| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit
To vado to je dárek!! Hotová střecha!!!!! No
jojo je to super ! Se to pěkně načasovalo, už si vodvezli nářadí a jsou v tahu
Sice doma bordel jak v tanku ale to se postupně uklidí ..
jak dlouho to těm "šikulům" vlastně trvalo
no začali když u nás bylo ještě metr sněhu kolem 25. dubna..takže sedum tejdnů ale nemohli za to páč 14 dní bylo plonkovejch kvůlivá tomu oplechování voken co nepřišlo ..teda přišlo blbě a pak se čekalo na nový...
Ale je tooo a já mám svoje vytoužený střešní okýnkáááá...Jo a jak je Pája nechtěl a byl naštvanej že já chci tak ted je ouplně unešenej jak se mu to líbí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 13:04
- Nahlásit
Fajka
Ale je tooo
no hásky dlouho to bylo teda , hlavně, že tramtadadá máš to hotový!! a nemusila si ani k silu
Jo a jak je Pája nechtěl a byl naštvanej že já chci tak ted je ouplně unešenej jak se mu to líbí
je to chlap, je to chlap, je to chlap. To si musíš celej život vopakovat
Mizim , mějte se kráááásně a páčko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
PetraK
krásný, pohodový víkendík.... nejen plný sluníčka, ale i hodných a milých lidiček ( pséky nepočítám, ti jsou snad hodní neustále)
Janiii
taktéž přeji příjemnou cestu a hezký víkend
Já jdu uklízet, právě jsem strávila 3 hodiny na netu vyhledáváním lednice a pračky. Vybráno sice mám, ale nějak zapomínat vybraný typ na net dávat a já nechci nic, co jsem pořádně neokoukla v reálu .... ufff, práce šílená, ale snad jsem se trefila alespoň do pračky, lednici když tak objednám dodatečně
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:07
- Nahlásit
brut
Fajka
(skoro mi to a sokovalo, ale nezapomnela jsem! )
takze damy, fseeeeecicko nejlepcejsi! a jelikoz se slavi zrozeni dvou echtovejch trupek, drobet jsem se praskla pres kapcu.. a navic, hodina us pokrocila, tak to muzem bouchnout!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:10
- Nahlásit
StaHi
Chudák brut, ta to dopracovala, už je taky stočená ve flašce. Neni to teda kanibalismus, když brut vypijem?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit
Gerda
jakejpak chudak? je sice stocena ve flasce, ale jakosto nejdrazsi sampano svjeta!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:52
- Nahlásit
StaHi
Takže chudák, bo kdo si jí koupí? Flašku jednu drahou?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:03
- Nahlásit
Gerda
no koupi si ji nekdo nehorazne bohatej.. nekdo, komu by treba vubec nechybel pulmegac, vime? (na mne rovnou zapomente, sice jsem jich taky par koupila, ale uz jsem zruinovana)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:07
- Nahlásit
StaHi
no koupi si ji nekdo nehorazne bohatej
taky bych si přála bejt flaška vína....ach jo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:11
- Nahlásit
brut
je zvláštní, že koho znám a má dneska narozky, tak je buď Jana nebo Jan
Asi vám to zkazim pani, nejsem ani Jana, ani Jan .
brut
Fajka
Gratuluju a přeju všecko nejlepší
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:14
- Nahlásit
Gerda
hele as ji vypije (a ze takhle drahy sano musi fungat), tak ho voberem! tze nezoufejte, vsechno bude!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:16
- Nahlásit
kachna_
jezis dalsi .. tak si to poradne uzijte pani!
ps.na sano zaskocte k davitkojc, bo na tydle butelky lovime miliounare
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
šiš paní vy taky???
no to je bombááá , to sme se tu pěkně sešly trubky trubkovatý tak šecko nejlepčíííí
StaHi
to šampáno je bombáááá dííky se snad dneska fakt připiju nebo přepiju... spiju... no prostě dneska slavím už jen kvůlivá tý střeše
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 18:01
- Nahlásit
Ezisiii, taaakze
fsem jako preju fse nejlepci, gratuluju, at je zas o neclo lip, nez ten posledni rok
Darky vam posilat nebudu, pac uz ste taj toho dostaly hromadu, tak abyste nebyly chamtivy, pac to se vam muze lehce stat!
A fsem hezkej vikend, ja zejtra vstavam v 6 a jedu pomahat na zavody malejch plemen na nas cvicak a v nedeli budu sedet po 7 letech na koni..huf
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 18:11
- Nahlásit
kachna_
Pani, vy ste taky naroska! Tak to si honem čórněte jednu brutofku pro sebe, ale tu jednu tady nechte na toho milijounářííííího, jo? Šéééééécko nejléépči aji vááám paninko!
Fajka
prostě dneska slavím už jen kvůlivá tý střeše
to zas bude f álejích nablito!
Mathea
v nedeli budu sedet po 7 letech na koni
takže f pondělí určo nebudete sedět na zadeli )))) vemte si záchrannej kruch, asi budete mít auvísko.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 18:15
- Nahlásit
Díky všem
Gerda
No vzhledem k tomu, že pít stejně nemůžu, tak vám klidně brutofky nechám všechny
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 18:27
- Nahlásit
Gerda
takže f pondělí určo nebudete sedět na zadeli
I ja sdilim tuto obavu ale chybej mi ty zvirata, desne moc.. tak se tesim jak mala holka. Stejne si maximalne chvili poklusu, jako po takovy dobe budu rada, dyz vubec nasednu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:00
- Nahlásit
hoj hoj hoj!
tak jak jste se měli, jak jste strávili různá setkání, coursingování, oslavování a iný aktivitování?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit
Vážené a milé dámy!
Jsme zpět a bylo to naprosto suprduprekcelentní!!!! Musím Ešusa pochválit, že se choval nad očekávání dobře , podařilo se mi ho vyladit, takže ho rozhodil pouze jeden moment během veterinární přehlídky a registrace, kdy se ve velmi těsném prostoru pohybovalo kolem něj poměrně hodně psích kluků a z toho dva hustý prudiči, navíc zcela nekorigovaní svými páníčky - fakt někdo má místo mozku z blbosti kostku , ale i v týhle situaci - JSEM NA SEBE ZCELA HRD A PYŠEN!! a jak to nedělám, tak, se musím fakt pochválit - se mi podařílo vysvětlit mu, že blbne zbytečně a že to dokáže ustát. Takže se pak uklidnil a měl sám ze sebe radost. Byla jsem na něj pyšná, že mohl být - pokud situace dovolovala mezi ostatními navolno a i když si hlídal svou Jůlii nejkrásnější z nejkrásnějších, tak pokud se tam kolem ní nepohybovali oni dva prudiči, bylo všechno naprosto v pohodě.
Mimochodem je fakt zvláštní, že některý psi jsou fakt s prominutím "vysírky" a jen čekají, zda toho druhýho vyprovokují. Jeden z těhle vyprovokoval kupodivu hádku s jedním z nejklidnějších a nejposlušnějších psů. Jeho páníček je - jak se to slušně řekne???? Velkej s malym
Ale jinak fakt byla pohodka, supr. A pozor!!! Oba dva běhy jsme běželi!!!!!!! První byl za 89 bodů ze 100! A byl fakt gutovej, až na konec, kdy Ešus teda nezabil střapec a místo toho, si šel přečíst co v cíli počůrala fenka běžící před námi. Druhý běh byl...... no ....... hodně vižlí a to v pravým slova smyslu, protože Ešus se u střapce choval naprosto stejně jako u zvěře, tzn. Ešus střapec velmi pevně vystavil a posléze nádherně po ohařím postupoval,což je v poli velmi chvályhodné, leč při coursingu trochu nečekané . Naštěstí to bylo jen první půli trasy, pak vypálil a v cíli dokonce střapec zabil. Takže moje úsilí nepřišlo vůbec vniveč. Budem na tom ještě pracovat a uvidíme. Ale abych pravdu řekla - jsem člověk ohaří, takže to co předvedl s tím vystavováním a postupováním, mi paradoxně udělalo velkou radost . On přeci jen ten coursing je tak trochu proti jejich povolání. Páč ohař nemá štvát, ale má dělat právě tohle. Otázka je, k čemu nám to na tý dráze bude
No ale máme navrch třetí místo v soutěži!!!!!! Ešus před publikem a davem psů předvedl suprově Poklona pane Khón, Mrtvý péf i veverku a posléze přidal i to,že na požádání říkal Rum! Takže máme medajlu!! Sme dobrýýýý
Jak bylo u Vás, co oslavy?? už ste vypilu Brůtofku, nebo na mě něco zbylo??
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 22:23
- Nahlásit
PetraK
jee, no to z vas mame radost! Vidis, ze te Esus esusovic potesil a nezklamal
Takze veelmi mnoho gratulirujeme!!
My pred chvili prijeli od koniku, sice sem si tenhle vikend absolutne neodpocinula, do skoly taky nic neudelala, ale jsem naprosto happy. Kone uz mi chybeli, skoda jen ze to za temahl mam 100km, jinac bych tam byla denne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 23:13
- Nahlásit
PetraK
tyyjo Ešusek nezklamal a běhááál tak se to vyplatilo lítat po zahradě kolem třešně
No ale máme navrch třetí místo v soutěži
gratulacééé jste pašáci!!!
My taky coursingovali a Fajuška si doběhala licenci a to dokonce ve dvou párových bězích a její běhací parťák Hagísek to přežil a a nebyl mu zkřiven ani chlup
Něco málo tady... http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek- --tagebuch/coursing-kralupy-17_5_2009 a další fotky snad budou brzo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit
Fajka
no jo! Pani krásně vám to běhá!! my takový profíci nejsme teda. Ten první běh,ten který byl lepší, tak ten bohužel nemám , páč pánik chrápal na chatce. takže nahrál až ten druhej - tady:
http://www.youtube.com/watch?v=Uhhz9nm_Zsw
škoda, že to je taková blbá kvalita, není to úplně od začátku a navíc, ten nejlepší moment není vidět, neb za tím deštníkem bílým Ešus vystavuje střapec a posléze dokonale postupuje , což krom mě ocenila už jen další panička od ohaře . Ale ten první běh, ten byl!! Jako jasně, profi to nebyl ani tak, ale to šel celou dobu po tom střapci, kdežto tady se ke konci zadrhnul - no halt hlava roztěkaná
a zde........... jedno společné foto s mamičkou:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:51
- Nahlásit
PetraK
Panííí dyť už se krásně chytá!!!! a jde po střapci!!!
Vydržte setrvejte párkrát jedte do Kralup a uvidíte jak si to začne užívat!Je to šikulááááá a vám paní to teda ale jako na tenváš vjek taky běhá pjekně
To je fakt mamičkaEšusová?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:11
- Nahlásit
brý ráno, takže koukám, dneska se pokračuje v pátečním gratulování, ovšem dneska gratulace letí všem těm šikovným pejsánkům!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit
Fajka
Panííí dyť už se krásně chytá!!!!
že jo? No a ten první běh byl fakt suprovej- šel po střapci celou dobu, tam bylo jen to, že po doběhu na milej střapec neměl čas - (to můžu zabít až potom, teď to tady musim podepsat...) a šel počůrat ten drn trávy . Tenhle druhej byl -pro mě - perfektní v tom - co tady na tom videu není bohužel moc vidět - že vážně předvedl super ohaří práci, s pevným vystavením a pevným postupováním za kořistí
A hlavně víte co mě lidi těší nejvíc? Že ten bublal to krásně zvládnul a dokázal si ode mne nechat vysvětlit, že pohoda. Že ustál i ty "vysírky", bublal na ně, to jo, ale to je jaksi pochopitelný, když Ti bude někdo vrčet do gulí, nebo Tě bude záměrně pronásledovat, protože ví, že se bojíš a von z toho má srandu. Fakt některý majitelé psů jsou - no na ránu.
Jo a to je je opravdu Ešusova mamička, my jsme občas v kontaktu i dneska. Stejně jako ostatní "štěňata".
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:25
- Nahlásit
Mathea
Vidis, ze te Esus esusovic potesil a nezklamal
překvapil hošíček, překvapil a to po všech stránkách teda. Jsem na nás oba maximalisticky pyšná.
My pred chvili prijeli od koniku, sice sem si tenhle vikend absolutne neodpocinula
prima bylo což? U koníků vždycky je
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
PetraK
shlédla jsem video a gratuluju k oběma výkonům - Ešusímu i tvýmu myslim, že mu to půjde čím dál líp, hošíčkovi!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
Janiii
myslim, že mu to půjde čím dál líp, hošíčkovi!!!
však na tom budeme pracovat. Já jsem vždycky s ním před startem šla a nahecovala ho, když běžel někdo jiný, aby hlídal Třapec! No při tom druhým běhu už třapec očima fixíroval, než jsme šli na dráhu ale, vzal to po ohařím
Já mám největší radost stejně z toho, jak polknul celou tu akci jako takovou a jak když mu bylo ouvej při tý přejímce, JAK mě pak dokázal vnímnout a uklidnit se, jak u mě hledal oporu. to je pro mě nejvíc ze všeho.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
Zdarec, gratulace vsem ke kuuursingovym uspechum.
Zacinam chytat schizu, aneb "jdou po mne, jdou, jdou, jdou.." Leta letouci si me policajti v aute nevsimnou, minulej tejden srazka s tema dvema debilama a ... jedu vecir z prace, za mnou celou dobu auto (nesnasim, jak cloveka oslnujou svetla v zrcatku), toz jsem si zadni zrcatko precvakla na to neoslneni a tahla se pomalu, jednak kvuli srnam a druhak aby me to auto predjelo. A nic. Jsem si rikala, co to je za blba. Pak si zapli hosi ty svoje diskotekovy svetylka na aute, jako abych zastavila asi. Jenze ja si jich hned nevsimla, neb jsem mela zatemneny to zrcatko. Museli na me pouzit houkacku, tfuj, jsem se strasne lekla. Ale dobry, pouze silnicni kontrola, velmi prijemny pohledny prislusnik mi mile podekoval za doklady, pochvalil za opatrnou jizdu a popral dobre noci. Takovyhle organi by meli bejt vsude!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:11
- Nahlásit
Fifi
Museli na me pouzit houkacku,
JE TO REBEL!!
Pani vy ty orgány nějak přitahujete aspoň, že tentokrát to bylo pozitivní
|