| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:32
- Nahlásit
PetraK
kůrsingovej trenažér a vono to pude,
Cak sem fantom prastenej jako ty?! abych se mihala na videjich a nedejboze behala! s provazkem?? Si pockam, az tetka dohodne navijak a uvidi se.
Jo a jinak diky za mavani, si taky mohla dat vedet a stavit se!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:38
- Nahlásit
PetraK
Uš sem to psala k Davídkový...........na těch fotkách vot psa jíry konečně vypadá jako dement i ten bílej.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:51
- Nahlásit
PetraK
FRBŮLEK zachráněnej, úžasnej, viděla jste ho na fotkách??
uz jo
..hele a jak se na nej tvaril Esator? ja jen ze frbulci sou takovy jako mensejsi boxeri ..co do hlasovejch projevuch mozna i horsi..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jablunka
Uš sem to psala k Davídkový
Hele, se upises, vsecko stereo.
A musim pochvalit teticku Matheovou, pro Kremylka vytvorila krasny pranicko k narozkam. Za odmenu dostane veeeliky blemcos od oslavenkyne. A jestli se vam zda, ze tam nema jedinou normalni fotku, tak se nemylite, Amyna se tvari porad jak debilek.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:04
- Nahlásit
hoooj hoj hoj,
střííídavýýý, střííídavýýýý, elektrický proud už nám snad naplno běží tak jsem tu, jste rádi???
komu jsem chyběla? a nehlaste se všichni!
pani Žíhaná a holky spolu s ní mají odpověď na sovu, jsem se uplně rozčílila až jsem se musela jít uklidnit a mezitim vypnuli zas ten proud ...
fotečky bombastický, Ešus je prostě třída! a Amynka se vůůůůůbec netváří jako debílek paničko! je rozkošná a roztomilá!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:07
- Nahlásit
Dobré odpůldne dámy
Jsem se vrátila od lékařský vědy totálně mrtvolná...takže jsem šla s psékama na prochajdu a asi mi začne hárat piraňa. Je strašně mazlivá, odmítá se ode mně hnout na krok a navíc je děsně líná....
Gerda
koukej jíst všechno, nejlépe 6x denně a večer už se ničím necpi a uvidíš, jak ti bude dobře
No pani, po pravdě, bude jí hrozně!
ale nééé, právě, že bude Janií dobře, páč přes den se pořádně nacpe, bude mít kulatý, plný bříško a večer se ztěžka dokoulí do postele
StaHi
smetanovej ..proc?
mno, ten bych si s chutí dala.... u nás maj všechny jen s rostlinným tukem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:22
- Nahlásit
PetraK
Ešusek je božííí ... sem vybrala od Jíry fotky 46 a 48, kde se mi moc líbí jeho styl běhu
Fajka
teprve budu číst
Fifi
pro australáčka si dojel majitel, takže je zpět u koní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:25
- Nahlásit
brut
pro australáčka si dojel majitel, takže je zpět u koní
Suuupr dupr! A byl to teda papirak nebo ne? Jsem takovou barvu jeste nevidela.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:34
- Nahlásit
Fifi
Barva byla v pořádku, jen měl trošku jinak černou na hlavě...ovšem byl to bezpapírák, což jsem předpokládala, protože papírový vrhy sleduju a žádný takový pes v nich nebyl....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
přeji pěkného dne
zas jednou nazízám, mám dneska den blbec, tak se potřebuju odreagovat... výcuc mi radši ani nedělejte, třá bych se mohla rozčílit eště víc a až by mi prdla cévka, nevím, kdo by se mi tu o ten blázinec staral...
akorát jsem viděla Ešůsojc fotky, ty jsou úpa zupa
a mohu tě Ešáková uklidnit, že to se stává i v lepčejších rodinách a větším profíkům...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:02
- Nahlásit
wami
tady se nikdo nerozčiluje
Včéra mi přivezli novou pračku, Martin jí večer zapojil a hádej, co jsme pak dělali? Seděli v koupelně a koukali, jak pěkně pere. Samozřejmě, že jsme museli koukat na celej program.... dvě hodiny a 10 minut
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:07
- Nahlásit
brut
Seděli v koupelně a koukali, jak pěkně pere.
OT - jen že prosba na Martina sice trvá, ale dost to přestalo spěchat... pokud to vůbec bude potřeba, tak až na podzim... a že mu moc kuji
to já tě taky pobavím... jsem měla ve tři dneska schůzku. Vyzvedávala jsem si maso pro psy - několik hodně kilo nepraných drštěk. Vyndávám "kyblíček" (ten na 20kg granulí) z auta a najednou koukám, rup rup a mám několik mnoho kilo syrovejch smradlavejch zelenejch žaludků na nohách a v botách... jsem teda bohudík měla jen žabky... tak spěchám, mám přece tu schůzku, mažu pro kýble, přehazuju dršťky tam, vynáším nahoru... čas se krátí, tak šup šup do sprchy ať nesmrdím... vylízám ze sprchy a rovnou s sebou seknu jak široká tak dlouhá...
naštěstí mám akorát naraženej palec a koleno, a ta třetí smůla byla ta schůzka... tak proto dnes den blbec...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
Samozřejmě, že jsme museli koukat na celej program.... dvě hodiny a 10 minut
Lepsi nez TV? No jen jestli jste pres dve hodiny jen sedeli a koukali... A jakou sis vybrala? Ja dneska libym hlasem promlouvala k my stary gorenjacky, hladila sem ji a prosila, at tu s nami jeste nejakej patek setrva.
wami
mám dneska den blbec
Copak, taky naka pokuta?
Aha, drstky - hele, az ti caknou vetamixacky do oka, tak si stezuj.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:19
- Nahlásit
Fifi
hele, az ti caknou vetamixacky do oka, tak si stezuj
vetamixácký v tom hezkým salámku...? to je tedy fakt prd proti tomu, co tu mám, to jsou komplet knihy se všema klkama a občas se v tom i nějaký ten skoro dokončený kravinec najde...
takže ty už jsem měla fakt všude. I v botách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:23
- Nahlásit
wami
vetamixácký v tom hezkým salámku...?
Jo, byl to onehda presnej natlakovanej zelenej zasah do duhovky.
to jsou komplet knihy se všema klkama a občas se v tom i nějaký ten skoro dokončený kravinec najde...
No ty si mlasknou! To u nas nesezenu. A no co, no, tak sis dala sprchu a drobek ses narazila, mohlo bejt i hur, tra sis to koleno nebo palec mohla nak nalomit. Vsak vis, nikdy neni tak zle, aby nemohlo bejt hur.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:40
- Nahlásit
wami
Martinovi vyřídím .... stejně mu musím všechno minimálně desetkrát připomenout, protože je už starej a sklerotickej
A jéje.. ty drštky byly ještě horší než ty, co žrala Al? Fůůůůůj ..si dovedu představit, jak si "voněla"
Schůzka nevyšla? Z toho si nic nedělej.... vyjde jiná.
Fifi
já měla 15 let starou a postupně odcházela do věčných lovišť... no a tak se mužskej rozhodl, že potřebujeme novou, větší, lepší. Dostala jsem bojovej úkol nějakou vybrat.
Nejdřív jsem prolezla asi 10x všechny možný krámy a každou okoukla ( prohlídka z venku je to nejmenší .... otvřela dvířka, chtěla vidět kablíky, spojky, jističe; ptala jsem se na spotřebu, funkce, do nekonečna jsem se vyptávala na možnosti, efektivitu atd. zkrátka mně viděli u nás v krámu a prodavači skákali z okna :lol , pak jsem sedla k netu a projížděla diskuze, názory odborníků, koukala na různé varianty a nakonec se rozhodla pro dvě. Mužskej byl zralej na studený obklady, páč jsem se mezi nima nemohla rozhodnout a váhala jsem. Nakonec díky několika referencím známých jsem si vybrala AEG a zatím mám pocit, že jsem neprohloupila.
Ovšem rodina je ze mně lehce mrtvičná, protože právě stejným způsobem vybírám lednici
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:59
- Nahlásit
Fifi, brut
spíš mě mrzí ta schůzka, co se nakonec nekonala, ale pal to čert, snad to vyjde za pár tejdnů...
Fifi
Vsak vis, nikdy neni tak zle, aby nemohlo bejt hur.
ještě to přivolávej, teta!
já si spíš říkám, že teda jako dobrý, dole už to znám, a mohla bych se konečně zas podívat kapítek vejš...
brut
ty drštky byly ještě horší než ty, co žrala Al?
asi tam byly i horší... v tom množství jsem to nestíhala probírat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:03
- Nahlásit
wami
spíš mě mrzí ta schůzka, co se nakonec nekonala, ale pal to čert, snad to vyjde za pár tejdnů...
vyjde, určitě
Víš, co mám u kamarádky na poště? Čarodějnickou knihu
v tom množství jsem to nestíhala probírat
škoda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:13 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Koukejte, tady je piraňa na obranách ( je třetí v pořadí)
http://www.stream.cz/video/302482-obrany-ceska-ves -jeseniky-1-5-2009
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:17
- Nahlásit
wami
ještě to přivolávej, teta!
Ksaaaaaaaaaaaa, jereeeeees! Nic neprivolavam, spis naopak!
brut
otvřela dvířka, chtěla vidět kablíky, spojky, jističe; ptala jsem se na spotřebu, funkce, do nekonečna jsem se vyptávala na možnosti, efektivitu atd. zkrátka mně viděli u nás v krámu a prodavači skákali z okna
A tak proc ne, narocny zakaznik = nas pan. Tak at slouzi, dlouho a spolehlive! Ja kdyz to vidim kolem sebe, zarucka preleze o par mesicu a prvni problemy s pristrojem nastanou. Desim se, az bude podobna koupe cekat nas.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit
Fifi
víš, co jsem měla jako "nejblbější" otázku pro prodávající? ...... Jestli se dělá zatěžkávací zkouška praním něčeho od chlupů
Pak jsem jim vysvětlila, že potřebuju velkou pračku nejen pro naše lidské prádlo, ale i pro psí .... ve valné většině jsem je tak vyvedla z konceptu, že neuměli pak odpovědět ani na základní otázky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
Jestli se dělá zatěžkávací zkouška praním něčeho od chlupů Az takovou pracku nekdo vymysli, tak mu pejskarky urvou ruce. Na rtw chlupy do bubnu zalezly nepomaha nic, max pridat machani... jedno.. dve.. a pak este pradlo bily po uschnuti obrat. Nebo dve pracky, ale na to jsem lakoma.
Edit - pekny obrany Pirani, citlivej fik. A ten americkej kokr na zaver, moooc sikovnej!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:18
- Nahlásit
Fifi
si taky mohla dat vedet a stavit se!
to jako mohla to je fakt, kdybych ofšem:
1) nenechala mobil f práci f tašce na dokumenty
2)kdyby ten druhej mobil, přes kterej jsem chtěla buď přes Eimy, nebo Aliasku zkusit vyzískat na vás kontakt měl credit a byl dostatečně nabitej
Ale vono by to stejnak neklaplo. Po cestě tam nebyl čas, jeli jsme až do těch Jeseníkůch převlečených za Beskydy a po cestě zpátky jsme to vzali přes Pardubky za hošíčkovou mamičkou. Měla z něj evidentně radost.... z hošíčka...
Amyna se tvari porad jak debilek
Jéditííí! No vona je pupík pupíkatáá! Tož že přeju šéécko nej, jak řiká Gerda. A dárky, gratulace, oslava byly?
hele, az ti caknou vetamixacky do oka
blééééééééhnůs. nechte tohooooooooooo
brut
odmítá se ode mně hnout na krok
to by se mohlo hodit někdy
kde se mi moc líbí jeho styl běhu
no on je kapek zvláštní
Seděli v koupelně a koukali, jak pěkně pere
už to nehulte. Tydlevíze je f obyváku
wami
, že to se stává i v lepčejších rodinách a větším profíkům...
no to je evidentně taky dobrej magorek
Hele a když ty seš tam takhle občas, už někdy nějakej z těch čoklů ten třapec vystavoval a posléze na něj postupoval?? Já jen, co mám čekat
a mám několik mnoho kilo syrovejch smradlavejch zelenejch žaludků na nohách a v botách
neumim sem dát blicí smajlík!! to je hnus velebnosti, to je hnus
StaHi
hele a jak se na nej tvaril Esator?
když mu nedělal do Jůlie, tak pohodka, on je Don Pedro fakt kusan. Pere se s životem hodně statečně - no , frbůl, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:19
- Nahlásit
wami
ta třetí smůla byla ta schůzka
pani, řiká se-do třetice všeho dobrýho i zlýho, takže příště to klapne. Víme?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:28
- Nahlásit
PetraK
a po cestě zpátky jsme to vzali přes Pardubky za hošíčkovou mamičkou. Měla z něj evidentně radost.... z hošíčka...
Hele, to je nemlich to samy u nas. Kdyz prijede vobcas nakej spratek perdeli na skubani, tak si pobeha a zablbne max se segrou. Krkavci matka Ag je nasrata hned, jak vrzne branka a vleze vetrelec.
Jéditííí! No vona je pupík pupíkatáá!
Kremylovi vyridim, este musime nafotit jeji kobru. Tenhle povel hnedtak nekdo u rtw nema, navic ona umi kombinovat kobru s chrestysem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:30
- Nahlásit
brut
Koukejte, tady je piraňa na obranách ( je třetí v pořadí)
ty jo! sedim tady a mám hubu kolem celý hlavy. Sice tomu prt rozumim, ale moc dobře se na to koukalo, protože je vidět, jak to toho kluka baví, jak to dělá, aby to bavilo i ty čokly - s takovýmhle člověkem bych se to nebála zkusit ani s Ešusákem. Fakt se tu usmívám jak pitomá. A piraňa je gůtofka obranářská
Fifi
A ten americkej kokr na zaver, moooc sikovnej!
mně se jako lajce, líbil víc ten prďola před ním, jak hásky vyštěkával
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:32
- Nahlásit
Fifi
Krkavci matka Ag je nasrata hned, jak vrzne branka a vleze vetrelec
já myslim, že se dycky vyděsej, že jim to de člověk reklamovat a zvostane jim to na krku .
kombinovat kobru s chrestysem
majslite to, jak předváděla na to návštěvního pérdela erotomanskýho?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:37
- Nahlásit
jablunka
na těch fotkách vot psa jíry konečně vypadá jako dement i ten bílej.
esi nejsou třebas s WIlisem příbuzný?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:41
- Nahlásit
PetraK
jak předváděla na to návštěvního pérdela erotomanskýho?
No skoro, ale to delala jen fakt xichty, hadi tanec mame este vymakanejsi. Natocim, nekdy, kdo ji nezna, tak by se i bal.
že se dycky vyděsej, že jim to de člověk reklamovat a zvostane jim to na krku .
Jak JIM??! Kdo by to vencil, krmil, vychovaval, uklizel lejna? Ubozatko fifatko! Nic, reklamace se neprijimaj! Stacej mi terosove v nouzi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:47
- Nahlásit
Fifi
PetraK
fík byl moc milej a šikovnej ..... a hlavně chválil piraňu, že je šikovná. Dal nám pár rad, ale když zjistil, že nikam nechodíme a malá kousala podruhé, tak nám doporučil někoho opravdu dobrýho, aby jí nezkazil ... páč je nejen chtivá, ale i dobrá ( prd poznám, ale radost jsem z ní měla velikou)
Ten kokr kouše taky jen na těhle akcích, ten před ním kouše často
PetraK
sem nic nehulila, ale byla zvědavá a nadšená .... no a chlap byl nejen zvědavej na pračku, ale i na můj výběr
Jen prosil, aby mi výběr lednice netrval 5 měsíců... prý by stačil týden
|