit drobaky, ktery se vybraly na utulek do Skrivan, za papirovy, a holt me ta dobrocinnost stala litr. Takze za vsechno v zaveru muzou zase coklove a moje snaha pomahat.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit
brut
woe
to abych začla uklízet, ať si nemusím zas brát v pondělí volno z nedostatku spánku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:48
- Nahlásit
Fifi
Sak jiste, akorat asi vylezli z obeda, zrejme jim nechutnalo. A me to proste vytocilo, celej zivot ridim opatrne, doted jsem nemela jedinej prestupek. Ac jsem se omlouvala, cary sem si proste nevsimla, je tam nova, ze uz se to nestane, tak jejich pokerface a stekani vyhlasky me dojal
to sou šmejdi blbý, fakt. Na debily co jezděj vožralý a podobný jiný věci nemaj čas. Ale todle je bolí
A nejvetsi paradox je, ze jsem byla vymenit drobaky, ktery se vybraly na utulek do Skrivan, za papirovy, a holt me ta dobrocinnost stala litr.
Víte co? Měla jste ji říct, že díky nim mohl mít útulek víc peněz, který by ste na něj mohla dát, když vám seberou litr, seberou ho vlastně tomu útulku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit
wami
Na úklid se vykašli .... by jsi měla vidět, jak to vypadá u nás a to mi v sobotu dorazí celá famílie ( teda ségra už zítra večír). Ovšem na zítřek jsem vyhlásila nový program dne: "Boj s bordelem " ... harantíííííííí maj "obrovskou" radost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit
Fifi
máte opravdu skvělý švestičky.... to i u nás jsou mírnější ( jestli to ovšem nebude tím, že mně znaj a raději se mi vyhýbaj...)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit
PetraK
Měla jste ji říct, že díky nim mohl mít útulek víc peněz, který by ste na něj mohla dát, když vám seberou litr, seberou ho vlastně tomu útulku.
Twe, je nakej utulek nezajimal, sem jim to vysvetlovala, proc sem tak narychlo zastavila.. Nic, opet ledovej pokerface, a kdyz sem teda rikala, ze me ta dobrocinnost vysla draho, tak se jen jedovate pousmali. Inu, podekovala jsem jim, ze skvele pomahaji a chrani a poprala hezkej den a pak v aute litaly dost silny vyrazy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit
Fifi
jim jsou nějaký útulky jedno... teda většina z nich o dobročinnosti možná slyšela někde v telce, ale určitě ne v práci. ... stále mluvím o těch "pouličních šlapkách" a ne o kriminalistech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:56
- Nahlásit
Fifi
Twe, je nakej utulek nezajimal, sem jim to vysvetlovala, proc sem tak narychlo zastavila
to nejsou šmejdi, to sou s*áči megaobří! By mě fakt zajímalo, kdyby tam byl potetovanej hromotluk s kruhem v nose, esli by ho taky skásli přizdis*áči uniformovaný.
Pani klid, karmu a bojler si zaprasili voni. Vy máte teda čistou nejen karmu, ale i peněženku. ale! Co kdyby vás třeba nezdrželi a někdo to do vás někde napálil? Může bejt, že ste sice vo litr lehčí, ale živá. zkuste na to číhnout z týdle stránky, minimálně se ten chybějící litr líp skousne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
PetraK
Pani klid, karmu a bojler si zaprasili voni. Vy máte teda čistou nejen karmu, ale i peněženku. ale! Co kdyby vás třeba nezdrželi a někdo to do vás někde napálil? Může bejt, že ste sice vo litr lehčí, ale živá. zkuste na to číhnout z týdle stránky, minimálně se ten chybějící litr líp skousne.
nebo by jí ho někdo ukrad, takhle ví, že přispěla do státní kasičky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit
Sem vám ani nenapsala, že jsem od banky dostala dáreček ..... porcelánový fondue ( na čekuládku), jen jsem si říkala, že pro naší rodinku je krapítečko pomenší
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit
brut
když já si ráno musela zafunět na podlahu, abych neměla nohavice plný chlupů... už je zas nejvyšší čas :P
ale mohlo by mi to přestat línat, všechno, už mi z toho hrabe, projdou okolo a válí se tam hromada jak na divokým západě
chjo, ale ta podivná nálada ještě nepřešla, se jí nějak nemůžu zbavit...
Fifi
hm, dej volovi funkci... fakt důležití jak ho*no, frajeři...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit
PetraK
Může bejt, že ste sice vo litr lehčí, ale živá. zkuste na to číhnout z týdle stránky, minimálně se ten chybějící litr líp skousne.
brut
takhle ví, že přispěla do státní kasičky
Vite co, prachy vem cert, my nebudem a ony budou. Jen mi to prislo silne prehnany, na pidimestecku naparit takovouhle pokutu (kdybych to mela za rychlost nebo neco podobnyho, ani neceknu), stacila domluva, par stovek, a HLAVNE normalni pristup. Az se dostavim na jejich oddeleni, tak si vyslechnou teda taky svoje.
No nic, proste je 13.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit
wami
dobrá, můžeš posbírat chlupy, ale nic víc
se jí nějak nemůžu zbavit
nejdeš dneska na agilitění? Že by jsi jí nechala tam....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
brut
že přispěla do státní kasičky
to ji spešl v tomdle státě způsobí dozajista hřejivej pocit u srdce
že jsem od banky dostala dáreček
co si potřebujou vyžehlit??
Fifi
kdybych to mela za rychlost nebo neco podobnyho, ani neceknu)
no přesně, jenže todle je česke hovnivál prostě
No nic, proste je 13.
buď ráda, že to neni Pátek 13., to byl děsnej horor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
wami
chjo, ale ta podivná nálada ještě nepřešla, se jí nějak nemůžu zbavit...
Hele, to chce se poradne nasrat. Zajed si na zlutou caru a von ti adresnalinek naladu zmeni hned.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
chjo, ale ta podivná nálada ještě nepřešla, se jí nějak nemůžu zbavit
Tož :zkuste ve svém okolí policajta vyhledati a jemu tuto předati! Tato stvoření jsou pro přebírání podobných emocí a letor jako stvořená. Fifijový příhoda budiž nám toho dokladem.
edit: a nebo jak navrhuje Fifi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit
Fifi
víš alespoň jejich čísla nebo jména? Ono to slušný chování a zacházení mají v popisu práce....
V našem pidiměstečku jsem známá jak falešnej pětník.... taky proto se mi většinou vyhýbaj... jejich poslední exces byl s parkováním na invalidech ( ovšem, jezdíme služebákem s "bublinkama", tak si chlapci mysleli, že si zgustnou). Nejen, že byli na mužskýho nepříjemní, ale otevřeli si zobák i na mně. Tak jsem jim místo průkazky vysvětlila, že v popisu práce mají slušný chování, že chci jejich čísla a pokud možno i jména, protože si na ně budu stěžovat ... teprve pak jsem jim ukázala průkazku, kterou jsem celou dobu měla v ruce. Nejen, že skalpli, ale ještě se omlouvali... měli smůlu, jejich nadřízenej je viděl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:25
- Nahlásit
brut
víš alespoň jejich čísla nebo jména?
Blaznis??? Ja? Pokutova panna?? Mi taky uz psala kamoska, ze sem nemela ten blocek podepisovat, ze tim jako souhlasim s provinenim straslivym.
Ja byla jak oukrop, stala sem tam jak socka s pytlikem drobnejch minci v ruce, vedle voslintanyho, zaflusanyho psiho auta posratyho od vlastovek, nevericne zirala (sem si fakt do posledni chvile myslela, ze si delaj rit ), takze naky jmena ci prukazky me nenapadlo po nich chtit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:29 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Fifi
Blaznis??? Ja? Pokutova panna??
naštěstí už pannou nejsi , tak pro příště si pamatuj, že na prsní kapse maj mít přicvaknutý číslíčko ( což je jeich identifikační číslo) - když ho nemaj, nejsou ve službě nebo jsou lajdáci a ty s nima mluv až po jejich prokázání, to si zaznamenáš ( já rovnou před nima), aby jsi si pak na ně mohla případně stěžovat.
Jinak takovéto pokuty se neplatí na místě a ani se nic nepodepisuje... tvrdíš, že nemáš tolik peněz u sebe. Když se tě zeptaj, kolik máš, tak jim řekneš dvěstovky. Buď si je vezmou a daj ti podepsat bloček ( což klidně udělej) nebo budou chtít víc a ty si raději dojdeš k nim....kde můžeš uhádat i čtvrtinovou částku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:34
- Nahlásit
brut
Jinak takovéto pokuty se nepaltí na místě a ani se nic nepodepisuje... tvrdíš, že nemáš tolik peněz u sebe.
Ja jim taky nic nezaplatila! Pytlicek s prachama pro utulek bych jim nedala a v penezence jsem skoro nic nemela. Tu jsem mu ukazovala ("Me Vase penezenka nezajima!" ) - mam slozenku. A blocek - pravil autoritativne, ze mam podepsat - tak sem, blbka, podepsala. Njn, pouceni pro priste (teda doufam, ze zadny priste nebude).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:43
- Nahlásit
Fifi
máš složenku...ale podepsala jsi, tak holt jí mušíš zaplatit .... příště už budeš poučená a budeš mít ochranu ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:59
- Nahlásit
brut
a budeš mít ochranu
od teď bude Fifi připravena dle hesla: S Primerosem na poliše! : D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:02
- Nahlásit
PetraK
Primerosem na poliše
na co vy hned nemyslíte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:04
- Nahlásit
brut
Diky za rady.
PetraK
S Primerosem na poliše!
Cece, tyhle dva organi misto primerosu meli dneska cepice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:07
- Nahlásit
brut
na co vy hned nemyslíte
hele - sou to orgáni? Sou! A neučili nás, že na orgán patří vochrana? učili. Takže příště až budou mít hošíci za problém, tak Fifi vytáhne dva primerose a vlídně jim je nabídne. Oučinkem se to určitě nemine
Fifi
Cece, tyhle dva organi misto primerosu meli dneska cepice.
je vidět, že kucí na škole neměli evidentně seksuální výchovu. Jinak by věděli co si maj nasadit!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 15:43
- Nahlásit
A aspon jedna dobra zprava, prasknu, ze hlavni ukusovacka velbloudich kulek zvladla zk na vyborne. Sikovnaaa, dostane piskoteeek!
|