| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:14
- Nahlásit
Janiii
kráva, ale nedostudovan
titul kráva neznám. Píše se to za nebo před méno?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:16
- Nahlásit
Fajka
pani pěkně jste to sepsala
a moc by mě zajímalo, co vám řekl pan Kučera - jsem se zapoměla hned v neděli zeptat?
mishi
taky vyrábíš oznámení?
já nabírám inspiraci tady tuhle na serveru , jak tady kecáme o psékách, tak tam drbeme o svatbě tak kdybys měla čas, můžeš se zaregistrovat a najdi si téma Jablonec, Liberec 2009
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit
PetraK
Píše se to za nebo před méno?
jak je libo, paninko, jak je libo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:24
- Nahlásit
Janiii
pani pěkně jste to sepsala
máte opět pravdu přecetkyně!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit
PetraK
Janiii
o děkuji
Janiii
a moc by mě zajímalo, co vám řekl pan Kučera - jsem se zapoměla hned v neděli zeptat
nééé tady nééé.. se červenám pak mailem jooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit
Fajka
super, těším se na mailík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:41
- Nahlásit
Fajka
pak mailem jooo
a my jako nic jo nám se nepochlubí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
jooo ale mailíkem jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
holt jste pani měla místo natahování drátu kolem třešně vyrazit za námi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:40
- Nahlásit
Janiii
holt jste pani měla místo natahování drátu kolem třešně vyrazit za nám
pěšky, že jo asi! Páč můj osobní řidič byl zainteresován štukováním, obkládáním stropu, polejváním podlahy Sokratem a tak jako podobně
Fajka
jooo ale mailíkem jo
tak jo, páč sem zvědavá,
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:51
- Nahlásit
Dobré téměř poledne milé dámy
Ufff, jsem téměř uvařená zpět doma v chládku. A jsem ráda. Dneska mám sluníčkovou náladu ... doufám, že vy taky a krásně si sluníčko ponesete domů .. nejlépe na viditelném místě jako jsou kapsy u gatí, vnitřek kabelky atd.
wami
Brůtofce že sorry, že zrovna včéra, gdyž toho měla tolik... chjo
kdyby si to měla brát podle toho, kdy je u nás klid, tak s tebou ani nestihnu prohodit slovíčko ... to neřeš, jsou věci, které stejně neovlivním, jen se potřebuju uklidnit a vypsat ( asi tak jak Gafica). A na tebe si čas vždycky udělám... stejně jako na pár dalších lidiček, které mají v mém srdíčku zvláštní místečko
Právě jsem dostala NEOFICIALNI zprávu, že HOLKA PROŠLA a MADŮRITA BUDE v plánovaném termínu .... potvrzený to budu mít cca za hodinu od angličtinářky, které jsem volala, ale byla někde na poradě..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:54
- Nahlásit
Fajka
taky prosím mejlík s informacema, sem totiž zvědavá stará bába
Jinak některé učitelky jsou fakt příšerný kačeny, ale jiný jsou děsně fajn a děti ( nebo studenti) je oblibují, velebí a nedají na ně dopustit.... prostě je to jako s každým povoláním ( jinak já tvrdím, že učitelka je diagnoza a ne řemeslo.... taky jich mám pár v rodině a mimo dvou jsou všechny děsně šáhnutý)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:59
- Nahlásit
brut
tak snad se neoficiální stane oficiálním!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:08
- Nahlásit
Janiii
taky doufám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:30
- Nahlásit
brut
NEOFICIALNI zprávu, že HOLKA PROŠLA a MADŮRITA BUDE
NEŘIKALA SEM TO?? Furt to tvrdim, že sem vjedma!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
PetraK
ještě že jsi vjedma a ne vědma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:36
- Nahlásit
brut
ale jiný jsou děsně fajn a děti ( nebo studenti) je oblibují, velebí a nedají na ně dopustit.
jo, tohle byla naše třídní na základce, náš učitel na přírodopis, třídní na střední (i když to tak nejdřív nevypadalo ) a ruštinář. To jsou učitelé - hlavně teda třídní ze základky, na který fakt nikdy nezapomenu.
A třeba matikář na střední-sice nějak nevyčníval, ale nebejt jeho, tak jsem neměla šanci,protože jsem měla matiku naprosto odlišnou od spolužáků, sem byla jediná z posledních normálních tam. Vostatní měli množiny a to jsem nějak nepobírala. proč sčítat složitě, když to můžu vzít jednoduše a pod. Takže když se psala písemka a já nahodila tročlenku a vedle si spolužačka kreslila nějaký tunýlky který nazývala průnikem či co, naprosto jsem nechápala. Kdyby nebylo jeho, byla jsem totál v hajzlu. Další rok už jsme dostali matikářku a ta byla na odstřel krom toho, že neuměla věci vysvětlit, to byla pěkná sviňka a já si to ještě polepila tím, že když se ptala, na co bychom tenhle výpočet nasadili, vozvala jsem se ze zadní lavice, že to je zcela jasně Pytágorova žena Běta. Neměla smysl pro hjůmor, letěla jsem na chodbu, kde jsem se pak další půl hodiny tlemila sama pro sebe. Šel kolem právě náš původní matikář a ptal se co tam dělám. Sem mu to řekla a pak už sem se nesmála sama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:37
- Nahlásit
PetraK
když jsi taková vjedma tak jsi mohla vjedět, že bude provoz v pohodě a mohla jsi dorazit i bez řidiče slečny Daisy
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:38
- Nahlásit
brut
jeee, za cérečku jsem ráda, hurá
all
ale to je přece jasný... kráva, tedy skot... určitě to bude mít zkratku z latiny (scot třeba ), tedy se to píše za jménem... MeGeRa Wamgistrová, Sc.
jinak jsem dneska dětičky vzala na delší procházku, aby viděly koně... výborná věc, tihleti klienti... "paní, a to máte ale krásná dvojčátka!" mě fakt složilo... tak jsem si ke dvojčátkům natrhala ještě kytku mých milovaných kopretin (jsem zvědavá, jak přežijou cestu z práce na zuřivém čmelákovi ) a dětičky utahal do mrtva. Jupí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:38
- Nahlásit
brut
ne vědma
heh, to umí každej blb, jenže na vjedmu musíš mít spešl školení, víme?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit
Janiii
když jsi taková vjedma tak jsi mohla vjedět, že bude provoz v pohodě a mohla jsi dorazit i bez řidiče slečny Dais
sem vjedma! Ne žádná džípíeska, jasný?
wami
MeGeRa Wamgistrová, Sc
tydle votitulovaný mám nejrači. Hele ale Sc to nevim, to zní dvojznačně, to může bejt taky voznačení pro socku. Sem chtěla navrhnout Cw taky vod angličtiny, ale to zní skorem jako WC nebo CV, to taky neni moc dobrej nápad. Tak asi to Sc zní nejlíp.
Těšim se na pááááátek! Bože to bude bordel, tolik lidí, čoklů, všichni se vítaj, já si nikoho nepamatuju, vybalujem věci, Ešus hučí, ať dou ti čokli pryč.... joj to bude veselo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:45
- Nahlásit
PetraK
hlavně mi tam v pátek pozdravuj Ap
já nakonec asi nebudu moct nikam márné, snad příště a nebo něco spunktujem i tak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:50
- Nahlásit
Tak to mám ofiko potvrzené.... holka prošla a maturuje ve středu 27.5. dopoledne ... ufffffff, sem zralá na studený obklady a mám obrovskou radost... nakonec angličtinářka sama navrhla, aby jí pustili s tím, že má dostatečný počet známek a docházku přesáhla o necelou jednu hodinu
PetraK
paní vy jste vážně blpka, se tu tlemím jak idiot
wami
tak pondělí platí , ti popíšu naší rodinku, aby jsi pochopila, že každý den mám posvícení a tak muším udělit sama sobě volno, jinak bych fakt brzy navštívila Chocholouška
Máš fotku "dvojčátek", abych mohla porovnat? .. kopretiny já taky ráda a u nás nejsou, tak jsem si dneska alespoň koupila dvdíčko "Kopretiny pro zámeckou paní"
PetraK
to umí každej blb, jenže na vjedmu musíš mít spešl školení
aháááá, sem nějako nerozumněla, ňáká novinka, žéééé?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit
brut
holka prošla a maturuje ve středu 27.5. dopoledne
hurááááááááá
a jináč má angličtinářka jediný štěstí, páč až bysme se na ni vrhly, drahé tety a já tak by to asi jen těžko rozchodila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit
wami
natrhala ještě kytku mých milovaných kopretin
To je fajne.
brut
super!!! Bezva, ze to vyslo, ten sutr bylo slyset az k nam, jak spadnul ze srdce!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
Holky moooooc děkuju za podporu a máte to u mně.... až se uvidíme, upeču něco spešl dobrýho ( pro ty, co nemají rády sladký, tak upeču něco masovo- zeleninovýho)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Dneska 13. jsem spachala svuj historicky prvni dopravni prestupek, stal me jeden bod a litr pokuty. A este ke vsemu ty dva pani v cernym byli prijemny jak osina v riti, cekala sem, kdy mi nandaj pouta a odvlecou, stekali hur nez moje cubky. Jsou u nas straslive vytizeny, motorkari to tu svistej pres 200 km/hod, tech si nevsimaj, cigosu delajici mrdnik taky ne, ale beda, jak ani ne na pet minut zastavite u zluty cary.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit
Fifi
Dneska 13. jsem spachala svuj historicky prvni dopravni prestupek, stal me jeden bod a litr pokuty
Jsou u nas straslive vytizeny, motorkari to tu svistej pres 200 km/hod, tech si nevsimaj, cigosu delajici mrdnik taky ne, ale beda, jak ...
ty sou strašlivě vytížený všude... jen ne na těch správnej místech a na ty správný lidi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit
wami
já nakonec asi nebudu moct nikam
neee!! já se těšííla. No jo no. Co nadělám, dětma nezatopim, jak se řiká. Zvlášť když ten otop ani nemám
brut
. holka prošla a maturuje ve středu 27.5. dopoledne
TRANTADADÁ, TRAMTADADÁÁÁÁ, MÁM TO ZA SEBOU!!! No huf, to je dobře
nakonec angličtinářka sama navrhla, aby jí pustili
ale prudit musela, krafka jedna účózní!
aháááá, sem nějako nerozumněla, ňáká novinka, žéééé?
jo, novinka, hračka a čekuláda v jednom. Něco jako kindrvejce
Janiii
drahé tety a já
....."zloděěěěj, zloděěěj! Chyťtehoooo!" Miluju Natašu
Fifi
stekali hur nez moje cubky
a nebyly tam někde štófky f kybliku?
zastavite u zluty cary
páč tam nikoho nemusej honit, jako u motocýglu, nikoho se nemusej bát, jako u romů. Je to nejjednodušší cesta bez odporu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit
Fifi
a litr pokuty
litr??? Celej litr??? Co by udělali, kdybys jela na červenou? zastřelili by tě?
|